Hirdetés
- Mobil flották
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Aktív témák
-
vendingo
veterán
válasz szabob1996 #5699 üzenetére
Én függetlent vettem, de memóriakártya nem járt hozzá.
Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!
-
szabob1996
csendes tag
ha én most vennék egy wavet akkor a belső memóriája 2GB os? vagy adnak hozzá egy 2 GB memóriakártyát? hogy is van ez?
szabob1996
-
h-yle
addikt
Üdv!
Angliából terveztem Wave-et venni, de ami rentábilis lenne az mind simlock-os. A kérdés az lenne, hogy van-e valami módszer, az unlock-ra, ami max pár ezer forintba fáj, vagy inkább nézegessek függetleneket?
Talent is over rated, get back to practice. - Jeremy Piven
-
Fogash
tag
nincs rajta felirat
a böngésző "internet" helyett "webnwalk" névre hallgat
kezdőoldalnak a webnwalk.hu van beállítva (módosítható)
ki-be kapcsoláskor t-mobile animáció van, de diszkrétebb, mint az E51-ben volt
játékok nincsenek rajta (Asphalt5 sem)
memkártyát nem adnak hozzá
route66 navigáció első kipróbálástól (mármint az első navigációtól) 1 hónapig ingyenesmás eddig nem tűnt fel
ja, és ezen oldal fejlécében van értelmes kereső, ami a fórumban is remekül keres
[ Szerkesztve ]
-
|AP|
veterán
Lehet, hogy volt már róla szó, de a T-nél vett már valaki Wave-t?
Van rajta T-mobil logó, szoftverbe belenyúltak, jár bármilyen korlátozással, ha ott veszi meg az ember? -
erdoke
titán
Kiesben akarok két téma fájlt (smt) a készülékre vinni, de kiírja, hogy ezt a típust nem lehet. WTF
A legjobb aláírás a héten
-
leslieke
Jómunkásember
Milyen módban és hogyan kell csatlakoztatni a PC-hez a telefont, hogy a route66 syncen keresztül letölthessek térképeket?
Nekem mindegyik mófnál az a hibaüzenet, hogy "kapcsolódás sikertelen"A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az első háromnak fáj az ára!
-
ABal
őstag
A 8GB-os változatról van valami hír? Mert azt már eldöntöttem, hogy Wave-re cserélem a mostani telefonomat, de nem bánnám, ha el tudnám csípni a nagyobb memóriájú verziót, mielőtt ezt meglépem. Én egyelőre semmit sem találtam róla.
"Mi a rosszabb, a tudatlanság vagy a közöny?" "Nem tudom, és nem is érdekel!"
-
peterk
senior tag
Volt már szó róla, hogy a Samsung Apps kiírja, hogy 1 frissítés van, és ráklikkelve feldobja a letöltött listát, és ott nincs mist csinálni. Nos, az a helyzet, hogy ha a letöltött és friss verzióval rendelkező alkalmazás még telepítve van a telefonon, akko a listában szépen megjelenik a frissítés gomb. Ha nincs, akkor pedig értelemszerűen nem jelenik meg.
Szóval a funkció működik, az viszont bug, hogy ha letöröltük az alkalmazást, akkor már nem kellene megjelennie a frissítés üzenetnek. Vagy ha megjelenik, akkor a frissítés gomb helyett valami más gombbal kellene jelezni, hogy az adott app nincs a gépen (pl. "új verzió letöltése", stb.) Nem kritikus, de azért talán javítják majd a következő firmware-ekben.
Aki hisz a parajelenségekben, emelje fel a kezem!
-
vendingo
veterán
Ha kies-el frissítek, akkor nullázódik a telefon? Ha igen, akkor van mód biztonsági mentés készítésére valahogy?
[ Szerkesztve ]
-
chaapaai
csendes tag
My phone explorer (ingyenes)mentés teljes telefonkönyv (vcard) ez egy fájl(!) > gmail ból import ez a file> gmailból contacts export google vcard (ez is egy single fájl)> kies import a google type vcard (kiesben beállítani minden mezőt és kész! kb 900 kontaktot simán átvitt!
[ Szerkesztve ]
-
csabám
addikt
gyerekek Ti láttatok vagy hallottatok már bronz színű Wave- et/ről?
„They fuckin' poke each other on Facebook.”
-
fatty
aktív tag
Melohelyrol sem tudom feltolteni, szurve vannak a dolgok, de itt megtalaljatok a TimeWeather-t
-
vendingo
veterán
Köszi, sikerült.
(S)(Rájöttem)
Másik kérdés... Hogyan tudom rákötni a TV-re?
Van gyári nokia tv kábelem, ami 3 rca a végén egy 3.5"-os jack-el.
Rádugom a tv-re, a tv-t is AV-re állítom, de semmi kép, se hang.
Kell valamit állítani a telefonon is?
(/S)[ Szerkesztve ]
-
vendingo
veterán
Hogyan tudom kitenni a számológépet widgetnek, vagy van valami mód, hogy minél gyorsabban hozzátudjak férni?
-
Kobe
veterán
na, letelt 1 hét, telefon persze nem jtt vissza szervízből, így legközelebb max kedden szerdán tom átvenni...kvajó....többet van szervízben, mint amennyit nálam volt eddig
-
janes74
senior tag
Na ha minden jól megy csatlakozom a klubhoz 2hét múlva. Addig is rendszeresen olvasom a fórumot,minél kevesebb láma kérdést tegyek fel.Ha még is sikerül előre is bocs!
-
hoffman_
nagyúr
Igen, lehet, hogy igazatok lesz. Most figyelek is, mert ha minden jól megy, pont ez a probléma fog nálam is adódni
"The time you enjoy wasting is not wasted time."
-
csofti
tag
Hmm, picit átalakult az app store designja, van pl top 15, és New & Hot is.
cs
-
Fogash
tag
válasz hoffman_ #5654 üzenetére
sim-en keresztül az a nagyobb gond, hogy az összes "egyéb" info (emailcím, második-harmadik telefonszám, cím, stb.) mind megy a levesbe.
1.) Csinálj az SE-tartalomkezelővel egy outlook szinkronizálást, (SE-m sose volt, a részleteket ne kérdezd, de biztos tudja)
2.) vakard össze a Wave-ra küldendő számokat az outlook Névjegyek NÉVJEGYALBUM mappájába (a nokia PC Suite és OviSuite pl simán hagyta, hogy almappába tegyem a kontaktokat, így nem keveredett az emailcímjegyzékem a telefontartalommal, de a kies ezt nem tudja)
3.) csatlakoztasd a telefont a PC-hez kies módban (előbb kies indít, aztán összedug), majd a PC-n indíts egy outlook szinkronizálást.max 10 perc az egész, ha a régi telefonodon rendben voltak a névjegyeid
más: a R66-ban ingyé letöltöttem (PC-n keresztül) a környező országok térképét, szórta az üzeneteket, hogy örökös licenszem lett hozzá. Ez vajon a frissítést is jelenti, vagy a 2010/Q2 változatot használhatom örökké?
A navigációnál azt is sikerült meglelnem (igaz, a PC-n a Route66 Sync-ben), hogy a hangutasításos navigáció az első navigálási kísérletem (=első térképletöltés telefonra) napján indult és egy hónapig jó. Öröm, hogy 08.25-én jövök haza horvátországból, az az utolsó érvényes napom.
-
ImI87
őstag
válasz leslieke #5656 üzenetére
Van olyan opció a K800i-ben, hogy teljes névjegyzék küldése, és lehet BT-n is küldeni.
Köszi a megnyugtató választ, remélem fog ez így működni.A másik úton közben odáig eljutottam, hogy a K800i-ből a névjegyeket szinkronizáltam az Outlook-kal, szal ez már fél siker. Ha majd meglesz a Wave, akkor pedig az Outlook-ból el tudom küldeni a telóba? Hasonló módon a KIES-szel lehet szinkronizálni a telefont az Outlook-kal?
hoffman_ : hát ez elég szerencsétlen megoldás lenne, régen csináltam, és mindig levágta anevek végét, és ahol egy embernél több szám volt elmentve, ott többször létrehota ugyanazt a nevet.
[ Szerkesztve ]
-
anrab
addikt
válasz Kapanyél #5648 üzenetére
a media player classic home cinema-t használjátok. +
ffd show-AC-3 filter-Haali Matroska Splitter.
semmilyen más kodec ne legyen a gépen.
így telepítsd -
Kapanyél
őstag
Nézd meg, tud-e a SEphone teljes névjegyzéket küldeni?
Egyébként nekem még sosem sikerült full névjegyzéket BT-n küldeni, mert a 3-adiknál mindig kiakadt, igaz az PDA-val volt.Nézd meg, tudod-e Outlook-kal szinkronizálni a telefonkönyvedet? Ha igen, akkor tégy így, aztán a Wave-vel már könnyű lesz ugyanez.
Hús vagyook, hús, hús, hús, hús, húús!
-
ImI87
őstag
Sziasztok!
Kicsit OFF kérdés, de mégis a Wave-hez kapcsolódik:
Egy SE K800i telóról hogyan lehet a névjegyeket lementeni a telefonról úgy, hogy a hamarosan hozzámkerülő Wave-re fel tudjam pakolni?
SE PC Suite-tal csináltam biztonsági mentést, de gondolom az a fájl (dbk) nem lesz kompatibilis a Samsung progijával......
Hallottam, hogy az Outlook-kal meg lehet csinálni, de hogyan kell? Egyáltalán milyen módban kell csatlakoztatni a telefont?Előre is köszi!
ImI
-
AS
félisten
Gom playert használok az jó szerintem.
Nubia Red Magic 8 Pro Realme GT 2 Pro , Samsung Galaxy Tab S6, Samsung Watch Active 2
-
fatty
aktív tag
válasz Kapanyél #5634 üzenetére
mediainfo ezt írja róla:
Kép
Sáv száma : 1
Formátum : AVC
Formátum/adatok : Advanced Video Codec
Formátum profil : Baseline@L3.1
Formátum beállítások, CABAC : nem
Formátum beállítások, ReFrames : 1 képkocka
Keverési mód : Container profile=Baseline@3.0
Kódek azonosító : avc1
Kódek azonosító/adatok : Advanced Video Coding
Időtartam : 27 mp
Adatsebesség mód : változó
Adatsebesség : 10,1 Mbps
Szélesség : 1 280 képpont
Magasság : 720 képpont
Képarány : 16:9
Képkockasebességi mód : változó
Képkockasebesség : 29,970 fps
Legkisebb képkockasebesség : 29,412 fps
Legnagyobb képkockasebesség : 30,303 fps
Felbontás : 8 bit
Színkódolás : 4:2:0
Sorváltás típusa : folytonos
Bit/(képpont*képkocka) : 0.364
Adatfolyam mérete : 33,1 MiB (99%)
Kódolás dátuma : UTC 2010-07-22 19:02:26
Jelölés dátuma : UTC 2010-07-22 19:02:26Hang
Sáv száma : 2
Formátum : AAC
Formátum/adatok : Advanced Audio Codec
Formátum változat : Version 4
Formátum profil : LC
Formátum beállítások, SBR : nem
Kódek azonosító : 40
Időtartam : 27 mp
Adatsebesség mód : változó
Adatsebesség : 62,7 Kbps
Névleges adatsebesség : 64,4 Kbps
Legnagyobb adatsebesség : 69,3 Kbps
Csatornák száma : 1 csatorna
Csatorna kiosztás : Front: C
Mintavételezési gyakoriság : 48,0 KHz
Adatfolyam mérete : 212 KiB (1%)
Kódolás dátuma : UTC 2010-07-22 19:02:26
Jelölés dátuma : UTC 2010-07-22 19:02:26 -
leslieke
Jómunkásember
válasz Kapanyél #5634 üzenetére
VLC player: http://videolan.org
kicsi, okos lejátszó, beépített codecek tömege.
A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az első háromnak fáj az ára!
-
Kapanyél
őstag
Tudja valaki, hogy milyen codec kell a telefon által készített 1280x720-as .MP4 fájlok PC-n történő lejátszásához?
Eddig mindent le tudtam játszani a Media Player Classic + FFDShow kombóval.Hús vagyook, hús, hús, hús, hús, húús!
-
fatty
aktív tag
Feltettem orange témát, a kis képen az apps ikonok is mások, de nekem nem változtak.
[ Szerkesztve ]
-
AS
félisten
Így van témákat felhasználok csinálják , mondom év végére már elég sok minden lesz Badára.
Orange témát majd kipróbálom.Nubia Red Magic 8 Pro Realme GT 2 Pro , Samsung Galaxy Tab S6, Samsung Watch Active 2
-
leslieke
Jómunkásember
válasz Quasi_modo #5629 üzenetére
Na jobban is megnéztem a témákat. Külföldi szolgáltatói témák. Tehát "igazi" téma mindig nincs
A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az első háromnak fáj az ára!
-
Zedroxine
tag
válasz Quasi_modo #5626 üzenetére
Annyira kedvesek vagytok, írjátok mit csináljak, pedíg a teló sajna még nincs meg. Augusztusba kapok fizut szal akkor majd valószínű több kérdéssel foglak bombázni titeket.
De azért köszi.PUBG: WonderMonkey ||"Én normális vagyok, a hangok is ezt mondták"
-
mesa23
aktív tag
Szia! Próbáltad már valamelyik témát? Mondjuk az orange tűnik valamire valónak!
Ha letöltöm mit kell vele csinálni? Futtatni, vagy csak valamilyen mappába bemásolni?„az Androidok egész nap idegeneknek sms-eznek, a WP7 üresjáratban letölti az internetet, iPhone-nal meg nem lehet telefonálni és elkésel a munkából is miatta. mind fos, na.”by moonman
-
Norbu4
csendes tag
Húúú nem semmi ,ilyen segítőkész fórumon sem jártam még. köszi,köszi. Még szerencse,hogy ezt a telót választottam,pedig a másik is tetszett,na de tuti,hogy ez jobb választás lett.
-
leslieke
Jómunkásember
Na, ezt most már hárman is megválaszoltuk. Nagyon segítőkészek vagyunk.
[ Szerkesztve ]
-
Norbu4
csendes tag
Mármint ,ha egyből a telóra töltöttem a Samsungappsról és kitette külön ikonba a menübe.Remélem valamennyire érthető voltam.Nagyon kezdő vagyok.
-
Norbu4
csendes tag
Még azt kérdezném,ha letöltöttem így egy játékot vagy alkalmazást ,hogy tudom törölni??Kerestem törlési lehetőséget,de nem találtam......
-
Norbu4
csendes tag
Oké,köszönöm a választ.
-
Norbu4
csendes tag
Sziasztok.Nagyon kezdő vagyok még.Ez az elsö "okostelóm"Pár napja megvettem a telót,nagyon tetszik.Egy gondom lenne:ha a telóban levő Samsungapps ikonra kattintva töltök le pl játékot egyből a telóra,akkor a a menük közé beteszi(nem a játék mappába) így lesz 1 új ikon.Azt hogy lehetne megoldani,(ha lehet egyáltalán),hogy egyből a játék mappába töltsön ,ha játékot töltök le?
-
homacs
csendes tag
Az 5587-es hsz 1. kérdésére valaki?
-
user137
őstag
Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest