Hirdetés
- CES 2026: Android és iOS kompatibilis nyomkövetőt hozott az Anker Eufy
- Fotók, videók mobillal
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- MIUI / HyperOS topik
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- CES 2026: Így söpört be a Garmin öt innovációs díjat
- CES 2026: olcsó, kompakt, többportos GaN töltőt kínál a Lenovo
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Aktív témák
-
Teaway
veterán
Samsung S8500 Wave - a harmadik király
És mi az első és a második? Nem találom...
-
ImI87
őstag
A SIM kártya csere az OK, de ez még a kisebbik baj.
Azt a beszorult vékony kis darabot ki tudják operálni a nyílásból? Ha szét kell szedni a telefont ehhez, akkor az megoldható úgy, hogy ne legyen később hátránya?
Amúgy le lehet szedni a burkolatot barbárkodás nélkül, mert én nem láttam semmi csavart, vagy ilyesmit. 
-
-
Letöltöttem a Nokiaprogramok.hu-ró egy N80-hoz való java Skype programot. Csetelésre használható, a beszélgetést nem tudom, mert csak irkálni szoktam. Ez nem olyan jó mint az IM+, de használható.
-
Deeday
senior tag
A térképed a hang és a route 66 aktiválva van ? Mert ha nincs kiynitva a kis lakat akkor nem fog műholdat találni. Van route66 sync progi windowsra ott eltudod szedni a maygar térképet és aktiválni is tudod(kinyitni a kis lakatot) egy próbát megér. Ha hülyeséget beszéltem ne csesszél le
csak egy ötlet volt! -
ImI87
őstag
Sziasztok!
Ma megvettem a Wave-et, leírom az első kalandomat.
Elsőre annyi, hogy valószínűleg én vagyok a fórum legnagyobb lámája.

A T-nél vettem, és ilyen újfajta SIM-kártyát kaptam, aminek a közepében van egy kisebb kitörhető rész (ilyet még nem is láttam). Már akkor lifegett ez a kis rész, amikor a nagy műanyagból kitörtem, de gondoltam mindegy, megy a helyére és jóidejig ott fog maradni.
Ahogy becsúsztattam a nyílásba, az egész kis rész kitört, és a normál méretű SIM-kártyának csak a külső keret része maradt meg. Gondoltam ez sem baj, majd a két részt együtt becsúsztatom, egy kicsit úgy is megfogja az illesztés.
Ez így nem akart bemenni, csak a keret rész csusszant beljebb, a kis rész pedig kiesett. Itt már fel akartam adni, gondoltam majd kérek egy új SIM-kártyát, és ennyi.
A nagy baj viszont ezután jött, a keret rész beszorult, gondolom a vékony műanyag darab beszorult a SIM-kártyához érintkező fém pöckök alá.
Kicsit próbáltam húzogatni, de nagyon nem akartam erőltetni, nehogy a telónak baja legyen. Viszont ahogy a kártya megmaradt részét piszkáltam teljesen letört a füle, ami normál esetben kilógna a nyílásból, és a kis vékony darabka beszorult a slot-ba. 
Egy kis darab kilóg belőle, de nem merek hozzányúlni, mert ha teljesen beleszakad, akkor nem tudom mi lesz.Kérdésem, hogy mi van ilyenkor?
Persze holnap elviszem a szervízbe, remélem ott meg tudják oldani. Szerintetek meg tudják gyorsan csinálni? Nyugtassatok meg, hogy nem vágtam tönkre atelót az első mozdulatnál.Szégyen gyalázat, hogy egy ilyen egyszerű(nek tűnő) dolog kifogott rajtam, pedig nem vagyok fakezű, alapvetően jó barátságban vagyok mindenféle bütyköléshez.
Mit gondoltok, szerintetek menthető a dolog?

És hová vigyem be? T-s szervízbe, vagy Samsung szervízbe?
-
Blaise
veterán
Na, a T-nél elég hamar esett az ára egy tízest
[link] -
badacsony
őstag
Ezt mindenképp próbáljátok ki: ARDefender !
Kinyomtatni szükséges hozzá: [link].
-
glanyi
csendes tag
Szerintem ennél a képnél az van, hogy van rajta egy nagyon erős utólagos zajcsökkentés a magas izo miatt, amit automatikusan beállított magának, a szoba kevés fénye miatt, de egyébként nem életlen. (élek vannak, az összefüggő felületek elmosottak) Továbbra is azt tudom mondani hogy szabadban is csinálj képet, amikor van nap.
-
csimmasz
aktív tag
Talan mar volt rolla szo de a nemukodo gps hez anyit tennek hozza hogy a hibatlan telo szim csere utan nem talalt muholdat .
A megoldas az volt hogy beallitottam a csomagkapcsolt halozatot,pedig meg meg sem rendeltem nem is engedelyeztem.
Hogy miert nemtudom, de a halozati beallitas hianya miatt a facebook widget is szarakodott,megha wifi kapcsolatom volt is. -
Kobe
veterán
a szervíz semmit nemc sinált cska nyomott egy hard resetet a telón és alapra állította vissza, és olyankor a helymeghatározás alapból ki van kapcsolva. Nosza írtak is, hogy nini, dehát ez be sincs nyomva, biztos az a hiba....hát persze.
Benyomtam csak a helymghatározás engedélyezését - semmi a-gps, hálózati tököm tudja mi, csak az alap emghatározás. Semmi nem jött 15-20 percig.
Feltettem újra a Route66-et, és azon kértem pozíciót - talált is pár perc után, igaz térképen nem tudtam megnézni, mert elhagytam a memókártyát, így a térkép nem ment fel telóra, de a pozíciót budapestre jelezte. Gondoltam ez jónak indul, visszaléptem beállításokba, megnéztem, 5 műhold, xy koordináták, stb. Mivel térképen nem mutatta, megkerestem google mapsen - pontosan belőtte a pozit, jó utcába rakott (nuku 6-700 méter difi, mint előtte)
Innentől kezdve meg úgy tűnik életre kelt a beépített panel és a r66 is.
Sztem valamit rosszul rakott fel első alkalommal a gép, vagy valami hiba miatt nem tudta az r66 triggerelni a beépített vevőt, tököm tudja, de nekem ebből ez jön le, és kb leslieke nél is ugyanez volt a szitu ahogy leírta, mintha elsőre csak valami szoftverrel volna hajlandó elindulni a helymeghatározás de a szoftver nem tudja működésre bírni... -
glanyi
csendes tag
Megnéztem én is a képet, és bár én inkább fókusz problémára gyanakszom (nem volt a macro benyomva?) mint elmozdulásra, valóban igaz, hogy szobában csak tükörreflexes géppel magas iso-val lehet jó képet csinálni (tapasztalat), és hogy egy kép nem elég a kamera megítéléshez. (Szerintem is próbáld ki szabadban napfényben full auto módban
) -
opi064
tag
Szia! A kép egyértelműen elmozdult. Olyan, hogy világos szoba, sajna nincs (legalábbis a kültéri fényekhez képest). A -gyanítom általad beállított -50 ISO mellett az automatika borzasztó hosszú expozíciós idöt állít be, amit tuti, hogy nem fogsz meg mozdulatlanul. Miért nem próbálod meg a fényképezést auto iso-val lakáson kívül, szép időben? Ott jó lesz, meglátod. Ha lakásban akarsz jó képet csinálni, ahhoz egy DSLR géppel is kell úgy 400-600 ISO, hogy kapj egy normális (kb 1/60-1/80-ados) zársebességet. Ezt azért ne várd el egy telefontól! Örülj és elégedj meg a napfényes képek minőségével. Ha meg többre vágysz, nosza, elő egy "igazi" fotómasinával!
-
Kobe
veterán
no....erre varrjak gombot ha értem....a route66 újratelepítésével minden tökéletesen mükszik, először nehezen talált pozit beállítások alatt de r66ból 2 perc alatt pontosan belőtte a helyet, és utána a beállításokban is működik már gyorsan, 5 műholddal átlagba
-
Kobe
veterán
no, gyerekek, én egszoptam ezzel a kurva telefonnal, mint az állat....
szervízből visszajött, javítás nem történt, cska bevizsgálás, és azon beza átment, a gps hibát észlelték, de az szerintük azért volt, mert a helymeghatáozás engedélyezése ki volt kapcsolva, így javasolják, hogy bekapcsolt gpssel próbáljak helymeghatározni....LOL...mer ugye hülye azért nem vagyok....és érvelésük alátámasztásaként mellékeltek egy fényképet, amin a készülék valószínűleg hosszas erőlködés után talált 2 ! db műholdat...a probléma csak az, hogy a helymeghatározáshoz minimum 4 db műhold szükségeltetik.....sebaj, dikkmá gazsi ez látja mán, jó lesz ez, gonolhatta a "szakértő"
sebaj, készülék átvéve, utcára, nyílt térre ki, szitu ugyanaz - 20 perc alatt megint nem talál semmit....itt tartok, holnap viszem vissza T-be mert az ottani szervíz a mérvadó a cseréhez, 3x kell beadnom h rossz a gps, 3 javitás után van csere, 1 szervíz 2-3 hét....kurvajó....kb ott tartok h 90 ért vettem egy marék szart.
-
zack
nagyúr
Ok.

Nem tudom hogy lesz a továbbiakban, de elég aggasztó a sztereó BT problémám. Nem fogok tudni együtt élni vele.
A füles ára 19k. 13k-ért feltettem hirdetni, de gyanítom, hogy nem a fülessel van a gond hanem a BT 3.0 szabvánnyal, és avval hogy a fülesek ezt még nem tudják. Az is lehet hogy szimpla inkompatibilitás van a DS980-al. Az viszont biztos, hogy a Nokia N86 úgy szólt a DS980-al hogy a W995-öt is lepipálta hangzásban.
Azt luxusnak érzem hogy még egy BT fülest vegyek e mellé 13-20k-ért, csak azért mert inkompatibilitási gond van. Ráadásul közel sem biztos hogy lesz olyan füles amivel jó lesz. A zenei részt használom ki a legjobban, zsinóros megoldással baromi jól szól (Sennheiser CX500), csak ugye aki egyszer hozzászokott a sztereó BT kényelméhez amit nagy részben sportolás közben, és motorozásnál használok ki, az nincs kint a vízből ha zsinórosan jól szól. 
Szerintetek mitévő legyek?
-
duplaa
tag
Üdv mindenkinek!
Az lenne a kérdésem, hogy mi jár a telefon mellé? Mert néztem a Technet-nél, és az akciós telefonhoz csak egy töltőt adnak. (A rendes árashoz nincs semmi írva.) Elég gáz szerintem, hogy attól akciós, hogy nem adnak mellé semmit. Még a 3-4 éves telefonomhoz is adtak anno fülest, meg CD-t.

Hol érdemes megvenni a telefont? Konkrét boltra vagyok kíváncsi, mivel Debrecenben élek, így valszeg netes rendelés lesz. Ezért szeretném tudni, hogy melyik shopban normálisak a rendelésnél, és az esetleges gariztatással kapcsolatban. Ha jól látom, most a Technetnél a legolcsóbb, de ha nem adnak mellé semmit, az gáz. Valaki vásárolt már náluk?A válaszokat előre is köszönöm.

-
theomo
tag
Nekem mielőtt nem frissítettem a kiessel az óra beállításinál volt egy olyan opció, hogy nyári időszámítás. Frissítést követően ez eltünt. Más is tapasztalta ezt a jelenséget?
-
ABal
őstag
válasz
NoMagix
üzenetére
Nem hinném, hogy ez az oka. Inkább szerintem kezdik átvenni a külföldön már bevett szokást, hogy a telefont majdnem ingyen adják, cserébe lekötöd magad 2 évre. Persze, valami húzós havidíjas csomagra. Meg talán azért is, mert nem csak náluk lehet kapni, így árversenyben vannak.
-
anrab
addikt
köszi mindhármótoknak! de igen, be volt kapcsolva. most kivettem belőle és meglátjuk. már én is a szervizen gondolkodtam. remélem így tuti lesz, mert ilyen még nem fordult elő hogy a telefon digitális órája késett volna.
na meg átraktam a másik Budapest +1-re. hátha!
hogy miért van kettő belőle? -
opi064
tag
Szia! Érdekes az eseted, az én wavem is az első pár hétben késett, nem is keveset,( volt napi 2 perc is!!) Aztán amikor már a szervízen kezdtem agyalni, magától megjavult. -bár volt ott egy hivatalos kieses frissítés is. Jelenleg halálpontos. Ja, kikapcsdoltam az autófrissítést.
-
anrab
addikt
egy hét alatt már másodszor kell beállítanom az órát mert késik.
már megint majdnem három percet.
valakinek van ötlete hogy ez a digitális óra miért késhet? -
NoMagix
addikt
Érdekes, hogy a T ilyen hamar csökkentette az árát!?!
Nem fogyna elég belőle? -
Teaway
veterán
válasz
kidman1011
üzenetére
"létezik-e erre a telóra működő SKYPE kliens?"
Megnéztem neked a Skype oldalán. Nincs kliens. Sőt, semmilyen Samu telefonra se...

-
ZCoyote
őstag
#5824-re valaki?
-
vendingo
veterán
Van valami mód arra, hogy az ébresztőbe belehessen állítani a szundi időtartamát, és ne csak 3x-r lehessen kinyomni? Nekem az is jó, ha van másik ébresztő progi, csak én még nem találtam, viszont ráleltem egy számológép widgetre

Ez a legjobb app, amit eddig találtam
(Tegnap küldtek k800-ról bluetoothon pár képet, és iszonyat lassan jöttek át, erre a csávó beszólt, hogy biztos azért mert szar a BT a telefonomba :S )
-
válasz
kidman1011
üzenetére
Nincs.
-
leeds11
csendes tag
Sziasztok!
Tegnap tesóm vett egy ilyen telefon. Azonnal ajánlottam neki ezt a fórumot,de az első fontos kérdést már most feltenném helyette. Van-e lehetőség a mostani nokiás telefonjáról a névjegyek átmentésének a Badára? Ha beválik neki lehet, hogy nekem is ez lesz a következő a szeretett Omnia után!
-
-
Csabi42
tag
Sziasztok. 10 napja vettem a készüléket. Az a kérdésem lenne hogy mi az oka,hogy a flash videót nem jeleníti meg?
A NET beállításnál be van kapcsolva a flash megjelenítés. Bocha tesztjében működött. Legelső verziós a készülékem. Nálatok megjelennek a flash tartalmak illetve a beágyazott videók? Köszi. -
kidman1011
csendes tag
Hali!Vásárlás előtt állok,és fontos szempont lenne,hogy létezik-e erre a telóra működő SKYPE kliens?Ha valaki tudna erről felvilágosítást adni,megköszönném!
-
ZCoyote
őstag
Beállítottam három e-mail fiókot a telefonban és kitettem a widgetet ami ellenőrzi őket. Beállítottam, hogy 30 percenként ellenőrizze, hogy érkezett-e levelem. Viszont hiába veszem ki az eseményértesítőben, hogy hanggal jelezzen amikor megcsinálja az ellenőrzést mégis mindig csenget.
Lehet, hogy nem ott kell kinyomni az értesítést de akkor hol és mit kellene csinálnom? Elég idegesítő, hogy ha jön ha nem jön levelem akkor is csenget. -
taschner
aktív tag
válasz
szabob1996
üzenetére
Van csak nem magyar!

-
szabob1996
csendes tag
itt van egy videó: ebben megtalálhatod, hogy hol van a keelési útmutató: http://www.youtube.com/watch?v=IDdH1vxDIFs
-
Atomgeszi
nagyúr
Köszi!
Akkor mindjárt kérdeznék még.. mi az a Némít? Illetve hol van az ,hogy fel lehessen venni a beszélgetést? A ... menübe?
A másik kérdésem, hogyha nincs lezárva a "billzet" akkor , ha megnyomjátok a (hardveres) hívás gombot akkor bejön-e a híváslista vagy nem reagál semmit? -
vendingo
veterán
Van egy kis problémám.
Amikor megnyitottam egy üzenetet, volt a menübe egy olyan opció, hogy
ímek letiltása.
Én letiltottam egy címet, de nem bírom feloldani.
Valami ötlet? -
JohnLido
csendes tag
válasz
szabob1996
üzenetére
Hogyan lehet a "kézírás felismerést" bekapcsolni.... vagy használni???
Elöre is köszi a választ! -
hoffman_
nagyúr
A gyönyörűen megjelenített oldalakba két ujjunk használatával villámgyorsan bele tudunk nagyítani, ám ez nem rendezi át a szöveghasábokat, tényleges nagyításról van szó csupán, ami azért érdekes, mert a tördelés működik abban az esetben, ha pl. egy HTML formátumú e-mailt nyitunk meg. Lehet tehát, hogy csak egy beállítást nem találtam meg (vagy a bétás készüléken még nem volt fent)
Ezzel ma mi a helyzet? Így maradt, vagy megoldották a tördelést, tud valaki segíteni?

-
opi064
tag
válasz
szabob1996
üzenetére
Működik, jópofa, de semmi értelme.
-
szabob1996
csendes tag
ti szoktátok a ,,kézírás felismerést" használni? ha igen akkor tetszik? vagy inkább jópofa?
-
glanyi
csendes tag
Köszi a gyors válaszokat, eldőlt. Ez a telefon király. (a legolcsóbb király
) -
vendingo
veterán
Nekem simán ment laptop-ra, és telefonra is a küldés.
Nem tudjátok, hogy hol tudnék beszerezni 3.0-ás BT adaptert számítógéphez?
-
fatty
aktív tag
-
glanyi
csendes tag
Köszönöm a választ,
már csak 2 kérdés van hátra mielőtt elszánnám magam egy vételre, egyúttal szeretném kérni a tudást birtoklók segítségét a kérdések megválaszolására:
- a bluetooth enged-e felhasználói fájlokat küldözgetni oda-vissza?
- a böngészőjében lehet-e több lapot megnyitni egy időben? -
Laccy.
csendes tag
Sziasztok!
2 napja Djuice-s vagyok ebben a MyVip csomag izében... (MyVip pff...)
A lényeg, hogy van ilyen 100mb-s netük 500 Ft-ért.
Neteztem rajta kemény 4Mb-ot, de meghalt...
Tegnap óta nem akar menni, csak ilyet ír:
"Requested object was not found"A wifi megy.
Ez Wave gond lehet, vagy Djuice?Köszi előre is.
Aktív témák
- Lightyear - befektetési app
- BestBuy ruhás topik
- Cyberpunk 2077
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- CES 2026: Android és iOS kompatibilis nyomkövetőt hozott az Anker Eufy
- Projektor topic
- További aktív témák...
- Iphone 12 Green (64GB) eladó!
- Xiaomi Redmi Note 13 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A36 5G 6/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy Z Fold4 Graygreen Duplakijelzős produktivitás, 120 Hz, Garancia 2026. 03. 22-ig
- Bomba ár! Dell Vostro 5490 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3693
- Apple iPhone 14 Pro Max / Kártyafüggetlen / 256GB / 12Hó Garancia / 87% akku
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Starlight-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4183, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Amúgy le lehet szedni a burkolatot barbárkodás nélkül, mert én nem láttam semmi csavart, vagy ilyesmit. 
csak egy ötlet volt!

Kicsit próbáltam húzogatni, de nagyon nem akartam erőltetni, nehogy a telónak baja legyen. Viszont ahogy a kártya megmaradt részét piszkáltam teljesen letört a füle, ami normál esetben kilógna a nyílásból, és a kis vékony darabka beszorult a slot-ba.
)
8-10 hold minimum kell szerintem ami megvan stabilan.

A NET beállításnál be van kapcsolva a flash megjelenítés. Bocha tesztjében működött. Legelső verziós a készülékem. Nálatok megjelennek a flash tartalmak illetve a beágyazott videók? Köszi.

)