- Google Pixel topik
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- iPhone topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
szimike79
őstag
válasz
consono #49730 üzenetére
Pedig jobban teszik, ha érdekli őket a jelenlegi tábor, mert csúfos kudarc lehet az egészből. Az iPhone is ennek köszönheti részben sikereit, nem felejtik el a régi felhasználokat, mert nekik is megvan a frissítés lehetősége a régebbi készülékekkel. Nem csak az új kliensekre koncentrálnak. Ha valaki látja a lehetőséget a rendszerben, nagy valószínűséggel ott marad, és a következő teló amit megvesz, szintén onnan fog kikerülni.
-
szimike79
őstag
válasz
consono #49654 üzenetére
Ha hivatalos infó nem is volt, de ezek a kiszivárgó hirek (máshogy nem tudom nevezni), sajnos mind beigazolódtak. Az én szám íze, sajnos már így is keserű. Lehet akár milyen jó is a végleges 2.0-a, ez a töketlenkedés már rányomta a badára a bélyegét nálam. Szerintem egy ilyen erős piacon, egy fejlődő rendszert nem így kellene kezelni,ha sikereket akarnak elérni vele.
-
-
bokrosolajos
őstag
válasz
consono #49188 üzenetére
Így van, pontosan ezt jelenti a live wallpaper
Mesélek egy szép, amolyan igazi badás történetet!
Unalmamban ellátogattam a telón a badawidgetkomra, hogy frissítsem a kinézetét. Meg is találtam, amire vágytam, majd nyomtam a Download gombot a widgetért. Ugye kitaláljátok, mi történt?Tipikus...
-
Binyi01
aktív tag
válasz
consono #49117 üzenetére
elég sok helyen kidobja a kis flash jelet. De a böngésző kérdést firtatva fogalmazhatok úgy is, hogy annyit javult 2.0 - ban a helyzet, hogy van szövegtördelés, meg gyorsabb... Semmi más sajnos. Eredmények.com ugyanúgy nem megy, mint 1.0 ill. 1.2 Badán, arról nem beszélve, hogy haverom vígan lesi a meccseket stream - en a Galaxy S - ről, teljesen korrekt minőségben... Meg onlinefilmek. hu - t, meg ilyesmi... Szóval ha ezek mennének 2.0 - ban, egy rossz szavam nem volna.
-
gelbelex
őstag
válasz
consono #49117 üzenetére
"gelbelex: kezdhetsz nézelődni, mert tényleg nincs hangosodó csengés..."
Köszönöm!
Eszem megáll, hát már az 1.2-ben is volt!!
(Lehet, hogy ezért csúszik a megjelenés, mert maaarha nehéz visszarakni...)
A normális hangprofil-váltás megoldására is maximum 3rd party widget-ben bízhatunk..?
-
MxM19
aktív tag
válasz
consono #48747 üzenetére
Én meg úgy vagyok vele ha el tudom adni akkor eladom vasárnapig.Ha meg nem akkor megtartom.Nekem semmi bajom a badával.Program is van rá elég.Egyedül a flasht hiányolom belőlle.De majd 1 hónap múlva talán meglesz.+a w**ez támogatás is.
Ennek a wavenek SuperAMOLED el nagyon szép a képe. -
gelbelex
őstag
válasz
consono #48518 üzenetére
Official home page for the Samsung bada ScummVM port.
Érdekes, hogy a ScummVM-honlapon nincs még fenn a link...
-
consono
nagyúr
válasz
consono #48516 üzenetére
Rájöttem! A fényképező gombbal lehet váltogatni a funkciók között és a két hangerő gomb az egér két gombja.Szóval addig kell nyomogatni a fényképező gombját, hogy azt írja ki "game menu", majd hangerő LE, ekkor megjelenik a menü, ahol ki lehet választani a mentést.A mentő képernyőn addig kell nyomagatni a kamera gombot, amíg azt nem írja, hogy "show keypad" majd egy újabb hangerő LE és lehet gépelni.
-
duvi
nagyúr
válasz
consono #48404 üzenetére
A badás tulajoknak meglesz a 2.0-val a ChatOn. Mivel ingyenes, multiplatformos és a leírtak alapján elég sokoldalú ezért az ismerősöket megkérik, hogy tegyék már fel a ChatOn-t.Ha csak ez kell, hogy tarthassák a kapcsolatot egymással akkor nosza rajta!
A samunak "csak" egy stabil és jól működő rendszert kell biztosítania. Az első időkben egy kis népszerűsítő kampány és a többit már a userek elintézik egymás között
-
bokrosolajos
őstag
válasz
consono #48186 üzenetére
Ne térjünk el a tárgytól, csak reflektáltam arra szuper hatalmas hírre, hogy már hány helyen volt fejlesztői verseny, csak épp eredménye nincs, ettől nem lett több app, akkor meg mi a felhasználó szempontból az értéke? Semmi, ócska marketing duma.
Ez a piaci részesedés is annyira lehet komoly, mint a 100 millió letöltés, meg az eladott 10 millió készülék, amiről utólag kiderült, hogy hazugság.
1.0-ról miért nem frissítettem 1.2-re? Mert XAR! Nem én állítom, hanem mindenki aki feltette és szív vele... Én bízok bennük, tudom, hogy igazat mondanak. Semmi fejlesztés nem volt benne, csak egy felugró címsor, meg a hamarabb merülő készülék. Akkor miért is kellene ezzel foglalkoznom?
Vodás bétával megint minek szenvedjek, mikor beígérte a Samu, hogy most már csak
hetekhónapok kérdése és itt a 2.0 mindenkinek!
A Samsungnak pedig hiszünk, igaz?! -
szimike79
őstag
válasz
consono #48023 üzenetére
A fő gond az hogy az új account-ra nem tudom átvinni a lényeges dolgokat.
Olyan sűrűn meg nem frissítek firm-et hogy érdemes legyen 2 account-tal bajlódnom. Nem gond, egy kis keresgélés belefér, persze ha a Kies is úgy akarja majd. Ha sikerül felrakni multival egy olyan 2.0-ás firmet, amit a Kies is frissít később, akkor utána már nem lesz ilyen gond.leslieke: Ha azt akarják hogy valaki megvegye, annál többért nagyon nem adhatják. Az SGSII ellen beárazni veszett ügy lenne.
-
Aktív témák
- Napelem
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Hardcore café
- Google Pixel topik
- Milyen TV-t vegyek?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Meggyi001: RTX 5060 - Az új népkártya?
- Októberben kerülnek legacy státuszba a régebbi GeForce VGA-k
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- További aktív témák...
- Google Pixel 9a 128gb - Makulátlan, iPon garancia, akár beszámítással
- Xiaomi 14 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3090, 100% Akkumulátor
- iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3089, 100% Akkumulátor
- MacSzerez.com - iPhone 8/ Független / 256GB / Asztro / Garancia
- MSI CreatorPro Z16P RTX A5500 TOUCH! (vapor chamberrel)
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X260 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- Be Quiet! Pure Rock Pro 3 univerzális CPU hűtő (3év gari van rá 1x volt ki probálva )
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A520 AORUS R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 XT 8GB Rampage SHIVA TT 500W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest