- Most videón mutogatják körbe az új iPhone SE-t
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Csak ezekben az országokban lesz kapható az S25 Slim
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Fotók, videók mobillal
- VoLTE/VoWiFi
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
Aktív témák
-
snecizero
senior tag
Csak gondoltam megemlítem. Az euronics áruházban Pécsen van eladó Samsung wave II black. 59990 ft-ért A bolt weblapja itt: [link]
Aki esetleg ilyen telefont keres az itt megtudja venni. Az akció Augusztus 2-9-ig tart.
Ma reggel olvastam a szórólapon.Jézus az út az igazság és az élet !!!* Blackview 9300 Pro
-
MrCsiT
addikt
válasz Attelah #42622 üzenetére
Köszi a választ
..közben volt szerencsém kipróbálni egy Alpine cde-114Bti -t , és azzal ment a párosítás. Talán meg is veszem..
"Nekem a "link" egy hivatkozás legyen, ne egy ember ?!" - by Mr.CsiT
-
TomWexX
addikt
válasz -atesz- #42993 üzenetére
Egyetlen egy magyar szoftver érhető el wave II-re, de az is T-s. Bővebb infóért ezen az oldalon olvasd el az első hsz-t!
[ Szerkesztve ]
Xiaomi 13 | Ipad Pro 10.5
-
TomWexX
addikt
-
Gerr'y
senior tag
Kíváncsi vagyok hogy másnál is előjön-e a következő esetben a telefon újraindulása(1.2-es rendszer van fent).
Szóval:
1. FM rádió bekapcsolva
2. Wifi ON
3. Böngészővel facebook.com megnyitása DESKTOP módban, tehát nem a retardált verzió
4. Keresés mezőben név bepötyögése
5. Restart képernyő megcsodálásaEgymás után kétszer is sikerült reprodukálni a jelenséget, semmilyen widget vagy egyéb program (FM rádión kívül) nem futott a háttérben.
-
tonylau53
csendes tag
sziasztok. letöltöttem a "smart guard" progit, de semmi emil címet nem fogad el. tudja Valaki , hogy miért ?
S8500 Wave Nexus XXLA'(Bada2.0), Samsung note 2 LTE
-
Sweet Lou 6
addikt
Üdv.!
A kérdésem nem a telefonhoz kapcsolódik, hanem inkább a Bada rendszerhez, de jobbnak láttam ebbe a topikba feltenni a kérdésem: az érdekelne, hogy a legolcsóbb wave (az 525-ös böngészője is kezeli-e a proxykat?
sweetlou6.wordpress.com
-
SlyChocolate
senior tag
Kérdés.
Az 1.0-1.2 FW-knél, hogy van a net osztása telóról gépre USB-n keresztül.
Csak emiatt nem akarom visszatenni viszont fontos lenne az infó.
Köszi. -
-atesz-
aktív tag
Melyik a legfrissebb ,legjobb 1.2? Ami persze magyar nyelvű. Wave ll-re
-
snecizero
senior tag
Nekem maximálisan megfelel a Bada 1.2 Tökéletesen működik az op. Én nem fogom felrakni a végleges Bada 2.0 De mindenkinek szíve joga melyiket rakja fel. De ez még természetesen változhat. Ami működik azt nem szeretem lecserélni a bizonytalanra.
Az asszonyt is megtartom.Jézus az út az igazság és az élet !!!* Blackview 9300 Pro
-
Tomajdon
aktív tag
Nekem új funkció bada 2.0-ban: ha van egy mappád, akkor tartsd rajta az ujjad a mappa ikonján, majd húzd le, vagy fel (mert nem mindig tudom hogy melyik irányba van kedve működni ) és akkor kimutatja a mappa tartalmát. Képet sajnos nem tudok küldeni, mert közben nem lehet screen capture-t csinálni.
A szövegtördelés meg teszi a dolgát. (Csak nekem furcsa, hogyha a word wrapping on, akkor nem tördel, de ha a word wrapping off, akkor tördel... nem fordítva kéne működnie?!)
-
ABal
őstag
Kihagytam pár napot, de visszaolvasva úgy látom, lassan mindenki enged a sötét oldal csábításának. Én ellenállok rendületlenül. Ezzel az önmegtartóztatással valószínűleg nagyívű pályát futhattam volna be mint pap.
"Mi a rosszabb, a tudatlanság vagy a közöny?" "Nem tudom, és nem is érdekel!"
-
s4hu|SyD^
addikt
Hát remélem! Jó lenne ha augusztus közepe új béta firm és max. szeptember közepe meg a végleges.
"Tedd, amit tudsz, azzal, amid van, ott, ahol vagy!"
-
duvi
nagyúr
válasz s4hu|SyD^ #42970 üzenetére
Twitter és FB nélkül ajánlom a samfirmware.com -ot.
Ingyenes reg kell ha le is akarsz tölteni tőlük.[ Szerkesztve ]
-
TomWexX
addikt
válasz s4hu|SyD^ #42970 üzenetére
Ha fent vagy Twitteren, akkor a Samfirmware-t kövesd! Ha van infó ők tuti írnak róla!
Xiaomi 13 | Ipad Pro 10.5
-
s4hu|SyD^
addikt
Valaki tud olyan oldalt, ahol esetleg a Samu közöl híreket, vagy ahová fellökik a Bada fejlesztési híreket, ha vannak? Pl. hogy mi a helyzet az új bétával stb.?
-
s4hu|SyD^
addikt
válasz ratam23 #42967 üzenetére
Nem a Music Hub-ban van esetleg, ha nem akkor bocsi, akkor úgy tűnik kimaradt, mint a képszerkesztő vagy az SMS nézet, gondolom ezek azért bekerülnek a véglegesbe. Érdekes lenne, ha régi jó funkciókat meg kivennének...
-
ratam23
aktív tag
Akik már 2.0-át Használnak csak én nem találom a zenefelismerő funkciót?
-
válasz SlyChocolate #42962 üzenetére
Kaptatok MSN-t? Mire gondolsz?
s4hu|SyD^: Prémium Social Hubban eddig is volt.
[ Szerkesztve ]
“All nothings are not equal.”
-
s4hu|SyD^
addikt
1-2 észrevétel a 2.0-ról.
Böngésző néha nem találja el a megfelelő színt, néha kifehéredik, néha besárgul.
Valamint írásnál, kijelölésnél néha előjönnek grafikus hibák.
Továbbá nehéz scrollozni egy szövegdobozban, pl. az ingyen facebookon, gondolom normális netnél nincs ez.
Ez az SMS-es dolog még mindig idegesítő. Billentyűzetet is erőteljesen szokni kell.
Az jó, hogy kép nézegetésénél a zoomolástól függetlenül lehet továbbpörgetni.
Képszerkesztő hiánya.
Képeket nem lehet rendezni név szerint. Nem lehet a mappákat, képeket cserélgetni, hogy ezt lássam előbb vagy amazt.Kíváncsi leszek az új bétára.
-
-
peter_k
tag
http://mobilarena.hu/hir/skype_videohivas_tobb_android_modellre.html
2.0 helyett, ilyen híreket szeretnék olvasni a badáról is..
-
consono
nagyúr
válasz BlackTreff #42942 üzenetére
Ha vissza akarod tenni az 1.2-t akkor is full download kell meg boot csere!
"Mechazilla has caught the booster."
-
F-ECT$
titán
Az szép. Ebben még nagyon gyengék a 2 magos telefonok: hiába lenne elég 1 mag, gyakran pörög mind a 2, és így jóval gyorsabban merül.
Egyébként meg az a fő gond, hogy az akksik messze nem fejlődnek úgy, mint ahogy a fogyasztás nő. A tavalyi csúcstelefonokban is volt már 1500-as, most meg 1650-nél tartanak. Ha lenne egy 3000 körüli, akkor ha egész nap nyúznád, akkor sem merülne le.
Dive ever, work never.
-
Goldmen75
őstag
Arról van valami infomorzsa hogy mikorra igérik a 2.0 full hun-t?
-
leslieke
Jómunkásember
válasz eladogeppc #42946 üzenetére
Alkalmazás indító widgetek vannak. Azok közül válogathatsz: [link]
Más megoldás nincs.
A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az első háromnak fáj az ára!
-
eladogeppc
veterán
Van már valami megoldás arra, hogy ikonokat rakjak ki a desktopra ?
Gondolok itt mindenféle launcher, ikon méker ilyesmire...
Olyan jó lenne egy pár dolgot közvetlenül elindítani a fő képernyőről.Várom válaszotokat, köszi !
Voltak: Z71,Defy,SGS,SGSSII,XperiaNeo,Arc,ArcS,LGW7,LG2X,LG3D,LGBlack,Wave2,G300,OT-995,O4XHD
-
leslieke
Jómunkásember
válasz Dudva7 #42943 üzenetére
Közben megtaláltam a program.
Azért nem adja be a kuponos vásárlást, mert arra a programra jelenleg akció van!
A Samsung hirdetménye szerint akciós programot nem lehet megvenni kuponnal!A Badasportra az akció 2011.08.09-ig tart. Utána próbáld kuponnal megvenni, mikor visszaáll az eredeti árára.
[ Szerkesztve ]
A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az első háromnak fáj az ára!
-
BlackTreff
tag
Valaki tudna segíteni, hogy a 2.0 után hogyan tudnám visszarakni az 1.2, mert mindent rendesen beállítok, de mindig talál valami hibát ( először folyamatosan FOTA Erase-t dobált, akkor azt kivettem erre meg Apps Erase ), ezért gondoltam már megkérdezem hátha kell valami mást is csinálni vagy csak én bénázok!
-
Dhampir
félisten
válasz bokrosolajos #42934 üzenetére
Persze, mert egy csomó minden futkorászik a háttérben.
F-ECT$:
Úgy vagyok vele, hogy ha már nagyobb kijelző kell, akkor egy Androidos táblagép jobb lenne.[ Szerkesztve ]
-
Dudva7
csendes tag
Nekem nem megy, vagy tényleg nem lehet kuponnal megvenni a Bada Sport-ot?
-
F-ECT$
titán
válasz bokrosolajos #42934 üzenetére
Jelenleg kb ezt tudja órábként gyári rommal:
-repülő mód: 0.1-1%
-gsm mód: 0.5-1.5%
-3g mód: 1-3%
-zene: 2-4%
-filmnézés: 15-20%
-játék/netezés 3g-n: 20-30%Persze folyamatosan javul a fogyasztás az újabb romokkal, és még igazán akku kímélő custom romok nincsenek a "piacon".
Dive ever, work never.
-
mrhitoshi
veterán
válasz F-ECT$ #42933 üzenetére
Azért kérdeztem mert a múltkor le ültem picit nyomkodni egy iPhone 4-est, és borzasztó nehéz volt a Wave mellett, attól függetlenül, hogy nagyságban nincs sok eltérés. Tényleg le esett az állam, hogy a kis i4-ben ennyi anyag van, ezért is kérdeztem rá az SGS2-re, hogy az milyen érzés, hiszen jóval nagyobb mint egy Wave, bár súlyban nincs sok különbség gondolom.
(#42934) bokrosolajos: akkor kijelenthetjük, hogy a Bada nem éppen jól kezeli a Ramot, de az Akkut annál inkább.
[ Szerkesztve ]
PS4
-
bokrosolajos
őstag
ÉN azt olvastam a tulajoktól, hogy az SGS II csalódás, mert normál használat mellett még az egy teljes nap akkuidő is ajándék
Két hete használok egy droidos rendszert a bada mellett, és a nagyobb app választék mellett eddig nem találtam semmit, ami az oldalára billentené a mérleget!
Egyszerűen szivattyúzzák az akkumulátort... már-már azt is elhiszem, hogy az akku-gyártóik külön fizetnek külön az Android fejlesztőknek -
F-ECT$
titán
válasz mrhitoshi #42932 üzenetére
E51-em volt, ahhoz képest pont jó volt a wave eleinte. Aztán kezdett egy kicsit kicsinek tűnni pl álló gépeléskor, netezéskor. Aztán megnéztem egy T pontban az SGS II-t, és utána már a videó, meg minden más is kicsinek tűnt.
Ez még pont akkora, hogy a legtöbb dolgot 1 kézzel meg tudom oldani, amihez 2 kéz kell, ahhoz a wave esetén is 2 kéz kellett. Elfér a zsebemben is, szóval pont jó.Féltem, hogy a felbontás a nagyobb képátló miatt rosszabbnak fog tűnni, de a több subpixel miatt ez nem észrevehető. (Persze Karma "IPS" kolléga biztosan mást mond )
Dive ever, work never.
-
duvi
nagyúr
válasz leslieke #42909 üzenetére
+1 a Dungeon Hunter javára Nemrégiben volt egy kis kényszerpihenőm a kórházban és nagyon jó figyelemelterelő volt bent. Nálam is a DH van a bada játékok élén Aki még nem próbálta és szereti/tte a Diablo kategóriájú játékokat, az ne habozzon! Amíg tart a kupon akció, mindenképpen vegye meg!
-
F-ECT$
titán
válasz leslieke #42926 üzenetére
Nem hiszem: egy csomó mindent sokkal jobban / kényelmesebben lehet vele csinálni, mindenre van app / megoldás. Persze nem tökéletes, leginkább az akkuidő tekintetében kap ki a wave-től. Mondjuk a wave-et is minden nap töltőre dugtam, mert hiába maradt benne 65% a nap végére, ha másnap egy kicsit jobban kell nyüstölni, akkor nem volt elég az sem.
Dive ever, work never.
-
Goldmen75
őstag
Ilyen telót eladni......s mit vettél "helyette"?
-
leslieke
Jómunkásember
válasz F-ECT$ #42921 üzenetére
Lehet több is, mint 4-5 óra. Ez csak tipp volt. Ha mindegyik karakterrel egyszer végigmész, akkor minimum ennek a háromszorosa lesz a játékidő.
Ha nem számoltam el, akkor 26 pálya van, ebből legalább 3-ra kétszer kell menni, mert dupla küldetés van hozzájuk rendelve. 35-40-es szinttel be lehet fejezni, fejleszteni utána bármeddig lehet.Szerintem ne hezitálj, regisztrálj egy kuponért, és töltsd le. Legfeljebb ha nem tetszik letörlöd. Bukni nem tudsz rajta semmit se.(#42923) F-ECT$ Jah, tényleg. Elfelejtettem.[ Szerkesztve ]
-
leslieke
Jómunkásember
válasz F-ECT$ #42918 üzenetére
Folyamatos játékkal kb. 4-5 óra lehet, én részletekben játszom, maximum 2-3 pályát egyszerre. A pályák kialakítása nagyjából lineáris, de azért akad pár trükkösebb kialakítású is. A leírása szerint vannak fő és mellékküldetések is, érdemes mindet teljesíteni, főleg, hogy a küldetés fülön nem is jelzi melyik milyen típusú.
-
consono
nagyúr
válasz eladogeppc #42917 üzenetére
Szerintem a JL1 megy vele...
"Mechazilla has caught the booster."
-
eladogeppc
veterán
Magyar CSC-vel kapcsolatban még mindíg senki nem tud nekem segíteni ?
JK2-re melyik magyar CSC-t tudom felrakni ?
Amit ki tudok választani preconfiggal az max XEU.
Legalább XEH-ig jó lenne eljutni.Ja: Wave II. Köszi !!
[ Szerkesztve ]
Voltak: Z71,Defy,SGS,SGSSII,XperiaNeo,Arc,ArcS,LGW7,LG2X,LG3D,LGBlack,Wave2,G300,OT-995,O4XHD
-
leslieke
Jómunkásember
-
snecizero
senior tag
Ja akkó má képben vagyok. Akkor marad az xp-n való játék. Én már legalább 15x regisztráltam. Most van egy pár játék a telefonon. Ha valaki szereti a sakkot akkor a Chess iT ajánlom neki. Most a settlers HD szedtem le. Több mint 200 MB.
[ Szerkesztve ]
Jézus az út az igazság és az élet !!!* Blackview 9300 Pro
-
leslieke
Jómunkásember
Nálam továbbra is a Dungeon Hunter a legjobb játék. A második részét is megvenném, ha megjelenne.
-
a510
aktív tag
Ami nekem még bejött az a Munchy Solitaire (560) sztem jól megcsinálták
-
Goldmen75
őstag
AZ international snooker megy 2.0-án? Me akkó megveszem...bár élőben az igazi, csak nincs partner hozzá... A Phage vars nagyon jó game már xxx-edik pályán vagyok, kemény!
-
bexinho23
őstag
Jo par napja nyuzom a 2.0at, es en is leirnam a velemenyem.
Ami nalam negativum (tudom h beta):
-rendszer kepes neha jo 10-20msp re befagyni
-voice recorder szamtalanszor elugrik
-bongeszo sokszor irgalmatlanul beall
-tordeles nem az igazi
-youtube bejelentkezesnel ujraindul a tel
-fb meg mindig csigaAm tetszik:
-maga a rendszer
-vegre van tordeles
kepek bongeszese
-menurendszer
-homescreen
-csiszolnak a dolgokn piackepes rendszer lesz1kerdes: live wallpPer itt is lesz, ugye?
-
BlackTreff
tag
Mivel a KIES-hez való bejelentkezéshez nem küldenek megerősítő e-mailt, így igazából e-mail címhez akármit be lehet írni csak @ legyen benne!
Én most erre a telós PvZ-re rendesen rákattantam, pedig gépen már vagy 3x végigvittem!
A Bruce Lee pedig nem igazán nyerte el a tetszésemet főleg azért, mert már az első részeg bunyós is rendesen megruház! -
-
szimike79
őstag
A mem karira visszatérve: kipróbáltam a HD videót, tökéletes! Ezek után bátran merem ajánlani mindenkinek a Samung microSD-t. Class6 vagy class10-zel szerintem tuti vétel. Úgy veszem észre, hogy a játékok is gyorsabban töltődnek, mint a régi kártyámról.
szebev: Próbáld ki a Plants vs Zombi-t. Garantáltan oda köt a telefonhoz!
[ Szerkesztve ]
Sony Xperia S 4.0.4 ICS --> Samsung Galaxy Note 3 --> S7 Edge-> S9+
Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest