Hirdetés
Köszönjük a sok biztatást, támogatást! Utolsó pillanat a féláras hirdetésfeladásra, előfizetésre!
Aktív témák
-
TomWexX
addikt
válasz
kelly416 #29371 üzenetére
A hardveraprón több sikerrel jársz mint itt, szerintem inkább ott kéne hirdetni...
-
pit stop
addikt
válasz
kelly416 #25728 üzenetére
Erről eszembe jutott mikor 2 napja bennvoltam Samu szervíz és értékesítőpontban, s valakinek szintén memókártyával volt gondja. Nokiából tették át kártyát, de kingston formatált volt s mégse ment. Samsungnál problémamegoldás annyiból állt, hogy megnézte hogy tényleg nem megy, és mondta hogy vegyenek másik kártyát, ugyse olyan drágák már... nc.
Én pedig pár kérdést tettem volna fel neki így telefonvásárlás előtt, de miután majdnem visszakérdezett mi az a bada, megadta samsung központi számát hogy azon érdeklődjek- még jó hogy személyesen bementem s vettem fáradtságot stb.
Hatalmas fekete pontok, de esélyes hogy első samu telefonom lesz, majd imádkozok átvételkor hogy az egy jól összerakott legyen -
-
Binyi01
aktív tag
válasz
kelly416 #25725 üzenetére
Sztem ne hagyd annyiban, járj a nyakukra! Múltkor olvastam vmi oldalt, ahol telefonok szervízelési problémáival foglalkoznak, és ott rengetegen voltak így, hogy beadták, de semmi érdemlegeset nem csináltak vele. Személyesen be kell menni Samuékhoz, hogy vagy javítsák meg, vagy adjanak újat.( Gondolom Samu garanciás). Ha nem engednek, fenyegetőzz fogyasztóvédelemmel, vagy ilyesmi. Ott azt írták, hogyha nem hagyod Őket nyugton, előbb - utóbb engedni fognak. Jobb ötletem nincs. Próbáld meg, szerintem. Vigyél be minden papírt, és csapj az asztalra, h nem azért vetted 80 rokiért, hogy ne tudd normálisan használni, meg hogy minden második héten 1 hetet szervízben legyen. Én megpróbálnám a helyedben.
-
lasarus1988
tag
válasz
kelly416 #19092 üzenetére
Bocsi ez kimaradt. Egy másik kártyát azért megpróbálnék amennyiben kölcsön tudsz kérni valakitől.
Kingston-tól én odzkodok, mert nekem mindig a hibásat sikerült levennem a polcról, azóta én PQI fan vagyok. Remekül teljesítenek a gépben memóriaként, pendrive-ként és memóriakártyaként ugyszintén. Egy próbát megérhet.
-
gamek!ller
őstag
válasz
kelly416 #19085 üzenetére
Nálam is volt, de én rájöttem a hibára. Azóta telefonra mentem.
-
Con Troll
senior tag
válasz
kelly416 #19085 üzenetére
Nekem is pont a hétvégén volt ilyen gondom, memkártyára ment a videó és nekem is 1 perc környékén írta ki azt, amit én sem tudtam elolvasni. Visszanézve a videót tényleg szaggatott. Gondoltam megpróbálom előidézni a hibát megint, elkezdtem felvenni, de ekkor már 4 perc után sem jött az a hiba, és nem is szaggatott. Nem tudom mitől lehetett, 8GB-s C4-es kártyám van. Halkan megjegyezném, hogy ez volt az első 720p-s videófelvétele a telónak, nem tudom, hogy ennek lehet-e valami köze hozzá, mert azóta nem produkált ilyet.
-
gamek!ller
őstag
válasz
kelly416 #18290 üzenetére
Azt tudom, de a kérdés az, hogy mikor? Arra rá jött 1 hónappal, hogy megvetted, vagy mégis mikor?
Csupán ez azért érdekel, mert számoljak rá most 10.-én fizukor, vagy ráérek majd jövő hónapban..
(#18289) TomWexX: Köszönöm a választ, tehát most már megfog jönni az első 8.-a körül. Köszi!
Másik kérdés: Ez nagyon régi sw? Ezt adják most a t-s mobilokon. Bocsi, de ebben még nem vagyok otthon.
-
sede7
tag
válasz
kelly416 #16119 üzenetére
Egy rezonálás szerűséget, azt hiszem, mindenki hall/érez a készülékében a felső rész ütődésekor. Ne lepődj meg, ha ez marad, a fényképező kattanása ellenben valóban nem normális jelenség. Az illesztés az enyémnél (is) érződik alul, de egyáltalán nem zavaró, nem éles, nem vág.
-
-
lasarus1988
tag
válasz
kelly416 #15857 üzenetére
A kedvedért én is megnéztem és minden hiba nélkül bejött az oldal. JH3/JH1
Torry:
Nem sokan vettek itt kijelzővédő fóliát és nem is nagyon van rá. Brando-t pl egyáltalán nem találtam (nem is kerestem túlságosan). Én tokban tartom, be a zsebbe és ott jól érzi magát, habár néha sikerül újraindítanom
Aktív témák
- ELADÓ Xiaomi 14T Pro DS 5G 12GB RAM / 512GB tárhely titánium szürke
- Samsung Galaxy A52s 5G 128GB 6GB RAM Dual (A528) Mobiltelefon
- Samsung Galaxy S24 Ultra 12/256gb - Karc mentes, akár beszámítással
- Samsung Galaxy S23 Ultra 12/512gb - Újszerű, akár beszámítással
- Apple iPhone 16 Pro 128gb - Szép állapot , Akku 100%, Apple garancia, akár beszámítással
- Apple iPhone 16 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 3 Év Garanciával
- Szép állapotban levő Apple iPhone 15 256GB / 12 hó jótállás
- Megkímélt állapotban lévő Xiaomi 12T Pro 8/256GB / 12 hó jótállás
- Bomba ár! Dell Latitude E6520 - i5-2GEN I 6GB I 320GB I HDMI I 15,6" HD+ I W10 I Gari!
- Lenovo IdeaPad S10-2 netbook jó akkumulátorral eladó
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest