- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Netfone
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Szakít a OnePlus és a Hasselblad?
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Egy óra, két rendszer
- Google Pixel topik
Hirdetés
Aktív témák
-
Cymby
tag
A pmGPSlogger is pont erre való és ingyenes.
Egyszer egy napig ingyenes volt a pro verziója ennek az alkalmazásnak és én most ezt használom útvonal rögzítsére. Egész jó holmi bár ma valahol mért nekem egy 57km/h csúcsebességet amiben nem vagyok teljesen biztos hogy valóban produkáltam. Feltűnt volna -
duvi
nagyúr
A kézikönyv szerint: "A roaming közbeni adatszolgáltatások használatának engedélyezése" Külföldi hálózatokon is engedélyezed az adatforgalmat, aminek eltérő díjai lehetnek a hazai előfizetésedhez képest. Magyarán többletköltséged lesz a használatával. Pl. ITT a T-mobile roaming szolgáltatásának a listája.
-
Varszegig
veterán
a hivatalos oldalon olvasható a 2 év hivatalosan is. A garipapíron nincs konkrét tartam, azt mindig csak általános szöveg. Ha hivatalos magyar samu garipapírt kapsz, akkor 2 év lesz a gari.
-
JMC
tag
Nem nagyon láttam még olyan helyet, ahol 0% áfáztak volna de gyári garanciával adták volna a telefonokat. Azaz vagy edigital vagy speedshop vagy media vagy valami hasonszőrű lesz, ahol vásárolnod kell, ha mindenképp rendes hivatalos garis telefont akarsz, úgy viszont némileg drágább lesz, mint a zuggsm boltokban.
-
leslieke
Jómunkásember
-
"Bekapcsoláskor bejött egy felirat a SocialHub-ról, hogy engedélyezem-e, elfogadom-e a feltételeket, stb.... Ez most azt jelenti hogy ezen már működik a SH? "
Nem. Próbáld meg bekapcsolni és meglátod.
"- A menüben megjelent egy IM ikon, ha rámegyek, akkor a Parlingo jön be. Ezt eddig nem is próbáltam, de ugye ezel használható az MSN is?"
Jó kérdés, hogy kicserélték-e már egy újabb verzióra a beépítettet, ezt majd megmondja más. A régi alapverzió nem tudott MSN-t, és igen szar volt.
-
Dudva7
csendes tag
Én a T-s szoftver témába ,csak annyit mondok hogy nekem így jobban megérte pénzügyileg máshogy nem
Én a vásárlásnál külön kérdeztem a frissítéseket, akkor leráztak annyival hogy otthon nem tudom, de ha beviszem a T-s szervizbe akkor felfrissítik (csak épp nincs mivel
Tényleg ugye nekünk most 2 év gari van az első samus a második az T-s ez mit is jelet pontosan? (ez teljes körű mint a samus, vagy már csak szoftveres?) -
peterk
senior tag
Ez nem csak a Wave esetén van így. Évekre visszamenőleg nem volt olyan telefonom, kezdve a T/MDA Vario-tól az Omnia I vagy Omnia 2-ig, amelyikre kijött volna hivatalos T-s firmware. (Talán az Omnia I-re jött ki egy, nem sokkal a forgalmazás kezdete után, de ez se biztos, csak így rémlik.) A szolgáltatói telefonoknak ez a hátránya. Az előnye meg a jó ár - ha sikerül jó áron megvenni. Ha nem, akkor függetlent kell venni és kész.
A gariztatás egyébként firmware szempontból szerintem egyáltalán nem problémás. Évekre visszamenőleg nem hallottam olyant, hogy valaki téglásította a garis telefonját, és ne javították volna meg. (Pedig nem egy és nem két delikvens járt már így.
) A Wave-nél se kell nagy fantázia, egyszerűen azt kell mondani, hogy a Kies felajánlotta a frissítést, és belehalt. Nem fognak kavarni azzal, hogy debuggolgassák a telefont, hogy tényleg az történt-e. Sokkal egyszerűbb feltolni egy új firmware-t és kész. Ha pedig az a valószerűtlen eset fordulna elő, hogy valahol akadékoskodnának, akkor van még nyolcszáz másik szervíz, ahol nem fognak.
-
Polllen
félisten
-
carlosca
tag
Én is Win7 x64 vagyok és soha nem csinált ilyet simán megy minden, én általában a win 7 emre dobok egy Microsoft .NET-keretrendszer 4 (önálló telepítő) -t
-
Varszegig
veterán
igen, nálam. pár napja megtaláltam a megoldást is, és beírtam. kapcsold ki az aerot a telepítés idejére.
szihaz: 1. van amit lehet, van amit nem. aminek kiszivárgott az indítóutasítása, meg amit a bondi támogat azt lehet, mást jelenleg nem.
2. nem kőbevésett, bemész a menübe, fogaskerék, aztán húzogathatod a dolgokat kedvedre. (Nem tuom miért maradt ez ki az 1. hsz-bőlk, itt a topicban le volt írva sokszor.)
3. nem tudom, nekem nem ír ki ilyet, szóval tudnunk kéne, mi a firmed. Ja nekem nincs kikapcsolva a csomagkapcsolt sem.
4. nem lehet, ez is visszatérő téma -
zack
nagyúr
Mondom mi van rajta. Play/pause gomb - bal oldalán lent, bal fent töltő csatlakozás diszkréten, ami zárható, jobb fent 3,5 jack aljzat, közvetlen alatta on/off kapcsoló, majd jobbra lent számléptetés előre-hátra. Ezek az oldalsó gombok és csatlakozások. Elöl van egy hangerő le/fel és egy hívást kezelő gomb ami ki van világítva ha nyomkodod + a Samsung felirat felett van egy kis kék LED ami folyamatosan pulzál. Kialakítása baromi igényes, az SE elbújhat mögötte. Az eleje fekete szálcsiszolt fém, a gombok krómozottak, vagy króm hatásúak, és ami a legfontosabb, hogy van csiptetője, ill. a vevőben van a mikrofon. Mindenkinek csak ajánlani tudom mert az ár/érték aránya is jó.
A BT zenehallgatás sosem lesz olyan mint direktbe zsinórosan, de a BT technikához mérten és a többi vevőhöz képest jól szól. Sokszor a mobilitás fontosabb mint hogy zsinórosan hallgassam kicsit jobb minőségben. Motorozásnál, futásnál, itthoni edzés közben is teljesített már, és elégedett vagyok vele.krisi047:
Nem érintősek, van nyomáspontjuk. Zenelejátszási idő. Itt jön az SE köcsögsége a képbe.
Nekem HBH DS980 volt, aminél szintén megadtak 6 óra zenelejátszási időt, de jó ha 2-3 órát tudott, pedig újonnan vettem. Ezért is húzták le többek között sok tesztben miért van megadva olyan adat ami nem valós.Az MW600-at csak kipróbálás szinten csekkoltam, fogalmam sincs mennyit bír, de valószínű, hogy ott is kicsit fel vannak tupírozva papíron a paraméterek, mivel a mérete kb. akkora mint a DS980 és szintén van rajta OLED kijelző ami zabálja az aksit. Próbálj teszteket keresni amikből kiderülhet valósan mennyi a zenelejátszási idő. Az tuti hogy az SBH650 megadott 6-7 órája az tuti jó és korrekt adat, de én még azt mondom ennél is többet bír, mert baromi ritkán töltöm. Szerintem míg az SE-t 3x-4x töltöm ezt 1x. Ezek az arányok.
-
Kis@
tag
Én sem tudom, hogy hogyan kell listákat csinálni, de ami nekem hasznos az az előadók szerinti csoportosítás, az album szerinti csoportosítás és a "kedvencek".
Véletlenszerű lejátszás:
Ha elindítasz egy számot, akkor tapizz a képernyőre ott, ahol a lejátszó kijelzője van. (a szám címe fölött). Ekkor megjelenik egy felső menüsor és ott asszem az utolsó előtti ikonnal lehet beállítani a véletlen lejátszást. Ami annyira véletlen, hogy ha nyomsz egyet előre, és egyet vissza, akkor nem az imént játszottat adja le, hanem visszafelé is véletlenszerűen lépked. Magyarul nem jegyzi meg, hogy mi volt. (Ez szerintem nagyon béna).
/A felső menüsorban van egy "i" betű is, ahol a fájl-infót találod, de sokkal menőbb, ha dupla tapizol a szám címén./
Egy csomó alkalmazásból így kell kilépni. Mivel a zenénél (meg a rádiónál) default a háttérben futtatás, gondolom ezért maradt le a bezáró gomb. Egyébként, ha leállítod a zenét és háttérben hagyod, akkor gyakorlatilag nulla erőforrásigénye van szóval ne zavarjon. Röviden: Taskmanager-ből lehet csak kilőni.
Nem tudok más lejátszó progit egyelőre.
-
cryingdr4g0n
aktív tag
Ha már fólia, akkor vagy a Brandotól valamilyen matt (nem szedi össze az ujjlenyomatokat), bár lehet hogy ha van is Wave-re való, akkor is esetleg hülyén néz ki rajta.
Fényeset viszont csak egy fajtát tudok, ami nem zsírmágnes, a Zagg Invisible Shield, de NEM a teljes készüléket beborító változat, hanem csak a külön képernyővédő. Fényes, de nem síkos, inkább ilyen gumi-szerűen tapad. Van valami magyar viszonteladója is, nem tudom fejből, gugli segít.
Mondjuk én nem tennék rá semmit, ha már így eltalálták ezt a kijelzőt, de ez más kérdés.@Varszegig: az már igaz
-
leslieke
Jómunkásember
Úgy tűnik, hogy igen. ennyit kell szobrozni. Nálam 10 esetből 8-9 alkalommal több mint 10 perc kell neki, mire észreveszi a műholdakat. A maradék 1-2 alkalom is 2-3 percig tart. Tegnap már írtam, ez elég sok telefont érint, külföldi fórumokon rengeteg panasz van erre a hibára.
-
-
Varszegig
veterán
IGo azon múlik, hogy a navngo lát-e fantáziát a portolásban. Mivel van android, és iphone verzió, szerintem nem nagy kaland lenne portolni badára. (A mysamsungwave-en olvastam, hogy valaki megkérdezte a slideIT készítőit lesz-e badás verzió. Kérdezték hány badás készüléket adtak már el, erre megírták nekik, hogy az első hónapban 1M. Erre visszaírtak, hogy ok, máris egyeztetnek a főnökökkel
fatty: jó ötlet, oda ki tudjuk pakolni az infókat, nem kell 100x leírni, hogyan lehet uninstallálni egy programot
-
guest666
aktív tag
ha ez így navigál, akkor elég gáz, mondhatni használhatatlan. 1-2 percet vár újratervezésnél ??
aGPS van rajta (tehát amikor netről lekérdezi a műholdak állását) ? És úgy is 12 perc alatt talál jelet ??
Én is szeretnék már váltani 6120c-ről, most a Wave-t néztem ki, de nekem a navi az eléggé alapkövetelmény, hát így meg inkább hagyom....
Galaxy S tetszik nagyon de drága meg kicsit nagy is, asszem megvárom N8-at bár nekem az is elég nagy. -
zack
nagyúr
Omnia2-nél is volt ilyen...azt hiszem 6 napra töltötte le előre. Szerintem szart se ért ill. nem lett jobb tőle a GPS. A Wave-be jobb a vevő, tehát ha lesz normális navi progi, akkor valószínűleg nem lesz szükség erre a fícsörre.
F-ECT$:
Jelenleg ez a 2 modell az, amit megéri megvenni. Ez nem vitás.A többi gyártó meg nagy lemaradásban van...
-
F-ECT$
titán
Van egy Mio P560-am, és ahhoz van egy kis segédprogi, ami 3 napra előre letölti a műholdak helyzetét, és ezzel a több perces műhold keresés helyett néhány másodperc alatt megtalálja őket. Nem tudom, hogy ilyen van-e / lesz-e a Wave-hez (és hogy a R66 fel tudja-e használni az eredményét), de nem lenne rossz.
-
Kobe
veterán
én rendszeresen társalgok a kék metró vonalán, igaz kicsit recsegősebb, de simán jó
a térerő meg nálam pl kifejezetten jó.....bazi nagy irodaház középső lépcsőházában található retyófülkében is 4esen voltszal melletted kb 2 szint, alattad 4 szint, feletted, minden irányban 8-10 fal és szigetelés
-
-
peterk
senior tag
Sósavon kívül bármivel nyugodtan takaríthatod a kijelzőt, mert a felülete edzett üveg, nem olyan mint az LCD monitorok/TV-k felülete.
Kiegészítőkért szerintem az Ebay-t érdemes böngészni. Én már évek óta minden telefonomhoz ott veszem a kiegészítőket, mert Hongkongból fél áron kiszállítják ahhoz képest, amennyiért idehaza boltban meg lehet venni - ha meg lehet venni egyáltalán.
-
Varszegig
veterán
ahogy írták: ha kikapcsolod az adatkapcs. használatot akkor nem megy a mobilnetre. így viszont mms-t sem tudsz fogadni.
a 2g, 3g ezen az égegyadta világon semmit nem jelent, ugyanis ha kikapcsolod a 3g-t akkor is mehet netre, csak lassabban.
Viszont nem kell parázni, ez pénztárcabarát teló! ha be is van kapcsolva az adatkapcsolat, de wifizel, akkor a w ifit használja. ha meg kisétálsz a wifi sugarából, de a wifi be van kapcsolva, akkor mielőtt bármit hazsnálnba, megkérdi, hogy akkor most akarod-e a mobilnetet használni, vagy sem.
(díjazom, hogy nem akarod a 3g, meg E ikont eltüntetni)
-
-
chaapaai
csendes tag
My phone explorer (ingyenes)mentés teljes telefonkönyv (vcard) ez egy fájl(!) > gmail ból import ez a file> gmailból contacts export google vcard (ez is egy single fájl)> kies import a google type vcard (kiesben beállítani minden mezőt és kész! kb 900 kontaktot simán átvitt!
-
Kapanyél
őstag
Nézd meg, tud-e a SEphone teljes névjegyzéket küldeni?
Egyébként nekem még sosem sikerült full névjegyzéket BT-n küldeni, mert a 3-adiknál mindig kiakadt, igaz az PDA-val volt.Nézd meg, tudod-e Outlook-kal szinkronizálni a telefonkönyvedet? Ha igen, akkor tégy így, aztán a Wave-vel már könnyű lesz ugyanez.
-
Kis@
tag
-
Kapanyél
őstag
A bolti gari az olyan, mintha nem lenne. Mivel a készülék sem biztos, hogy be fog krepálni, az sem biztos, hogy a kereskedő még funkcionálni fog, mire megkeresed...
Ha így akarod venni, akkor régóta működő GSM kereskedőt válassz.
Az EU-s Samsung garancia erre a telefonra 24 hónap. Ilyet ad a 220V is, nekem is ilyen van. Ez itthon önmagában szart sem ér, mert a hazai kereskedők mindenféle EU-s normákkal ellentétben úgy védik a piacukat, hogy a nem náluk vásárolt termékekre nem vállalnak jótállást (bár mostanában a külföldön vásároltakat szervizelik jótállási időn belül ingyen, ha a tulaj külföldi, tehát a nemzetközi supportot ellátják). Tehát nagyjából egyezik a bolti garival, annyi plusszal, hogy Bécsben azért elfogadják...
A hazai jótállás meg egyértelmű: Samsung hu bármelyik mintaboltjába vagy szervizpontjába beviheted, ingyen javítják, ha jogos az igény.
Aktív témák
- alza vélemények - tapasztalatok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Egyéni arckép 1. lépés: ARCKÉPHEZ VALÓ JOGOSULTSÁG
- BestBuy topik
- Battlefield 6
- OLED monitor topic
- PlayStation 1 / 2
- GoodSpeed: AMD Ryzen 9 9900X (100-100000662WOF)+ Samsung 990 PRO 2TB MZ-V9P2T0BW
- Gumi és felni topik
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3131, 94% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3130, 94% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3129
- Honor 70 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 13 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3113
- Zebra ZP505 EPL hőpapíros címkenyomtató
- Jo Nesbo: LEOPÁRD (nem olvasott)
- BESZÁMÍTÁS! MSI MAG 255XF FHD IPS 300Hz 0,5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- DELL Precision 5540 Workstation i7-9850H Nvidia Quadro T1000 16GB 512GB 15.6 új akksi 1év garancia
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest