Hirdetés
- Google Pixel topik
- Mobil flották
- Samsung Galaxy Z Fold3 5G - foldi evolúció
- Samsung Galaxy S21 Ultra - vákuumcsomagolás
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
Aktív témák
-
peterk
senior tag
Ma olvastam a bada developer fórumon, hogy a social hub szolgáltató függő. Talán a push miatti nagyobb internet forgalom miatt lehet, nem tudom, de ezt írta a support. Nem tudom milyen szolgáltató van Hollandiában, de ha ez igaz, akkor lehet, hogy nálunk a T/Voda/Telenor hármas egyszerűen nem engedélyezte a prémiumot. És akkor lehet, hogy nem is lesz soha hivatalos prémium Hub.
[ Szerkesztve ]
Aki hisz a parajelenségekben, emelje fel a kezem!
-
opi064
tag
válasz herkulesminusz #5396 üzenetére
Hali! GPS hibátlan, pár perc alatt talál holdakat, (ellenben más véleményekkel) pontosan helyez el a térképen. Csak Mo. térképet szedtem le a Route66-hoz, hangos navi nélkül. Kocsiban "igazi" navit használok IGO8-al, annál ez egyszerűbb, de kb. ugyanolyan pontos. 100-120-as tempónál is akkor "ér oda" a képen a keresztút, amikor a valóságban...ez pozitív, volt régen ez Wayteq kütyüm, ott mindíg előre kellett gondolkodnom ,úgy 50 méterrel, mert annyit késett. Ahhoz képest ez nagyon korrekt.
-
k.t.a.
senior tag
Hali!
Nekem semmi problémám sincs a gps-el. Az elején még szenvedtem picit, de az a saját hülyeségem volt. Felhős időben kicsit lassabban talál műholdat csak a gps jel alapján, de ez máshol is így van. Tegnap a vonaton 100-as tempónál sem volt gond a helymeghatározással. A Route66 licence-t még át kell olvassam, de max 50 euro-ba fog fájni az örökös licence egész európára. -
leslieke
Jómunkásember
gps: van akinek működik, és van akinek nem. De többségben azok vannak, akiknek működik.
A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az első háromnak fáj az ára!
-
herkulesminusz
tag
Sziasztok!
Kérdésem lenne a wave tulajok felé: van-e (esetleg alapértelmezett telepitve) gmail, google maps, lattitude, google talk, esetleg skype kliens badára? Egy spicám volt, nagyon szerettem, de az n-es wifi hiánya miatt gondoltam váltok (mérnem kellene n-es térerőt...), wave-ben van, és mint ilyen ez a legolcsóbb alternativa.
Másik: olvastam itt a fórumon, hogy nem az igazi a wave gps egysége (vagy az oprendszer nem kezeli megfelelően). Ez a probléma mennyire akut? -
syrus1006
csendes tag
Üdv! Ma tettem szert én is egy Wave-re. Lenne egy kérdésem. A jelenlegi firmware verzióm (bada 1.0, 1005201728LISJEE). Olvastam itt a fórumon, hogy a jelenlegi legstabilabb a bada 1.0, 1006021308LISXXJF1. Szeretnék én is erre frissíteni (nem mintha a mostanival gond lenne). A kérdésem az lenne, hogy ha a KIES-ben a firmware frissítést választom, akkor ki fogja dobni a lehetőségeket, hogy milyen FW-ket választhatok, vagy automatán a legújabbra frissít? Még nem mertem rányomni, valami instabilt nem akarok rátenni.
Bocs, ha láma a kérdés.. Előre is köszi..
-
k.t.a.
senior tag
-
k.t.a.
senior tag
Hali!
Ha T-nél vettem a telót és nem volt rajta az Asphalt 5, akkor tudom valahogy pótolni? Letölthető valahonnan?
-
Egyébként nem. Csak a hollandoknál van eddig tudtommal (és ott is érdekes téma a regisztrálás - valószínűleg IMEI alapján azt a pár telefont automatikusan azonosítja a rendszer), németeknél, angoloknál vagy más szintén nyugat-európai nagyobb nemzetnél basic van csak... A CSC fájlokban kotorászással hamar ki lehet deríteni.
“All nothings are not equal.”
-
mesa23
aktív tag
Köszönöm Karma, megnéztem, írtál egy verziót úgy július 14 körül, és most az van fent nekem is, tehát elvileg a legfrissebb!
Opi064: Akkor nem idegesítem rajta magam, hátha a következőben megoldják!
„az Androidok egész nap idegeneknek sms-eznek, a WP7 üresjáratban letölti az internetet, iPhone-nal meg nem lehet telefonálni és elkésel a munkából is miatta. mind fos, na.”by moonman
-
mesa23
aktív tag
Üdv!
Lefrissítettem Kies-en keresztül a telót, rögtön ment minden simán elsőre! De mostrmár nálam is jelentkezik az a hiba, hogy a telefonról Wifi-vel nem tudom használni a Samsung Apps-t! Van rá esetleg valami megoldás, hogy menjen?
Karma: ilyenkor is meg kell csinálni a kamera frissítést, amikor a Kies frissítette?
[ Szerkesztve ]
„az Androidok egész nap idegeneknek sms-eznek, a WP7 üresjáratban letölti az internetet, iPhone-nal meg nem lehet telefonálni és elkésel a munkából is miatta. mind fos, na.”by moonman
-
AS
félisten
Szerintem Social Hub csak nagy országokban működik még tesztelik egyelőre milyen stabil stb.
Azt lehet késöbb Bada 1.1 ben már benne lesz.Nubia Red Magic 8 Pro Realme GT 2 Pro , Samsung Galaxy Tab S6, Samsung Watch Active 2
-
peterk
senior tag
válasz Szuszoka #5380 üzenetére
A social hub dolog szerintem még erősen kialakulóban van a samsungnál. Abban a formában amit ma nyújt, értelmetlen a basic/premium megkülönböztetés, mert az összes konkurrens a premiumnak számító funkciókat is alapból nyújtja. Szerintem végül vagy marad ez és ingyenes lesz mindenkinek, vagy kibővül valódi social funkciókkal.
Aki hisz a parajelenségekben, emelje fel a kezem!
-
Szuszoka
csendes tag
Köszi Karma semmi más nem hiányzik ezen kívül egyenlőre nekem... Ez a premium várható valamikor? Tudom, tudom, fizetős lesz, de akkoris...viszont, hogy beletesznek ennyi sns-szolgáltatást és akkor ez meg kimarad....
-
Szuszoka
csendes tag
Sziasztok!
Szerintetek be lehet valahogy állítani, hogy a facebook "push szerűen" küldjön értesítéseket? Az iphonon be lehet állítani, hogy mindenről érkezzen értesítés a telefonra, ugyanúgy mint pl egy push emailről...Lehetséges ez itt is? Köszi előre is
Egy női avatar-testben lévő Szuszoka
(ahogy valaki legutoljára nevezett...) -
Zolesz007
őstag
válasz Lotusomega #5375 üzenetére
534 alkalmazás UK-ban amiből 377 az ingyenes itthonról is elérhető.
szeptember október körül a fejlesztői verseny végén valószínüleg megugrik ez a szám jelentőssen.Fold 5
-
leslieke
Jómunkásember
válasz Lotusomega #5375 üzenetére
A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az első háromnak fáj az ára!
-
Lotusomega
senior tag
Sziasztok, egy oylan kérdésem lenne, hogy a Bada hogy áll elérhető szoftverek számát illetően?
-
cancerbats
csendes tag
rocknál nekem sem torzít, csak ha rányomom még a bass enchancement-et is. akkor sem torzít, hanem inkább olyan hyülén szól... mintha elnyomná az éneket, amíg szól egy mély hang, aztán amikor vége a mély hangnak, akkor felhangosul az ének. így tudnám leírni a jelenséget.
-
leslieke
Jómunkásember
A bada egy linux alapú rendszer, ha úgy írták meg, mint ahogy pc-re a linuxokat, akkor nem lesz ilyen problémád! A windows olyan, mint egy kuka = mindenféle szemetet összegyűjt!
Én nem használom levelezésre a telefont, de gondolom az E-mail -> Fiók hozzáadása menü alatt kell beállítani a user/pw, POP3 és SMTP adatokat.
[ Szerkesztve ]
-
anrab
addikt
válasz leslieke #5356 üzenetére
ez igaz, viszont a telón meg kevés hely van. arra gondoltam az maradjon meg arra amit a telepítéseknél az oprendszerbe pakol. vagy ez nem olyan mint a win hogy duzzad hiába nem arra a partícióra telepítesz?
bocs ha nagyon hülyeséget kérdezek, de én csak a pc-hez tudom viszonyítani a kezelését.
ezt pedig nem találom hogy hol kell beállítani. pedig végignyálaztam már egy párszor az üzi beállításokat. -
syrus1006
csendes tag
Üdv! Ma tettem szert én is egy Wave-re. Lenne egy kérdésem. A jelenlegi firmware verzióm (bada 1.0, 1005201728LISJEE). Olvastam itt a fórumon, hogy a jelenlegi legstabilabb a bada 1.0, 1006021308LISXXJF1. Szeretnék én is erre frissíteni (nem mintha a mostanival gond lenne). A kérdésem az lenne, hogy ha a KIES-ben a firmware frissítést választom, akkor ki fogja dobni a lehetőségeket, hogy milyen FW-ket választhatok, vagy automatán a legújjabbra frissít? Még nem mertem rányomni, valami instabilt nem akarok rátenni.
Bocs, ha láma a kérdés.. Előre is köszi..
[ Szerkesztve ]
-
fatty
aktív tag
Guglizgatva találtam a lehetôséget Route 66 lifetime navigáció 30-40EUR.
[ Szerkesztve ]
-
Kis@
tag
válasz stvnppp #5360 üzenetére
Szia!
Magyarországon hivatalosan a szürke/ében jelent csak meg. Ezt lehet kapni a hivatalos márkakereskedésekben és a szolgáltatóknál is. A teljesen fekete verzió a gsm boltok kínálatában van meg, akik külföldről hozzák be max EU-s garanciával. Emiatt nem láthattál színválasztékot. Mivel Mo-n elvileg nincs választék.
Kis@
-
leslieke
Jómunkásember
válasz cancerbats #5354 üzenetére
14-es, max hangerőn hallgatom a zenéket, és nem nyírta ki a a fülest.
-
zack
nagyúr
válasz Zedroxine #5353 üzenetére
M2 metróval Deák Térig, majd ott átszállsz M3 metróra és elzötykölődsz vele 1 megállót az Arany János utcáig. Onnan kb. 5 perc séta.
[ Szerkesztve ]
Samsung Galaxy Z Flip5 256GB Platinum Silver (online exkluzív) <<>> Vsonic GR07 + Sony Hi-Res WI-H700 + Sony Hi-Res WI-1000X <<>> Spotify Premium<<>> LG 65" C31LA + LG S80QR 5.1.3
-
cancerbats
csendes tag
látom, igen.
alapvetően két gond van. az egyik, hogy mivel a jelenlegi fülesem szar (leginkább halk), ezért majdnem max hangerőn hallgatom. a gyári sami füles egy fokkal hangosabb volt, de azt is fel kellett tekernem, hogy szépen, tisztán szóljon és ne nyomja el a metro/utca zaja. és akkor itt ördögi körhöz érkeztünk, ugyanis azért hangosítom, hogy jó legyen, viszont így túlvezérli és tönkremegy.
tehát ha veszek egy jobb minőségű fülest, ami önmagában is szépen, tisztán szól, akkor nem fogom feltekerni 12-13-ra a hangerőt és nem fogja taccsra vágni. remélhetőleg.
-
anrab
addikt
alapértelmezett memóriának ugye a memóriakártyát érdemes beállítani mindenhez? köszi!
-
zack
nagyúr
Itt 84k újonnan. Én is ennyiért vettem, és persze tőlük. Korrekt, több mint 10 éve működő bolt.
[Part Nero GSM]mod: Megelőztek.
[ Szerkesztve ]
Samsung Galaxy Z Flip5 256GB Platinum Silver (online exkluzív) <<>> Vsonic GR07 + Sony Hi-Res WI-H700 + Sony Hi-Res WI-1000X <<>> Spotify Premium<<>> LG 65" C31LA + LG S80QR 5.1.3
-
F-ECT$
titán
válasz Zedroxine #5346 üzenetére
Olcsóbbat még én is csak néhány napos, kipróbált verzióból láttam, vagy függőt.
App telepítés:
-telóról kiválasztod a progit, rányomsz a telepítésre
-PC-n keresztül: elindítod a Kies-t, kiválasztod a progit, rányomsz a telepítésre (a telót persze usb-n a gépre kell kötni)Dive ever, work never.
-
Zedroxine
tag
Tervezem hogy veszek 1 Wave-t, eddíg a legolcsóbb független 86K-ért láttam.
Kérdésem a következő hol és mennyiért tudnék olcsóbban? És hogy működik ez az application telepítéses dolog? Nem nagyon értem, sosem volt okostelóm.PUBG: WonderMonkey ||"Én normális vagyok, a hangok is ezt mondták"
-
zack
nagyúr
válasz cancerbats #5343 üzenetére
Látod az aláírásomat? Nézd meg a füleseimet. Ezek nem nyíródtak ki, viszont ezeket is baromi könnyű túlvezérelni. Nem füles függő a túlvezérlés. Bár a Sennheiser CX500, vagy a HBH-DS980 biztos jobban bírja mint egy noname füles, de ezek is kinyírhatóak.
Azért mert veszel egy jobb fülest, max. nagyobbat fogsz bukni ha kinyíródik, mert a hangosabb túlvezérelt zenét az sem fogja tolerálni.Samsung Galaxy Z Flip5 256GB Platinum Silver (online exkluzív) <<>> Vsonic GR07 + Sony Hi-Res WI-H700 + Sony Hi-Res WI-1000X <<>> Spotify Premium<<>> LG 65" C31LA + LG S80QR 5.1.3
-
Laccyka.
csendes tag
Sziasztok!
Nekem van egy elég nagy gondom.
Ugye mióta a Kies frissítette a Firmware-t azóta ha a telón felmegyek a Samu Apps-ra, kilép belőle automatikusan, így nem tudok telepíteni semmit.Valakinek volt hasonló hibája? Vagy azóta jött ki újabb frissítés, ami esetleg ezt javítja?
Nem tudom most megnézni mert én Linuxról vagyok jelenleg és tudjuk milyen kedvesen kihagyták ezt a platformotSamsung Wave | Marha jó kereseti lehetőség -> Érdeklődni priviben!
-
cancerbats
csendes tag
elvileg ebben is van... sőt, mindegyik samsungban van, ők nagyon ragaszkodnak ehhez.
hát akkor most már végképp elbizonytalanodtam a hangingadozást illetően. lehet, hogy tényleg csak a fülesek nem bírják a basszust.
a napokban azt hiszem beszerzek egy akg vagy sennheiser fülest és meglátjuk mi lesz... persze nem 20 ezer ftosat akarok, csak olyan 4-5 ezer körül mozgót. az azt hiszem már elég jó telohoz/mp3-hoz, főleg az említett két márkából. tévedek?
-
vendingo
veterán
Teaway, Kis@
Nem lehet kapni a vodafone-nál S8500-at. Monte-t ajánlottak helyette
Gondoltam, akkor veszek egy spicat, aztán majd eladom, de azt se lehet kapni...
Lehet szolgáltatót kéne váltanom, mert a vodába mindig mindent reklámoznak, de 30 ezernél drágább telefont nem lehet venni...Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!
-
zack
nagyúr
válasz cancerbats #5339 üzenetére
Valószínű hogy ezért ment tönkre. Eddig minden más általam használt telóban volt hangerő korlátozás, nem értem ebből hogy maradhatott ki.
Veszélyes dolog, mert a jobb fülesek is kinyírhatóak ilyen módon.Samsung Galaxy Z Flip5 256GB Platinum Silver (online exkluzív) <<>> Vsonic GR07 + Sony Hi-Res WI-H700 + Sony Hi-Res WI-1000X <<>> Spotify Premium<<>> LG 65" C31LA + LG S80QR 5.1.3
-
leslieke
Jómunkásember
válasz cancerbats #5339 üzenetére
Nem hinném, inkább eleve selejtes volt.
-
zack
nagyúr
válasz Kapanyél #5322 üzenetére
Nekem is van egy olyan érzésem hogy fülessel is túlvezérli a zenéket, és ezért van a sztereó BT problémám. Egy gyengébb fülest simán átküld a másvilágra a teló, ha valaki nincs észnél...
-
cancerbats
csendes tag
hát nem tudom. lehet, hogy cserélnék, majd megnézem a gari papírt. de igazából nem is feltétlenül akarom erőltetni a cserét, mert eleve nem volt jó a fülembe a gyári füles. túl kicsi a fülem, vagy nem tudom, de szanaszét nyomja és álladóan kiesik magától. szóval nem volt egy kényelmes darab. ettől függetlenül persze ne romoljon már el 3 hét alatt.
-
leslieke
Jómunkásember
válasz cancerbats #5332 üzenetére
Akkor nem csak a beállítás, hanem a zúzós zene is azonos.
A gyári füles kaki, most egy jvc fülest használok, szebben és hangosabban is szól..
-
F-ECT$
titán
-
cancerbats
csendes tag
válasz leslieke #5331 üzenetére
nekem is rock/bass és elég zúzós zenét hallgatok rajta. egyébként én sem a gyári fülessel, ugyanis az már elromlott. 3 hét után. a bal oldali elhalkult, és csak a jobb szól. nice. namindegy, úgyis tervezem egy jó füles beszerzését. egyelőre egy elég alap philipssel hallgatom, lehet, hogy az nem bírja kiadni magából szépen a hangot?
-
leslieke
Jómunkásember
válasz cancerbats #5330 üzenetére
A hangszínszabályzó mire van állítva? Automatikus? Mert lehet, hogy ott a gond.
Nálam Rock/Bass beállítások vannak és nem hullámzik a hangerő. Ja és nem a gyári fülessel használom.
-
cancerbats
csendes tag
én kb egy hete rendeltem csúnya, de hasznos szilikon tokot az egyik netes gsm boltból, azt írták, h 2-3 hét, mire megérkezik.
ellenben nagyon örülnék, ha már most lehetne kapni valahol és nem kéne 2-3 hetet várni. valaki nem találkozott wave-re való szilikon tokkal boltban?
másik kérdés: ha bekapcsoljátok zenehallgatás közben a bass rásegítést, akkor nektek is mintha ingadozna a zene hangereje fülesen keresztül? nem konkrét ingadozás ez, inkább olyan másodpercenkénti elhalkulás/erősödés... gondolom azért, mert annyira a basszus emeli ki, hogy a többit torzítja is... jól gondolom, ugye? remélem nem hiba ez.
-
F-ECT$
titán
Milyen tokot/fóliát/akármit érdemes venni a telóhoz? Nekem valami olyan kellene, ami megvédi a karcoktól, viszont a telefon minden részéhez (gombok, kijelző) azonnal hozzáférek. (Nem kell kibányászni a telefont belőle, ha használni akarom.)
Dive ever, work never.
-
leslieke
Jómunkásember
Nem vagyunk egyformák. Szerintem elég a 2-3-as hangerő.. hallom amit mondanak, viszont más nem hallja. Kipróbáltam, 5-ös hangerőn már ordít és bántja a fülem, viszont nem torzít.
[ Szerkesztve ]
-
Cefo78
csendes tag
Sziasztok! A minap vettem a VIP Phone-nál egy kártyafüggetlen Wawe-et. A problémám, hogy a KIES-en keresztül firmware-t szeretnék frissíteni, de a letöltésnél azt írja, hogy töröljek rendszerfájlokat, mert kell még neki 23MB. A telefonra semmit nem tettem fel, gyakorlatilag full üres. Elkezdtem pár demo játékot törölni, ugyanúgy 23MB kell neki. Az Asphalt5 gyárilag rajta volt. Találkoztatok már ilyennel? Mi a megoldás? A hangminőséggel volt vkinek problémája? Nekem a hangszóró 5-ös(7-esen pláne) hangerőn kicsit zörög telefonálás közben, enyhén fémes ciripelés hallható, de nem egyfolytában. Ez normális jelenség?
-
littlelion21
addikt
Tegnap megtapogattam a MM-ban egy példányt. Nos, nem kellett volna....Párom alig bírt elrángatni onnan...
-
Ez két teljesen különálló kérdésnek tűnik...
Eleinte arra gondoltam, hogy nincs lehetőség az alkalmazások backupolására, így a warezra se. A Kies pár dolgot le tud menteni, én a névjegyzékemet a Google-nél tartom, minden más bukó, legalábbis nem tudok mentési lehetőséget hozzá.
-
dogmacode
csendes tag
-
leslieke
Jómunkásember
Az angol apps storeból a Kiesen keresztül tudsz letölteni, ha átállítod, hogy melyik storeból akarsz letölteni, majd a telefont csatlakoztatva a géphez telepíthető. A letöltéshez nem kell a telefon, csak a kies.
[ Szerkesztve ]
-
leslieke
Jómunkásember
Miért ne mehetne a hotmail??
Csak ahhoz a hotmail smtp-jét kellene beállítani:
POP server: pop3.live.com (Port 995)
POP SSL required? Yes
User name: Your Windows Live ID, for example yourname@hotmail.com
Password: The password you usually use to sign in to Hotmail or Windows Live
SMTP server: smtp.live.com (Port 25) {Note: If port 25 has been blocked in your network or by your ISP, you can set SMTP port to 587 with TLS or SSL Encryption depending on the client in use}
Authentication required? Yes (this matches your POP username and password)
TLS/SSL required? YesA sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az első háromnak fáj az ára!
-
Deeday
senior tag
Lenne egy olyan kérdésem hogy a telefonon levő samsung apps ot nem lehet valahogy angolra állítani ? Azaz hogy az angol samsuing apps ból lehessen letölteni dolgokat ?
LG G4
-
csimmasz
aktív tag
-
jozf
tag
A mail küldést nekem a gmail-es smtp-vel sikerült összehozni. Azt a fiókot kell megadni alapértelmezett küldési fióknak s már menni fog a küldés is. Az smtp beállitást meg [itt] megtalálod. Persze ez csak akkor megy ha van gmail fiókod, de azt 1xü csinálni ha nem lenne.
[ Szerkesztve ]
-
Vagy más nem használja, mert szerinte a beépített levelezőprogram egy rakás primitív szar, a GMail böngészős változata elég arra a minimális használatra, amire szüksége van. Ez volt a saját példám. De mivel érdemben nem tudok hozzászólni, nem válaszoltam egyik kérdésedre se.
-
opi064
tag
-
vendingo
veterán
-
Nem tudom, és inkább ne piszkáld.
vendingo: Nem Nokia ez, itt a három szolgáltató verziója (de legalábbis a generikus XEH, a T-s TMH és a Vodkás VDH prekonfiguráció) egy szoftverben van benne. Tehát ahogy kijön egy magyar verzió, nagyjából egyszerre elvileg minden telefonnak frissülnie kéne.
[ Szerkesztve ]
-
Bayzee5
tag
Na, ma próbálgattam kicsit a Route66-ot kocsiba is végre. Én kellemesen csalódtam, egészen használható. A felhasználói felület lehetne picit egyszerűbb, ez tény, de ha már beállítottam hova akarok menni, akkor egészen jól boldogul. A magyarország 2010 q2-es térkép van rajta, a rakpartot még részben lezártnak gondolja De amúgy szépen érthetően magyaráz, a sávinformációk is korrektek. Házszámozások pontosságában már annyira nem nyűgözött le
Jelet nekem egész gyorsan talált. Pontosságát nem említeném mondjuk egy Garminnal egy lapon, de nem rakott át egyszer se párhuzamos, másik utcára (ilyet is láttam már belépő szintű navikon).Fut háttérben is. Bementem mailírásba és szépen közben is mondta, hogy 300m múlva forduljak jobbra és soroljak jobbról az első sávba.
Most egyelőre úgy gondolom, hogy megüti a megfelelő szintet, ha valakinek nem napi használatra kell navi, akkor elég ez.
-
vendingo
veterán
válasz vendingo #5280 üzenetére
Erre tud nekem mondani valaki valami okosat?
Elképzelhető, hogy a voda úgy belenyúl a szoftverbe, hogy nem lehet egy időben a független változatokkal lefrissíteni majd az újabb verzióra?
Nem szeretnék úgy járni, mint anno a vodás n85-mel, amire szerintem a mai napig nem jött ki a vodás frissítés
Jó lenne, ha a vodába megtudnám venni 70-ért, és nem kéne 85-öt kiadnom a függetlenért.
Holnap indulnék megvenni.Előre is köszi.
[ Szerkesztve ]
Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!
Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest