Hirdetés

Aktív témák

• Fogash

tag

válasz hoffman_ #5654 üzenetére

sim-en keresztül az a nagyobb gond, hogy az összes "egyéb" info (emailcím, második-harmadik telefonszám, cím, stb.) mind megy a levesbe. :(

1.) Csinálj az SE-tartalomkezelővel egy outlook szinkronizálást, (SE-m sose volt, a részleteket ne kérdezd, de biztos tudja)
    2.) vakard össze a Wave-ra küldendő számokat az outlook Névjegyek NÉVJEGYALBUM mappájába (a nokia PC Suite és OviSuite pl simán hagyta, hogy almappába tegyem a kontaktokat, így nem keveredett az emailcímjegyzékem a telefontartalommal, de a kies ezt nem tudja)
    3.) csatlakoztasd a telefont a PC-hez kies módban (előbb kies indít, aztán összedug), majd a PC-n indíts egy outlook szinkronizálást.

max 10 perc az egész, ha a régi telefonodon rendben voltak a névjegyeid

más: a R66-ban ingyé letöltöttem (PC-n keresztül) a környező országok térképét, szórta az üzeneteket, hogy örökös licenszem lett hozzá. Ez vajon a frissítést is jelenti, vagy a 2010/Q2 változatot használhatom örökké?

A navigációnál azt is sikerült meglelnem (igaz, a PC-n a Route66 Sync-ben), hogy a hangutasításos navigáció az első navigálási kísérletem (=első térképletöltés telefonra) napján indult és egy hónapig jó. Öröm, hogy 08.25-én jövök haza horvátországból, az az utolsó érvényes napom. :DD

Aktív témák