Új hozzászólás Aktív témák
-
Senser87
tag
Ez simán lehet a HD utódja, de lehet, hogy még lehet azért várni
-
válasz
galusz72 #7693 üzenetére
Pár órája használom! Eddig tetszik!
Kastor effektek, Gyors, stabilnak látszik.
Egyenlőre egy hibát vettem észre: felraktam a 3D packet-et, és így nem tudok Widgetet behízni az asztalra, mert akkor elfordul az asztal
Ezt leszámítva korrekt ROM-nak tűnik! Jobban tetszik mint az n2o2
Magyar querty nincs, de lehet telepíteni Művészúr billentyűzetét!
Akksi időt majd remélem jó sokára tudok mondani!Hazaértem feltöltöm full-ra, és nyüstölöm! -
galusz72
tag
Esetleg ha valaki feltette, mondana véleményt a HyperX-V4-ről?
-
tzatzikiii
tag
válasz
muveszur #7688 üzenetére
Engedelmeddel a stilust inkabb nem kommentalom...
Ellenben ami a bugot illeti: fogalmam sincs, de orulj neki, hogy nalad megy, am mindekozben ne nezz hulyenek masokat, ha naluk nem megy. A szamitastechnikaban sem minden fekete es feher, neked kene a legjobban tudnod ezt. Lehet, hogy valami bezavar az Ovi Maps mukodesebe. Lehet, hogy telepitesi hiba okozza. Lehet, hogy ennel sokkal finomabb elteresek felelosek erte. -
muveszur
addikt
válasz
tzatzikiii #7687 üzenetére
B@szki, hogy lehet, hogy én tudok keresni, és a keresémre rögtön el tudom indítani a navigálást is.
-
tzatzikiii
tag
válasz
tariattila #7683 üzenetére
Nekem sem megy zokkenomentesen az Ovi Maps, se az elozo gyari romon, se a KNBS2-n. Az Igohoz kepest nagyon merev, bar ennek ellenere valamiert (talan a Nokia imadatom miatt
) megis szimpatikus. Viszont a kereses bug miatt lehet, hogy vegul NDrive vagy Sygic parti leszek.
Tariattila: es mi az utodkeszuleked? -
VIBO
őstag
válasz
tariattila #7685 üzenetére
ugy néz ki integrálva van
ahogy olvastam -
muveszur
addikt
válasz
tariattila #7683 üzenetére
El kell téged keserítenem, de működik....
HyperX-V4-es ROM-ban lévővel próbáltam. Talán 04.16.-ai. -
tariattila
veterán
válasz
muveszur #7682 üzenetére
Egészen pontosan ugyan az mint VIBO kollegának...
cím megadásnál előhozza a találatokat de rákattintva nem csinál semmit (néha a háttérben elkezdte osztani, hogy merre menjek de a képernyőn nem történt semmi...ott maradt a címnél és se ki se be senyő...)
ez volt a 3.03-nál és a 3.04 mindhárom változatánál is...tehát 4-ből 0...
az NDrive viszont parádés ezen a gépen...(kár, hogy csak magyar o. térképem volt hozzá és a frissítések sem megoldhatóak...)
-
muveszur
addikt
válasz
tariattila #7681 üzenetére
Egészen pontosan mi a problémád vele?
-
muveszur
addikt
válasz
tariattila #7679 üzenetére
Ha nekem jó, akkor másoknak is jónak kell lenni.
-
muveszur
addikt
válasz
pocakhontas #7677 üzenetére
Nálam is fent van már, extra részletesen...
tariattila: Ne riogassunk már, tökéletesen megy nálam.
-
pocakhontas
csendes tag
HX-V4-28 nagyon ott van!!
Megvan a 3D-s kocka mint a képeken!! Jeah
E-öötttöö bodogság!!
Még nincs fent művészúr blogján de HXtől már elérhető -
tariattila
veterán
venned kell sajna egy nokiát amivel 99%-ban legalább kompatibilis a saját rendszerükkel a maps...
ez tapasztalat...(az összes maps verziót kipróbáltam már...és ugyan ez volt vele a gondom...)
a célt válaszd ki a térképen és mentsd el kedvenc-ként...utána címmegadásnál válaszd ki onnan és tádááámm
-
VIBO
őstag
na van még gondom...
Ovimapsos naviprogram általában lefagy vagy nemtörténik semmi amikor célt akarok kijelölni.
Kijön a cím fenn , ráklikk majd semmi vagy fagyee.
Mit tegyek? -
expander
senior tag
megvan, köszi
-
expander
senior tag
x-ploreban neztem
-
expander
senior tag
mitöl lehet, hogy nincs "Private" mappam, miközben hackelt a telo, es be is vannak kapcsolva a dolgok ... ? letrehozni sem enged
-
bocix
csendes tag
Sziasztok!
Eladó egy februárban vásárolt i8910HD 8GB minden tartozékával, karcmentesen.
(XXL GSM-ből, bolti garis)
Oka, hogy egyszerűen nem hatékony számomra az érintős kezelés, még a Ti jótanácsaitok/tweakelés ellenére sem.Privátban keressetek ha érdekel!
Üdv,
Gábor -
VIBO
őstag
válasz
tzatzikiii #7667 üzenetére
sajna nincs meg már. De azé még utánanézek én is google barátunk segítségével. Vagy szerzek köccsönbe egy omniát.
-
VIBO
őstag
máá csak arra kellene rájönnöm hogy a sima omniámról pimbackuppal lementett cuccokat hogy teszem vissza rááá.....
-
VIBO
őstag
válasz
tariattila #7664 üzenetére
feltettem a nimbuzz-t
nem is olyan rossz -
muveszur
addikt
válasz
tariattila #7660 üzenetére
Pont ma keresett meg valaki emailben. Ott részletesen válaszoltam neki.
-
muveszur
addikt
válasz
tariattila #7658 üzenetére
Neki nem a programok telepítése kell, hanem hozzáférés a rendszerfájlokhoz.
A lényeg, az open4all és az installserver patch menjen mindig.
-
VIBO
őstag
válasz
tariattila #7656 üzenetére
ammeg mi??
-
VIBO
őstag
akadt egy ilyen gondom
Diavetítés funkció integrálása
Csomagold ki a letöltött fájlt!
A kapott 102818EB.txt fájlt másold be a következő helyre:
C:\Private\10202BE9
Indítsd újra a telefont!nekem nincs ilyen könyvtáram : C:\Private\10202BE9
private üres és nem tudok benne létrehozni könyvtárat....
vmi 5let? -
tariattila
veterán
válasz
expander #7650 üzenetére
eh eh eh...
ha nem tudja megoldani akkor az lesz...
én tanácsoltam neki, hogy ilyet vegyen mert k**va jó teló...(én kifogtam egy selejtet...)innen pedig nem tudok neki segíteni (170km)
nekem nem ugrik be mi miatt nem tud többször megnézni levelet se a gyári kliensel se az emze-al... (én megnéztem és töröltem a leveleimet...nem nézegettem többször...passzolom mi miatt csinál ilyet...)
szép tartalmas hozzászólás volt...grat.! igazi szakmai topikba való...
-
expander
senior tag
válasz
tariattila #7649 üzenetére
adja el ö is !
-
tariattila
veterán
sziasztok! (megváltam a készüléktől az egyedi műszaki gondjai miatt...
)
Egyik barátom viszont vett ilyet és kérdezném, hogy a gmail szinkronizálásnál miért van az, hogy csak egyszer látja a kapott levelet és mégegyszer már nem tudja megnézni mert nem jelenik meg...
tudtok erre valamitköszi!!!
az emoze-val is ugyanez a gond...
-
Myair
tag
Szevasztok
Kollégám szeretne venni egy ilyen készüléket.
Gondoltam megkérdezlek titeket, milyen üzletet, netshop-ot tudnátok ajánlani. A lényeg hogy normális áron legyen a teló, garival.
Linkeljetek ide pls egy pár lehetőséget vagy pm-be is jöhet akár. bigg thx
-
Senser87
tag
Sztem az már nagyon régi. Ne tedd fel, szinte mindenhol jobb már a java annál.
Nekem erősödés nem volt, de hangromlás az előfordult, ilyenkor a másik fél tisztán hallott, csak én nem hallottam Őt. Újrahívás után kristálytiszta, de semmihez nem tudom kötni, se 3G, se toronyváltás, semmi, minig máshol fordul elő.
Jah, és igen ritka. kop-kop. -
metaldog
aktív tag
Hi azt szeretném megtudni hogy hogy lehet fényképes névjegyet létrehozni mert ha mert ha eltolom a képernyőt jobbra bejön egy zöld felület ahova rányomok fényképes névjegyet lehet létrehozni de nem tudom hogy hogyan kell többet egyszerre. Ha valaki tudja írja meg. Köszi
-
csukasi
tag
Köszönöm mindenkinek a segítséget a fless prímán sikerült. De közben volt egy kis drukk.
Ha ilyen fórumok nem lennének, sosem mertem volna csak így magamtól nekifogni. -
Senser87
tag
Mert nem úgy jeleníti meg mint az iphone. Nemtudom miért, talán végigrágja magát az ikonokhoz tartozó progikon is, mielőtt megjeleníti az ikont, mert pl a vMenu már nagyon gyorsan működik, mint az szifonnál.
Milyen recsegésről beszéltek? hol jön elő? mert még nem tapasztaltam se főzöttel, se gyárival.
-
csukasi
tag
Mielőtt nekifognék a Rom flesshez azt még megkérdezném, hogy a lengyel rom-nál ez e a helyes beállítása a Flashing Tool- nak. Tehát hogy az AP formatnál kell legyen pipa, a többit pedig üresen kell hagyni?
-
Bdanyy
addikt
Sajnos már nem fér bele szerkesztésbe:
Nekem a recsegés mindegyik szoftnál előjött eddig. Lehet telefonfüggő lenne?
-
galusz72
tag
Sziasztok! Romokkal kapcsolatbanlenne kérdésem, lehet h hülyeség. Szóval bukest 2. romja fenn és max megvagyok vele elégedve, de jó lenne 1 javított jáva motor. Elegem van a csíkos és el nem induló progikból(tomb rider stb), viszont az n202 rossz akkuideje, recsegő hangja, a jd1 akadozó videója , na meg nekem kell a 3d navi és photocontact, ezért nem akarok romot cserélni. Nincs rá mód h azt a javított jáva motort feltelepítsem? Régen is lehetett h a java 2.0 val javítjuk a java programok futtathatóságát... Most ilyen nincs?
-
VIBO
őstag
nektek is lassan tölt be mappákat?
mint pl a játékokat. van benne kb 6 game -
Bdanyy
addikt
Nekem sikerült visszamásolnom az üzeneteimet, és meg is lehet nyitni őket. Viszont a keresést megnéztem, nálam irányított kereséssel megtalálja az sz betűvel kezdődő vezetéknevet, viszont ha a keresztnévben van a dupla betű akkor nem. Irányított keresés nélkül is ugyanilyen.
-
válasz
tzatzikiii #7625 üzenetére
Sajnos nem
-
válasz
chipi-85 #7618 üzenetére
Hát én most úgy vagyok, hogy Faenil féle n2o2 rom, nem nyerte el a tetszésem
Bukest féle KNBS2 jobban elnyerte a tetszésem!
Több apró hibát is felfedeztem, de már elfelejtettem.
A legnagyobb ami zavar, az a kettős mássalhangzós partnerek megtalálása a telefonkönyvben
Amennyire gyors a program, annyi időt elb***ok a nevek megkeresésével!Ami még jobban bosszant, hogy hiába mentettem el az sms-eimet flashelés előtt PC S7-el, az elmúlt 2 hét üzeneti elvesztek
A telefon látja, de nem tudja megnyitni! Sem a céges gép (XP) sem az otthoni (Win7) nem tudja 100%-ban visszatölteni, hibát jelez ki, és nem nyit meg közel 60 sms-t!
Erre nem tud valaki megoldást?(C: re vannak mentve az üzenetek)
-
muveszur
addikt
válasz
Quasi_modo #7617 üzenetére
Azt nem sokáig használtam, mert több probléma is volt vele, és nem lehetett használni a Widget képernyővel.
-
Csak egy észrevétel: Faenil féle FW-ben az irányított keresés kikapcsolása után sem találja a kettős mássalhangzós neveket
-
muveszur
addikt
Sziasztok!
Csináltam egy patchet, amivel el lehet forgatni a gyári, beépített alkalmazásokat is, például a Névjegyzék, Naptár, Óra, Fájlkezelő, Jegyzet, stb. Ha van kedvetek, próbáljátok ki:
Részletek a blogomon:
[link] -
Bdanyy
addikt
Simán karcolódik, mindenképpen kell rá fólia. Nekem meg haveromnak is megkarcolódott, hiába vigyáztunk rá.
Én egy tokhoz kapott nonamet használok, de teljesen jó
-
Angel78
aktív tag
Sziasztok
Nem jártam erre mostanában, most meg megjött az új laptopom.
Két kérdésem lenne:
1. win7 alá, hogyan tudom valami virtuál xp-t kreálni, hogy a mobil kommunikáljon a géppel?
2. Nincs valakinek tippje miért nem fut a gépemen az AVP3? Betölt, lefut a videó, ám a játék kezdetének pillanatában kilép???[ezen használnám]köszi
-
expander
senior tag
en zsebben hordom, meg messziröl sem latott se foliat se tokot, es fel ev alatt eddig semmi baja nincsen
mondjuk vigyazok is ra rendesen
-
Gl4diator
tag
Lehet már volt kérdés, de nem találom
Szóval nemsokára veszek egy ilyen masinát, és olvastam valahol, hogy valami karcmentesített edzett üveg a teló tapicskolója? Szal nem muszáj rá venni fóliát? Amúgy tokban tartanám majd.
-
-
csukasi
tag
Szeretném ha valaki felvilágosítana a ROM flessel kapcsolatban.Hiába olvastam el már sok dolgot róla, de itt van ez a lengyel gyári rom.Ha letöltöm, kicsomagolom, lesz egy exe, és egy rar.Majd ha az exe-t indítom kibont három ugyanolyan mappát, ami megvan a kisebb (24,6 MB -os) ban is. És itt megálltam. Amíg tanácstalan vagyok nem megyek tovább. A főzött romoknál egyszerűnek tűnik, de először egy gyárival próbálkoznék. Letöltöttem több (gyári) romot is, és majd mindegyiknél van ez a kisebbik méretü rar fájl, és ez nem világos hogy ezzel mit kell csinálni. Jó lenne egy újabb rom a mostani gyári magyar helyett. A "hekkelés", a 720p video javítása a leírások alapján simán ment köszönet érte a profiknak.
(P:J)
-
Bdanyy
addikt
válasz
Quasi_modo #7599 üzenetére
Köszi
Azért, mert abban a topicban legtöbbször a játékokról van a leírás, nem akartam beleszemetelni.
Új hozzászólás Aktív témák
ma A legjobban várt Samsung az Omnia óta. Minden benne van, ami csak létezik.
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Videós, mozgóképes topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Politika
- Autós topik
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- E-roller topik
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T15 G1 - i5-10GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- MacBook felváráslás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- LG 27GR95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép játékra! I5 14400F / RX 6900 XT 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest