- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Google Pixel topik
- Android szakmai topik
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
Hirdetés
Aktív témák
-
Polllen
félisten
válasz
vallas #25306 üzenetére
A BB után egy blade-t?
Ha fontos a munkádhoz az exchange sztem nem a wave lesz a legjobb választás, mert vagy menni fog tökéletesen vagy folyamatosan gondod lesz vele. Átmenet nincs...
Mondjuk eddig általában mindenki gmail-re panaszkodott csak és MS exchange-re nem nagyon... (nálam yahoo naptár tökéletesen megy, de nem tudjuk mi okozhatja a gondot, így nálad lutri...)
Sztem ruccanj át a milyen okostelefont topic-ba és ott tuti kisegítenek, ha pontosan beírod mik az igényeid. (Amúgy céges telónál, ne szerénykedj
)
-
ABal
őstag
válasz
vallas #25306 üzenetére
Nyilvánvalóan hiányosan olvastad eddig a fórumot, ha azt vetted ki, hogy az exchange oké. Bár úgy lenne. Itt általában erről panaszkodnak a legtöbben. (Én nem, mert már nem használom)
A két nap üzemidő viszont rendben lesz szerintem.
Azt még hozzáteszem, hogy az "elégedettek" egyike vagyok, tőlem nem sok panaszt olvashatsz itt.
Aktív témák
Hirdetés
- Építő/felújító topik
- Újabb videón a Mafia: The Old Country
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Hálózati / IP kamera
- Tőzsde és gazdaság
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- PlayStation 5
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- További aktív témák...
- Dixit 4 Eredet (bontatlan, fóliás kártyacsomag)
- Dell Optiplex MT/SFF 3040, 3050, 3060, 3070, 5070, 7060/ Hp ProDesk /SZÁMLA- GARANCIA
- 10 GB-os RTX 3080 OEM
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
- iKing.Hu - Nubia Z70 Ultra 5G Black Használt, karcmentes állapotban 12 GB RAM / 256 GB tárhely
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest