Hirdetés
- Google Pixel topik
- Mobil flották
- Samsung Galaxy Z Fold3 5G - foldi evolúció
- Samsung Galaxy S21 Ultra - vákuumcsomagolás
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
Aktív témák
-
ImI87
őstag
T-nél semmi extrát nem adnak a telóhoz, csak a minimumot: töltő, headset, adatkábel, rövid füzetecske.
A Route66 aktiválástól számítva 30 napig teljes funciója működik. Tehát térképek, navigáció, hangok, stb. Az biztos, hogy a navigáció 30 nap után nem fog menni, de szerintem a térképek meg az útvonaltervezés utána is használható lesz.
A navigációhoz nem szükséges adatforgalom, de én úgy vettem észre, hogy gyorsabban fog poziciót, ha csomagkapcsolt módon (fizetős) vagy wifi segítségével (nem fizetős) hozzáfér a nethez.
Helyzetfelismerésnél sajnos tényleg sokáig gondolkodik, lehet 2 perc, de akár negyed óra is.
nord_ : Igen, majd kipróbálok mindenfélét. Ha minden igaz, este megyek autózni, és akkor kipróbálgatom ezeket.
[ Szerkesztve ]
-
HaKo
aktív tag
válasz CHIPman #6489 üzenetére
Csak a Youtube dolgokat nyitja meg, a többi flashes dologgal nem boldogul (még ) Hídetésekből sem mindet jeleníti meg, és a többi videólejátszóval sem boldogul.
gaabi: Nem sok mindent adnak T-nél. Telefon, akku, töltő, adatkábel, headset, meg egy rövid kezelési útmutató. Ennyi. Mondjuk én személy szerint örülök hogy nem adtak memkártyát, így majd veszek egy akkorát amekkora nekem kell és nem fog itt heverni egy 1 vagy 2 GB-os kártya.
[ Szerkesztve ]
-
gaabi
tag
Sziasztok!
Most láttam, h T-nél (mióta legutóbb néztem) lényegesen olcsóbb lett a Wave, így erősen elgondolkodtam, hogy beruházok egyre. Mit ad a T a telóhoz? (Mi van a csomagban? alatt neten nem látok semmit.) - mem.kártya, bőrtok, stb.? (habár gondolom egyiket sem)És igaz, hogy visszaolvastam a fórumban, de mindenki mást ír a navigációról. Én Bp-en használnám néha (hetente párszor), és olyan célra, hogy helyzetfelismerés (ez tényleg 15 percig is eltarthat??? mert azért az elég sok idő, minden egyes alkalommal), és beírok egy címet,és mutassa meg, hogy az mégis hol van, hogy jutok el oda, esetleg navigáció is, tehát menet közben "kövesse" hogy merre járok (nem kocsival közlekedem, hanem BKV-val, így gondolom ez a gyalogos navigáció rész lenne). Namostmár a route66 alkalmas arra, ha jól olvastam, hogy
1. helyzetmeghatározás + útvonal megmutatása (ehhez nem kell net, gondolom), és ha
2. a navigációs részt is használnám, akkor már netforgalommal is számolnom kéne.A kérdésem arra irányul, hogy a program és a térképek (Mo.) letöltése ingyenes? És ha csak az 1.pontban leírtakra használnám, akkor ez "meg is marad ingyenesnek"? (mármint akármeddig tudnám erre használni a régi térképekkel, nem jár le a program licene-e; és csak ha új, frissebb térképeket akarnék leszedni, azért kéne fizetnem?) Ha meg a navis rész is kéne, akkor mennyibe fájna?
Köszi előre is, és bocsi, tudom, olyanokat kérdezek, amiket már leírtak, de nekem picit bonyolultnak tűnt ez az 1 hónap és 1 év időtartamú "előfizetés".
(már helyeken "riogatnak" fórumokban olyanokkal, hogy nem érdemes a bada miatt wave-re beruházni, mert "nem lesz belőle semmi", de én ebben nem hiszek....)
-
ImI87
őstag
Tegnap kipróbáltam élesben a GPS-t. Aktiváltam mindent a Route66-ban, nem olyan bonyolult dolog....... Direkt minden segítséget kikapcsoltam, csak a natív GPS vevővel végeztettema dolgot. Kertvárosi részen 4-5 perc alatt megtalálta, hogy hol vagyok, az útvonalat is gyorsan kiszámolta. Bár gyalog mentem, de szépen követett minden utcasarkot. Hiányosságként azt találtam, hogyha letértem a kijelölt útról (direkt megkerültem egy háztömböt), akkor megzakkant, és mindenáron azt akarta, hogy forduljak vissza. Ezek szerint újratervezést nem tud a progi?
Majd még kipróbálom kocsival is. Így elsőre nem olyan rossz, de azért a pozicionálás közelsem olyan gyors, mint egy rendes GPS vevő esetében.
-
rizso
addikt
"- HD minőségű videolejátszó multi-kodek támogatással a DivX, Xvid, MPEG4, Real és WMV formátumú videók lejátszásához.
- HD minőségű videó felvétel és visszajátszás (1280 x 720; 30 fps)" - Samsung oldaláról...Én azért vettem ezt a telót, hogyha filmet akarok nézni rajta, akkor csak rámásolom és kész, ne kelljen konvertálnom...Eladó cuccok: Panasonic Lumix 25/1.7 m4/3 objektív | új iPhone 15 Pro Max "padlizsán" színű bőr tok | fekete Samsung S21 Ultra Smart View tok (pár alkalommal használt) | Samsung Wireless Dual charger | D-Link DIR-860L router
-
CHIPman
nagyúr
válasz csimmasz #6458 üzenetére
Látom régen van a PH-n, ugyanis arra nyomtam válasz gombot, amit upoltam. Te szerencsétlen.(ha már a stílusnál tartunk)
HaKo: Amúgy tudtommal nem csak FL van rajta, ugyanis a Youtube is teljes flash, meg az a tesztoldal, amit Bocha is megnyitott, ugyanúgy jelent meg, mint a Desire-en, így feltételezem, hogy az is teljes.
#6487: Ha a Samsungon múlik, akkor szerintem nem sokat kell várni, márpedig rajta múlik.
szerk.: Eddig milyen játékok vannak? Asphalt5, Shiftről tudok, van más is?[ Szerkesztve ]
hardverapro.hu/tag/chipman - keresek 1TB 2230 SSD-t, eladó 2x16, 2x8GB notebook DDR4, 512GB NVMe SSD
-
-
HaKo
aktív tag
-
Gergőke88
addikt
Sziasztok!
Van itt közületek olyan aki Iphone 3g-ről vagy 3Gs-ről váltott Wave-re?
Milyen a bőngésző sebessége az Iphone-hoz képest? Kezelehetősége?
Egyszerre lehet több ablakban is böngészni? Teszem azt meg akarok nyitni egy linket akkor egy másik ablakban jeleníti e meg. T-mobilos készülékekre lehet leszedni ingyenes játékokat? Jól olvastam hogy a push email fizetős? Köszi a segítséget. -
addikt
Köszönöm srácok!
"...Nekem nincs semmim ezen a világon,csak a tököm meg a puszta szavam...,és ezt a kettőt nem játszom el senkiért,megértetted?!..." <Tony Montana>
-
peterk
senior tag
Itt a topicban többször volt linkelve ilyen program, keress rá, meg fogod találni. Ha komolyabb program kell, akkor pl. MediaMonkey-t ajánlom, ez képes internetről is leszedni az adatokat/borítókat a számok paraméterei alapján, így nem kell kézzel beírni.
Aki hisz a parajelenségekben, emelje fel a kezem!
-
addikt
Ezt valaki lenne kedve elmondani?
A fejlesztői versenynek mikor lesz vége?
"...Nekem nincs semmim ezen a világon,csak a tököm meg a puszta szavam...,és ezt a kettőt nem játszom el senkiért,megértetted?!..." <Tony Montana>
-
HaKo
aktív tag
válasz bajusz15 #6470 üzenetére
Alapból a Facebook telefonra optimalizált oldala jön be. A felhnév/jelszó páros alatt van valami olyasmi hogy Váltás teljes oldalra vagy vmi ilyesmi, és akkor úgy jön be ahogy a PC-n is. Chatet nem néztem, de sztem az nincsen ott.
Tud valaki olyan progit amivel egyszerűen lehet MP3-akhoz lemezborítókat és egyéb adatokat letölteni/szerkeszteni?
[ Szerkesztve ]
-
peterk
senior tag
Az mp4-et nálam is jobban szereti, nem is a frame akadozás miatt, hanem pl. az mp4 kiterjesztésű filmeket egy pillanat alatt beindexeli, preview képet is csinál hozzá, míg avi-nál nincs kép, mkv-nál pedig másodpercekig malmoz. (Valószínűleg azért, mert a kényképező is mp4 fájlokat generál, és ehhez megcsinálták a gyors indexelést, míg a többi formátumhoz nem.)
Ettől eltekintve a 720-as mkv-imat (letöltött, x264 kódolásúak 99%-ban) kivétel nélkül tökéletesen viszi. Az xvid avi-k egy részével van nálam is a gond. Mondjuk nálam ez a jobbik eset, mert alig van ilyenem, és ha kell, a kis méret/felbontás miatt ezeket hamar át lehet dobni divx-be vagy h264-be, de remélhetőleg a Samsung azért javítja majd a dolgot. A két éves Omnia-m lejátszotta ezeket gond nélkül, azaz Samsungéknál ott van a "tudás", csak bele kell rakni a playerbe.
u.i.: Tud valaki egy jó mp4 muxert? Olyasmi kellene, mint az mkvtoolnix, hogy rádobok egy avi-t/mkv-t és átkódolás nélkül csinál belőle mp4-et.
-
peterk
senior tag
válasz leslieke #6454 üzenetére
Annyiban pontosítanék, hogy most már nem az a feltétel a fejlesztői versenyben, hogy teljesen ingyenesnek kell lennie a programnak, hanem csak annyi, hogy - ha jól emlékszem - a kihirdetés után 30 napig ingyen kell kínálni. Azaz a verseny végeztével érdemes lesz átböngészni az appstore-t.
-
rizso
addikt
válasz Varszegig #6469 üzenetére
Megnéztem, engedélyezve volt a laptop! De még mindig nem tudok küldeni a telefonra - és már nagyon kezd elegem lenni, hogy fingom sincs, hogy miért...
Eladó cuccok: Panasonic Lumix 25/1.7 m4/3 objektív | új iPhone 15 Pro Max "padlizsán" színű bőr tok | fekete Samsung S21 Ultra Smart View tok (pár alkalommal használt) | Samsung Wireless Dual charger | D-Link DIR-860L router
-
csimmasz
aktív tag
válasz bajusz15 #6470 üzenetére
Az egyik egy egyszerüsitett face a másik pedig böngészőből működik tehát ugyan az mint bármilyen más pc.n.
Sőt a faliujság vagy mi,plusz twitter megjelenik widgeten is,amin válaszolni is tudsz.[ Szerkesztve ]
Ha kártya kell - https://www.plasticcard.it https://plasztikkartyainfo.hu Egyéb nyomtatás miatt - https://exinprint.hu
-
rizso
addikt
válasz leslieke #6467 üzenetére
Húúú, hogy lakat volt-e vagy sem...Nyomogattam én a feloldást/lezárást, vége gombot...De akkor kipróbálom, mert könnyen meglehet, hogy én voltam a hülye
Varszegig: gondolom...le nem tiltottam kézileg, az 100
[ Szerkesztve ]
Eladó cuccok: Panasonic Lumix 25/1.7 m4/3 objektív | új iPhone 15 Pro Max "padlizsán" színű bőr tok | fekete Samsung S21 Ultra Smart View tok (pár alkalommal használt) | Samsung Wireless Dual charger | D-Link DIR-860L router
-
leslieke
Jómunkásember
Tegnap este sikerült összehoznom, hogy filmlejátszásnál meghalt a érintőkijelző...Forgatásra reagált, de az érintésekre nem...akku ki segített csak!
Nem volt egy kis lakat a jobb felső sarokban?? Mert ha igen, akkor elég lett volna csak megnyomnod a lezáró gombot hosszabban, kb. 1-2 másodpercig és felold a kijelző!! És ezt lejátszás közben te magad is ki-be kapcsolgathatod, ezzel védekezhetsz a véletlen tapizás ellen.
[ Szerkesztve ]
A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az első háromnak fáj az ára!
-
rizso
addikt
válasz Varszegig #6465 üzenetére
Ebben reménykedtem pedig, hogy ez hátha megoldaná az akadozást...A régi omniám TCPMP-vel gond nélkül vitte a filmeket, kivéve a nagyobb felbontású illetve az mkv fájlokat...
BT: telóról laptopra megy a fájlküldés, csak fordítva nem...
-
rizso
addikt
Tegnap este sikerült összehoznom, hogy filmlejátszásnál meghalt a érintőkijelző...Forgatásra reagált, de az érintésekre nem...akku ki segített csak!
Bluetooth-nál még mindig "A kérés nem fogadható el" üzenetet kapom a laptopon - de miért?
Videók is szaggatnak...
Szoftver verzió: 1006241045_LIS_S8500BSJF2_THM - ha mond valakinek valamit...Hogyan tudnám a T-s wave-em frissíteni garanciavesztés nélkül?
-
Rosfos
csendes tag
A legtöbb filmet nálam is frame kihagyásokkal játsza le. Meguntam és elkezdtem orrba-szájba konvertálgatni, ami elvezetett a megkönnyebüléshez: Xvid-ről Divx-re alakítás után folyamatos lett a videó. Működik, de az is igaz, hogy időbe telik, ezért alaposan meggondolom, hogy mit szeretnék 3,3"-on megnézni. Találtam hozzá egy Format Factory nevű programot, ami könnyen kezelhető, ráadásul ingyenes. Sőt, feliratot is lehet vele implementálni, így nem kell kínai karaktereket nézegetnem az ékezetek helyett.
-
csimmasz
aktív tag
A beepitett bongeszo jelszokezeloje masnal is szarakodik?
Erre a forumra is neha kiadja a acc/pass-t automatikusan neha meg kenytelen vagyok beirni kezzel ujra!Ha kártya kell - https://www.plasticcard.it https://plasztikkartyainfo.hu Egyéb nyomtatás miatt - https://exinprint.hu
-
addikt
Hali!Tegnapelött vettem a fáradzságot és kipróbáltam firmwarekat.Nem tudom mit csináltam rosszul,de szinte mindegyikkel volt restartom.Hiába nyomtam prekonfigot,master resetet akkor is restart bizonyos dolgoknál.Többet is kipróbáltam,de mind ua.!Visszaraktam amivel kaptam (XXJF1/XDJEF) evvel meg semmi gond.Ez,hogy van??
-
HaKo
aktív tag
válasz CHIPman #6399 üzenetére
Hello!
Kipróbáltam, elérhető a rendes felületű Facebook is, alapból a böngészőben valami Touch-os egyszerűsített verziót hoz be, de lehet váltani teljesre. Meg ugye van a telefonon lévő külön alkalmazás is hozzá, én azt használom az nekem elegendő.
FB játékokat nem használok, de szerintem azok nem mennek mivel ha jól tudom Flash alapúak, és a telefon csak Flash Lite van ami az ilyen dolgokkal nem boldogul. -
csimmasz
aktív tag
válasz CHIPman #6435 üzenetére
Szia.erre az up ra nehez valaszolno,ha feltenned ujra a kerdeseidet valoszinileg erkezne valasz.
Nevard hogy masok keresgeljek a forumnan,mit is kerdeztel valamikor regebben.
Ugyhogy hajra!Ha kártya kell - https://www.plasticcard.it https://plasztikkartyainfo.hu Egyéb nyomtatás miatt - https://exinprint.hu
-
zack
nagyúr
Jo is az! En se vennek mast csak Kingston-t. Bar sztem meg egy darabig eleg lesz a 8Gb...tok felesleges lenne lecserelnem. Persze ha ujat vennek valoszinu en is mar 16Gb vennek...
Samsung Galaxy Z Flip5 256GB Platinum Silver (online exkluzív) <<>> Vsonic GR07 + Sony Hi-Res WI-H700 + Sony Hi-Res WI-1000X <<>> Spotify Premium<<>> LG 65" C31LA + LG S80QR 5.1.3
-
F-ECT$
titán
Vettem egy 16 GB-os Kingston microSDHC class 4 kártyát. 5.9MB/s-sel tudok írni rá, 11750 Ft volt 5 év garival. Meg vagyok elégedve.
Dive ever, work never.
-
leslieke
Jómunkásember
Augusztus végén záródik le a Samsung nagy pézndíjas fejlesztői versenye, és mivel a nevezés feltétele, hogy az alkalmazásért a nyereményem felül nem jár pénz, várható, hogy a benevezett appok szeptemberben megjelennek a store-ban.
A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az első háromnak fáj az ára!
-
leslieke
Jómunkásember
-
zack
nagyúr
Jah...az más.
A Galaxy S-ről meg azért akartam infót, mert nekem sincs összehasonlítási alapom milyen zenei téren a Wave-hez képest.Samsung Galaxy Z Flip5 256GB Platinum Silver (online exkluzív) <<>> Vsonic GR07 + Sony Hi-Res WI-H700 + Sony Hi-Res WI-1000X <<>> Spotify Premium<<>> LG 65" C31LA + LG S80QR 5.1.3
-
zack
nagyúr
Én is beállok a sorba. Nálam is ricegős a divx lejátszás. Nekem nem túl nagy érvágás, mert ritkán mozizok rajta.
A *.mp4-et viszont folyékonyan viszi. Tehát aki nem tud várni, az feküdjön rá a konvertálásra, és mozizhat tökéletes minőségben."Szarrá veri az Androidot zenei téren"
Galaxy S-nél is jobb? A többi Androidos okostelónál azt tudom hogy jobb zeneileg, de a Galaxy S nagyon hasonló mint a Wave. Ezért gonodolom hogy az első normálisan zenélő Androidos okos teló.
peterk:
Köszi az infót, megoldódott a driver újratelepítéssel, és mindkét fél újraindításával.
[ Szerkesztve ]
Samsung Galaxy Z Flip5 256GB Platinum Silver (online exkluzív) <<>> Vsonic GR07 + Sony Hi-Res WI-H700 + Sony Hi-Res WI-1000X <<>> Spotify Premium<<>> LG 65" C31LA + LG S80QR 5.1.3
-
válasz KillArmy #6443 üzenetére
1) Szarrá veri az Androidot zenei téren.
2) Igen jól. Majdhogynem iPhone-szint, egyedül a multi-touchos billentyűzetet nem sikerült a Samsungnak megcsinálnia eddig. Pedig kéne nagyon.
3) Eddig igen lassan. Egy hónap múlva viszont felpörög várhatóan.“All nothings are not equal.”
-
KillArmy
tag
Sziasztok!
Nagyon gondolkozom ezen a telón, lenne is pár általános kérdésem:
-zeneileg milyen a szoftver? a jó közepes android szintet pl eléri?
-az érintőképernyő mennyire jól funkcionál? Nem tudom mi az elfogadott, de ilyen téren nekem az alma a favorit, hol áll ez a teló azokhoz képest?
-és még egy általános kérdés Eddig mennyire telítődik az alkalmazásbolt? Mert én azt hallottam, hogy a vártnál kicsit döcögősebb...Bármi nemű hibáért elnézést kérek,
késő... korán van -
peterk
senior tag
Ilyenkor driver telepítgetés előtt mindenképpen érdemes nyomni egy restartot, attól a legtöbb esetben megjavul. (A plug&play tud "kiakadni" időnként, főleg, ha nem lett normálisan leválasztva az eszköz.")
Ha így sem ismeri fel a Kies a telefont, akkor a Kies bal felső sarkában van egy "Kies" gomb, azt megnyomva feljön egy menü, amiben van egy driver újratelepítés funkció. Ezt futtasd le, várd meg amíg újrarakja a drivert, majd restart, és mennie kell.
-
peterk
senior tag
Valami nem perfekt a codecek körül, mert nálam sima kis felbontású divx avi-k akadoznak, miközben 720p-s HD mkv-k tökéletesen mennek. Sokat nem próbáltam, mert zömében HD mkv-im vannak, de ezen még csiszolni kell Samsungéknál. (Azért nézhető, csak nem tökéletes.)
-
zack
nagyúr
Jelen pillanatban anomália a köbön...nem tudok rámásolni avi-t. Háttértár módban nem kezdi el az adatátvitelt, és "nullás avit" generál, a KIES meg nem is látja most a telót valamiért.
-
jozf
tag
Nálam is ugyan ez van videó lejátszásnál Felbontástól függeltenül mintha akadozna kicsit a film. Most nyomok egy formzást a kártyára háta (amugy 8Gb class 2 de 4-5Mb-al ir 11-12Mb-al olvas igy a sávszéllel elvileg nem kellene h baj legyen). Amugy mitha ez a szagatás ha dlna-ról játszok le wifin keresztül annyira nem lenne, de lehet csak a szemem csap be, majd ugyan azzal a filmel kipróbálom igy is ugy is.
A másik h 1-2x belefutottam már kevés memóra nyavajgásba (pl a FB-s widget-re panaszkodott már más program, ki is lötte) na meg párszor ujra is indult (kies-es fj4-es van rajta)
-
zack
nagyúr
válasz CHIPman #6435 üzenetére
Nincs mit.
Ahogy nézem, nálad is úgy néz ki hogy az Omnia2-öt a Wave fogja váltani. Csak sajnos az O2 ára a béka segge alatt van.Samsung Galaxy Z Flip5 256GB Platinum Silver (online exkluzív) <<>> Vsonic GR07 + Sony Hi-Res WI-H700 + Sony Hi-Res WI-1000X <<>> Spotify Premium<<>> LG 65" C31LA + LG S80QR 5.1.3
-
zack
nagyúr
Nincs túl sok ötletem...esetleg egy MicroSD formázás, és mentést kérd oda. Az is lehet hogy a memó karid nem az igazi. Nem tudja olyan gyorsan menteni rá az adatot, mint ahogy felveszi. Ettől lehet még esetleg akadás.
Azt tudom hogy a 720x480 mp4-et baromi folyékonyan játssza le...nálam semmi riccenés vagy akadás.
De megnézek neked egy avi-t is.
Majd jövök...[ Szerkesztve ]
-
-
rizso
addikt
Hát nem tudom...Még barátnőm is megállapította, hogy laptopon folyamatos a film, a wave-en meg mintha kicsit szaggatna A gyári lejátszóval próbáltam egy 720p-s sample-t...
De kisebb felbontású avi is szaggat...[ Szerkesztve ]
-
zack
nagyúr
válasz CHIPman #6427 üzenetére
Nem szokás Uppolni a fórumban, ezt mint PH! addikt tudhatnád.
Ha nem kaptál választ, tedd fel újra a kérdést. Ráadásul egy olyan kérdést ismételsz ill. uppolsz, amit 2-3 órája tettél fel, nem pedig 1-2 napja. Időt kellene hagyni hogy el tudja olvasni az is aki nem egész nap a fórumot bújja.Félre ne érts, nem kötekszem, engem nem zavar hogy 1x-2x látok ilyet, csak gondoltam szólok, mielőtt más is "rákapna".Az egyik kérdésedre a válasz, bár nincs Facebook regisztrációm, de a telefonban gyárilag van Facebook, Twitter widget. Facebook-ot ki is próbálnám neked, de egyből mail címet és jelszót kér a bejelentkezéshez.
[ Szerkesztve ]
-
rizso
addikt
Na újraindítás után(laptop+teló) sikerült párosítani, viszont ha küldenék rá valamit, akkor "A kérés nem fogadható el" üzenetet kapom...Itt is van valami trükk? BB-nél be kell lépni a médiába, engedélyezni kell a fájlfogadást, és csak így lehet rá küldeni...
-
zack
nagyúr
Nem hinném hogy fps gond lenne mert 29fps-el rögzít. Nézd meg fps mérővel, vagy a videó fájl tulajdonságaiban.
-
rizso
addikt
Valahogy nem olyan szép folyamatos a kép Mintha kicsit szaggatna/kevesebb fps-sel játszaná le....
Varszegig: nem tudom mi lehet a gond...Lehet egy újraindítást megint megpróbálok.
-
rizso
addikt
No, újra én...
1. Csak az én szemem mondja, hogy a videolejátszás nem az igazi?
2. Valakinek valami tipp, hogy a BT miért nem megy a laptopommal? Látja egymást a két készülék, kód mindkettőn megegyezik, de ott megáll az egész, nem lehet párosítani a 2 eszközt...Eladó cuccok: Panasonic Lumix 25/1.7 m4/3 objektív | új iPhone 15 Pro Max "padlizsán" színű bőr tok | fekete Samsung S21 Ultra Smart View tok (pár alkalommal használt) | Samsung Wireless Dual charger | D-Link DIR-860L router
-
MDrakk
csendes tag
Köszönöm a segítséget!
-
-
Varszegig
veterán
1. lehetséges. (állítólag készül a kies for mac.)
2. lehet telefonon, bár a jf4 firmben ez bugos. (nem működik
3. nekem még soha nem fagyott, a rendszer szerintem atomstabil. (persze ha kutyulsz romokat, meg csc-ket akkor elő lehet állítani borulós kombót, de ezt nem nevezném normál állapotnak.
4. fizetős alkalmazást nem tudsz
5. lehet háttértárként win alatt, mac alatt nem tudom -
MDrakk
csendes tag
Sziasztok!
Én Mac felhasználó vagyok. Pár dolgot szeretnék tisztázni a vásárlás előtt:
1. Sajnos a Kies csak Windows környezetben működik, a Google sync-el lehetséges a naptár és a kontakt szinkronizálás? Azt hiszem ez a legfontosabb kérdés.
2. Egy alkalmazás frissítését csak a Kies-l lehet megoldani, vagy a telefonon is lehetséges Wifin keresztül?
3. Szokott-e fagyni a telefon ill. mennyire stabil az oprendszere?
4. Van-e mód más ország (pl. UK) Appshopjábol vásárolni?
5. A zenéket, képeket USB módban is le lehet szedni ill. feltölteni ill. mi történik ha a telefont Mac 10.6 alatt rádugom a gépre, pl. megjelenik-e a kártya?
Egyenlőre ennyi...
Köszönöm a segítséget!!!
Üdv,
Gábor -
zack
nagyúr
tEgyebkent vettem ma egy Samsung SBH 650 BT sztereo headsetet. Nem volt olcso (13k), de vegul is ugy dontottem megveszem mert baszta a csorom ez az interferencia gond a DS980-al. Egeszen elkepeszto dolgok derultek ki. Eredetileg cserelheto vegu SE MW 600-ert mentem a gyorsboltba ami szinten 13k kornyeke. Majd egeszen gyorsan ki is derult hogy u.a. a gond vele mint a DS980-al. Maradt a Samsung megoldasa amivel viszont eltunt a problema igy megvettem. Tenyleg baromi jol szol vele a Wave. Minosegi darab, fembol, igenyes kidolgozassal, csiptetovel, allithato nyakbaakasztoval, keken villogo diszkret leddel. A sors fintora, hogy ez meg nem parosithato SE telefonokkal. Latja az eszkozt de nem parosithato. Milyen fasza szabvany ez a Bluetooth...
-
addikt
Urak,azaz STune program az mire való?Azt látom,hogy elég mélyrehatóan belelát a telefonba,de ezen kivűl jó valamire?
-
Teaway
veterán
Na, aug 12-től a cora áruházakba érkezik 20 raklapnyi Wave és Galaxy S.
Nincs itthon csokid??
-
-
zack
nagyúr
válasz Varszegig #6400 üzenetére
Nekem úgy van beállítva, hogy a szerverről csak a frisseket szedje, és maradjon is ott. Meg van adva hogy csak az üzenet tárgyát szedje le, aztán ha fontosabb, akkor letöltöm az egészet manuálisan. Amit leszed, az a szerveren marad a biztonság kedvéért, tehát ha hazaértem a Mozilla újként jelzi, és ismét le tudja tölteni.
-
addikt
Srácok!
Elvileg a telón be lehet lőni .gif-et ugye?Legalábbis úgy tudtam,de én feltoltam kettőt 800*480-ast de csak feketeség volt!"...Nekem nincs semmim ezen a világon,csak a tököm meg a puszta szavam...,és ezt a kettőt nem játszom el senkiért,megértetted?!..." <Tony Montana>
-
mesa23
aktív tag
Ha az ébresztő be van kapcsolva, akkor az ébresztés ikon látszik, ha kikapcsolod, akkor fog állandóan látszani a memóriakártya ikon! Tehát az ébresztő "felülírja"a memóriakártya ikont!
„az Androidok egész nap idegeneknek sms-eznek, a WP7 üresjáratban letölti az internetet, iPhone-nal meg nem lehet telefonálni és elkésel a munkából is miatta. mind fos, na.”by moonman
-
nord_
veterán
Lenne még egy kérdésem.
Az email csatolmányokat (word, excel, powerpoint) meg tudja jeleníteni a telefon?
Aktív témák
Hirdetés
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Politika
- CPU léghűtés kibeszélő
- TCL LCD és LED TV-k
- Autós topik
- War Thunder - MMO Combat Game
- Egy korszak vége
- DIGI kábel TV
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest