Hirdetés
Köszönjük a sok biztatást, támogatást! Utolsó pillanat a féláras hirdetésfeladásra, előfizetésre!
Aktív témák
-
szimike79
őstag
válasz
Polllen #30403 üzenetére
Azért az ára nem volt igazán baráti, bár az SGS is abban az ársávban van de ott azért az android komolyabb ajánlat mint a WP7. Olvasgattam egy kicsit és az ígéretek szerint nemsokára jönnek a frissítések és a fejlesztések a WP7 mobilokra. Ha igazán beindul a bolt a WP7-nél akkor aztán tényleg jól jár aki ennyiért hozzájut az Omnia7-hez. Ha most vehetnék telefont hát igen csak elgondolkoznák hogy mit vegyek Wave vagy Omnia7!
Írd meg nekem légy szíves hogy mit jelent az hogy belagol mert nem tudom, és hogy miben nyílvánul meg! Olvastam már máshol is és szégyen ide szégyen oda nem tudom mit jelent.
-
-
Cymby
tag
válasz
Polllen #29210 üzenetére
Tudok vigyázni rá, csak több videó és szóbeszéd is keringett arról, hogy milyen mindennek ellenálló üveg van a Wave-en. Erre egy egyszerű gomb is ilyen durván meg tudja sérteni. Érdekes hogy egy youtube-os videón meg milyen kínzásnak vetik alá a kijelzőt és látszólag mégsem lesz semmi baja.
Nem erre a hangnemre és ilyen reagálásra számítottam, de mindegy spongyát rá.
Nem vagyok ötéves hülyegyerek vérpistike akinek apuci veszi meg az aktuális játékát, hanem igyekszem vigyázni arra amiért kínkeservesen összekotortam a rávalót.
Ez egy véletlen következménye és csak tanulságként mutattam azoknak akik a híresztelésekben és jutubos videókban bízva azt hiszik hogy golyóálló a telefonjuk. -
zack
nagyúr
válasz
Polllen #26131 üzenetére
Jól van na. Összekevertelek titeket.
Egymás utánban válaszoltatok, és az avatarotok is egyezik.
Nem haragszom én senkire, főleg rád nem.
Arra még reagálnék (de ki nem keresem ki írta), hogy lehet az Apple úgy kommentálta a 720p rögzítést mintha ő találta volna fel a spanyol viaszt, de ha belegondoltok, nevezzetek meg másik tipust az i4-en kívül, ami tudja a 720p/30fps-t, és persze nem csak papíron. Mert a Wave és a Galaxy S szvsz. csak papíron tudja a 25fps-t, a Wave talán tudja, de a Galaxy S a mikroakadásaival kizárt. Ennek nagyon utánajártam vétel előtt, és bár volt az i4 előtt 720p képességekkel felvértezett tipus, úgy tudom a mai napig az i4 csinálja a legjobb 720p felvételt.
Aztán lehet ha kijön az 1080p LG akkor változni fog a dolog. Tehát sok olyan funkció van, ami már létezett az Apple "átdolgozás" előtt, de valamiért az Apple verzió lett a legjobb. Persze hogy úgy harangozzák be, ahogy. Te is ezt csinálnád, és én is. Multitask is volt már i4 előtt, mégis úgy oldották meg, ahogy azt senki. Nincs még egy tipus ami nem produkál lassulást 10-15 megnyitott program mellett.
Nem kampányolok az i4 mellett, a Wave is a szivem csücske volt, csak felspanoltam magam a nálam kibukó hibák miatt tök jogosan. Ezeket leszámítva a a mai napig azt mondom jó telefon, de amit a Samsung-ról és az LG-ről mondtam pár napja, azt úgy is gondolom a pár éves tapasztalataim alapján. High tech kütyük, csak senki nem tudja miért van az az érzése a felhasználónak, hogy elvileg egy futószalagon gyártott teljesen egyforma modelleknél, hogy lehet ekkora szórás minőségben és megbízhatóságban. ez felfoghatatlan számomra, és eddig ezt csak a kóreai gyártóknál figyeltem meg. Tehát ha valaki odajönne hozzám, és azt mondaná ajánlom e neki a Wave-et úgy, hogy gmail sync + video rec. fontos prioritást élvez nála, nem tudnám azt mondani neki, hogy igen, illetve hozzátenném, ha szerencséje van, nem lesz gond vele, ha nincs, marad mint megoldhatatlan WTF szitu ami valószínű nem is fog megoldódni 100%-ban. LG Arena-nál dettó. Ott pl. nem volt kompatibilis a teló mass storage tárhelye az alaplapom USB vezérlőjével, holott ROG-os Asus lapom van ami még mindig premium minőségnek számít. Igaz megoldódott a probléma, de csak úgy, hogy be kellett tennem 10 USB aljzat mellé egy PCI USB kártyát és csak így működött a háttértár mód.
-
ADAM1337
nagyúr
válasz
Polllen #26138 üzenetére
Hát ennyiért nagyon jó vétel, bár egy android-os wave-nek még jobban örülnék.
Tényleg xda-t nem tudom hányan nézitek de elkezdett pörögni a forum része a bada-nak, android portolás stb.
Nálam a kinézete nem tetszik a defy-nek a teszt viszont nagyon jó lett jó kis készülék. -
F-ECT$
titán
válasz
Polllen #26073 üzenetére
Engem érdekelnek az i4-es írásai, mert a teljes i4-es topicot nincs kedvem olvasni, viszont a használatból fakadó előnyök/hátrányok érdekelnek. Továbbra is bajban lennék ha most kellene mobilt vennem, így minden infó jól jön, hogy a következő mobilcsere idején (1-1.5 év), ne az legyen ami most volt, hogy egyik rendszerről sem tudtam semmit.
-
-
zack
nagyúr
válasz
Polllen #25701 üzenetére
Mondjuk ha neked a multimédia nem fontos annyira, akkor baromi könnyű helyzetben vagy.
Az aspektusodból szemlélve egyből rohannék egy Desire HD-ért.Nem túl erős multimédiában, de szép és igényes. A térerő problémából kizárt hogy flame legyen.
De azt elmondom hogy legalább annyira stabil a térerőm mint Wave-nél, és legalább annyira jó a beszéd ill. a vétel minősége is min Wave-vel. Lehet vidéken más lenne a helyzet, de én pesten élek, és csak a szubjektív tapasztalataimról tudok beszámolni. Eddig itt nincs térerő gondom.
Becsülöm a kitartásodat, kitartásotokat, de sajnos én 1 csalódást követően a második ill. a harmadik megoldhatatlan WTF szitu után, amik számomra fontos funkciók természetesen, erősen kezdem lebeszélni magam az éppen aktuális teló használatáról.
Így volt ez az összes dél-kóreai modellel az elmúlt időszakban (sajnos). Bár az SE és a Nokia telók olyanok amilyenek, de sosem futottam bele megoldhatatlan szitukba amikor használtam őket mint a dél kóreai gyártók esetében. De persze az is lehet hogy csak szerencsém volt. A másik esetben meg sorozatos pech. De ebben én nem nagyon hiszek 32 évesen. -
zack
nagyúr
válasz
Polllen #25699 üzenetére
Még a 3GS-hez viszonyítva is teljesen más az i4. A BT fájlátvitelen kívül (amit egyébként sem használnék) eddig még kötöttségekkel se találkoztam.
Az a baj, sokakban él, hogy az iPhone 3G bizony baromi gyenge volt multimédiában a maga korában, és tényleg sok alap dolgot nem tudott (csak jailbreakkel), amire szüksége lehetett a júzernek, és a többi gyártó modelljei már tudták.
A 4-es szerintem teljesen más koncepció alapján készült, és beleadtak mindent, hogy műszakilag is a csúcsot hozza ami a multimédiát illeti. Nagy volt a konkurencia, muszáj volt. -
zack
nagyúr
válasz
Polllen #25695 üzenetére
Elég sok időt töltöttem itt. Azt elárulom, hogy nem a telefon miatt járok vissza, hanem inkább a társaság egy része (kemény mag
) miatt. Csak ide írkáltam a legtöbbet fél évig.
Nem múlik el nyomtalanul. És persze érdekel továbbra is, hogy a problémák meg fognak e oldódni, és hogyan alakul a Bada helyzete.
De iPhone-tól függetlenül úgy érzem, egy darbig nem lesz dél-kóreai telóm. Visszapörgettem az eseményeket az LG Arena-tól kezdődően a Samsung I8910 és Omnia2 keresztül egészen a Wave-ig, és ez lett a konklúzióm. Közel 3 év tapasztalata a dél kóreai gyártók mellett ezt hozta ki belőlem. -
matthews
aktív tag
válasz
Polllen #25270 üzenetére
Mondom.. Annyira nem zavar. mert amúgy megy minden rendesen. Sőt. Most vettem egy Kingston Class 4-es 8Gb-s karit és zökkenőmentesen mennek a videók. Tudok több mint 15 percet is felvenni folymatosan. Legföljebb ha nincs megoldás csak amit írtál, akkor megvárom a következő release-t. Hátha az megoldja. Ja és köszönöm válaszod.
-
zack
nagyúr
válasz
Polllen #25221 üzenetére
Ki fog derülni az igazság rövidesen. Ha Márciusig nincs 1.2 már nem is lesz.
Én ezt az infót se szivárogtattam volna ki. Az pedig, hogy te a pontos forrásmegjelölést várod, egy beosztás és egy név leírásával...Kicsit nonszensz egy ilyen hírrel kapcsolatban nem gondolod? Téged az sem érdekelne ha ezért esetleg kirúgnák, csak az infó eredetét tudd meg.Bár nekem már nincs Wave, de ha lenne, akkor is megköszönném galmat-nak az infót.
-
válasz
Polllen #25221 üzenetére
Én se, egyébként.
Nem is ebbe kötöttem beleA Samsung Wave Facebook oldalát szokta valaki nézni rajtam kívül? Sajnos nem találtam meg első blikkre, hogy hogy iratkozhatok le, így rajta maradtam, poén, hogy write-only módban írják a szemetet, közben rengeteg hozzászóló elég konkrétan írja a gárdának, hogy kapják be
-
galmat89
tag
válasz
Polllen #25218 üzenetére
Szerintem akkor ennyivel zárjuk is le a témát.
Azért kérdeztem meg egy BENT a Samsungnál dolgozót a Bada 1.2-ről, hogy reménykedhetünk-e a közeljövőben esetleg megjelenésben Magyarországon, mivel eredetileg idén tervezték kiadni. De itthon még nem kaptak semmi infót Koreából az 1.2 megjelenésével kapcsolatban Wave-re. Ennyi a történet. -
válasz
Polllen #25209 üzenetére
Azt vágod azért, hogy a Samsungnál is emberek dolgoznak, akikkel fel lehet venni a kapcsolatot? Semmi gond nincs a forrásmegjelölésével, csak ha csomót akarsz keresni a kákán.
Volt idő, amikor még én is kérdezgethettem volna tőlük, de azt tapasztaltam hogy a hivatalos verziónál többet nem mondanak úgyse. Nem feltétlen azért, mert vissza akarják tartani az információkat, hanem mert az egész bada mizéria nem nálunk fut, hanem a koreaiaknál
-
galmat89
tag
válasz
Polllen #25186 üzenetére
A hivatalos 1.2 céldátum 2010 Q4 volt, annak meg már vége pár nap múlva, szólva most már céldátuma sincs az 1.2-nek. Szerintem az 1.2-t főleg a Wave II-höz csinálták.
Amikor azt írtam samsungost kérdeztem, nyilván nem a mezei samsung üzlet eladójára gondoltam..., hanem ennél azért kicsit kompetensebb emberre, aki nem csak kívülről látta eddig a samsung székházat itthon.
-
peterk
senior tag
válasz
Polllen #24850 üzenetére
Miért a high-end házi-hifis nem hallgat autóban rádiót? Vagy a munkahelyén, hordozható rádiósmagnóból, amit Gizike bömböltet?
Egyébként is, a flac láthatóan igény (nem csak itt és nem csak 1 embernél), innentől kezdve tök mindegy min elmélkedünk, aki el akarja adni a telefonját, az jobban teszi ha beleteszi a flac supportot. Ez van, minőségi ide vagy oda.
-
rizso
addikt
válasz
Polllen #24704 üzenetére
Igen, ezért mondtam, hogy a programnak BT-on keresztül is mennie kellene, csak sajnos még nem megy. Nem szaroztam le, de a gratulációt is csak akkora hagyom, ha valóban elkészül egy "végleges" verzió BT-támogatással. És hogy egyből mondjak egy ellenpéldát: a SE telefonok többsége alapba támogatja ezt, van benne egy kis program, ami BT-on keresztüli vezérlést tesz lehetővé!
A fejlesztői versenytől meg nem fogok hátast dobni, hogy ennyi idő alatt lett pár használható app - ezt meghagyom az örök elégedetteknek
A wave-nél kialakult pár tábor (ami természetes, hisz mindenkinek mások az igényei):
1. minden szép és jó, nem kell változtatni semmin, a wave maga a tökéletes telefon
2. szép és jó a wave, de vannak hiányosságai, amiket jó lenne már javítani
3. a wave egy sz@r, nem jó semmireÉn a 2. csoportban vagyok, és szerintem reálisan látom a dolgokat...
Na mindegy, hagyjuk ezt a sok off-ot - nem is tudom már hogy kerültünk ide.cryingdr4g0n: tényleg nem fikázom a kameráját (nyugodtan nézz körül a mobilos-fotós topikban, a legtöbb wave-vel készült kép tőlem van), mert a videó rész nagyon jó, fotózni is nagyon jól lehet jó fényviszonyok mellett, meg még azt is aláírom, hogy a kijelzőn a rosszabb fényviszonyok között készült kép is jól mutat, de pl. a laptopon visszanézve már elég sokszor kiábrándító. És pl. egy C905 sokkal korrektebb képet csinál rossz fényviszonyok mellett (távolra is, nemcsak a közeli képeknél a xenon miatt).
Pl. Wave és C905. Azt hiszem látszik mire gondolok. De mondom, én sokat fotózok a wave-vel, és elég jó képeket sikerül készítenem, de ahhoz jó fényviszonyok kellenek...Szóval akiknek a lelki világába gázoltam az utolsó 1-2 hsz-emmel, azoktól elnézést, de azért ennek a remek telónak is vannak hiányosságai (amiknek a javítását szerintem sokunk várja). Mellesleg még úgy is elvagyok vele, hogy egy fekete szilikontokban tartom
-
zack
nagyúr
válasz
Polllen #24400 üzenetére
Megmondom őszintén nincs kedvem és nagyon időm se tesztelgetni.
Kicsit "vallási" háborúnak érzem a témát, ki ezt, ki azt favorizálja. Ha végigolvastad a kommenteket akkor tudod hogy miről beszélek. Aki FLAC-ot hallgat, az tuti nem fog váltani. Még ha nem is hallható ki egyesek szerint a különbség telefonon, nem fogok 2 felé konvertálni, mert ugye alapból mindent FLAC-ban szerzek be. Ráadásul ahonnan én szerzem be ott elvileg méretben sincs változás a "44Khz wav"-hoz képest, tehát ezek valószínű nincsnek tömörítve. de írta is valaki hogy FLAC és FLAC között is baromi nagy különbségek lehetnek pont ezért. Tehát kár ezt a dolgot firtatni, én nem akarlak meggyőzni semmiről, de te se akarj engem.
Én alapból azon voltam kiakadva hogy jöhetett volna már valami FLAC kompatibilis music player, mert NEKEM igenis hiányzott.
Abban viszont egyetértünk, hogy az X10 Mini jól szól, bár a gyári fülessel kb. annyi a mély Sennheiser-hez képest, mint mackósajtban a brummogás. De a CX500-al baromi jól szól ez tény.
Elvileg a becses nevemmel félre lett téve egy 32Gb Iphone4 amit Media mania S csomaggal veszek. Az még kérdéses hogy tudják e tartani Dec.27.-ig, de ha esetleg nem, akkor majd a következő szállítmányból kapok.
-
zack
nagyúr
válasz
Polllen #24352 üzenetére
Abból indultam ki, hogy X10 Mininél nagy az átmenet az mp3 és a FLAC hangzásában, pedig a multimédia nem is feltétlen az erőssége. Még csak rá sem kötöttem a Sony Hi-Fi fejhallgatómat, hanem a Sennheiser CX500-al néztem. Igazából tök felesleges ide-oda vonulgatni és vak teszteket csinálni, mert mindenkinek más érzékenységű a füle.
Nekem is X-Fi Extreme Gamer Fatal1ty Pro hangkártyám van, ami igen jó darab, ezen is szoktam hallgatni fülesen keresztül, és természetesen nem összevethető a telefonok hangzásával. Tehát tök felesleges az ilyen jellegű példálozás, evidens, hogy egy félprofi kártyából komolyabb hang jön elő. De ezen túlmenően a telefonokban levő hangprocesszorok is baromi jó minőségűek. Pl egy LG Arenánál (2 éves), igen komoly Yamaha hangprocesszort használt az LG, és azóta a dolgok csak fejlődtek... -
zack
nagyúr
válasz
Polllen #24309 üzenetére
Nem kellett, csak elvárható, hogy legyen ennyi idő után.
Hírek alapján a felhasználók számát tekintve, ezeknek már mind kellene lenniük, mivel folyamatosan arról cikkeznek milyen jól startolt a Bada a többi rendszerhez képest is, és hány milliós a júzer tábor. Ez nem elég ahhoz hogy tudják, 1 év múlva qurva sok Bada felhasználó lesz? Mert sztem tök egyértelmű."A FLAC használat pl egy mobiltelefonnál marginális igény, mert nem fogod kihallani a különbséget egy 320 kbps mp3/jobb AAC/Flac között még egy jobb FEJhallgatóval sem... AAC-t meg ugye viszi... (meg a legelterjettebb formátumokat)"
Sztem meg simán kihallod. Főleg egy jó fülessel. Már csak méretéből adódóan is (30-40Mb/3-4 perc) jóval dinamikusabb, teltebb hangzást ad mint akár a 320kbit/s mp3 (8-10Mb/3-4 perc). Az AAC-t meg hagyjuk. Próbáltál konvertálni rá AAC-t?
Megsúgom hogy a 320kbit/s max. minőségen nem szólal meg, azt hiszem 160-192kbit/s amit lejátszik gond nélkül, ez meg nagyon kevéske.
Persze jó az mp3 is, de már megint kilyukadtunk a kompromisszumokhoz...
Az meg a másik...Speckó igény a normál 720p ill. Xvid lejátszás?Sztem valamit félreértettél, mert ez a speckótól nagyon messze van. Nekem jó volt az mp4, de sokaknak volt gond a normális Xvid/mkv lejátszás.
Végezetül pedig ez egy multimédiás okosteló. Specifikációi alapján talán az egyik legerősebb multimédiás képességekkel rendelkezik a mostani mezőnyben, tehát ez a fő erőssége. Ha már másban nehézkesen veszi fel a versenyt mint klasszikus okoteló, akkor legalább a multimédiában domborítson.
Félre ne érts, jó telefonnak tartom, főleg az árához képest, nem is fikázásnak szántam, inkább csak amolyan felhívás a hiányosságokra. Nem gondoltam volna, hogy a jóval olcsóbb X10 Mini Androiddal többet nyújt zenében (FLAC), pont a bőséges programkínálat miatt mint a Wave. -
DonMedve
addikt
válasz
Polllen #24309 üzenetére
"Azt mindig kifelejtitek a képletből, hogy mennyire más a felhasználó tábor mérete..."->Ebben van igazság,DE,könyörgöm,ha nem evvel,akkor mivel akarja elcsalogatni a vásárlóközönséget?Azzal,hogy összedobott egy brutális telót,olcsón?Ez hosszútávon kevés,ha nincs ami meghajtsa.Azt is aláírom,hogy 2éves előnye van az teszem fel Androidnak,de akkor meg fel kell kötni a gatyát és nem béta rendszert kiadni.,meg szemköztköpni a vevőket.Én nagy Samsung fun vagyok,és azért is vettem meg a wave-t,de ez most övönaluli volt!
-
SlyChocolate
senior tag
válasz
Polllen #24256 üzenetére
Nem mondod?
"Az Android hatalmas diadalmenetet tart, ami a következő évek során folytatódni is fog várhatóan, amennyiben azonban ezt tétlenül nézik az érintett gyártók, úgy hosszú távon valójában kárukra válik majd, hogy néhány sikeres évért cserébe eladták a jövőjüket."
[link] -
Kobe
veterán
válasz
Polllen #24259 üzenetére
én kvázi leszarom, mert úgy tekintek rá mint tanulópénzre, legfeljebb ha nem passzolom el, jövőre lesz egy jó drága parittyakövem, de hogy még 1x tartósan bada mellett leszerződni nem fogok, az fix. Vagy bepróbálom majd az androidot rajta ha lesz valami módszer ráerőszakolni, azt ha megsül közbe a telefon, legalább elmondhatom, hogy megpróbáltam
(btw, ha megnézed a PH-s cikket az ajnározások fele arról szólt h mekkora királyság, hogy majd beindul a samsung apps, illetve hogy milyen jó lesz ha a fejlesztésbe fektetett tőke elkezd dolgozni...szóval elég sokat, főleg az érdemi funkciókat a jövőben bizakodva dícsérték a legtöbb cikkben....hát, nem az történt mint ahogy remélték....)
peterk: ahhoz hasonlítottam, mennyi volt az ára amikor emgvettem, és az érdeklődők döntő többsége mennyit adna érte. Hát, elmondom, hogy a legtöbben 50-nél többet eszük ágában sincs kicsengetni érte....
-
SlyChocolate
senior tag
-
zack
nagyúr
válasz
Polllen #23832 üzenetére
Akkor megint...
2db Kingston MicroSD-vel is fennállt a probléma nálam, mind a kettő Class4-es bolti garis eredeti példány volt, 8 ill. 16Gb méretben. Ráadásul különböző helyről is voltak, és a csere között eltelt vagy 4 hónap, tehát az se lehet hogy rossz szériából vannak.
Másoknál a Class2, Class4 Kigston kártyák tökéletesen mennek, nem lépkednek ki a felvételből. Szted ez kártya hiba?Mert sztem nagyon nem. Felőlem ajánlgathatjátok mély meggyőződéssel a kártyacserét, de amikor majd magyarázkodni kell, mert nem lett jó másik kártyával sem, holott ti megmondtátok, akkor is legyetek itt, és magyarázzátok el a júzernek hogy miért dobott ki az ablakon 6-10k-t a tanácsotokra.
Én is itteni tanácsra cseréltem, és mégse lett jó, bár én nem vertem az asztalt, mert így is úgy is nagyobbra akartam cserélni. De aki vesz a 8Gb mellé egy másik 8Gb kártyát, és nem lesz jó...Majd akkor kíváncsi leszek az ajánlgatók közül ki mivel fog érvelni. -
Kobe
veterán
válasz
Polllen #23037 üzenetére
inkább használom, még ha elégedetlen is vagyok vele, mint hetente cserélgessem és bukjak vele 10ezrket/ neadjisten hitelre vegyem, stb....nem vagyok az a tipikus fogyasztói társadalom díszpintye, ha veszek valamit, az szolgáljon legalább addig, hogy anyagilag megérje nekem....nézőpont kérdése, hogy ki mit nem ért meg.
mondjuk tény, hogy nem is úszok nyakig a cetelem hitelben, mint azok közül sokan akiknek mindig minden elsőre kell, és türelmetlenek
-
Kobe
veterán
válasz
Polllen #23005 üzenetére
szolgáltatós telefon, hűséggel - amit évente meghosszabbítok - de nyilván van az a fedezti pont ami alatt még nem érdemes eladni - akármennyire nem tetszik, 6 hónap alatt még nem "térült" meg (bónuszpontok, kedvezmények, stb, független telefont nem veszek aranyáron). Nomeg mire cserélem, ez addigra pont olyan "elavult" lesz hogy valakinek jó lesz a családban, így türelemmel 2 legyet ütök egy csapásra
-
Varszegig
veterán
-
leslieke
Jómunkásember
válasz
Polllen #22809 üzenetére
A francba, ez van ha az ember gyorsan olvas.
Engem amúgy nem a formátum érdekel, lehet az akármilyen, a lényeg, hogy egy lépésben a telefonon tudjam 1 db fájlba a teljes névjegyzéket biztonsági mentésbe/akármibe elkészíteni. Amit aztán kimásolhatok onnan pc-re, bárhová. De már az is megfelelne, ha lenne egy olyan opció, hogy "Összes névjegy küldése BT-n."
Szvsz ez nem túl nagy igény.
-
leslieke
Jómunkásember
válasz
Polllen #22805 üzenetére
Ismerem én a CSV-t, csak nem szeretem.
Na akkor másképp, hogy egyértelmű legyen, mi a gondom.
Old meg a következőt: Fogd meg a Wavet és tedd át a névjegyeket egy másik telefonra. A művelet során csak a 2 telefont használhatod, semmi mást közbeiktatva! Hajrá! Jó küldözgetést egyesével BT-n!
És hogy miért kell ez nekem: mert linuxra nincs írva se jó, se sz@r kies.
(#22804) -=Libria=- A CSV meg mióta egyenlő vCarddal? Én ugyanis ez utóbbiról beszéltem!
(#22807) Polllen Mi a vCard?
-
leslieke
Jómunkásember
válasz
Polllen #22797 üzenetére
Ja, lehet vCard-ot csinálni. Egyesével!! Vagy, ha van is olyan opció, hogy minden névjegy mentése egyszerre, netán 1 fájlba (biztonsági mentés, amit az SE k800i is tud már), akkor azt előlem jól elrejtették.
(#22802) Karma kösz a megerősítést, ez az első komoly hiba, amit felrovok a Badának.
-
victorio79
tag
válasz
Polllen #22794 üzenetére
Ha a telefonodon van az info akkor tényleg Kiessel csinálj egy exportot vagy egy Outlook sync-et és azt utána a Google-re rá tudod bízni.
Nekem egy Outlook - Google - Wave - Kies - Outlook köröm van. Alapvetően az Outlookban rendezgetek, ami Google-al szinkronizál időként a Google pedig pushban a telefonnal.
Van még egy Mobical fiókom is ami SyncML-en keresztül is ment időként. Lehet kicsit bonyolult, de mindenhogyan hozzá tudok férni és mivel jól be van állítva, nem kavarodik be.Ha új nevet hozok létre a telefonban és nem akarom a Kiest használni akkor Bluetooth-on elküldöm azt a legközelebbi alkalommal a gépre ahol az Outlook fogadja és már be is került a körforgásba. Könnyű megismerni, mert mivel az új névjegy csak a telefonon van ezért még nincsen ikon hozzá. Aztán már bárhol tudod szerkesztgetni...
-
válasz
Polllen #22794 üzenetére
Nem. De legalábbis a "telefonban" tárolt kontaktokat nem nyomja át Exchange-re, csak azokat, amiket konkrétan oda hozol létre. Emlékeim szerint még csak lehetőséged sincs arra, hogy "na most mindent másolj át a szerverre".
Én talán a Kiesszel kísérleteznék, hátha ki lehet nyerni minden kontaktot vCard formátumban.
-
-
Kobe
veterán
válasz
Polllen #22750 üzenetére
ugyanezek a beallitasok, probaltam mar a wnwt is beadni, de ugy sem megy....
zack: volt mar szervizben gps miatt, nyomtak egy hard resetet azt jovan. Most visszavinnem JI2-vel, max visszaraknak ra a JF2 TMH-t mert hat biztosan azzal van a baja....kb ennyibol all a szerviz, ha barmikor volt koze a telefonnak barmilyen szolgaltatohoz
-
Kobe
veterán
válasz
Polllen #22744 üzenetére
a gps attol, hogy neked jo, nekem max terkepnezegetesre alkalmas, mint irtam, nem lassu, hanem az esetek 80%-ban egyaltalan nem mukodik, a maradek 20ban pedig 10 percet kell ra varni, a zenelejatszoban nincs automatikusra allitva (egyfajta zenei stilust hallgatok, arra van definialva - rock es music clarity kombo) megis mindig eldobalja. Halozati es merulesi gonddal en talalkoztam (attol, hogy te nem, meg letezik)
a mobilnettel mi a gaz ? a kapcsoaltok kozott ott van mindharom - tmobile net, wap, mms a tmobos alapbeallitasokkal setupolva, a csomagkapcsolt szolgaltatas hasznalata engedelyezve van, az alkalmazasok (email fiokok, internet, kozossegi profilok) mind egyenkent a tmobil nethez vannak hozzarendelve, ahogy kell, megis szolgaltatas nem elerheto cimszoval visszadob midnen netre lepesi kiserletet
nem en frissitettem, hanem hivatalos samsung mobile shop garancialisan
-
Kobe
veterán
válasz
Polllen #22736 üzenetére
bocs, h melobol, limitalt hozzaferessel, highly protected gepre nem tudom radugni a keszuleket, hogy egy screenshotot rakjak rola. Csinalnam mobilnettel ha menne
Mik a nyugjeim?
-szar a gps....nem beallitas meg telepites kerdese, egyszeruen fizikalisan szar az antenna - mukodik, de kb 20x lassabban mint a tobbieke, nem cserelik, nem javitjak, mert papiron mukodik, talal 2-4 muholdat (4 lenne a minimum ugye), gyakorlatban meg teljesen hektikusan....egyszer autopalyan 130nal 10 mperc alatt talal jelet, de az esetek 80%-ban nyilt terepen 10 perc alatt sem. Ergo van egy helymeghatarozasra keptelen gps-sel ellatott telefonom majdnem 100 ezerert, amiert sem a gyarto, sem a szolgaltato nem vallal felelossgeet (idezem: "hat ez ilyen"
-az mp3 lejatszo rendszeresen eldobalja a hangbeallitasokat, meg nem tudom milyen alapon, de minden inditasnal az az elso h a preseteket visszaallitani
-nincs folder alapu lejatszas es eltavolitani sem lehet a samu gyari mintafilejait (beallitas kerdese, en naponta pakolok ra uj zeneket, nem fogok naponta uj listakat krealgatni 8 gb zenehez)
-nalam vmiert a mobilnetet sem szereti (gyari beallitasok, luzer manual szerint mint irtam, illetve Karma tippje alapjan). Szted miert kerdezem hogy akkor mi a teendo?
-regebbi firmwareknel folyamatosan valtogatta-eldobalta-kereste a halozatokat, es meritette az akksit ezerrel. Ujabb korrigalt ezen valamit, de nem perfekt.soroljam meg, vagy szerinted ezeket is csak kitalaltam?
leslieke: en speciel a beepitett widgetekrol mondtam azt, hogy otromba meretuek....
-
zack
nagyúr
válasz
Polllen #22731 üzenetére
Teljesen jogos amit írt, és a stílus is éppen annyira volt bántó amennyire kellett.
Tény és való, nem kell isteníteni a Wave-et mert vannak hiányosságok amik pótlásra várnak, de amit és ahogy Libria fogalmazott az úgy nem állja meg a helyét általánosságban, és tényleg elég lett volna annyit írni, hogy nekem nem szimpi, és az Android jobban bejön. Nem pedig "koholt vádak" alapján "köpködni".
Aktív témák
- Warframe
- OLED monitor topic
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Jelszókezelők 2025-ben: biztonság vagy illúzió?
- Facebook és Messenger
- Béta iOS-t használók topikja
- Milyen légkondit a lakásba?
- Formula-1
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- ELADÓ Xiaomi 14T Pro DS 5G 12GB RAM / 512GB tárhely titánium szürke
- Samsung Galaxy A52s 5G 128GB 6GB RAM Dual (A528) Mobiltelefon
- Samsung Galaxy S24 Ultra 12/256gb - Karc mentes, akár beszámítással
- Samsung Galaxy S23 Ultra 12/512gb - Újszerű, akár beszámítással
- Apple iPhone 16 Pro 128gb - Szép állapot , Akku 100%, Apple garancia, akár beszámítással
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
- Kihagyhatatlan ajánlat vadonatúj Ryzen 7 5800x processzorainkra! 0% THM-re is!
- Honor MagicBook 16 Ryzen 5 5600H 16GB 512GB FHD 144Hz
- Honor MagicBook 16 Ryzen 5 5600H 16GB 256GB FHD 144Hz
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest