- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Google Pixel topik
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Most a Galaxy S25 FE megjelenésére tippelnek
- Ennyibe kerülhet a Xiaomi Watch S4 európai változata
- Yettel topik
Hirdetés
Aktív témák
-
ZoliM@ster
aktív tag
válasz
benceclick #30950 üzenetére
Bár nem olvasom rendszeresen a fórumot,de Bada 2.0 és az ehhez kapcsolódó dolgokról holnap lesz prezentáció,akkor lesznek hivatalos információk róla,tehát érdemes lesz figyelni mi történik(azért is jöttem vissza kicsit olvasni a topicot,kíváncsi vagyok mi lesz ezzel kapcsolatban)
-
benceclick
csendes tag
válasz
benceclick #27840 üzenetére
Kies-es probléma is megoldva.
Nagy köszönet a mysamsungwave.hu-nak!
-
válasz
benceclick #27840 üzenetére
Hát ezt sajnos rosszul hitted. Volt már róla korábban szó, a rendszerpartíción tart egy adatbázist, ami ha elveszik (formázásnál ez a helyzet), a memóriakártyán lévő appokkal nem fog foglalkozni a rendszer.
-
benceclick
csendes tag
válasz
benceclick #27834 üzenetére
Siker!
A bináris fájlokat elég sokáig szedte le, de utána már gyorsan ment.
Most meg mindent pakolok vissza a telóra... am azt hittem, h a memkártyáról nem törlődik semmi, viszont nekem eltűnt az összes telepített apps, pedig a kártyán voltak. Akkor most mindent egyesével vissza?szerk: remek, most meg nem hajlandó csatlakozni a Kies-hez...
-
chizow
tag
válasz
benceclick #27831 üzenetére
Hát szerintem az elég kielégítő válasz, hogy a link lapján mindenkinek sikerült frissíteni 1.2-re akadály nélkül és azóta se léptek fel súlyos problémák senkinek se.A link amúgy aktuális.
-
s4hu|SyD^
addikt
válasz
benceclick #27831 üzenetére
Az a leírás aktuális.
Én is a 102-es végű KIES-el tettem fel. Nem kell félni tőle. 2.0-és KIES szerintem nem fog felmenni, mert szólni fog, hogy töröld a régebbi verziót, ahogy visszafelé is. Illetve törölnöd kell a 2.0-t, hogy feltehesd a régebbit.
Tudtommal talán 1 embernél volt csak gond azzal a leírással, illetve a gyakorlati megvalósítással. Minden esetre ments mindent, amit tudsz. Végső esetben ott a Multiloader. Van itt sok ember, aki tud neked segíteni a végső esetben.
Sok szerencsét! -
benceclick
csendes tag
válasz
benceclick #25847 üzenetére
Tesztelve, és láss csodát... éles a kép. 450x450-est tettem be, úgyh akkor ezek szerint a windows media player-nek volt vmi baja.
-
Polllen
félisten
válasz
benceclick #25836 üzenetére
Régen itunes-zal csináltam, de aztán áttértem foobar2000-re, uh most ezt használom:
Mp3 Tag - sokáig ódzkodtam újabb program telepítésétől, de nagyon profi és mp3-tól flac-ig minden formátumot kezel.
Egyikkel sem tapasztaltam hasonlót.
(esetleg ha nem akarsz váltani progit, érdemes lehet kérdezősködni a wmp topikban, hogy más is tapasztalt-e ilyet és mit kellene állítani)
-
consono
nagyúr
válasz
benceclick #25836 üzenetére
Én pl. az itunest használom erre, eddig nem volt ilyen gondom.
-
Paca2
senior tag
válasz
benceclick #25814 üzenetére
egyértelmű: 480x480
-
Polllen
félisten
válasz
benceclick #25814 üzenetére
Milyen progival integralod a kepeket a file-kba? Csak mert en 300x300-tol 500x500-ig szoktam kepet beilleszteni&soha sem tapasztaltam ilyet... Nem lehet, h a progid alapertelmezetten alacsonyabb felbontasba konvertalja?
-
TomWexX
addikt
válasz
benceclick #21583 üzenetére
Köszi a linket, lehet meg is veszem.
-
SlyChocolate
senior tag
válasz
Nagy okosság ez a widget!!!
Kár, hogy nem free!!! -
gamek!ller
őstag
válasz
Ehh köszi, azt hittem h ingyenes..
-
TomWexX
addikt
válasz
benceclick #19444 üzenetére
Most ahogy nézem valószínű nincs lehetőség rá! Csak az app és img kiterjesztésű fájl-t lehet elmenteni gépre(alapból ott van csak el lehet menteni más meghajtóra), de azt is csak arra a telefonra lehet feltelepíteni, amelyik akkor épp rá volt dugva a kiesre mikor letöltötted!
Leslieke beelőzött szűkszavúságát kihasználva!
-
leslieke
Jómunkásember
válasz
benceclick #19444 üzenetére
Nincs.
-
csabám
addikt
válasz
benceclick #12089 üzenetére
3. ##002# ezt beütöd majd hívás gomb és minden átirányítást törölni fog és nem jelentkezik a hangposta tovább.
-
bal-ta
csendes tag
válasz
Szia!
Csak a 2. kérdésedre válaszolok, többire már kaptál szerintem is elfogadható választ.
tehát : Beállítások-Hangprofilok ( itt kiválasztod az általad használni kívántat)-Jelzés típusa- és azon belül hangosodó dallam, vagy bármelyik azok közül, amit itt találsz.
Ja és korábban kérdezte valaki, hogy hol lehet beállítani az SMS és email jelző hangokat. A fent leírt helyen kell azokat is kiválasztani és természetesen ezek lehetnek különbözőek.
Üdv -
válasz
- a feladatkezelő a biztos, a teljes bezárásra!
- alapban szerintem nincs ilyen funkció!
- nem telcsi, hanem a szolgáltató függvénye; van olyan átirányítás - adott esetben a hangpostára -, hogy amennyiben nem válaszolsz x idő elteltével, úgy átirányít a hangpostára! -
Varszegig
veterán
válasz
benceclick #11231 üzenetére
-
JMC
tag
válasz
benceclick #11231 üzenetére
Nem lehet, hogy gyári programot szeretnél törölni? Azokat nem annyira lehet..
-
Varszegig
veterán
válasz
benceclick #11229 üzenetére
ezt is be kéne írni valakinek az aláírásába
Menü, fogaskerék, behajtani tilos tábla...
-
bwoay
nagyúr
válasz
benceclick #11030 üzenetére
ez a 14-16 óra töltés még a Ni-Cd, Ni-MH akksik idejéből maradt, azokat formázni kellett, a Li-Ion cellát meg nemhogy nem kell, de nem is lehet. A töltés lekapcsol, ha végzett, aztán te töltheted ítéletnapig is akár
Arra érdemes odafigyelni, hogy első alkalommal töltsd fel teljesen (ami - kikapcsolva - ugye 2-3 óra alatt megvan), aztán utána meg tök mindegy, mit csinálsz vele.
-
rObika8802
aktív tag
válasz
benceclick #11039 üzenetére
szivi
-
rObika8802
aktív tag
válasz
beállítások->kapcsolatok->bluetooth->alul 3 pötty->beállítások és a Saját telefon láthatósága...
ja de persze bluetoothot kapcsold be ehhez...
-
theomo
tag
válasz
Szerintem az eladóknak kötelező duma lehet, hogy az aksit első alkalommal 14-16 órát töltsük. Nekem is mondták, pedig én nem a T-nél vettem.
-
csabám
addikt
válasz
töltés: ki így, ki úgy. . .
remélem kimerítő volt
igazából tényleg nem kell. de ha akarod akkor sem lesz semmi baja.
-
DonMedve
addikt
válasz
benceclick #10488 üzenetére
Már megirták előttem,sorry!
-
leslieke
Jómunkásember
válasz
Maszat: kibontod, megnézed, ha nem tetszik kérsz másikat.
GPS: szabadban, első alkalommal akár 15-20 percet is várhatsz (gondolom a T-sek ezt nem várják ki.) -
F-ECT$
titán
válasz
Maszat már ott kiderül, a GPS szerintem nem volt hibás senkinél, csak rohadt lassan talált jelet. Szerintem nagy tesztelnivaló nincs rajta: próbálj ki 1-2 játékot, tegyél föl zenét, videót, netezz, tedd fel R66-ot, és ha ezek mennek (99.99%), akkor jó a teló.
-
hoodoo86
tag
válasz
benceclick #5201 üzenetére
IM menüt sem találok, bár gondolom a palringót lehet pótolni
-
TomWexX
addikt
válasz
Nincs a telefonon semmiféle T logó! A leírtakon kívül nem találtam más eltérést!
- Nincs Asphalt 5 (sőt semmilyen játék nincs)
- bada logó helyett w'n'w logó bekapcskor/kikapcskor
- w'n'w net logó
- Email fiókoknál Gmail helyett T email vanSzerintem más változás nincs!
Üdv.
-
Kis@
tag
válasz
Én úgy olvastam, hogy a T-sek azt írták, hogy nem volt hozzá micro SD se. Ami elvileg a gyári csomagban van egy darab 1GB-os (bár láttam már hirdetni 2GB-ossal is).
-
F-ECT$
titán
válasz
Bekapcsoláskor a Bada felirat helyett T-mobile jön be.
-
erdoke
titán
válasz
benceclick #4064 üzenetére
Van egy T-s animált logó induláskor, Web'n'Walk-nak hívják a böngészőt, illetve van néhány T-s hang (esetleg kép is, azt nem néztem). A böngészőben törölhetők a szolgáltatói kedvencek. Más nem tűnt fel.
-
peterk
senior tag
válasz
benceclick #4064 üzenetére
Szerintem nem helyes. Globálisan érti a Samsung az első 500 ezer felhasználót. Mivel már egymillió fölött járnak az eladások, szerintem heteken belül el fogja érni a félmilliót, hiszen ezt a játékot mindenki letölti, aki elnéz a samsung appstore-ba.
(Egyébként ha jól emlékszem pár hete még az első 1.2 millió letöltőre volt kiírva ingyenesnek. Valamiért levitték a számot azóta fél millióra.)
-
AS
félisten
válasz
benceclick #1369 üzenetére
Minden ami ingyenes az érhető el itthon.
2010 végétől meg már minden.
Aktív témák
- Nincs kill switch az NVIDIA chipekben
- Kerékpárosok, bringások ide!
- GoodSpeed: AMD Ryzen 9 9900X (100-100000662WOF)+ Samsung 990 PRO 2TB MZ-V9P2T0BW
- Így VERNEK ÁT a KAMU webshopok!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Tőzsde és gazdaság
- BestBuy topik
- Battlefield 6
- Gaming notebook topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 256GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3147
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 128GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3146
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 128GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3145
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3141, 95% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3140
- Kodak PD460 Instant Dock Printer / Számla és Garancia
- DELL Precision 5540 Workstation i7-9850H Nvidia Quadro T1000 32GB 1000GB 15.6 új akksi 1év garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550M R5 5600 32GB DDR4 512GB SSD RTX 4060 TI 16GB Zalman N5 Chieftec 700W
- Zebra ZP505 EPL hőpapíros címkenyomtató
- Bomba ár! Dell Latitude E7270 - i7-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest