- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Mindenki Z Fold7-et akar
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Yettel topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
tzolta
tag
válasz
Lotusomega #19941 üzenetére
Ahogy írtad azt hittem csak pufferel mikor kimarad, de akkor a végeredményből nem maradt volna ki szerintem. A helyén mi van, csak feketeség? A hang el is csúszott a folytatásban?
-
tzolta
tag
válasz
Lotusomega #19933 üzenetére
kb 2500 HUF volt hozzá de akkor gyengébb volt a forint. 1 éves a licensz... kváncsi voltam rá ezért vettem meg meg próbaképpen , hogy tényleg működik-e a vásárlás. MO-n inkább csap BP-en működik, ill.a híres épületeket mutatja szerintem egész jó grafikával. Ha lesz rá alkalmam majd csatolok be képeket.
leslieke: semmi gond, örülök is neki
ferke170: akkor már nem jobb megoldás egy pótakksi? Nem rondítja el vele az ember a telót, a pót meg még a tárcában is elfér az egyik kártyazsebben
-
tzolta
tag
válasz
Lotusomega #19920 üzenetére
Sziasztok, újra itt!
Nálam nagyon fontos volt a navigáció megléte. Sokat agyaltam mit vegyek. Navigációt általában csak egy év térképfrissítéssel, normálisabbat 80e HUF felett? Nem.
A telefonra ndrive? Várjak rá, országonként 30EUR-ért, csak egy éves frissítéssel? Hát nem.
Megvettem a R66-ot 50EUR élettartam navigációval. Örökös térképfrissítéssel.
Teljesen faszán működik, már több hete tesztelgetem, hibát nem találtam benne. Megvettem a 3D-s kiegészítést is hozzá, így a grafika is tök jó pl. Budapesten. Minden épületet 3D-ben mutat.[link]U.I: nem ártott volna kicsit olvasgatni, tájékozódni mielőtt írsz. Nem is értelek, hidszen már elég régóta írsz ide.
-
tzolta
tag
válasz
s4hu|SyD^ #17484 üzenetére
Ahogy régebben is írta Karma, hogy össze kellene szedni mindenkitől az adatokat gépről, telóról stb, hogy ki lehessen deríteni mi lehet a gond. Ez marha nagy munka lenne, meg mindenkinek itt a fórumon együtt kellene működnie és akkor talán kiderülne a turpisság. Mert ez azért abszurd, hogy valakinél működik valakinél nem, másnál meg hébe-hóba.
Nálam fellőtték a pizsit, Jó éj mindenkinek!
-
tzolta
tag
válasz
s4hu|SyD^ #17481 üzenetére
Azt tudom hogy Ő nagyon is jól tudja (még az elején nekem is Ő segített) de attól az én telóm még nem frissül
Kísérletezgetni meg nem szeretek ilyesmivel mert nem tudom mit csinálok mert nem értek a telefonok agyához. Ezért szeretném a bedugom-kies-frissít-kihúzom verziót.
HaKo: nem fogsz találni. Én már kitaláltam hogyan csinálom össze a kettőt: vékony műanyag lapka ami elbír vastagságban pici pozdorjacsavart, arra rácsavarozom és már össze is passzítható a nokiással.
-
tzolta
tag
Igen a nokián van ilyen. A HR cuccain van négy karom, abba kell belecsúsztatni, pattintani a tartót magát.(Az utolsó képen a hátát látod azon van 4 lyuk, oda csúszik bele a tartó 4 karma)Elméletileg stabil tartást ad neki. Amit venni lehet tartók azok mindegyike el van látva a 4 karmos lapkával.
Háát én nem ragasztgatnék mert előbb-utóbb elengedi és persze hogy a leghülyébb forgalmi helyzetben mikor nem tudsz lenyúlni érte aztán taposhatod a Hullámokat.s4hu|SyD^:eléggé egyéni a cucc
Már régóta mondjuk, hogy lelke van
-
tzolta
tag
válasz
leslieke #17467 üzenetére
Egyre jobban félek a kiestől pontosabban a Kieses frissítéstől. Nem akarom téglásítani a telót. Pedig eddig minden jól működött nálam a Kiessel is, az utolsó 80-as 81-es verzió szarakodik frissítésnél. Multizni meg nincs kedvem, mindig próbáltam a gyári megoldásokat használni gányolás helyett. Bár ilyenkor mindig mosolygok mert a szervíz is multit használ.
-
tzolta
tag
Semmi gond, nem is lecseszésképp (amihez amúgy sincs semmi jogom) írtam hanem inkább infóként számodra mert van pár ötlet a frissítésről, csak kicsit olvass vissza. Tényleg az ismétlés a tudás anyja.
Az a lényeg, hogy Neked működik. Én pl még nem vállaltam be a legfrissebbet, most már megvárok egy jobbat...talán jobbat.
-
tzolta
tag
Kart nem rendeltem hozzá, mivel nem tudtam milyen kell. A Speedesektől rendeltem, náluk van többféle kar is. Láttam náluk tapisat és csavarozósat is, hosszabb-rövidebb változatban. Én is akarok rendelni, de előbb megnéztem hátha össze tudom hozni a nokiással, de nem megy. Amúgy jobb minóségűnek néz ki mint a nokiás cuccaim.
-
tzolta
tag
Sziasztok!
Azt se feledjétek el, hogy az "olcsóbb" szolgáltatói szoftverrel aláírt hűség sokszor tarifahűséget is jelent, tehát még egy drága tarifát sem tudsz esetleg olcsóbbra váltani. Mondjuk így 2 év hűség alatt jóval drágább lesz a teló mint egy független. Ha meg el akarod adni? Sokkal kevesebbet kapsz érte. Megéri????
Én is sokáig hűséges voltam de többet soha. A szabadságom többet ér mint 1-2 tízezres! -
tzolta
tag
A HR24902 tartót? A Te linked alaján én holnap fogom megrendelni. Az eddig a legkorrektebb árban is. Remélem össze tudom hozni valahogy a nokiás karral.
Varszegig Amit Te is meg én is linkeltem az nem tapis, ahhoz úgy kell megvenni az autóspecifikus adaptert ami egy fém lap és arra kell csavarozni.
-
tzolta
tag
válasz
Varszegig #17041 üzenetére
Igen az egy sima, passzív tartó. Amit én linkeltem oldal, ott találsz két másikat is amik aktív tartók, töltővel stb. Azoknak az ára lesz 25 rugó körül. Csak nem találtam meg azt az oldalt ahol ár is fel volt tüntetve.
AS: Furcsa is lett volna ha kicserélik a kijelzőt egy gyengébbre. Akkor az már nem a "mi" Wave-nk!!
-
tzolta
tag
válasz
Varszegig #17035 üzenetére
Annyira meggyőzőek tudtok lenni, hogy még a végén bevállalom a frissítést.
Nálam mondjuk nem jelentkezett a bug, valószínűleg azért mert nem használtam olyan alkalmazást.
Gyakorlatilag az slcd visszalépés lenne a samoledhez képest ha jól értem. Ez olyasmi mint az lcd tv meg a led tv technológiailag. A led újabb.
-
tzolta
tag
válasz
s4hu|SyD^ #17030 üzenetére
Arra én is kíváncsi lennék milyen a két képernyő közti különbség. Az tuti hogy a samolednek gyönyörű a képe, még most is rácsodálkozom egy videónál vagy fotónál.
Igaz, én sem értek hozzá, ezért kíváncsian várom a fejleményeket ott is. Ráadásul azt a platformot még több gyártó felveszi a repertoárjába, kvázi több lesz a választási lehetőség.
-
tzolta
tag
válasz
gamek!ller #17028 üzenetére
Értem. Biztosan jól megfontoltad, hogy Wavet vegyél, de nem kellene megvárnod most már a WP7-et? Előzetesen jókat lehet róla olvasni. Félre ne érts, nem lebeszélni akarlak! Csak magamból indultam ki
én is mindíg a legjobbat szeretném. Csak hogy legyen összehasonlítási alapod. Monjuk az androidot én nem venném meg de a WP7 az izgat.
-
tzolta
tag
válasz
gamek!ller #17026 üzenetére
Remény hal meg utoljára.
Bízom én is a Samsungban hogy összekapja magát! Ez a kijelző mizéria meg szerintem csak ámítás. Valami oka van az biztos. Nem hiszem, hogy "elfogyott" volna hiszen még a gyártása egyszerűbb is mint a régi fajta kijelzőnél technikailag, bár lehet hogy drágább is. Ennek a hírnek szerintem inkább kereskedelmi okai vannak.
Most akarsz venni?
-
tzolta
tag
Találtam egy új, nagyon profi autós tartót a Wave-hez:
"Kicsit" húzós lesz az ára, kb 25.000 HUF.
Remélem jól csatoltam a linket...mindjárt kiderül. Jó lett
-
tzolta
tag
Jut eszembe... hogyan lehet ide linket becsatoni? Nem szoktam fórumozni régebben és ezt a funkciót nem tudom hogyan kell használni. Légyszi segítsetek! Köszi!
-
tzolta
tag
válasz
leslieke #17015 üzenetére
Nem tudom, de tény hogy s4hu|SyD^-nek is meg nekem is hülyeségeket beszélt mikor meg akart fordítani újratervezés helyett. Lehet, ez egyéni probléma volt, vagy valami nem volt jól beállítva. Nem nagyon próbálgattam akkor, ráadásul gyalogosan próbáltam... aztán ki is kapcsoltam
s4hu|SyD^: olvastam a szenvedéseid és Karma nagyszerű segítségét.
Már csináltam multit, tényleg nem annyira bonyesz, de jelen esetben szerintem nincs arányban a kockázat és a befektetett munka a nyereséggel.
-
tzolta
tag
-
tzolta
tag
A frissítéshez kapcsolódóan kérdeznék! Olvastam itt, hogy kábellel is gond lehet? Én a telóhoz adott kábelt használom, eddig nem is volt gond, viszont most már nekem sem engedett frissíteni. Ti a Samsungos kábelt használjátok? Ezek szerint van különbség két rézdrót között?
-
tzolta
tag
válasz
s4hu|SyD^ #17006 üzenetére
Szerintem a próbaverzió nem működik jól mert nálam is azt csinálta, hogy állandóan vissza akart fordítani még egyirányú utcában is. Nem kell külön beállítani az újratervezést, csinálja magától. A teljesnél viszont ennek a hibának nyoma sincs, simán és gyorsan áttervezte az útvonalat és tovább navigált a helyes irányba.
Az újságírás, cikkírás messze áll tőlem. Csak azért írtam hogy segíthessek a kételkedőknek. pl Neked
-
tzolta
tag
Még annyit hozzátennék a R66 teszthez, hogy akit érdekel, és szeretné a látványt is kicsit feldobni, érdemes a 3D látásmódot megvásárolni! (2500 HUF) Nagyon jól néz ki! MO-n még nem túl sok helyen mutatja 3D-ben az épületeket (pl itt Kaposváron sem), de Budapesten még a kisebb-nagyobb háztömböket is kiemeli.
Amit az örök licenszhez adnak 1 éves traffipax info/frissítés nem működik, vagy nem jártam olyan helyen ahol telepítve lett volna kamera, de nem szólt sohasem. -
tzolta
tag
válasz
DonMedve #16999 üzenetére
Igazán nincs mit. Folyamatosan tesztelgetem, az új tapasztalatokat meg majd megírom még.
Jó lett az avatarod! Tisztára gengszteres... vállalsz különmunkát? Lenne egy-két ötletem...
s4hu|SyD^: én is kételkedtem mert a próbaverza nem tetszett, de a teljes az úgy tűnik jól működik!
-
tzolta
tag
Sziasztok!
Az elmúlt napok szoftverfrissítős témájától eltérve leírom tapasztalataimat a R66 navigációról.
A héten megvásároltam az élettartam navigációt teljes Európára 50ajróért. A vásárlás és a fizetés nagyon könnyen, egyszerűen (vajom miért nem lepődök meg?) működött a R66 honlapján keresztül. Ezután célszerű letölteni magát a programot gépre, onnan lehet a telóra áttölteni. A honlapon írt 8gb mérettől nem kell megijedni mert az az egész Európa térképet tartalmazza, de letölthető csak MO is. Miután telepített, aktivált indulhat a navigáció:Elsőre kicsit bonyolultabb mint az átlagos navik, vagy mint az OVI maps, de kis próbálgatással hamar rá lehet jönni a nyitjára. Két napig teszteltem. Az első tapasztalat, hogy NAGYON JÓl működik. Kipróbáltam teljes netes rásegítéssel ill. csak a saját GPS-ére hagyatkozva. Nincs különbség a navigációban, csak az első pozícionálás megtalálásában.
Mikor már pozícionált kereshetünk címre vagy térképen.
Keresés menü (nagyító):
-Kulcsszó alatt kereshetünk címet nevezetességet stb.
-Cím: szintén címekre lehet keresni
-Kedvencek: megadható a gyakran látogatott helyeink pozíciója
- Előzmények érdekes pontok értelem szerint
Gyorsgombok (csillag): gyorsbeállításokat végezhetünk. A nyíl nézetet érdemes kinyomni, a térképelforgatást és az automatikus nagyítás bekapcsolni.
Több: az alapbeállításokat adhatjuk meg
Útvonal: új útvonal megadásánál van lehetőségünk megadni köztes pontokat akár többet is
Itt van lehetőség az útvonal áttekintésére. Adatokat kiírathatunk mikor is megmutatja pontról pontra az utunkat, távolságot időt. Szimuláció is elérhető, ekkor hangos útmutatással végigjárható az útvonal. Innen is egyből indítható a tényleges navigáció.
A navigáció remek, kb 3-10 mp az útvonalszámítás távolságtól függően. Indulás után frankón mutatja az utunkat 2d vagy 3d látásmódnál egyaránt. Ha eltérünk a megadott útvonaltól, pillanatok 2-3sec alatt újratervez és máris mutatja az új utat. Folyamatosan hanggal utasít időben szól kanyarodás előtt ill közvetlenül kanyarnál (most kanyarodj...).
Egyirányú utcákba sem akart bevinni pedig direkt provokáltam, hogy köztes útvonalnak egyirányú utcát adtam meg, nem tudtam átverni remekül tette a dolgát.Összegzésképpen: kellemesen csalódtam. Remek navigációs szoftver a R66, telefonra tökéletes. Az NDrive-t nem ismerem de ezt kipróbálva nem érdemes várni rá, árban meg ugyanannyi.
Ha kérdésetek van, írjatok!Bocsi de kicsit hosszúra sikerült, de remélem tudtam segíteni annak akit érdekel!
-
tzolta
tag
Sziasztok!
A régi fajta szoftverrel, PC Studioval szerintetek lehet frissíteni a telefont? Az előbb tévedtem oda a Samsung oldalon és fel volt tüntetve a Wave is.
A legfrissebb Kies nekem sem frissít, pedig eddig mindig azzal csináltam (kivéve az elsőt by Karma) és nem volt semmi gond.
-
tzolta
tag
-
tzolta
tag
Kíváncsi leszek erre a WP7-re! Csak tegyenek alá jó hardvert is mert anélkül nem ér semmit. Ha a windows progikkal tényleg frankón futtatható lesz és szinkronizálható mondjuk a hotmailllel meg a live-val akkor le a kalappal előttük.
Ha jó olvastam a Samu is készül ilyen géppel Cetus néven.
-
tzolta
tag
Igen azt elég hülyén találták ki, pont ilyesmikre gondoltam az előbb. Több kisebb apróság ami idegesítő! Még engem is pedig türelmes emberke vagyok.
Igazából én csak a symbianhoz/nokiákhoz tudom mérni. Abból nekem csak a normális navi hiányzik, meg a szinkronizáció. Bár legalább így nem vesznek el a névjegyeim, ugyanis az Ovi szinkronnál is volt hogy eltűnt az összes névjegyem.Gondolod hogy a WP7 Messiás lesz? És a Bada 1.1? Attól várhatunk valamit?
-
tzolta
tag
válasz
s4hu|SyD^ #15682 üzenetére
Dettó!
Mennyi? 5 hónapos? Ez idő alatt elég sokat fejlődött. Már az első is egész jó volt. Az appok meg majd jönnek, de remélem erős szűrővel. Nem szeretném ha úgy járnánk mint droidéknál: több ezer apps aminek 99%-a szar.Karma: Háát nem pont Rád gondoltam. A hozzászólásaidból látszik hogy értesz is hozzá nem csak hablatyolsz össze-vissza. Meg ha jól tudom egypár platformot már kitapasztaltál.
Persze néhány dolog engem is idegesít ami apróság de tényleg idegesítő pl a net bezárása is. -
tzolta
tag
válasz
chubii #15675 üzenetére
Szerintem érdemes megvenni még mindíg! Szerintem a piacon az egyik legjobb hardveresen. Szoftveresen meg a Bada újdonsága miatt vannak hiányosságai. Engem pl a tördelés hiánya abszolút nem zavar, csípéssel vagy duplatapival nagyítható húzással olvasható. Fórumozni nem szoktam rajta azt majd más megválaszolja. Az hogy elég sok "rosszat" olvasol róla az meg egyszerűen a fórum oka hiszen a problémák kibeszélésére való. A legtöbb hiányosság azoknál jön elő akik folyamatosan kísérletezgetnek vele. Átlagos napi használatnál ezek nem igazán jelentkeznek. Hozzáteszem valaki eléggé fel is fújja a problémát. Más típusú telefonnál is jelentkeznek hasonló gondok, pl a Desire vagy a GalaxyS sem tökéletes. Előnyük hogy az android marketje jobb (sok szarral tele van
) Szóval szerintem hardveresen külsőleg a legjobb teló pillanatnyilag, szoftveresen meg várjuk a mindig jobbat.
-
tzolta
tag
Hehe.. én mindig cseszekedek vele. Nekem amúgy elég jól működik, kivéve a frissítéseket. Én mindíg úgy csinálom mikor kiírja a frissítést, törlöm gépről majd töltöm le az újat. Így a bosszankodás elmarad.
Az meg szerintem jó hogy újabban sokat frissítik... talán valami pozitív változás beindul -
tzolta
tag
No igen. Nekem X6 volt kicsit jobb mint az 5800. Nagyon szólt de magasabb hangerőn bizony voltak gondjai. A "remek" műanyag háznak köszönhetően rezonált recsegett. A Wave ugyan egy hangszórós de szerintem ahhoz képest szépen szól. Meg én azt is szeretem benne hogy felül van a hangszórója. Így ha leteszem akkor is jól szól. A Nokiáknál ha letettem, valami mindig elfedte a hangszórót sokat tompítva rajta. Ja, és ha zsebre teszem akkor is jobban hallható a felső hangszóróval.
Szasza888 azt át tudod állítani pl spektrum kijelzőre is. Én mondjuk MP3Tag progival a fájlokba raktam borítót és így marha jól néz ki. Ha elfordítod akkor a lemezeket is borítóval mutatja ami elég látványos szerintem.
-
tzolta
tag
válasz
SirDöme #15664 üzenetére
Egyetértek. Nekem is Hál'Istennek nagyon sokáig bírja az akksi. Igaz, kicsit érdekesen működik mert feltöltés után gyorsan merül a kijelző szerint aztán meg semmit sem akar merülni.
Jut eszembe! A Kies 1.5.3.10093_80-ra frankón frissült... miután 2 napig szarakodtam vele.
Ehhez azonban megint le kellett a régit szednem a gépről, majd letöltöttem a Samu szerint a legújabbat a honlapjukról, majd egyből frissített erre. Most jó.
-
tzolta
tag
válasz
Lotusomega #15658 üzenetére
Szia!
A lejátszónál csak érintsd meg a kijelzőt, és láss csodát mutat mindent! -
tzolta
tag
válasz
DonMedve #14638 üzenetére
Szia! Tőled is várnék egy rövidke beszámolót róla, hogy jobb-e, tud-e plusz szolgáltatást a próbaverzióhoz képest. Erősen gondolkodom én is a vásárláson, de mindig megtorpanok mert hátha jön rá jobb progi vagy esetleg ingyenessé teszik.
Előre is köszi!staker:nincs véletlenül valamilyen figyelmeztető hang bekapcsolva?
-
tzolta
tag
válasz
bexinho23 #14620 üzenetére
Én is örülök, elhiheted!
Az alma amúgy sem tudta nagyon megdobogtatni a szívemet. Minden embernek aki fontosnak hiszi magát olyant láttam a kezében, én csakazértsem vettem.
Én nagyon szeretem a wave telómat, jó is szép is... ha türelmesek leszünk szerintem megkapjuk azokat a cuccokat is amit még hiányolunk! -
tzolta
tag
válasz
cryingdr4g0n #14518 üzenetére
Szia!
Köszönöm szépen a kimerítő választ!!!Más: Láttátok az Iphone 4 árait? Döbbenetes... dominóban is 185e HUF!!!
-
tzolta
tag
Sziasztok!
cryingdr4g0n: a legfrissebb palringot is lehet használni elfordított kijelzővel?
Ha jól emlékszem Te vásároltál már R66 élettartam licenszet... Jól működik? Van esetleg valami plusz szolgáltatás benne? -
tzolta
tag
válasz
leslieke #12932 üzenetére
Az angol appson.
De lehet hogy hülyeséget írtam. A tesztben olvastam hogy a samu appson is van rá program. Aztán megnéztem és tényleg találtam ami nem Wave-re való, ebből következtettem hogy az az SGS-é. Varszegig szerint az Omniára van. Lehet neki van igaza. Annyira nem mélyedtem bele a dologba, és már hanyagolnám is szívem szerint. -
tzolta
tag
válasz
Tomajdon #12925 üzenetére
Hűűű ebben már nem tudok igazából segíteni. Én csak a zenelejátszó hangerejét "tekertem" feljebb, kísérletezgetéssel, és csak egyszer csináltam. A számkódokkal kell kiválasztani a módosítandó tételt, beírni a neked megfelelő-alacsonyabb- DB-t majd OK. Ennyire emlékszem.
Próbáld meg Karma Nagyúrnál, talán tud segíteni... én is tőle tanultam csomó mindent.
Karma help, please! -
tzolta
tag
Böngésztem az appson amikor a teló nem volt csatlakoztatva. Láss csodát találtam több IM programot, ingyeneset, fizetőset (angol apps) Húúú de megörültem! Telefon csatlakoztat... aztán kiderült, hogy az SGS-hez való.
Ez csak tipp volt most részemről. Mi más használhatná még? Egyébként az SGS használhatja mindkettőt.
-
tzolta
tag
válasz
Tomajdon #12900 üzenetére
Szervíz mód tesztek, és beállítások futtatásához *#197328640# .
Ebben a menüben megtalálod audio alatt. DB-t tudsz lejjebb venni, de csak nagyon óvatosan használandó!! Én is mókoltam benne és alig tudtam visszaállítani. Bár valószínűleg én is béna voltam.
Füles: cserélni tudod szerintem. A Sennheisert (remélem jól írtam) dícsérik nagyon. Kapható többféle mérető szilikonnal, nekem is a legkisebb a jó és kényelmes.
-
tzolta
tag
Van a Napi tájékoztató nevű program ami az AccuWeather.com adatait használja. Ezzel semmi gond, csak valahogy sosem azt mutatja ami a valós helyzet. Észrevettétek már?
Ugyanennek a programnak vajon lehet változtatni az összetevőit? -
tzolta
tag
válasz
mrmegtette #12891 üzenetére
-
tzolta
tag
válasz
Jake88 #12852 üzenetére
Köszi!
Kint vennék feltöltős netet laptophoz. Azért hogy így olcsóbban jönnék ki, mert ha jól tudom ha a hazai netet kint használom, szintén számol roaming díjat netre, nem?s4hu|SyD^ sajna ahhoz is kell kártya mert a térképet le kell töltened, hogy láthasd, anélkül csak az üres lap lesz egy piros pöttyel ami te vagy. Símán gps koordinátákhoz meg elég ami a telón van hely címén vagy pedig az appsből letölthető gps status progi.
-
tzolta
tag
Abban tud nekem segíteni valaki, hogy Ausztriában milyen szolgáltatók vannak, és hogy melyik a legolcsóbb mobil internet szempontjából? Rákerestem guglin de németül nem megy.
-
tzolta
tag
válasz
s4hu|SyD^ #12846 üzenetére
Igen, az kell hozzá (bocsi azt hittem az tiszta) és háttértár módban kell csatlakoztatni. a mem.kártyára ment minden plusz dolgot amit letöltesz hozzá.
Én mielőtt csatlakozom, bezárok minden programot. Rádugom a telót, kiválasztom a megfelelő módot és szépen csatlakozik.
Ha kiest akarom használni, ugyanígy járok el, és minden OK. -
tzolta
tag
válasz
mrmegtette #12841 üzenetére
Igen, próbálhatod ott is, meg az appsban is van letölthető gps státusz progi, ill a R66-ban is elkezdheted miután töltöttél rá ingyen térképeket. Menj ki szabad térre, többen azt javasolják. Kiegészített gps-sel nekem az ablakból is egyből talált jelet. Ha nincs kig.gps akkor akár 20 perc is lehet míg jelet talál először, utána már gyorsabb lesz.
Így kezdésnek nem ajánlanám hogy nekiállj! Páran megszívták, bár nem feltétlenül a szovtver miatt, hanem kísérletezgetés miatt.
Ha mindenáron frissíteni akarod, menj el egy samsung szervízbe, az a biztos.
Hozzátenném, nem sokkal jobb szerintem a legújabb szoft JH3 mint a JEE volt. Kicsit talán még gyorsabb, van ékezetes karakter van telón frissítés ami még nem működik. Most már jó az időfrissítés is meg talán az activesync is megy. -
tzolta
tag
válasz
s4hu|SyD^ #12840 üzenetére
Igen, szépen mutat mindent alapból. Csomó mindent le tudsz tölteni wifin, mobilneten ill a R66 pc-s szoftverén keresztül a mobilodra. Mindent használhatsz, csak a navigálást nem. Amint elkezded használni a navit, onnantól kezdve számol.
Abban nem vagyok biztos hogy a szinkronnal aktiválod-e. -
tzolta
tag
válasz
s4hu|SyD^ #12832 üzenetére
Csak azért írtam mert régebben többen panaszkodtak, hogy w7 64 alatt nem működött. Nálam kezdettől fogva szépen megy w7 32 alatt a kies is és az fw is.
A 31 nap az az első navigáció használattól indul, ha csak térképet nézegetsz akkor azt nem számolja. 31 nap leteltével már nem működik
Tudod használni net nélkül csak lassabban talál jelet. -
tzolta
tag
válasz
mrmegtette #12830 üzenetére
Én is PhotoHallban vettem két hónapja JEE sw-vel. A GPS azonnal használható, de először elég sokáig kell várni mire jelet talá lönmagában. Ha bekapcsolod a kiegészítő GPS-t akkor 1-2 perc. De ezeket is már kitárgyalták sokan, használd a keresőt.
A kies többeknek működik w7 64-en sokaknak nem. Nekem w7 32-es van és tökéletesen működik, a régebbi hozzászólásokkal ellentétben.Ennek a telefonnak lelke van!
-
tzolta
tag
válasz
Varszegig #12810 üzenetére
Igen ebben egyetértek Veled! Nem a semmiért váltottam!
A nokia nagyon elk..ta ezt az egészet. Mikor elkezdték beharangozni a s3 verziót meg a n8-at az már rég volt. Ha akkor kiadták volna, talán visszakerültek volna az élre. Talán! Ehelyett még tesztelgették 1 évig oszt mégse jó. Aki megveszi, szerintem még többet szív vele mint mi a badával.Ja, igen! Amit először mondtak ár, az már a 1,5-szeresére nőtt!
-
tzolta
tag
válasz
Varszegig #12805 üzenetére
Nem lesz annyira gáz a N8 szerintem. Igaz hardveresen gyenguska meg szerintem nem is túl szép a hátulján a kamera-hegy miatt, de a támogatottsága nagyon jó. Én nokiáról váltottam samura... és nagyon örülök ennek, de bizony néhány dolog nagyon hiányzik a szolgáltatásokból. Remélem a bada hamar utoléri ezekben is.
Sosem felejtem el mikor a nokiák, utoljára az X6 után bekapcsolatm a kicsikémet... majdnem seggest dobdtam annyira szép és gyors volt.
-
tzolta
tag
Mi a véleményetek, FM transzmitter használható hozzá? (nokia)
-
tzolta
tag
Valószínűleg inkább megvárom míg kapható lesz az ndrive. Remélem novemberig történik valami az appson, lesz fizetős magyar oldal, akkor ugyanis elég sokat fogok utazni.
Amúgy sem szeretem a tört cuccokat, inkább kivártam mindíg pl: ovi maps.
Türelmes leszek!Más: Gyári progit lehet valahogy törölni a telóról? stune?
-
tzolta
tag
válasz
user137 #12783 üzenetére
Persze én is szeretném minél olcsóbban megúszni.
Ahogy olvastam a R66 örök navival Európára 50EUR. Az még elfogadható szerintem. A 31 nap alatt használtam a R66-ot, nem volt rossz de az újratervezése nehézkes, meg szerintem nem túl egyszerű a kezelése.
Ezért voltam kíváncsi, ilyen téren mi a tapasztalat az ndrive navival kapcsolatban. Meg gondolom én ott a 20e Ft az csak 1 évre szól. -
tzolta
tag
Még egy tanácsot szeretnék kérni. Tudom, már lerágott téma, de nem tudok dönteni navigációval kapcsolatban. Szerintetek érdemes megvenni a R66 navit, vagy várjak ndrivera? Az ndrive szovtvert nem ismerem (néztem a honlapjukat is). Jobb a térképe ill a felhasználhatósága mint a R66?
-
tzolta
tag
válasz
Varszegig #12760 üzenetére
Értem... most sem láttam regisztációs lehetőséget. A telón csináltam samu fiókot, de azzal nem engedett belépni. Amúgy mi a véleményed? Én úgy értelmeztem, hogy a névjegyeken keresztül, e-maileken át egészen az IM (msn?) funkciókig minden elérhető és szinkronizálható.
-
tzolta
tag
Sziasztok!
Használta már valaki a Samsung oldaláról elérhető SAMSUNG SOCIAL HUB oldalt? Be kell regisztrálni, és egy csomó minden elérhető pl:IM contacts e-mail stb. Esetleg ez olyasmi lehet mint a nokiánál az ovi? -
tzolta
tag
Megrendeltem a dombornyomott fullos mastercard kártyámat, hogy tudjak majd fizetni az Appson... remélem nem kapkodtam el!
-
tzolta
tag
Szerintem próbáld meg a loaderrel egy régebbi verzióra. A multiloader használatára meg keres rá a topikban, már többen leírták.. azt hiszem Karma, olyan 1200.hsz körül tök jó leírást adott, én is úgy csináltam először. Hál'Istennek ilyen problémám még nem volt mint neked.
Amúgy Ti hogy vagytok megelégedve a telóval? Olvastam itt sok problémáról amik nálam nem jöttek elő, vagy nem használtam azokat a progikat, alkalmazásokat. Én totál átlagos felhasználó vagyok, nem csesztetem aranyomat mindenféla programmal. Nálam pl a filmszaggatás sem jött elő Kingston 16g kártyával, mp4 formátumban. Konverternek pedig a XMEDIARECODE progit használom ami tök egyszerű, jó minőséget produkál többféle formátumban és magyar.
Szóval én totálisan me vagyok elégedve a telóval. -
tzolta
tag
válasz
csabám #10811 üzenetére
Az Apps-ból tényleg kilép amikor progit töltesz, de aháttérben megy. Amikor már meglévő progit frissítesz, szintén kilép és a frissítés állapota látszik a program ikonján. pl mikor pohárba töltesz folyadékot, pont úgy néz ki.
Arra mondjuk nem gondoltam, hogy hibának ítélitek a program letöltését csak háttérben. Engem nem zavart. -
tzolta
tag
válasz
Atomgeszi #10812 üzenetére
Az még régebbi kies, szerintem abba nincs bent. Én is próbáltam frissíteni, de ugyanaz volt mint nálad, órákig akarta volna csinálni. Akkor megelégeltem, töröltem az egész programot, utána pillanatok alatt letöltöttem a legfrissebbet a samsung oldaláról.
A másodikra passszolok.
-
tzolta
tag
válasz
Varszegig #10799 üzenetére
V1.5.1.10074_2 verzió fut nálam és mikor ezt töltöttem le miután frissítés nem akarództott neki. Figyelemmel kísértem az egész letöltési folyamatot és ott láttam a rapidll letöltését. Ebből gondoltam, de javíts ki ha rosszul. Most a teló FW frissítésénel pedig nem dobta fel ezt a problémát.
-
tzolta
tag
Sziasztok!
Már rég nem szóltam hozzá a fórumhoz, de folyamatosan olvasom.
Szóval... megpróbáltam a frissítést a kiessel és minden rendben ment. kb 10 perc alatt végzett win7 32 alatt az egésszel. A rapi dll-el sem volt gond mert a Kies legújabb verziójában már benne van. Minden adatom és beállításom is megmaradt, még a social hub is. MSN nincs bent de a Parlingo moddolt változatában továbbra is használható (keress rá). Az új sw újabb Parlingó változatot hozott, így vissza kellet töltenem a régebbi, moddolt verziót.
Sok újdonság nincs a JH3-ban viszont több hibát is javítottak:
az automatikus időfrissítés most jó, bár 2 BP megmaradt, de ettől függetlenül működik
szerintem sebességben is mintha picit még jobb volna
van bent frissítés
az Apps is jó bár nekem a JF4-gyel is működött
ÉS ÚGY TŰNIK A REZGŐ MÓD IS JÓ
Aktív témák
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Futás, futópályák
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Milyen egeret válasszak?
- Windows 10
- Háztartási gépek
- Sorozatok
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Le Mans Ultimate
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 256GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3038, 94% Akkumulátor
- Lenovo Legion Pro 7 i9-14900HX 32GB RAM 1TB SSD 16" QHD+ 240Hz RTX 4080 12GB 175W DOBOZÁBAN, MAGYAR
- 120 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 - 4 év garancia
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest