Hirdetés
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Megtollasodik középkategória
- Mobil flották
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- iPhone topik
- Dobja a némítókapcsolót a OnePlus
Aktív témák
-
vendingo
veterán
válasz
szabob1996 #5699 üzenetére
Én függetlent vettem, de memóriakártya nem járt hozzá.
-
szabob1996
csendes tag
ha én most vennék egy wavet akkor a belső memóriája 2GB os? vagy adnak hozzá egy 2 GB memóriakártyát? hogy is van ez?
-
h-yle
addikt
Üdv!
Angliából terveztem Wave-et venni, de ami rentábilis lenne az mind simlock-os. A kérdés az lenne, hogy van-e valami módszer, az unlock-ra, ami max pár ezer forintba fáj, vagy inkább nézegessek függetleneket?
-
Fogash
tag
nincs rajta felirat
a böngésző "internet" helyett "webnwalk" névre hallgat
kezdőoldalnak a webnwalk.hu van beállítva (módosítható)
ki-be kapcsoláskor t-mobile animáció van, de diszkrétebb, mint az E51-ben volt
játékok nincsenek rajta (Asphalt5 sem)
memkártyát nem adnak hozzá
route66 navigáció első kipróbálástól (mármint az első navigációtól) 1 hónapig ingyenesmás eddig nem tűnt fel
ja, és ezen oldal fejlécében van értelmes kereső, ami a fórumban is remekül keres
[ Szerkesztve ]
-
|AP|
veterán
Lehet, hogy volt már róla szó, de a T-nél vett már valaki Wave-t?
Van rajta T-mobil logó, szoftverbe belenyúltak, jár bármilyen korlátozással, ha ott veszi meg az ember? -
erdoke
titán
Kiesben akarok két téma fájlt (smt) a készülékre vinni, de kiírja, hogy ezt a típust nem lehet. WTF
-
ABal
őstag
A 8GB-os változatról van valami hír? Mert azt már eldöntöttem, hogy Wave-re cserélem a mostani telefonomat, de nem bánnám, ha el tudnám csípni a nagyobb memóriájú verziót, mielőtt ezt meglépem. Én egyelőre semmit sem találtam róla.
-
peterk
senior tag
Volt már szó róla, hogy a Samsung Apps kiírja, hogy 1 frissítés van, és ráklikkelve feldobja a letöltött listát, és ott nincs mist csinálni. Nos, az a helyzet, hogy ha a letöltött és friss verzióval rendelkező alkalmazás még telepítve van a telefonon, akko a listában szépen megjelenik a frissítés gomb. Ha nincs, akkor pedig értelemszerűen nem jelenik meg.
Szóval a funkció működik, az viszont bug, hogy ha letöröltük az alkalmazást, akkor már nem kellene megjelennie a frissítés üzenetnek. Vagy ha megjelenik, akkor a frissítés gomb helyett valami más gombbal kellene jelezni, hogy az adott app nincs a gépen (pl. "új verzió letöltése", stb.) Nem kritikus, de azért talán javítják majd a következő firmware-ekben.
-
vendingo
veterán
Ha kies-el frissítek, akkor nullázódik a telefon? Ha igen, akkor van mód biztonsági mentés készítésére valahogy?
[ Szerkesztve ]
-
chaapaai
csendes tag
My phone explorer (ingyenes)mentés teljes telefonkönyv (vcard) ez egy fájl(!) > gmail ból import ez a file> gmailból contacts export google vcard (ez is egy single fájl)> kies import a google type vcard (kiesben beállítani minden mezőt és kész! kb 900 kontaktot simán átvitt!
[ Szerkesztve ]
-
csabám
addikt
gyerekek Ti láttatok vagy hallottatok már bronz színű Wave- et/ről?
-
fatty
aktív tag
Melohelyrol sem tudom feltolteni, szurve vannak a dolgok, de itt megtalaljatok a TimeWeather-t
-
vendingo
veterán
-
vendingo
veterán
Hogyan tudom kitenni a számológépet widgetnek, vagy van valami mód, hogy minél gyorsabban hozzátudjak férni?
-
Kobe
veterán
na, letelt 1 hét, telefon persze nem jtt vissza szervízből, így legközelebb max kedden szerdán tom átvenni...kvajó....többet van szervízben, mint amennyit nálam volt eddig
-
janes74
senior tag
Na ha minden jól megy csatlakozom a klubhoz 2hét múlva.
Addig is rendszeresen olvasom a fórumot,minél kevesebb láma kérdést tegyek fel.Ha még is sikerül előre is bocs!
-
hoffman_
nagyúr
Igen, lehet, hogy igazatok lesz. Most figyelek is, mert ha minden jól megy, pont ez a probléma fog nálam is adódni
-
csofti
tag
Hmm, picit átalakult az app store designja, van pl top 15, és New & Hot is.
-
Fogash
tag
válasz
hoffman_ #5654 üzenetére
sim-en keresztül az a nagyobb gond, hogy az összes "egyéb" info (emailcím, második-harmadik telefonszám, cím, stb.) mind megy a levesbe.
1.) Csinálj az SE-tartalomkezelővel egy outlook szinkronizálást, (SE-m sose volt, a részleteket ne kérdezd, de biztos tudja)
2.) vakard össze a Wave-ra küldendő számokat az outlook Névjegyek NÉVJEGYALBUM mappájába (a nokia PC Suite és OviSuite pl simán hagyta, hogy almappába tegyem a kontaktokat, így nem keveredett az emailcímjegyzékem a telefontartalommal, de a kies ezt nem tudja)
3.) csatlakoztasd a telefont a PC-hez kies módban (előbb kies indít, aztán összedug), majd a PC-n indíts egy outlook szinkronizálást.max 10 perc az egész, ha a régi telefonodon rendben voltak a névjegyeid
más: a R66-ban ingyé letöltöttem (PC-n keresztül) a környező országok térképét, szórta az üzeneteket, hogy örökös licenszem lett hozzá. Ez vajon a frissítést is jelenti, vagy a 2010/Q2 változatot használhatom örökké?
A navigációnál azt is sikerült meglelnem (igaz, a PC-n a Route66 Sync-ben), hogy a hangutasításos navigáció az első navigálási kísérletem (=első térképletöltés telefonra) napján indult és egy hónapig jó. Öröm, hogy 08.25-én jövök haza horvátországból, az az utolsó érvényes napom.
-
ImI87
őstag
válasz
leslieke #5656 üzenetére
Van olyan opció a K800i-ben, hogy teljes névjegyzék küldése, és lehet BT-n is küldeni.
Köszi a megnyugtató választ, remélem fog ez így működni.A másik úton közben odáig eljutottam, hogy a K800i-ből a névjegyeket szinkronizáltam az Outlook-kal, szal ez már fél siker.
Ha majd meglesz a Wave, akkor pedig az Outlook-ból el tudom küldeni a telóba? Hasonló módon a KIES-szel lehet szinkronizálni a telefont az Outlook-kal?
hoffman_ : hát ez elég szerencsétlen megoldás lenne, régen csináltam, és mindig levágta anevek végét, és ahol egy embernél több szám volt elmentve, ott többször létrehota ugyanazt a nevet.
[ Szerkesztve ]
-
anrab
addikt
válasz
Kapanyél #5648 üzenetére
a media player classic home cinema-t használjátok. +
ffd show-AC-3 filter-Haali Matroska Splitter.
semmilyen más kodec ne legyen a gépen.
így telepítsd -
Kapanyél
őstag
Nézd meg, tud-e a SEphone teljes névjegyzéket küldeni?
Egyébként nekem még sosem sikerült full névjegyzéket BT-n küldeni, mert a 3-adiknál mindig kiakadt, igaz az PDA-val volt.Nézd meg, tudod-e Outlook-kal szinkronizálni a telefonkönyvedet? Ha igen, akkor tégy így, aztán a Wave-vel már könnyű lesz ugyanez.
-
ImI87
őstag
Sziasztok!
Kicsit OFF kérdés, de mégis a Wave-hez kapcsolódik:
Egy SE K800i telóról hogyan lehet a névjegyeket lementeni a telefonról úgy, hogy a hamarosan hozzámkerülő Wave-re fel tudjam pakolni?
SE PC Suite-tal csináltam biztonsági mentést, de gondolom az a fájl (dbk) nem lesz kompatibilis a Samsung progijával......
Hallottam, hogy az Outlook-kal meg lehet csinálni, de hogyan kell? Egyáltalán milyen módban kell csatlakoztatni a telefont?Előre is köszi!
ImI
-
AS
félisten
Gom playert használok az jó szerintem.
-
fatty
aktív tag
válasz
Kapanyél #5634 üzenetére
mediainfo ezt írja róla:
Kép
Sáv száma : 1
Formátum : AVC
Formátum/adatok : Advanced Video Codec
Formátum profil : Baseline@L3.1
Formátum beállítások, CABAC : nem
Formátum beállítások, ReFrames : 1 képkocka
Keverési mód : Container profile=Baseline@3.0
Kódek azonosító : avc1
Kódek azonosító/adatok : Advanced Video Coding
Időtartam : 27 mp
Adatsebesség mód : változó
Adatsebesség : 10,1 Mbps
Szélesség : 1 280 képpont
Magasság : 720 képpont
Képarány : 16:9
Képkockasebességi mód : változó
Képkockasebesség : 29,970 fps
Legkisebb képkockasebesség : 29,412 fps
Legnagyobb képkockasebesség : 30,303 fps
Felbontás : 8 bit
Színkódolás : 4:2:0
Sorváltás típusa : folytonos
Bit/(képpont*képkocka) : 0.364
Adatfolyam mérete : 33,1 MiB (99%)
Kódolás dátuma : UTC 2010-07-22 19:02:26
Jelölés dátuma : UTC 2010-07-22 19:02:26Hang
Sáv száma : 2
Formátum : AAC
Formátum/adatok : Advanced Audio Codec
Formátum változat : Version 4
Formátum profil : LC
Formátum beállítások, SBR : nem
Kódek azonosító : 40
Időtartam : 27 mp
Adatsebesség mód : változó
Adatsebesség : 62,7 Kbps
Névleges adatsebesség : 64,4 Kbps
Legnagyobb adatsebesség : 69,3 Kbps
Csatornák száma : 1 csatorna
Csatorna kiosztás : Front: C
Mintavételezési gyakoriság : 48,0 KHz
Adatfolyam mérete : 212 KiB (1%)
Kódolás dátuma : UTC 2010-07-22 19:02:26
Jelölés dátuma : UTC 2010-07-22 19:02:26 -
leslieke
Jómunkásember
válasz
Kapanyél #5634 üzenetére
VLC player: http://videolan.org
kicsi, okos lejátszó, beépített codecek tömege.
-
Kapanyél
őstag
Tudja valaki, hogy milyen codec kell a telefon által készített 1280x720-as .MP4 fájlok PC-n történő lejátszásához?
Eddig mindent le tudtam játszani a Media Player Classic + FFDShow kombóval. -
fatty
aktív tag
Feltettem orange témát, a kis képen az apps ikonok is mások, de nekem nem változtak.
[ Szerkesztve ]
-
AS
félisten
Így van témákat felhasználok csinálják , mondom év végére már elég sok minden lesz Badára.
Orange témát majd kipróbálom. -
leslieke
Jómunkásember
válasz
Quasi_modo #5629 üzenetére
Na jobban is megnéztem a témákat. Külföldi szolgáltatói témák. Tehát "igazi" téma mindig nincs
-
Zedroxine
tag
válasz
Quasi_modo #5626 üzenetére
Annyira kedvesek vagytok, írjátok mit csináljak, pedíg a teló sajna még nincs meg. Augusztusba kapok fizut szal akkor majd valószínű több kérdéssel foglak bombázni titeket.
De azért köszi. -
Norbu4
csendes tag
Húúú nem semmi ,ilyen segítőkész fórumon sem jártam még.
köszi,köszi.
Még szerencse,hogy ezt a telót választottam,pedig a másik is tetszett,na de tuti,hogy ez jobb választás lett.
-
leslieke
Jómunkásember
Na, ezt most már hárman is megválaszoltuk. Nagyon segítőkészek vagyunk.
[ Szerkesztve ]
-
Norbu4
csendes tag
Mármint ,ha egyből a telóra töltöttem a Samsungappsról és kitette külön ikonba a menübe.Remélem valamennyire érthető voltam.Nagyon kezdő vagyok.
-
Norbu4
csendes tag
Még azt kérdezném,ha letöltöttem így egy játékot vagy alkalmazást ,hogy tudom törölni??Kerestem törlési lehetőséget,de nem találtam......
-
Norbu4
csendes tag
Oké,köszönöm a választ.
-
Norbu4
csendes tag
Sziasztok.Nagyon kezdő vagyok még.Ez az elsö "okostelóm"Pár napja megvettem a telót,nagyon tetszik.Egy gondom lenne:ha a telóban levő Samsungapps ikonra kattintva töltök le pl játékot egyből a telóra,akkor a a menük közé beteszi(nem a játék mappába) így lesz 1 új ikon.Azt hogy lehetne megoldani,(ha lehet egyáltalán),hogy egyből a játék mappába töltsön ,ha játékot töltök le?
-
homacs
csendes tag
Az 5587-es hsz 1. kérdésére valaki?
-
user137
őstag
Aktív témák
Hirdetés
ma Elképesztő minőségű és sebességű készülék, melyen a Samsung saját fejlesztésű operációs rendszere fut.
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Alternatív kriptopénzek, altcoinok bányászata
- Politika
- Autós topik
- AliExpress tapasztalatok
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Háztartási gépek
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- PlayStation 5
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.