- iPhone topik
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Szinte csak formaság: bemutatkozott a Pixel 6 és Pixel 6 Pro
- Android szakmai topik
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Magisk
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
Aktív témák
-
szimike79
őstag
válasz rObika8802 #42299 üzenetére
Kíváncsian várom a beszámolókat!
Ha elég stabil lesz és a nekem szükséges dolgok jól működnek, még az is lehet felrakom, magyar nyelv ide vagy oda.Sony Xperia S 4.0.4 ICS --> Samsung Galaxy Note 3 --> S7 Edge-> S9+
-
rObika8802
aktív tag
tölt multiz
szörnyűűűű csak 300-400-al szedi 1500 helyett és még 6 perc
[ Szerkesztve ]
.-.-.-.-.-.-.
-
TomWexX
addikt
Xiaomi 13 | Ipad Pro 10.5
-
gzbotii
nagyúr
nagyon rakatanatam egy ilyen telora , volt is a kezemben, de nem nagyon erdekelt meg akkor konkretan. viszon szeretnem megkerdezni, h menyire szegenyes az app store?
tehat, amire szukseg van, talasz arra alkamzast (IM, email, SNS, zene, filmek, office)
na mert hallotam, h nem tul sok apps van jelenleg...
es az aku valoban elviszi 3 napig is?[ Szerkesztve ]
When every logical course of action is exhausted, the only option that remains is inaction.
-
szimike79
őstag
válasz rObika8802 #42294 üzenetére
Csak nem végeztél a melóval? Aztán meg rohanás haza 2.0-át felrakni?
Sony Xperia S 4.0.4 ICS --> Samsung Galaxy Note 3 --> S7 Edge-> S9+
-
rObika8802
aktív tag
na már nincs sok hátra és tölthetjük meg multizhatjuk
.-.-.-.-.-.-.
-
szimike79
őstag
Az 1.2-őt telepíteni szándékozóknak jótanács! KF2-3-at ne telepítsenek, elkopik a memória benne, úgy hogy nincs semmilyen frissülő widget kirakva, nem játszottam rajta egy percet sem az elmúlt héten, csak telefonálás, net. Az app limit lecsökkent 50 megára, a szabad meg 42 megára. A böngészőben pedig már mindenre kiírta hogy az oldal túl nagy, nem lehet megjeleníteni. JL2-ben ilyen probléma nem jött elő nálam.
Még egy plussz om hogy felrakjam az új bétás 2.0-át.
[ Szerkesztve ]
-
szimike79
őstag
válasz s4hu|SyD^ #42285 üzenetére
Az adatok természetesen vesznek, vagy inkább sajnos. De multizásnál ez már csak így van. Viszont jó hír hogy ennél a bétánál már lehet kiessel szinkrozinálni, de így azért azok megmaradnak. Legalább is ezt írták a samfirmware.com-on.
-
szimike79
őstag
válasz szebev #42287 üzenetére
Szégyen ide, szégyen oda, én is azt hittem hogy a gyengébbik nemhez tartozol. Én az avatar választásnál saját jellemem, alkatom alapján választottam. Mások szerint nagy darabra sikeredtem, valamint elégé hirtelen természetem is van, így rám nézve eléggé találó a vörös szemü bika.
-
szebev
senior tag
Szia!
En meg azt hittem Te meg egy madar vagy! Leslieke meg pingvin! Csak, hogy mast is kiemeljek kozuletek.Persze csak vicceltem, nehogy magadra vedd ! Ezek csak "ovodai jelek " a szememben .Nem feltetlenul jellemeznek minket!
Ha mar itt tartunk. TE miert valasztottad a madarat? Kivancsi lennek a valaszodra!Titanfall ,Bf3,Xbox 360,LG G2 32 gb D80220B-HKG-XX + Wave 1.2 JL2/JL1,Sandisk 16gb 4class.
-
Lotusomega
senior tag
-
s4hu|SyD^
addikt
Egyébként mennyire stabil ez a béta?
Gondolom így, hogy multival tenném fel elveszítenék minden adatot, igaz?"Tedd, amit tudsz, azzal, amid van, ott, ahol vagy!"
-
TomWexX
addikt
válasz Lotusomega #42281 üzenetére
A ma megjelenő firmekre ezt írják:
"Whats not working?
Not all apps from bada 1.x works with this Beta"+itt egy lista hogy mi működik a 2.0-n! (németül) (Ez nem a mai firmmel készült lista)
[ Szerkesztve ]
-
consono
nagyúr
válasz Necro_Ramone #42275 üzenetére
Könyvolvasó tényleg csak javás van normális, de abból két használható is van: Albite Reader és Foliant Reader. Mindkettő támogatja az ePubot (meg más formátumokat is), kezelik az ékezetes magyar karaktereket, többféle betűméret használható, stb. Egyéni izlés kérdése melyik jön be jobban én a Folianttal több tíz könyvet elolvastam
árBorn too late to explore Earth, born too early to explore the Universe. Born just in time to sit in front of the laptop and join a Teams meeting...
-
s4hu|SyD^
addikt
Egyébként időjárás szerint már ősz van, nem jön ki hamarabb a firm?
"Tedd, amit tudsz, azzal, amid van, ott, ahol vagy!"
-
TomWexX
addikt
válasz Lotusomega #42279 üzenetére
Igen! Multival azt teszel fel amit akarsz, (persze ha full firm-ről van szó) nincs megkötve minek kell fent lennie.
-
Lotusomega
senior tag
Most már én is várom a download linket!
Ha kijön felrakom, már kérdeztem de nem válaszolt rá senki, t-s 1.0-ra fel lehet rakni 2.0.1-et?[ Szerkesztve ]
-
s4hu|SyD^
addikt
Úgy tűnik most nagyon rágyúrt a Samu a új firmre, ami persze nem baj.
"Tedd, amit tudsz, azzal, amid van, ott, ahol vagy!"
-
Necro_Ramone
tag
Használható könyvolvasó app van wave-re? (Fixen tördelje az oldalakat, ne tördelje újra az egészet minde zoomolásnál, legjobb ha zoomolni sem lehet benne)
Láttam van dropbox kilens, használja valaki, jól működik?
Ma megpróbáltam versenybe szállni az 1400-as kuponért, ott fulladt a dolog vérbe hogy mikor épp a SHP-al szórakoztam beleírtam egy samsung accot a telefonba, na az fixen bentvan, nem tudom átírni. Kieson meg nem tudom kitölteni az új acchoz a bankkártyadatokat. -
consono
nagyúr
válasz gzbotii #42269 üzenetére
A 2.0-ban lesz/van Yahoo Messenger, illetve szerintem PSH hackkel 1.2-n is van. a Kint messenger is tudja. DivX-et viszi, de azok, amikben van B frame bekódolva akadnak, azokat át kell alakítani. Érdekes módon mkv-t jobban viszi Google maps nincs, de pillanatok alatt lehetne csinálni az új SDK-val, sőt az XDA-n egyik srác publikált is forráskódot hozzá, meg egy videót:
http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=16110891&postcount=50
Belenézve a kódba, tényleg nem tűnik túl bonyolultnak, gyakorlatilag javascript az egész.
A tördelés 2.0-n megoldott, 1.2 nem igazán... Lehet próbálkozni az UCWebbel, meg OperaMinivel...Born too late to explore Earth, born too early to explore the Universe. Born just in time to sit in front of the laptop and join a Teams meeting...
-
ruszi_tomi
aktív tag
Ha kint lesz az újabb Béta 2.0.1. akkor e szerint a "sablon" szerint fel lehet tenni?
[link]
Vagy van valami különbség? Azt tudom hogy a MultiLoadernek a legújabbnak kell lennie, ill. hogy nincs magyar nyelv...........[ Szerkesztve ]
Samsung Galaxy S23 Ultra
-
ABal
őstag
válasz szebev #42266 üzenetére
Én meg azt hittem nő vagy.
Angoltanárként meg annyit tennék hozzá, hogy életszerű szituációkban könnyen tanul az ember. Órán is ilyeneket csinálunk.
Hajrá Szimike, bátraké a szerencse!
Én viszont kivárom a hivatalosat.
"Mi a rosszabb, a tudatlanság vagy a közöny?" "Nem tudom, és nem is érdekel!"
-
gzbotii
nagyúr
udv.
a kerdesem azonak szol akik hasznaltak/nak ilyen keszuleket es van tapasztalatuk vele kapcsolatban.
Valaki nem tudja, van ra Yahoo! Messenger progi?
Ha jol lattam, a youtube csak egy link volt az oldal mobilos verziojahoz, nem egy nativ program, v tevedek?
Gond nelkul lejatsz Divx/XviD fajlokat is (itt nem HD-kre gondoltam epp)
Jott ki ra Google Maps alkalmazas, v tovabbra is csak a bongeszos verzio van?
Es talan a legfontosabb, bongeszeskor a szoveg tordeles mar megoldott dolog, v estleg van ra mas alternativ megoldas (mas bongeszo, amiben megy ez)?When every logical course of action is exhausted, the only option that remains is inaction.
-
atala
addikt
válasz Willie #42218 üzenetére
Szerintem tök mindegy, hogy a mobilon, vagy a számítógépen használod a netet.
Nekem is ilyen csomagom van. Igaz, még nem léptem túl egyszer sem az 50 megát, de nem fognak semmilyen költséget felszámolni, csak a sávszélességet csökkentik!
Priviben leírhatnád, hogyan sikerült a csatlakozás, mert ha elutazom, akkor laptopról jól jönne néha az internet, ha nincs wifi a közelben. -
leslieke
Jómunkásember
Angol nyelvtanuláshoz, kezdésnek, de akár gyakorlásnak is, ezt ajánlom: SPB English Cards
1054 szót tartalmaz és kuponért cserébe pont le lehet tölteni.A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az első háromnak fáj az ára!
-
szebev
senior tag
válasz leslieke #42252 üzenetére
+1 . En csak az apssok miatt nem rakom fel a betat.Nem akarom elvesziteni oket!
Szimike79: En nem tanultam soha angolt ( nemetet es oroszt nyomattak nekunk akkoriban ), megis angliaban elek! Es kb. annyi idosen jottem ki mint TE! Sot a felesegemnek meg annyi ANGOL nyelverzeke sincs mint nekem,de mar O is megerteti magat ha muszaj. Neked nem adnek 2 hetet es belejonnel a mobilos angolba,biztos vok benne.
[ Szerkesztve ]
Titanfall ,Bf3,Xbox 360,LG G2 32 gb D80220B-HKG-XX + Wave 1.2 JL2/JL1,Sandisk 16gb 4class.
-
F-ECT$
titán
válasz szimike79 #42264 üzenetére
Lehet akármilyen jó, ha nem lesz akkora vásárlóbázisa, mint az iOS-nek vagy Androidnak, akkor marad az 5k alkalmazás, amiből 2k téma. Ha valakinek az kell, hogy legyen egy zárt, de stabil rendszer, akkor iOS-re szavaz. Ha valakinek kell a "hackelgetés" akkor inkább Androidra (bár előbbinél is ott (volt?) a JB).
A bada valahogy kilóg: se nem egyik se nem másik. Emelett nagyon nem ismerik (még az infós kollégáim sem), kevesen fejlesztenek rá, és a testreszabhatósága se volt túl sokrétű.
[ Szerkesztve ]
Dive ever, work never.
-
szimike79
őstag
válasz consono #42261 üzenetére
Remélem megérjük a 2.0-val hogy tényleg okostelefon lesz belőle. Bár nekem már most is az, de jó lenne ha nagyobb igényű tulajok igényeit is maximálisan kielégítené mind alakalmazások, mind szolgáltatások terén. Ha ez bejön, az nagyot lendíthet a bada népszerűségén.
-
szimike79
őstag
válasz San398 #42260 üzenetére
Valamilyen szinten megértem, bár németet és franciát tanultam. Korom ellenére szoktam játszani pc-n, és a játékok döntő többsége angolul fut, így valami ragadt rám az angolból is. A gond igazából ismeretlen szónál vagy kifelyezésnél adódik, nincs nálam szótár napközben, ha valamit nem tudok. Valamint a magyar billentyűzet is hiány lenne pl. ha itt fórumozok, nem szeretek ékezet nélkül írni, mint ahogy most is.
-
Dhampir
félisten
válasz San398 #42260 üzenetére
Szakmai értelemben oké, mert ha "angolra találták ki", akkor az van, nincs mese Emese.
Egyébként viszont érdekes, hogy sehol nem szokott annyira zavaróan hatni számomra az angol nyelv, mint egy telefon esetében, főleg a WP7-nél vág fejbe, amikor használatára kényszerülök. Biztosan más felhasználók "interlingválisabbak" nálam.
Nincsen kimondottan "anglo-fóbiám", de nehogy már az alapdolgokat is kényszerűen idegen nyelven kelljen használni, Shakespeare lecsupált, szegényesebbé vált nyelvén.
Persze jobb esetben az ember csakis olyasmit vásárol, amihez megtalálja az etikusan hozzáadott lokalizációt. -
consono
nagyúr
válasz szimike79 #42258 üzenetére
Engem a magyar nyelv hiánya nem zavar, viszont a magyar billentyűzeté igen... Sebaj, holnaptól majd szokom megint
Mondjuk az bennem is felmerült, hogy a 2.0 mellé kelleni fog e az android... Ha jönnek ki voip progik, pl. Skype nem nagyon lesz olyan ami hiányzik a repertoárból...Born too late to explore Earth, born too early to explore the Universe. Born just in time to sit in front of the laptop and join a Teams meeting...
-
San398
őstag
válasz szimike79 #42258 üzenetére
Hidd el előbb utóbb hozzászoknál az angolhoz!
TV-ket javítottam és az angol nyelv volt az alap mindegyiknél.Többször hoztak be javítani magyar nyelvre állított készüléket és át kellett állítanom angolra mert a magyar nyelvű menüben sokszor nem találtam azt a funkciót amit az angolban azonnal tudtam hol van!-----====A jóban az a rossz, a rosszban az a jó, hogy minden múlandó.====----- PÜ-re illik válaszolni!!
-
szimike79
őstag
válasz dave182 #42254 üzenetére
Most hogy elméletileg lehet kiessel szinkronizálni, tényleg nagy a kísértés! Azonban a csapnivaló angolom miatt, nekem a magyar nyelv is fontos. A mindennapi használatban kellemetlen ha azon kell gondolkoznom, hogy mi mit jelent, ha hirtelen vagy gyorsan kell használni valamit.
-
consono
nagyúr
válasz TomWexX #42250 üzenetére
Jól is teszed, hogy vársz, én mióta visszatettem az 1.2-t napjában legalább háromszor akarom visszatenni a 2.0-t... Csak ez a fránya inkompatibilitás ne lenne, meg menne mellette az android (bár két napja be sem bootoltam).
Born too late to explore Earth, born too early to explore the Universe. Born just in time to sit in front of the laptop and join a Teams meeting...
-
szimike79
őstag
válasz rObika8802 #42245 üzenetére
Elég jól hangzik a működő dolgok leírása. A böngészőben milyen fáljok letöltésére szolgál a download manager?
Holnap kiderül milyen az új béta, de úgy tünik egész közel áll a véglegeshez.dave182: Engem majdnem meggyőztél!
[ Szerkesztve ]
-
TomWexX
addikt
válasz TomWexX #42244 üzenetére
Ezt külön kiemelném:
"Connection with Kies is now working (you can sync contacts, memo ,calendar, SMS new)"
Tehát a jövőben az SMS-eket is kilehet menteni KIES-sel!Na most elkapott a láz, hogy ezt már nekem is fel kéne tennem.....megpróbálok ellenállni!
[ Szerkesztve ]
-
TomWexX
addikt
-
Jegbonto
csendes tag
válasz rObika8802 #42241 üzenetére
Akkor neked szerencséd volt.
Én amúgy a push-ra gyanakszok mivel itt már be lehetett állítani a sima gmail-es fiókhoz is a push szinkront viszont nem jelezte a kis kék nyíllal hogy menne is mégis működött.
Szerintem ez "akadhatott be" a profil törlése után is. -
szimike79
őstag
válasz rObika8802 #42240 üzenetére
Mindegy, majd meglátjuk mi sül ki belőle, csak jó legyen!
-
TomWexX
addikt
válasz snecizero #42195 üzenetére
Még egy helyről ki kell venni a pipát ha nem akarsz nyilat, egyrészt onnan amit leslieke írt (Nyíl kikapcsolása: Több -> Beállítások -> Kijelző és világítás -> Térképképernyő elrendezése -> Nyílnézet <-innen vedd ki a pipát.) másrészt pedig az ugyanott lévő Értesít mellől is!
-
szimike79
őstag
válasz rObika8802 #42237 üzenetére
A számozás lehet magasabb, még ha a telefon gyengébb is, ha új szériát adnak ki, lásd videó karik. De nem valószínű.
-
szimike79
őstag
válasz rObika8802 #42234 üzenetére
Wave 0,5. Inkább, de a harmadik már csak Wave 0,25.
(#42235) leslieke: Az egyértelmű, csak úgy átfutott a fejemen cigi közben ez a lehetőség. Igazából én sem szeretném hogy így legyen.
[ Szerkesztve ]
-
leslieke
Jómunkásember
válasz szimike79 #42232 üzenetére
Őszre minden kiderül, remélhetőleg.
(#42234) rObika8802: egy apró infó "utal" a Wave III, a samfirmware által talált S9500-as kód, ami az eddigi számozásokat tekintve a legmagasabb. Minden más csak találgatás. Sőt, még ez is, mert lehet akármi más is.
[ Szerkesztve ]
A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az első háromnak fáj az ára!
-
rObika8802
aktív tag
-
leslieke
Jómunkásember
válasz rObika8802 #42231 üzenetére
A középsőnek a felbontása, HVGA, ami 480x320 pixel, és a másik kettő se jobb. Ezek nem csúcstelefonok.
A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az első háromnak fáj az ára!
-
szimike79
őstag
válasz leslieke #42230 üzenetére
Ha nem fejlesztenek, akkor bukott az egész mutatvány! Az alsóbb réteg miért ne kaphatna egy jó rendszert?
(#42231) rObika8802: Az ott feltüntetett telók mindegyike visszalépés lenne a Wave-ek után.
[ Szerkesztve ]
-
-
szimike79
őstag
válasz leslieke #42176 üzenetére
Arra még nem is gondoltatok, hogy a Samu stratégiát vált a bada kapcsán? Nem lesz felső kategóriás csúcs teló, hanem olcsóbb kategóriában fog badás készülékeket gyártani, hogy nagyobb rétegeket megszerezhessen magának. Valamint a gyengébben felszerelt készülékeket olcsóban tudja előállítani, nagyobb profitra tehet szert.
-
leslieke
Jómunkásember
válasz rObika8802 #42227 üzenetére
Értettem én, hogy holnap jön.
-
leslieke
Jómunkásember
válasz rObika8802 #42221 üzenetére
Jöhet.
-
GrooveHero
addikt
És szóval mi lesz holnap kettőkor? Tehát mit takar ez a szpesöl víkend?
Words like a weapon, sharp as a knife Fallen from heaven, darkest of nights Long live the rebels hunting for blood I saw the devil, he's one of us
-
senior tag
zsiir, erre voltak kivancsi
edit: egy észrevétel! Nem tudom lehet e köze a kettőnek egymáshoz, de mióta a bada 2 betát raktam fel, jobb HANG minőségű videókat csinál, mint 1.0 illetve 1.2 alatt. Jobban bírja a mikrofon és nem torzít be olyan hamar mint az eddigieknél. Tengapi Markus Schulz bulin szűrtem le, hogy a felvett videókat vissza tudtam rendesen hanggal nézni és nem volt torz sz@r mint eddig
[ Szerkesztve ]
-
dave182
senior tag
addigra ki is fogok józanodni
-
rObika8802
aktív tag
BADA WEEKEND SPECIAL (RELEASE DATE/TIME: 30 JULY 14:00 AMSTERDAM TIME)
kevesebb mint 24 óra és hnap 2ig melózok blee xDD
.-.-.-.-.-.-.
-
Willie
őstag
Sziasztok!
Gondolkoztam, hogy ideírjam-e a kérdésemet avagy a Vodafone topikba de ezt találtam alkalmasabbnak.
Szóval, van nekem egy mobilnet előfizetésem a Vodafoneval, amely havi 50 megabájtnyi adatforgalmat tartalmaz, ha azt túllépem akkor lecsökkentik a sávszélességemet.
A Vodafone számlázhat ki azért plusz költségeket mert én nem a telefonomon internetezek hanem a számítógépemen?szerk.:
A csatlakozást sikerült megoldanom, már csak annyi lenne a kérdésem, hogy azért a Vodafone számlázhat ki plusz költségeket, hogy én nem a telefonon hanem a notebookomon internetezek?
[ Szerkesztve ]
-
janes1976
őstag
Annyit simán megért de baszódjanak meg: magyar nyelv nincs benne, remélem később hozzácsapják.
[ Szerkesztve ]
Xiaomi X6 Pro 512/12 GB (Grey)
-
janes1976
őstag
Így a Sims 3 "csak" 560 ft lett.
-
Tucobe
tag
Nem utdom használni az utalványt! Valaki leírná a menetét? Köszi
-
-
janes1976
őstag
Nem tudom beregisztrálni a bankkártyámat. Dombornyomott VISA, de mindig decline visszautasítva. Pedig jó adatot adok meg, nem írok el semmit. Más járt így? Mi a teendő?
[ Szerkesztve ]
-
rizso
addikt
válasz mrhitoshi #42199 üzenetére
Az legyen a legkevesebb...A hívásindító/befejező, no meg a kamera gombja még mindig ott lesz, amik sokat számítanak. Volt egy ideig Defy-m, és arról is nagyon hiányoztak ezek. De ez a az egyik baj az új Droidos telókkal is: a SE-on kívül szinte egyik gyártó sem használ hardveres gombokat
Eladó cuccok: Panasonic Lumix 25/1.7 m4/3 objektív | új iPhone 15 Pro Max "padlizsán" színű bőr tok | fekete Samsung S21 Ultra Smart View tok (pár alkalommal használt) | Samsung Wireless Dual charger | D-Link DIR-860L router