- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- MIUI / HyperOS topik
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- iPhone topik
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Hirdetés
Aktív témák
-
Lotusomega
senior tag
-
s4hu|SyD^
addikt
válasz
tzolta #17483 üzenetére
Mindenki úgy szeretné szerintem, hogy bedugja és KIES felfrissíti és annyi. Én 3-4 napot szptam vele, szóval én már nem nagyon hiszek a KIES-ben, pedig a végén az frissítette fel JI2-re.
Bár nekem a Multi is szarakodott és még mindig nem tudjuk, hogy miért. Rejtélyes anomáliák vannak itt nálam.
-
rizso
addikt
válasz
tzolta #17278 üzenetére
Rákóczi-házban, méghozzá a földszinten - meg fogod találni!
Ahogy én láttam vannak kiegészítők is náluk, bár kimondottan a wave-re nem tudom mennyi van (1 szilikontokot láttam, talán fólia is volt), viszont egyéb samsung-os cuccok is vannak!
Mond nekik, hogy a kérdőíves-wave-es srác ajánlotta őket neked! -
carlosca
tag
válasz
tzolta #17285 üzenetére
Akkor te sem egy mai suhanc vagy, igen az eredmény valóban nem volt meglepő, nem kelett volna az utolsó melóját elvállalni és marcaliba lejönni keménykedni kokoékhoz a konditeremhez. Egy jó barátomnak törte el az orrát úgy, hogy 4 en fedezték/ 1 ellen, így koko kiadta a ......pályázatot, most meg ha jól tudom gyereket vagy gyerekeket hagyott apa nélkül.
Azt azért sajnálom.
Más amúgy én kb 30 perce simán dobtam haverom ts telójára a JI2 őt.
-
TomWexX
addikt
válasz
tzolta #17281 üzenetére
Üdv. Egyszer már írtad akkor is felfigyeltem rá!
Visszakanyarodva sokadszorra a T-hez azt fogom tenni amit peterk írt! Leszarom az egészet, megy rá a független szoft! Aztán ha valami baja lesz, csak akad egy szerviz ami szóba áll majd velem! (westend kilőve)
carlosca: a neve ismerös (koxi volt) de ez már ultra off!
-
Varszegig
veterán
válasz
tzolta #17018 üzenetére
a JI2 azért éri meg, mert javítottak minden ismert bugot benne, és gyorsabb lett a rendszer. A billbug elég bosszantó volt, a 2 budapest az vicces.
16986, chipi-85:Ilyenje volt valakinek, már nem emlékszem mi volt a megoldás, sajnos vissza kell olvasni pár 100 hszt
Windows mobile device fenn van?
17009 Tucobe:Csomagkapcsolt használata engedélyezve van?
-
s4hu|SyD^
addikt
válasz
tzolta #17014 üzenetére
Nem nagy cucc pedig a Loader, főleg így, hogy JI2 van hozzá. Meg ha behal JH3-ról, akkor egyszerűen adatvesztés nélkül Loaderrel helyre lehet állítani vissza JH3-ra. Hidd el ezt csináltam 3 napig, 15-20-szor teló meghalt, újraflashelés Loaderrel és semmi baja nem lett.
De ráértek kivárni az 1.2(JID)-őt. Novemberben jönnie kell, legvégén legkésőbb. Hátha hamarabb. -
s4hu|SyD^
addikt
válasz
tzolta #17012 üzenetére
Mint írtam sajnos/nem sajnos nekem az új kábellel gond nélkül felrakta a legújabb KIES-sel 93_81 végűvel a JI2-őt, viszont a másik kábellel 3 napig szívtam, így mivel egyből felment ez nem teszt értékű és nem lehet a kábelre fogni. Lehet, most másképpen tette fel a KIES-t vagy máshogy uninstalláltam/távolítottam el a régebbi KIES-t. De Karmával sok mindennel szenvedtünk, hogy nálam mi lehet a baj.
Az új kábel is Samsung, szóval nem tudom, próbálj másikat hátha, de azért készült fel a MultiLoaderre és mentsd le a fontos fájlokat, névjegyeket stb.
Érdemes lenne összegyűjteni azt is, hogy akinek felment elsőre a frissítés az a gyárilag hozzáadott kábellel csinálta vagy másikkal, ill. hogy akinek nem ment fel az milyennel. -
s4hu|SyD^
addikt
válasz
tzolta #17004 üzenetére
Ha már így belejöttél szerintem írhatnál egy cikket róla vagy blogot vagy hasonlót, cikk jobb lenne és valami modi kirakná hírbe.
Én nem nagyon másztam bele a naviba viszont nekem valamiért nem tervezett újra, azt is külön be kéne állítani?
Eltértem az útvonaltól kezdésnek, de aztán rátértem a kijelöltre, de állandóan vissza akart vezetni és persze az ellenkező irányba, mint ahogy szerettem volna menni. Nem ismerem a navikat, de én ki is kapcsoltam ezután, csak ki akartam próbálni. Most meg lehet már lejárt a próbaverzióm.Nevet nem lehet itt valahogy váltani?
Saját avatart, hogy lehet feltölteni, vagy külön kérvényezni kell? -
peterk
senior tag
-
válasz
tzolta #15685 üzenetére
A bugrókám pont most játszotta el velem, úgyhogy eszembe jutott még egy nagyon negatív dolog a böngészőben: idióta felhasználói felület, amit a(z egyébként kérdés nélkül) kilépés gomb koronáz meg - rossz helyen, könnyen eltalálhatóan, visszavonhatatlanul. Ezért is szoktam iPoddal böngészni és IMezni inkább.
Egy Palm telefont szívesen kipróbálnék, a WebOS hiányzik csak a trófeák közül. Meg persze a WP7, az én messiásom.
-
válasz
tzolta #15681 üzenetére
Én szoktam felfújni a dolgokat (többek között), meg úgy alapjáraton elég sokat fórumozok mobilról, úgyhogy válaszolok ere a részre. Igen rossz
Sokat segített azért az élményen a Linger time megtízszerezése, így már nem bontja le a netkapcsolatot egy hosszabb hozzászólás megírása közben (az alapérték valahol 5 perc környékén van), tudom ajánlani az áramért cserébe.
Az a baj egyébként, hogy ha vízszintes görgetés nélkül akarsz olvasni (ami mondjuk szerintem egy teljesen normális elvárás), fekvő helyzetet kell használnod és ki kell nagyon centizni. Nekem nincs jó szerencsém a duplakattal.
Jó pont jár viszont az oldalsó scrollbarért, jól ötvözi a kinetic scrollingot a hagyományos megoldással a böngésző. (Kár, hogy ilyen scrollbart nem lehet bada alkalmazásokban vagy listákban használni).
Rossz pont viszont ami miatt már sápítoztam egyszer: a Submit esemény teljes hiánya. Sokat egyszerűsítene pl. a fórumba belépésnél, ha megnyomhatnál egy gombot, ami elküldi az űrlapot. Vagy ezzel lehetne normálisan böngészőből IM-ezni. Dehát ez a gomb luxus
Szintén elég necc a tetűlassú Javascript motor. (Bár úgy látszik a fórumon csak én használok erre épülő oldalakat.)
Más: próbálta már valaki az XXJI3 (XEN CSC) firmware-t?
Órák kérdése és megnézem úgyis, csak kérdem.Más #2: Eddig se szűrtek, nem hinném hogy ezután megindulnának
-
zack
nagyúr
válasz
tzolta #15681 üzenetére
Én fórumozni is szoktam róla.
Amikor nem írok ékezeteket, akkor Wave-ről írok.
Szerintem simán vállalható.Érdekes módon a tördelés hiánya engem sem befolyásol negatívan, mert a "dupla bökés" mint nagyítás, nekem bőségesen elég szokott lenni. Persze fektetett módban netezek kizárólag, így az oldalak jobbra-balra húzogatása is egyszerűbb és gyorsabb.
-
s4hu|SyD^
addikt
-
cryingdr4g0n
aktív tag
válasz
tzolta #14614 üzenetére
Szívesen!
Sőt, 185.990
mondjuk ez még meglepően "olcsó" is a beharangozottakhoz meg a gsm-boltokhoz képest.
/OFF]
Samsung Galaxy Tab-hoz:
- Samsung Media Hub: nem mintha érdekelne, de a bennem élő kisördög azt kérdezi: vajon ez is csak süket marketing-ígéret-e, létező szolgáltatásként tálalva?
-
DonMedve
addikt
válasz
tzolta #14639 üzenetére
Nemigazán.Simán csak megveszed a licenszet a navigáláshoz.Akinek komoly navi kell az várjon még.Amennyit nekem kell bőven elég,azért szántam rá magam a vásárlásra.Időjárás,közlekedésinfo,stb., ezeket meg kell venni.Most egyedül annyi extrát kapsz,ami írva van,a sebességmérőket mutatja.Amikor kipróbáltam,jó volt és nekem több nem kell.Nagyjából ennyi.
-
bexinho23
őstag
válasz
tzolta #14614 üzenetére
Na én ilyenkor örülök, hogy egy hasonló kaliberű telefon van a tulajdonomban, 16gb-os háttértárral 185e helyett 96e-ért. Irreálisan nagy az az összeg, akár apple, akár nem. Megfizethetőbb ár lenne, ha 130-140 környékén árulnák. Ha jó egy telefon, és a szolgáltatási is jók, nem fogják hamar lecserélni.
-
cryingdr4g0n
aktív tag
válasz
tzolta #14478 üzenetére
tzolta olvtárs, igen, a legfrissebb Palringo is pördül, sőt, ebbe már bele sem kellett nyúlni hozzá.
Csak szerettem volna R66 élettartam liszenszet, de elkúrtam, és csak egy éves sikeredett. Áttettek volna lifetime-ba, segítőkészek voltak, de nem tudták megoldani, mert az éves és a lifetime ára nem egyezik meg, így adminisztrációs okokból a legjobb szándék ellenére sem lehetséges.
Működni működik, hát... nem egy iGO Primo, de elmegy. Navigál. Mondjuk a Primo is csinál hülyeségeket, pl. Bpesten simán be akart vinni egyirányú utcába a másik irányból.
Ezt még ugyanott nem próbáltam. Majd referálok, ha lesz több tapasztalatom.
Plusz szolgáltatást nem találtam a próbeverzió szolgáltatásaihoz képest, de az üfsz állítása szerint érdemes a shop ajánlatait figyelgetni, mert időről időre vannak akciós ajánlatok (mint pl. maga ez élettartam liszensz is). -
válasz
tzolta #12928 üzenetére
Sajnos ebben nem tudok segíteni, mert nem vagyok benne a hardverben.
Az biztos, hogy az EAR a fülhallgatóhoz tartozó elnevezés, és gyanítom, hogy a CP config (2) alatt kell a Voice Callt (7) átállítani, de nem tudom biztosra, és felelősséget se vállalok érte.
Valaki igazán kiszivárogtathatná már, hogy mi az az AP/CP.
-
Tomajdon
aktív tag
válasz
tzolta #12903 üzenetére
bementem a szervíz menübe, ott van hogy audio, és ott melyikre menjek hogy a fülhallgató hangerejét vegyem le?? eddig még semmihez sem mertem nyúlni, csak nézegettem, van olyan hogy SPK meg EAR, csak egyenlőre megnéztem mik a beállításai. ha kicsit részletesebben leírnád azt megköszönném
Kis@: ÚGy értem hogy két újjal összehúzod, olyan ájfónosan
, és akkor zoomol, csak nem tördel.
Karma: nekem általában működik ez a double tap zoom, az esetek többségében úgy igazítja. -
Varszegig
veterán
válasz
tzolta #12901 üzenetére
nem hinném. az accuweather kapja valahonnan az adatokat, a ff alatt is fut egy plugin ami mutatja az időt. Inkább az a baja, hogy órákkal késik. De összességében én nem láttam olyan nagyon pontatlannak.
Összerakni időm nem sok van, ehhez nyomozni is kéne, hogy hogyan lehetne adatokat kapni. (Mellesleg ismerve ezt az országot, szerintem előfizetésért lehetne)
-
Kis@
tag
válasz
tzolta #12894 üzenetére
A topic házi widget buherátora VárszegiG barátunk, de nem hinném hogy a gyári widgetbe bele lehetne nyúlni ilyen szinten. Egyébként több időjárás widget is van ami az accuweather-t használja, és sokat magyarítottak is már. Én mondjuk egy idokep.hu-s widgetet preferálnék az accuweather szerintem sem pontos.
-
Jake88
tag
válasz
tzolta #12851 üzenetére
Orange AT,T-mobile AT,A1,H3G.
Mobilinternetnek minden hol ugyan annyinak kell lenni uniós szabvány ha jól tudom.Ha T-mobile-os vagy akkor érdemes használni kinti T-mobile hálózatát.
Nekem is lenne egy kérdésem. Az előfizus roamingot vágja valaki T-nél? Kimegyek és használom vagy itt is bekell ütnöm *104#-et.
Én görögbe használnám a mobilomat péntektől. -
s4hu|SyD^
addikt
válasz
tzolta #12848 üzenetére
Most már tiszta, hogy a Súgó írta. Be kell szereznem egy mem karit ahogy lesz pénzem rá.
Nem is csak ezért...
Valaki tud egy jó 8 gigás memkarit ajánlani? (remélem akkora már elég lesz, zenéknek, képeknek, játékoknak
)
Aránylag olcsó, gyors és megbízható legyen.
Azon kívül még mindig keresem azt az oldalt, ahonnan tokot+mem karit lehetne rendelni, mert sajnos külön-külön nem igazán érné meg. Több lenne a postaköltség, kiszállítási díj.
-
s4hu|SyD^
addikt
-
s4hu|SyD^
addikt
válasz
tzolta #12839 üzenetére
Kipróbálom ezt a térképes dolgot. Szóval ez azt jelenti, hogy ha belövöm, akkor mutatja a helyzetemet és ha mozgok azt is hogy merre, viszont ha belövöm a navit akkor mutatja a tervezett útvonalat is stb. Kereshetek, beállíthatok stb.?
Ha pedig csak a térképes GPS-t használom az végülis egy ingyenes helymeghatározás, ha úgy nézzük.Ez a "Szinkronizálja a licencet?" lenne a kérdés arra, hogy megkezdem a 30-31 napom?
Nem akarnám elhasználni még. -
Varszegig
veterán
válasz
tzolta #12807 üzenetére
ilyen kijelzővel, ilyen hw-rel kijönni 2010 végén? nevetséges, az I8910 tudta mindezt 2009 első felében!! most attól kéne elájulnunk, hogy multitouch lett a symbi? 2010 végére? aztamindenit! kinetikus scroll? de a névjegyzékben még mindig nem sikerült megoldani ezt az irtózatos nehéz feladatot? Hogy lehet 3 asztal? 3???? Úsztatni nem lehet. Az asszony 50e ft-os monte-ja mindezt tudja. Kinek fogják ezt eladni? Pár fanatikusnak, oszt jónapot.
-
Kis@
tag
válasz
tzolta #10819 üzenetére
Azt hiszem inkább szervizbe viszem, minthogy a loaderrel bénázzak. Szinte éreztem, hogy be fogom szopni. Hogy rohadna meg! Az emberfia azt hiszi, hogy a KIES-en keresztül nem lehet semmi gondja a frissítéssel. Nem trükközök, nem hack-elek, és mégis ez van. Na majd meglátjuk mit mond rá a vodafone.
-
csabám
addikt
válasz
tzolta #10815 üzenetére
nekem sem baj csak furcsálltam volna h nálad nem lép ki pedig ugyanaz nekem is a firmem. megnéznél nekem valamit ha megkérlek rá légyszives: hagyd h elsötétüljön a képernyőd majd a menü gombot nyomd meg. a kérdés az h reagál e vmit a telefon persze állítsd át előtte h bármely gombra reagáljon ne csak a lezár/feloldra.várom tapsztalatodat.köszöntem.
-
Aktív témák
Hirdetés
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 64GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB DDR4 512GB SSD Radeon Pro 5500M garanciával
- Ritkaság! Hibátlan! Intel Core I9 13900KS Processzor!
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3017, 100% Akkumulátor
- Eladó SAMSUNG Odyssey G3 LS24AG320NRXEN 24'' Sík FullHD 165 Hz 16:9 FreeSync VA LED Gamer monitor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest