Hirdetés
- iPhone topik
- Android szakmai topik
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Google Pixel topik
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Sony Xperia 1 VI - egyből hat
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Nem marad hely a szupertelepnek a Xiaomi kameraszettje mellett
Aktív témák
-
snecizero
senior tag
Csak gondoltam megemlítem. Az euronics áruházban Pécsen van eladó Samsung wave II black. 59990 ft-ért A bolt weblapja itt: [link]
Aki esetleg ilyen telefont keres az itt megtudja venni. Az akció Augusztus 2-9-ig tart.
Ma reggel olvastam a szórólapon.Jézus az út az igazság és az élet !!!*
-
MrCsiT
addikt
válasz Attelah #42622 üzenetére
Köszi a választ
..közben volt szerencsém kipróbálni egy Alpine cde-114Bti -t , és azzal ment a párosítás. Talán meg is veszem..
"Nekem a "link" egy hivatkozás legyen, ne egy ember ?!" - by Mr.CsiT
-
TomWexX
addikt
válasz -atesz- #42993 üzenetére
Egyetlen egy magyar szoftver érhető el wave II-re, de az is T-s. Bővebb infóért ezen az oldalon olvasd el az első hsz-t!
[ Szerkesztve ]
Xiaomi 13 | Ipad Pro 10.5
-
TomWexX
addikt
-
Gerr'y
senior tag
Kíváncsi vagyok hogy másnál is előjön-e a következő esetben a telefon újraindulása(1.2-es rendszer van fent).
Szóval:
1. FM rádió bekapcsolva
2. Wifi ON
3. Böngészővel facebook.com megnyitása DESKTOP módban, tehát nem a retardált verzió
4. Keresés mezőben név bepötyögése
5. Restart képernyő megcsodálásaEgymás után kétszer is sikerült reprodukálni a jelenséget, semmilyen widget vagy egyéb program (FM rádión kívül) nem futott a háttérben.
-
tonylau53
csendes tag
sziasztok. letöltöttem a "smart guard" progit, de semmi emil címet nem fogad el. tudja Valaki , hogy miért ?
S8500 Wave Nexus XXLA'(Bada2.0), Samsung note 2 LTE
-
Sweet Lou 6
addikt
Üdv.!
A kérdésem nem a telefonhoz kapcsolódik, hanem inkább a Bada rendszerhez, de jobbnak láttam ebbe a topikba feltenni a kérdésem: az érdekelne, hogy a legolcsóbb wave (az 525-ös böngészője is kezeli-e a proxykat?
sweetlou6.wordpress.com
-
SlyChocolate
senior tag
Kérdés.
Az 1.0-1.2 FW-knél, hogy van a net osztása telóról gépre USB-n keresztül.
Csak emiatt nem akarom visszatenni viszont fontos lenne az infó.
Köszi. -
-atesz-
aktív tag
Melyik a legfrissebb ,legjobb 1.2? Ami persze magyar nyelvű. Wave ll-re
-
snecizero
senior tag
Nekem maximálisan megfelel a Bada 1.2 Tökéletesen működik az op. Én nem fogom felrakni a végleges Bada 2.0 De mindenkinek szíve joga melyiket rakja fel. De ez még természetesen változhat. Ami működik azt nem szeretem lecserélni a bizonytalanra.
Az asszonyt is megtartom.Jézus az út az igazság és az élet !!!*
-
Tomajdon
aktív tag
Nekem új funkció bada 2.0-ban: ha van egy mappád, akkor tartsd rajta az ujjad a mappa ikonján, majd húzd le, vagy fel (mert nem mindig tudom hogy melyik irányba van kedve működni ) és akkor kimutatja a mappa tartalmát. Képet sajnos nem tudok küldeni, mert közben nem lehet screen capture-t csinálni.
A szövegtördelés meg teszi a dolgát. (Csak nekem furcsa, hogyha a word wrapping on, akkor nem tördel, de ha a word wrapping off, akkor tördel... nem fordítva kéne működnie?!)
-
ABal
őstag
Kihagytam pár napot, de visszaolvasva úgy látom, lassan mindenki enged a sötét oldal csábításának. Én ellenállok rendületlenül. Ezzel az önmegtartóztatással valószínűleg nagyívű pályát futhattam volna be mint pap.
"Mi a rosszabb, a tudatlanság vagy a közöny?" "Nem tudom, és nem is érdekel!"
-
s4hu|SyD^
addikt
Hát remélem! Jó lenne ha augusztus közepe új béta firm és max. szeptember közepe meg a végleges.
"Tedd, amit tudsz, azzal, amid van, ott, ahol vagy!"
-
duvi
nagyúr
válasz s4hu|SyD^ #42970 üzenetére
Twitter és FB nélkül ajánlom a samfirmware.com -ot.
Ingyenes reg kell ha le is akarsz tölteni tőlük.[ Szerkesztve ]
-
TomWexX
addikt
válasz s4hu|SyD^ #42970 üzenetére
Ha fent vagy Twitteren, akkor a Samfirmware-t kövesd! Ha van infó ők tuti írnak róla!
Xiaomi 13 | Ipad Pro 10.5
-
s4hu|SyD^
addikt
Valaki tud olyan oldalt, ahol esetleg a Samu közöl híreket, vagy ahová fellökik a Bada fejlesztési híreket, ha vannak? Pl. hogy mi a helyzet az új bétával stb.?
-
s4hu|SyD^
addikt
válasz ratam23 #42967 üzenetére
Nem a Music Hub-ban van esetleg, ha nem akkor bocsi, akkor úgy tűnik kimaradt, mint a képszerkesztő vagy az SMS nézet, gondolom ezek azért bekerülnek a véglegesbe. Érdekes lenne, ha régi jó funkciókat meg kivennének...
-
ratam23
aktív tag
Akik már 2.0-át Használnak csak én nem találom a zenefelismerő funkciót?
-
válasz SlyChocolate #42962 üzenetére
Kaptatok MSN-t? Mire gondolsz?
s4hu|SyD^: Prémium Social Hubban eddig is volt.
[ Szerkesztve ]
“All nothings are not equal.”
-
s4hu|SyD^
addikt
1-2 észrevétel a 2.0-ról.
Böngésző néha nem találja el a megfelelő színt, néha kifehéredik, néha besárgul.
Valamint írásnál, kijelölésnél néha előjönnek grafikus hibák.
Továbbá nehéz scrollozni egy szövegdobozban, pl. az ingyen facebookon, gondolom normális netnél nincs ez.
Ez az SMS-es dolog még mindig idegesítő. Billentyűzetet is erőteljesen szokni kell.
Az jó, hogy kép nézegetésénél a zoomolástól függetlenül lehet továbbpörgetni.
Képszerkesztő hiánya.
Képeket nem lehet rendezni név szerint. Nem lehet a mappákat, képeket cserélgetni, hogy ezt lássam előbb vagy amazt.Kíváncsi leszek az új bétára.
-
-
peter_k
tag
http://mobilarena.hu/hir/skype_videohivas_tobb_android_modellre.html
2.0 helyett, ilyen híreket szeretnék olvasni a badáról is..
-
consono
nagyúr
válasz BlackTreff #42942 üzenetére
Ha vissza akarod tenni az 1.2-t akkor is full download kell meg boot csere!
Born too late to explore Earth, born too early to explore the Universe. Born just in time to sit in front of the laptop and join a Teams meeting...
-
F-ECT$
titán
Az szép. Ebben még nagyon gyengék a 2 magos telefonok: hiába lenne elég 1 mag, gyakran pörög mind a 2, és így jóval gyorsabban merül.
Egyébként meg az a fő gond, hogy az akksik messze nem fejlődnek úgy, mint ahogy a fogyasztás nő. A tavalyi csúcstelefonokban is volt már 1500-as, most meg 1650-nél tartanak. Ha lenne egy 3000 körüli, akkor ha egész nap nyúznád, akkor sem merülne le.
Dive ever, work never.
-
Goldmen75
őstag
Arról van valami infomorzsa hogy mikorra igérik a 2.0 full hun-t?
-
leslieke
Jómunkásember
válasz eladogeppc #42946 üzenetére
Alkalmazás indító widgetek vannak. Azok közül válogathatsz: [link]
Más megoldás nincs.
A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az első háromnak fáj az ára!
-
eladogeppc
veterán
Van már valami megoldás arra, hogy ikonokat rakjak ki a desktopra ?
Gondolok itt mindenféle launcher, ikon méker ilyesmire...
Olyan jó lenne egy pár dolgot közvetlenül elindítani a fő képernyőről.Várom válaszotokat, köszi !
Voltak: Z71,Defy,SGS,SGSSII,XperiaNeo,Arc,ArcS,LGW7,LG2X,LG3D,LGBlack,Wave2,G300,OT-995,O4XHD
-
leslieke
Jómunkásember
válasz Dudva7 #42943 üzenetére
Közben megtaláltam a program.
Azért nem adja be a kuponos vásárlást, mert arra a programra jelenleg akció van!
A Samsung hirdetménye szerint akciós programot nem lehet megvenni kuponnal!A Badasportra az akció 2011.08.09-ig tart. Utána próbáld kuponnal megvenni, mikor visszaáll az eredeti árára.
[ Szerkesztve ]
A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az első háromnak fáj az ára!
-
BlackTreff
tag
Valaki tudna segíteni, hogy a 2.0 után hogyan tudnám visszarakni az 1.2, mert mindent rendesen beállítok, de mindig talál valami hibát ( először folyamatosan FOTA Erase-t dobált, akkor azt kivettem erre meg Apps Erase ), ezért gondoltam már megkérdezem hátha kell valami mást is csinálni vagy csak én bénázok!
-
Dhampir
félisten
válasz bokrosolajos #42934 üzenetére
Persze, mert egy csomó minden futkorászik a háttérben.
F-ECT$:
Úgy vagyok vele, hogy ha már nagyobb kijelző kell, akkor egy Androidos táblagép jobb lenne.[ Szerkesztve ]
-
Dudva7
csendes tag
Nekem nem megy, vagy tényleg nem lehet kuponnal megvenni a Bada Sport-ot?
-
F-ECT$
titán
válasz bokrosolajos #42934 üzenetére
Jelenleg kb ezt tudja órábként gyári rommal:
-repülő mód: 0.1-1%
-gsm mód: 0.5-1.5%
-3g mód: 1-3%
-zene: 2-4%
-filmnézés: 15-20%
-játék/netezés 3g-n: 20-30%Persze folyamatosan javul a fogyasztás az újabb romokkal, és még igazán akku kímélő custom romok nincsenek a "piacon".
Dive ever, work never.
-
mrhitoshi
veterán
válasz F-ECT$ #42933 üzenetére
Azért kérdeztem mert a múltkor le ültem picit nyomkodni egy iPhone 4-est, és borzasztó nehéz volt a Wave mellett, attól függetlenül, hogy nagyságban nincs sok eltérés. Tényleg le esett az állam, hogy a kis i4-ben ennyi anyag van, ezért is kérdeztem rá az SGS2-re, hogy az milyen érzés, hiszen jóval nagyobb mint egy Wave, bár súlyban nincs sok különbség gondolom.
(#42934) bokrosolajos: akkor kijelenthetjük, hogy a Bada nem éppen jól kezeli a Ramot, de az Akkut annál inkább.
[ Szerkesztve ]
PS4
-
bokrosolajos
őstag
ÉN azt olvastam a tulajoktól, hogy az SGS II csalódás, mert normál használat mellett még az egy teljes nap akkuidő is ajándék
Két hete használok egy droidos rendszert a bada mellett, és a nagyobb app választék mellett eddig nem találtam semmit, ami az oldalára billentené a mérleget!
Egyszerűen szivattyúzzák az akkumulátort... már-már azt is elhiszem, hogy az akku-gyártóik külön fizetnek külön az Android fejlesztőknek -
F-ECT$
titán
válasz mrhitoshi #42932 üzenetére
E51-em volt, ahhoz képest pont jó volt a wave eleinte. Aztán kezdett egy kicsit kicsinek tűnni pl álló gépeléskor, netezéskor. Aztán megnéztem egy T pontban az SGS II-t, és utána már a videó, meg minden más is kicsinek tűnt.
Ez még pont akkora, hogy a legtöbb dolgot 1 kézzel meg tudom oldani, amihez 2 kéz kell, ahhoz a wave esetén is 2 kéz kellett. Elfér a zsebemben is, szóval pont jó.Féltem, hogy a felbontás a nagyobb képátló miatt rosszabbnak fog tűnni, de a több subpixel miatt ez nem észrevehető. (Persze Karma "IPS" kolléga biztosan mást mond )
Dive ever, work never.
-
duvi
nagyúr
válasz leslieke #42909 üzenetére
+1 a Dungeon Hunter javára Nemrégiben volt egy kis kényszerpihenőm a kórházban és nagyon jó figyelemelterelő volt bent. Nálam is a DH van a bada játékok élén Aki még nem próbálta és szereti/tte a Diablo kategóriájú játékokat, az ne habozzon! Amíg tart a kupon akció, mindenképpen vegye meg!
-
F-ECT$
titán
válasz leslieke #42926 üzenetére
Nem hiszem: egy csomó mindent sokkal jobban / kényelmesebben lehet vele csinálni, mindenre van app / megoldás. Persze nem tökéletes, leginkább az akkuidő tekintetében kap ki a wave-től. Mondjuk a wave-et is minden nap töltőre dugtam, mert hiába maradt benne 65% a nap végére, ha másnap egy kicsit jobban kell nyüstölni, akkor nem volt elég az sem.
Dive ever, work never.
-
Goldmen75
őstag
Ilyen telót eladni......s mit vettél "helyette"?
-
leslieke
Jómunkásember
válasz F-ECT$ #42921 üzenetére
Lehet több is, mint 4-5 óra. Ez csak tipp volt. Ha mindegyik karakterrel egyszer végigmész, akkor minimum ennek a háromszorosa lesz a játékidő.
Ha nem számoltam el, akkor 26 pálya van, ebből legalább 3-ra kétszer kell menni, mert dupla küldetés van hozzájuk rendelve. 35-40-es szinttel be lehet fejezni, fejleszteni utána bármeddig lehet.Szerintem ne hezitálj, regisztrálj egy kuponért, és töltsd le. Legfeljebb ha nem tetszik letörlöd. Bukni nem tudsz rajta semmit se.(#42923) F-ECT$ Jah, tényleg. Elfelejtettem.[ Szerkesztve ]
-
leslieke
Jómunkásember
válasz F-ECT$ #42918 üzenetére
Folyamatos játékkal kb. 4-5 óra lehet, én részletekben játszom, maximum 2-3 pályát egyszerre. A pályák kialakítása nagyjából lineáris, de azért akad pár trükkösebb kialakítású is. A leírása szerint vannak fő és mellékküldetések is, érdemes mindet teljesíteni, főleg, hogy a küldetés fülön nem is jelzi melyik milyen típusú.
-
consono
nagyúr
válasz eladogeppc #42917 üzenetére
Szerintem a JL1 megy vele...
Born too late to explore Earth, born too early to explore the Universe. Born just in time to sit in front of the laptop and join a Teams meeting...
-
eladogeppc
veterán
Magyar CSC-vel kapcsolatban még mindíg senki nem tud nekem segíteni ?
JK2-re melyik magyar CSC-t tudom felrakni ?
Amit ki tudok választani preconfiggal az max XEU.
Legalább XEH-ig jó lenne eljutni.Ja: Wave II. Köszi !!
[ Szerkesztve ]
Voltak: Z71,Defy,SGS,SGSSII,XperiaNeo,Arc,ArcS,LGW7,LG2X,LG3D,LGBlack,Wave2,G300,OT-995,O4XHD
-
leslieke
Jómunkásember
-
snecizero
senior tag
Ja akkó má képben vagyok. Akkor marad az xp-n való játék. Én már legalább 15x regisztráltam. Most van egy pár játék a telefonon. Ha valaki szereti a sakkot akkor a Chess iT ajánlom neki. Most a settlers HD szedtem le. Több mint 200 MB.
[ Szerkesztve ]
Jézus az út az igazság és az élet !!!*
-
leslieke
Jómunkásember
Nálam továbbra is a Dungeon Hunter a legjobb játék. A második részét is megvenném, ha megjelenne.
-
a510
aktív tag
Ami nekem még bejött az a Munchy Solitaire (560) sztem jól megcsinálták
-
Goldmen75
őstag
AZ international snooker megy 2.0-án? Me akkó megveszem...bár élőben az igazi, csak nincs partner hozzá... A Phage vars nagyon jó game már xxx-edik pályán vagyok, kemény!
-
bexinho23
őstag
Jo par napja nyuzom a 2.0at, es en is leirnam a velemenyem.
Ami nalam negativum (tudom h beta):
-rendszer kepes neha jo 10-20msp re befagyni
-voice recorder szamtalanszor elugrik
-bongeszo sokszor irgalmatlanul beall
-tordeles nem az igazi
-youtube bejelentkezesnel ujraindul a tel
-fb meg mindig csigaAm tetszik:
-maga a rendszer
-vegre van tordeles
kepek bongeszese
-menurendszer
-homescreen
-csiszolnak a dolgokn piackepes rendszer lesz1kerdes: live wallpPer itt is lesz, ugye?
-
BlackTreff
tag
Mivel a KIES-hez való bejelentkezéshez nem küldenek megerősítő e-mailt, így igazából e-mail címhez akármit be lehet írni csak @ legyen benne!
Én most erre a telós PvZ-re rendesen rákattantam, pedig gépen már vagy 3x végigvittem!
A Bruce Lee pedig nem igazán nyerte el a tetszésemet főleg azért, mert már az első részeg bunyós is rendesen megruház! -
-
szimike79
őstag
A mem karira visszatérve: kipróbáltam a HD videót, tökéletes! Ezek után bátran merem ajánlani mindenkinek a Samung microSD-t. Class6 vagy class10-zel szerintem tuti vétel. Úgy veszem észre, hogy a játékok is gyorsabban töltődnek, mint a régi kártyámról.
szebev: Próbáld ki a Plants vs Zombi-t. Garantáltan oda köt a telefonhoz!
[ Szerkesztve ]
Sony Xperia S 4.0.4 ICS --> Samsung Galaxy Note 3 --> S7 Edge-> S9+
Aktív témák
Hirdetés
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 7. nap: Control
- Bitcoin topic
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Filmvilág
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- iPhone topik
- Témázgatunk, témázgatunk!? ... avagy mutasd az Android homescreened!
- Építő/felújító topik
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest