Hirdetés
- iPhone topik
- Android szakmai topik
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Google Pixel topik
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Sony Xperia 1 VI - egyből hat
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Nem marad hely a szupertelepnek a Xiaomi kameraszettje mellett
Aktív témák
-
szebev
senior tag
-
szimike79
őstag
válasz szebev #42895 üzenetére
Szerintem annyit nem ér. Ingyenesen kipróbáltam, nem egy nagy eresztés. Viszont PvsZ, és a DefenG kírály!
Már 3 éves kisfiamnak is van e-mail címe! A Samunál egy csapásra megsokszorozódott a bada felhasznalók száma!
Még jó hogy megvettem a 8 gigás kártyát, különben most gondban lennék![ Szerkesztve ]
Sony Xperia S 4.0.4 ICS --> Samsung Galaxy Note 3 --> S7 Edge-> S9+
-
Binyi01
aktív tag
par eszrevetel 2.0 - rol: a billentyuzet joval kisebb lett, de ettol fuggetlenul nem rossz, bar eleg androidos, ugy, ahogy az egesz 2.0. a net az nagyon korrekt lett, nekem tetszik. mobilos apps megy, facebook is eleg jo lett, bar azt meg mindig picig lassunak erzem. a rendszer sebessegevel nncs nagy baj, nehol meg be - be lassul, de kibirhato. ami viszont feltunt, az az, hogy a kepeknel ha zoomolsz, akkor is elfordul a kep, illetve tovabbenged a kovetkezore. ha vkinek kerdese van, irja meg nyugodtan, megnezem.
"Amikor Bell feltalálta a telefont, már 7 nem fogadott hívása volt az Apple jogi osztályáról..."
-
leslieke
Jómunkásember
Ez az International Snooker egész jó, köszi a tippet!
A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az első háromnak fáj az ára!
-
s4tch
veterán
A Kies nálatok is 5-600MB memóriát zabál?
A frissebbik béta tudja már kezelni az 1.2 által memóriakártyára lementett SMS-eket?
-
-atesz-
aktív tag
A multiload. win7-en is fut?
-
TomWexX
addikt
válasz s4hu|SyD^ #42874 üzenetére
Lesz!
Július 26.-i Twitter bejegyzés:
"Our testers will leak details about the new bada versions. Roms will online this weekend. Newer roms MID August #bada"(#42875) kasee: Mindkét esetben újra lehet telepíteni, mert a saját oldal - letöltésekben ott lesznek a már megvett/letöltött appok!
[ Szerkesztve ]
Xiaomi 13 | Ipad Pro 10.5
-
kasee
aktív tag
Hello
Hogy van ez? Ha kiessel telepitem a progit akkor multizas utan is vissza tudom rakni?
Ha meg a telon samsung appson akkor multi után nem? -
s4hu|SyD^
addikt
Valaki talált még valami újdonságot a 2.0-ban?
Vagy mindenki várja a véglegest, a widgeteket, appsokat és a magyar nyelvet?"Tedd, amit tudsz, azzal, amid van, ott, ahol vagy!"
-
Binyi01
aktív tag
Nálam is 2.0 van mostmár
Köszi mindenkinek a segítséget. SH megy ezen?"Amikor Bell feltalálta a telefont, már 7 nem fogadott hívása volt az Apple jogi osztályáról..."
-
consono
nagyúr
válasz San398 #42861 üzenetére
Szerintem csak nyár van Motiváció meg nincsen, pedig nekiálltam, kigyűjtöttem mik azok a változások a froyo kernelében, amiket portolni kellene a gingerbread-hez, de lusta vagyok... Meg oleg, ha elkészül úgy is adni fog kernelt, minek szívassam magam? Persze tanulnék belőle, az biztos. Az a legnagyobb baj, hogy oleg egyedül dolgozik és semmi infónk nincs felőle. Ja, meg, hogy csak neki van hardver dokumentációja...
Born too late to explore Earth, born too early to explore the Universe. Born just in time to sit in front of the laptop and join a Teams meeting...
-
consono
nagyúr
válasz San398 #42856 üzenetére
Igen, működik, minden irányban fel lehet oldani a képernyőt. Lehet, hogy visszateszem a 2.0-t.... Annyira nem történik semmi android oldalon.
Born too late to explore Earth, born too early to explore the Universe. Born just in time to sit in front of the laptop and join a Teams meeting...
-
s4hu|SyD^
addikt
válasz San398 #42856 üzenetére
Persze. Arra húzod amerre akarod.
Tomajdon: Ki lehet rakni egy időjárás kijelzőt, lehet állítani az óra pozícióját, a többit nézd meg magad.
1-2 dolgot én azért még beletennék ebbe a rendszerbe, de majd leírom, ha végre végignéztem ez a filmet!!!
[ Szerkesztve ]
"Tedd, amit tudsz, azzal, amid van, ott, ahol vagy!"
-
Tomajdon
aktív tag
válasz mrhitoshi #42854 üzenetére
A lock screen-t a háttérképen kívül lehet még módosítani? Vagy ő azt kérdezte, ahol vannak az időjárás, hírek, naptár, stb. widgetek?
San398: balra-jobbra,fel-le,átlósan mindenhogy működik.
s4hu|SyD^: tényleg, ott még vannak beállítások! neked megy a rázós feloldás? hogy megérinted a telót, rázod és felold? nekem nem akar menni.
consono: ha nincs sok olyan progid amit használsz, akkor szerintem megéri. androidot én is nézem, a legutolsó frissítés is július 11-én volt...[ Szerkesztve ]
-
-
Goldmen75
őstag
Figyuzzatok már! Amit képernyőt elhúzok feloldáshoz, annak a tartalmát lehet változtatni módosítani??? Nem tudom minek hívják azt...van rajta egy óra, időjárás, fenn a bal sarokban?!
-
Binyi01
aktív tag
Ha 2.0 - át teszem fel, kg6 - ot, akkor a fota, tune, pfs és etc üresen marad, ugye? Illetve a bootot muszáj cserélni, és a full download is kell?!
[ Szerkesztve ]
"Amikor Bell feltalálta a telefont, már 7 nem fogadott hívása volt az Apple jogi osztályáról..."
-
Goldmen75
őstag
Gyerekek! BÉTA-ról beszélünk)) Ezt ne feledjétek! De sebességbe nálam felülmúl mindent! S eddig se egy megállás, se fagyás se röccenés....na de nem egyforma a telónk Úgy értem CPU és CPU között is van difi lásd asztali CPU-k pl...stb
-
mrhitoshi
veterán
válasz Tomajdon #42844 üzenetére
Nem azt mondom, hogy rosszabb a FB alkalmazása, mert sokkal jobb, de lassabb is. Viszont a Social Hub-ot hiányolni fogom nagyon 1.2-ből, az tényleg nagyon jól sikerült, és használható.
(#42847) s4hu|SyD^ de arra is. Volt mikor vártam a semmire, gondolom ezt a bétaság okozza, de zavaró egy idő után. Nem pár napja raktam fel a 2.0-át.
[ Szerkesztve ]
PS4
-
Tomajdon
aktív tag
válasz ADAM1337 #42840 üzenetére
Nem, hanem 4 darab 10minutemail e-mail címet... nem muszáj megadni a kártyád adataid.
mrhitoshi: Nekem pont hogy a facebook app jobb mint az 1.2-n. Lassulások nekem is vannak, pl. amikor a telórol akarok írni kommentet ide, akkor kicsit lassul. Nekem is hiányzik pár alkalmazás, pl. unit converter, hvg, de a kint messenger viszont egyáltalán nem hiányzik, hiszen van beépített msn kliens. Látszik hogy béta, de nekem így is tetszik a hibáival együtt.
s4hu|SyD^: ezt én is megcsinálnám, de én már ezt a 4 accountot is pofátlanságnak érzem, mi lenne ha még 15x eljátszanám ezt?
[ Szerkesztve ]
-
s4hu|SyD^
addikt
Na akkor, hogy most van ez az ingyé' mizéria valaki írhatna egy listát, hogy mit érdemes megvenni!
Mert letöltöm, csak nem használom béta firm-el, de ha kijön a végleges akkor felteszem megint."Tedd, amit tudsz, azzal, amid van, ott, ahol vagy!"
-
leslieke
Jómunkásember
válasz ADAM1337 #42840 üzenetére
Az új, 128-as végű Kiesben már nem kell regisztrálni bankkártyát, ha a kuponos vásárlást jelölöd meg. Azaz frissíteni kell a Kiest.
Amúgy be lehet ugyanazt a kártyát többször is regisztrálni. Ezt se tiltja semmi.
A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az első háromnak fáj az ára!
-
mrhitoshi
veterán
válasz Goldmen75 #42839 üzenetére
FB alkalmazás szörnyű állapotban van még. Akkor volt egy két röccenés is, ami 1.2 alatt nálam nem jelentkezett eddig. Meg van sok alkalmazás ami nekem kell, és nem igazán menne fel 2.0 alá. Meg úgy igazán a sebessége se nyűgözött le, szerintem 1.2 sokkal gyorsabb.
[ Szerkesztve ]
PS4
-
mrhitoshi
veterán
Nekem akkor is kissé bugos még, meg nem olyan stabil, mint mondjuk egy JL2 vagy KF2.
PS4
-
Goldmen75
őstag
Én már vissza nem rakom! Telefon, sms, fotó, videó, net, wifi, tehát a midnennapos használathoz szükséges dolgok prímán s sokkal fürgébben mennek mint 1.2-vel!!!!! S szebb is, jobb is, több is az opció....
Ennyi -
Tomajdon
aktív tag
Leszedtem 4x1400 ft-ot a samsungtól... De nem baj, ennyi jár a sok várakozásért cserébe! Bada 2.0-n az nfs, plants vs. zombies, bruce lee dragon warrior ami fizetős volt és megy, a Gangster West Coast Hustle HD-t leszedtem, de úgy látszik egyelőre feleslegesen, mert nem megy... Na nem baj, majd a véglegesen fog! Töltenék én még le egy csomó appot, de nem akarok annyira visszaélni ezzel a kuponnal... elég volt ez a 4 is.
mrhitoshi: én majd akkor fogok visszatérni, ha már elviselhetetlenül akadályozni fog a mindennapi tevékenységeimben a bada 2.0! Most hogy van rajta pár játék, így teljesen jó.
[ Szerkesztve ]
-
mrhitoshi
veterán
Na visszatettem az 1.2-t. Úgy gondolom, hogy kipróbáltam a 2.0-t, most már kivárom a véglegest.
A poén, hogy most rakom vissza az 1.2-t, és véletlen egy balkáni CSC-t sikerült felpakolnom.... még szerencse hogy volt benne német, és tudok németül.
(#42835) Dhampir : hát sok mindent nem.
[ Szerkesztve ]
PS4
-
Paca2
senior tag
válasz F-ECT$ #42823 üzenetére
néztem párszor, illetve szárazföldi változatát is ismerem, de az nem köt le annyira
Kindle Paperwhite 2. 2013. nov. | HP Probook 450 G3 2016. febr. | iPhone 6s 2016. ápr. | Opel Crossland X 1.2 110LE 2018. nov. | Apple Watch 7 2022. aug. | iPhone 13 2022. szept. | Apple MacBook Air M2 13.6" 2023. okt.
-
-
Paca2
senior tag
válasz leslieke #42821 üzenetére
én csak 2 sportért vagyok oda, legalábbis az Eurosporton: snooker és síugrás
Kindle Paperwhite 2. 2013. nov. | HP Probook 450 G3 2016. febr. | iPhone 6s 2016. ápr. | Opel Crossland X 1.2 110LE 2018. nov. | Apple Watch 7 2022. aug. | iPhone 13 2022. szept. | Apple MacBook Air M2 13.6" 2023. okt.
-
Paca2
senior tag
válasz TomWexX #42801 üzenetére
én is ezeket vettem meg
Intenatonal Snooker nekem 10/8 (bárcsak élőben is tudnék így játszani)
Power Snooker is megvan, pörgősebb mint a klasszikus, de vhogy nem az igazi nekem, mármint a másikhoz képest (pl lassabb a golyó, ilyesmi - gondolom programozás kérdése), ez csak 10/7, de csak a power snooker szabályok miattKindle Paperwhite 2. 2013. nov. | HP Probook 450 G3 2016. febr. | iPhone 6s 2016. ápr. | Opel Crossland X 1.2 110LE 2018. nov. | Apple Watch 7 2022. aug. | iPhone 13 2022. szept. | Apple MacBook Air M2 13.6" 2023. okt.
-
Binyi01
aktív tag
válasz Tomajdon #42816 üzenetére
leslieke: köszi még egyszer, gondolom Én is, h akkor 2.0 - ra is engedni fogja.
Neked is kösz, csak azért érdekel, mert később gondolom meg lesz oldva a kompatibilitás a 2.0 - ra is, és hogy akkor ne vesszen el pl. a Pókember, meg ilyenek."Amikor Bell feltalálta a telefont, már 7 nem fogadott hívása volt az Apple jogi osztályáról..."
-
Goldmen75
őstag
Miért van E betű a 3G helyén? Én kapcsoltam át, de ha jól tom ez a mobilnetet szimbolizálja??
-
-
Binyi01
aktív tag
Srácok, amit most leszedek kuponnal, azt 1 évig utána megint letudom szedni újra? A fizetős cuccokra gondolok. Tehát ha most kuponra megveszem, és felteszem most a 2.0 - át, akkor egyből vissza is tudom azokat tenni, vagy csak egyszer lehet?
-
Tomajdon
aktív tag
Véletlenül kiraktam egy widgetet, és boot loop lett a vége... multizhatom fel megint Szerencse hogy még nem laktam be semennyire. (bada 2.0.1) De ettől eltekintve jobb mint az 1.2, főleg hogy megy rajta az nfs shift, bruce lee! Amint vége a multinak, töltöm is le a kuponnal!
-
sittes79
addikt
Frissítettem a KIES-t és szénné fagyasztja az xp-t...kék halál..van megoldás?
-
Goldmen75
őstag
Igaz hogy a 80%-a nem megy 2.0-án, de legalább megvannak
-
Goldmen75
őstag
Na bazz sikerült!!!!!!!! Minden eddigi letöltésem megvan!!!!!!!!!!!!!!!!
-
TomWexX
addikt
válasz mrhitoshi #42802 üzenetére
A legújabb kiesen regisztrálsz, belépsz hitelkártya adatok kitöltése nélkül, megkeresed amit meg akarsz venni, rányomsz hogy vásárlás, és a felugró ablakban a Saját utalvány regisztrálásában bepipálod a Welcome kupont! Ezután vásárlás!
[ Szerkesztve ]
-
TomWexX
addikt
válasz leslieke #42799 üzenetére
Valóban!
Mindenesetre elmentem egy notepadba az email címeket hogy később Kiessel is letudjam tölteni, mert az email cím ugyan már nem él (10minutemail), de továbbra is be tudok lépni vele appsba.Tudtok adni ötletet mit érdemes megvenni? Eddig a Fruit Ninját, Plants vs Zombies-t, DdefenG-t és az International Snooker-t "vettem" meg.
[ Szerkesztve ]
Aktív témák
Hirdetés
- Filmvilág
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- iPhone topik
- Témázgatunk, témázgatunk!? ... avagy mutasd az Android homescreened!
- Építő/felújító topik
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Autós topik
- Asszociációs játék. :)
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Android szakmai topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest