- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- One mobilszolgáltatások
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- VoLTE/VoWiFi
- Mobil flották
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
Új hozzászólás Aktív témák
-
cerka14
csendes tag
válasz
tzatzikiii #9438 üzenetére
Most már végképp kimerültem a tippekből , nem kosz mert mozgatom a kamerát a házában (mert elég könnyen mozgatható de csak óvatosan ) akkor a piszoknak tűnő vmi a képernyőn nem mozdul , kijelző hiba meg nem lehet , máshol nem tapasztaltam , plusz akkor a fényképeken miért látni , megőrülök komolyan ...
-
llll
senior tag
válasz
tzatzikiii #9401 üzenetére
köszi
majd cseresznyét próbálok... -
llll
senior tag
válasz
tzatzikiii #9388 üzenetére
hát...próbaképpen direkt beletettem 1 mp3-at>zenelejátszó>összes szám> nulla találat
beletettem uazt az E/hangok mappába is és így már megtalálta
kivettem a hangok mappából és megint nulla találat
de apróságnak tartom
emiatt még csak újra sem telepíteném a romot
music mappa törölve és majd a hangokba mennek az esetleges zenék
...mindenesetre így hogy neked müxik, 1 kicsit jobban aggaszt
(pont az ilyen rejtélyek miatt ódzkodtam eddig a főzőtt romoktól)egyébként volt még 1 menüpont, ahol a kilépés gomb nem működött
csak sehogy sem bírom már újra megtalálni
de ez is mindegy
az opciók között is volt kilépés -
Wartburg
csendes tag
válasz
tzatzikiii #9378 üzenetére
Bocs de most jöttem rá,hogy amíg két Hd közt voltam nem jártam itt!!
Te mint rutinos Hd-s milyen Rommal használod ki a vasat? -
válasz
tzatzikiii #9344 üzenetére
Igaz-igaz! Rég jártam erre!!
-
TokLac
senior tag
válasz
tzatzikiii #9225 üzenetére
Nálam jól működik. Adj linket aról ami nem megy.
-
kisocsi
tag
válasz
tzatzikiii #9206 üzenetére
Amióta feltettem a modemet,azóta azt vettem észre hogy a fényképek minősége nem olyan jó. Nem tudom hogy van-e öszefüggés a modemtelepítéssel.
-
kisocsi
tag
válasz
tzatzikiii #9206 üzenetére
Köszi az infót,holnap fel is teszem.
-
Myair
tag
válasz
tzatzikiii #9182 üzenetére
-
Myair
tag
válasz
tzatzikiii #9180 üzenetére
köszi, akkor azt fogom felrakni.
erre a romra is rá lehet rakni ami az evo-n van az attisx féle témát?
-
Gabi 8906
senior tag
válasz
tzatzikiii #9128 üzenetére
10%-csökkenés egy 1,5-órás filmnél az nagyon jó érték.
I8910 HD-n hogy lehet megnézni az akksi állapotát?(%-ba írja ki)
Filmezésnél az akkura is gondoltam,hogy az SGS-picivel kevesebbet eszik(ez nekem van így,megfigyeltem.De szerintem csak azért eszik kevesebbet kicsivel mert 1 hangszóró van benne.).
De jópofa az SGS-ben az hogy kompletten tudom ellenőrizni az egész szoftveres és hardveres állapotot.(pl: proci hőmérséklete,fogyasztás,kijelző fogyasztása,akku idelye hogy másodpercre pontosan mennyit bír 1 töltéssel,stb...)
I8910 HD-ra nem lessz elérhető az új Simbian?? -
llll
senior tag
válasz
tzatzikiii #9128 üzenetére
Az Apple azert (es kizarolag azert) nepszeru, mert nagy a hype korulotte, semmi masert
hát azért...
gondoltam leejtem a haver állát és mutatok neki pár xHD játékot
aztán ő is mutatott nekem az iphone3-asán
és azonnal le is nullázta az i8910-est e téren
itt nem volt miről beszélni a továbbiakban
és hát igen
tökéletes telefont senki nem gyárt
sztem senki nem mer
akkor mindenkinek olyan lenne és sz.rna a többire
lásd az i8910 HD-t
az közel jár a tökéleteshezés máris mennyire nem akarjuk lecserélni
pedig már 1 éve is(!!!) megvan... -
llll
senior tag
válasz
tzatzikiii #9115 üzenetére
venni én sem vennék soha iphone-t
de ha csak úgy hozzám vágnák...nem dobnám el
az ő üzletpolitikájuk sem szimpatikusabb, mint a samsunggé (lásd a jóslataitokat)
ez a mini sim kártya sztem nem kicsit szemét dolog
(nehogy már másik telót vegyen ugye az iphone-tulaj)
de az a helyzet, hogy minden hiányosság ellenére mégiscsak élvonalbeli a termékük
ez a mondat különösen szíven ütött:
"Csak a miheztartás végett, ha esetleg nem tűnt volna fel: az Apple kütyüje pont annyi képpontot jelenít meg széltében, mint az N8 hosszában, khm." -
Gabi 8906
senior tag
válasz
tzatzikiii #9120 üzenetére
"Ha már üzletpolitika akkor a Galaxy S utódja dupla ledes villanót fog kapni autófókuszos videókamerával,és csak az az utáni trónörökös fog kapni xenon villanót és exponáló gombot.
"(Üzletpolitikailag így járna a Samsung a legjobban
)
Az I8910 HD-m akkuja igaz jobb volt(takarékosabb).Picivel kevesebbet bír a Galaxy S,de ez szerintem érthető.(nagyobb kijelző és proci)
Viszont filmezésnél én úgy vettem észre hogy az SGS jobban bírja a HD-tól.És a veboldalakat Wifin keresztűl pillanatok alatt betölti.(HD-nál ez nem volt ien gyors).
De nem bántam meg anno hogy beszereztem egy HD-t.Jó teló, jól szólgált amíg használtam. -
Bdanyy
addikt
válasz
tzatzikiii #9120 üzenetére
Ez fix, nekem most a desire hd tetszik a legjobban, csak sajnálom hogy nem amoled.
Modemet én is flasheltem, egy ideig nem is volt semmi de mostanában jött elő nagyon, pl belvárosban ahol néhol alig van vétel. és lépeget le föl 3g-re/ről.
-
Gabi 8906
senior tag
válasz
tzatzikiii #9110 üzenetére
Nos: Az android kezelőfelülete és látványossága(értsd:grafika) magasan felülmúlja a simbiant.Filmeknél szerintem kevesebbet fogyaszthat a Galaxy S(ez az én véleményem.
).
Viszont kevésbé melegszik(nyílván a nagyobb processzor kevésbé van leterhelve mint a HD procija).Filmeknél való tekerésnél kicsit sem pixelesedik be a kép.
HD-s videókat(1280x720,30 fps)-röccenésmentesen viszi.Videófelvételnél nincs autofókusz,a közeli felvételek nem élesek.Fotózásba jobb mint a HD,élesebb képeket készít(ez az én véleményem,igaz néha ez a galaxy is tud életlen képeket lőni)
Kihangosítva jól szól,de nem olyan jól mint a HD.(Itt sajnálom a sztereó hangszórókat)
Ami a menük közötti gyorsaságot illeti,mind a kettő veszett gyors.Csak az android 2.1 kezelőfelülete fényévekkel a simbian előtt jár.
Ha van valami kérdés, szívesen válaszolok rá. -
Senser87
tag
válasz
tzatzikiii #9106 üzenetére
@ banpity (#9105)
Még nem adtak ki a HD-nél jobb telefont, nem tudom miért váltatok visszafelé
Max az N8, de még annak az újdonsága is kevés, ahhoz hogy váltsak.
Mi az amit nem tudsz megcsinálni a HD-vel? Multitouch?
-
llll
senior tag
válasz
tzatzikiii #8912 üzenetére
izé...azt közben már látom, hogy több verza létezik
a következőket próbáltam végig:
1.7.12.4075
1.5.611
1.5.508
1.5.436
nekem egyik sem tud csatlakozni
pedig régebben ment -
llll
senior tag
válasz
tzatzikiii #8912 üzenetére
azzal a klienssel, ami még a művészúr blogján is volt?
vagy ebből is van már több verzió is? -
llll
senior tag
válasz
tzatzikiii #8901 üzenetére
köszi, megnyugodtam
kipróbáltam az általad linkeltet is és én sem tudtam már bejelentkezni sem
(laptopról simán)
egyébként kicsit pontatlanul fogalmaztam:
úgy értettem, hogy semmilyen TELEFONRÓL nem megy a skype perpill, vagy csak a symbikről? -
TokLac
senior tag
válasz
tzatzikiii #8849 üzenetére
Nem lesz több változat.
-
Bdanyy
addikt
válasz
tzatzikiii #8802 üzenetére
Jaja, én is gondolkoztam azon, de kicsivel mindig többet használok, és rohadt sokat kéne fizetni ha átlépném akár kicsivel is
(#8803): Szívesen
Szerintem biztos elég, ha nem kéne néha kikötnöm netre valszeg én sem lépném át a 100-ast. Főleg azért akkro használom sokat amikor egyetemen vagyok meg utazok, itthon a wifi azért sokat számít
-
Pizgyec
csendes tag
válasz
tzatzikiii #8761 üzenetére
egyezem a véleményeddel.
-
válasz
tzatzikiii #8755 üzenetére
Nekem az szúrt szemet, hogy amikor sorra jöttek ki a hivatalos FW és a Custom FW-k akkor felraktam egy CFW-t de nagyon sz*r volt, így délutánra visszaraktam egy másikat. Ezt az élményt közöltem itt mindenkivel, beszámoltam, mi nem teszett, erre kettesével jöttek az oltások, hogy ez nem az a topic, ahol arra kell buzdítani az i8910 tulajdonosokat, hogy orrba-szájjba cseréljenek FW-t!
A másik meg hogy nagyon egyoldalú lett a téma!
Kijött Bukest KNBS6-ja is, HX V7 (eredeti!), HX V7 QT-vel integrált, ezekről miért nem esik szó? Tény hogy a V7(eredeti!) tele van hibákkal, de szerintem így is nagyon jó!De Mindegy is!
-
TokLac
senior tag
válasz
tzatzikiii #8730 üzenetére
Az Insomnia ugyan az mint a V5, csak beépített animált widget háttérrel.
És köszi az infót!
-
TokLac
senior tag
válasz
tzatzikiii #8723 üzenetére
Szia!
Remélem beválik. LCG Jukebox a legjobb lejátszó szerintem. Évek óta csak ezt használom. Meg jegyzi hol jártál. Mappa kiválasztás minden van ami kell.
A gyári böngésző ide tölt le: E:\downloads
-
Senser87
tag
válasz
tzatzikiii #8678 üzenetére
Semmi olyant amire szükségem lenne, viszont sok olyan tett be, amire van
próbáld ki, sztem az eddigi legjobb. A plusz szolgáltatásai miatt.
-
TokLac
senior tag
válasz
tzatzikiii #8678 üzenetére
Honosított V7: [link]
-
TokLac
senior tag
válasz
tzatzikiii #8536 üzenetére
Tényleg! És bocsi! [link]
-
TokLac
senior tag
válasz
tzatzikiii #8534 üzenetére
Szia!
Hoppá! Generáltam a hibát! A témával kapcsolatban. Szerencsére téma hiba. Nem jó lett feltöltve. Már javítom is.
-
TokLac
senior tag
válasz
tzatzikiii #8513 üzenetére
Érthetetlen, mert az a része mindig is jó volt. Nincs más ötletem. De, kíváncsiságból küld el nekem azt az Universal témát had nézzem meg hátha a tiéd más. Utolsó tipként töltsd le újra a honlapomról.
-
tzatzikiii
tag
válasz
tzatzikiii #8512 üzenetére
Jaj, bocsanat a duplazasert, de valamit kihagytam: a Precision nekem bugmentes, csak a Universal csinalja ezt, de az rendithetetlenul.
-
TokLac
senior tag
válasz
tzatzikiii #8507 üzenetére
Mindkét témánál sárga háttér, fekete betűkkel. Töröld a témákat és telepítsd újra.
-
TokLac
senior tag
válasz
tzatzikiii #8501 üzenetére
A színeket le ellenőriztem, elvileg minden a helyén van. De megnézem amit írtál.
Megnéztem, sárga háttérre ír feketével. Tehát itt nincs gond!
-
TokLac
senior tag
válasz
tzatzikiii #8494 üzenetére
Szia!
Örülök hogy elégedett vagy!
-
TokLac
senior tag
válasz
tzatzikiii #8491 üzenetére
Üdv! Még egy kis türelmet kérek téma ügyben! Nálam elvi dolog hogy a rom csicsa mentes legyen és hogy a gyári érzést hozza magával.
-
TokLac
senior tag
válasz
tzatzikiii #8489 üzenetére
Köszi a bug jelentést!
A témát tudom javítani! Holnap lehet neki ülök és megcsinálom sajátkezűleg az eredeti téma kiműtést.
-
BitiOne
tag
válasz
tzatzikiii #8485 üzenetére
Hát én nem tudom, de nekem minden romnál ha elemelem az arcomtól a telefont akkor kiold a képernyőzár, ha visszateszem akkor meg lezár automatikusan (nem kell külön feloldani a bill.zárat).
-
phaet0n
tag
válasz
tzatzikiii #8485 üzenetére
Erősen romfüggő, de ebben a topikban remélhetőleg te is megtalálod a neked megfelelő patchet, ami kiiktatja.
-
Quasi_modo
nagyúr
válasz
tzatzikiii #8414 üzenetére
Ez lehet a használt rom problémája, vagy az sms-ek-ben valami belső hiba is. Vagy egy sima memoria olvasási probléma. Ha az üzenetek a mass memory-ban vannak akkor a HR nem segít, mert a mass memory-nak van esetleg olvasási problémája. Azt meg a HR nem formázza.
Ha fontosak az sms-ek, akkor próbáld meg felkapcsolni a PC-re és adatmódban megnézni a PC-n egy kommanderrel. Kicsit krikszkrakszos de elolvasható. Az üzenetek az E: private / 1000484b / mail2 mappában vannak. -
Bdanyy
addikt
válasz
tzatzikiii #8414 üzenetére
Nekem e-mail része szokta ezt csinálni, azt próbálgatni kell, aztán egy idő után működik. Az minden szoftnál előfordul nálam folyamatosan, viszont knbs2-nél sem jött elő nekem ez az üzenetes hiba.
-
Bdanyy
addikt
válasz
tzatzikiii #8253 üzenetére
Szia!
Profimail még jó, de azt meg kell venni.
Emoze-ben be lehet állítani valahogy, hogy az inboxon kívül a többi mappából is letöltse a leveleket? Én nem találok ilyet benne
-
Varszegig
veterán
válasz
tzatzikiii #8260 üzenetére
a t-online az szerintem nem exchange.
-
TokLac
senior tag
válasz
tzatzikiii #8262 üzenetére
Nos, kinetikus nélküli patch sztornó. Az őszes verziót át kellene szabni. Meg kell szokni.
-
TokLac
senior tag
válasz
tzatzikiii #8260 üzenetére
Full kinetikus! Sokkal jobb így. Kilehet szedni utólag a kinetikus menüt. Csinálok egy kiegészítőt a Magyar nyelvhez. Tehát a válaszom az, hogy megkapod kinetikus menü nélkül is.
-
Varszegig
veterán
válasz
tzatzikiii #8253 üzenetére
roadsync. persze csak ha exchange-re kell
-
TokLac
senior tag
válasz
tzatzikiii #8250 üzenetére
Az Orange egy szolgáltató mint a voda. Ők gyártották ezt X6-ra.
-
ViharVadász
őstag
válasz
tzatzikiii #8243 üzenetére
Köszi, akkor ez lesz majd az első dolgom, hogy ezt megnézzem
-
TokLac
senior tag
válasz
tzatzikiii #8244 üzenetére
-
tzatzikiii
tag
válasz
tzatzikiii #8243 üzenetére
TokLac, targytalan.
megtanultam azota olvasni is!
-
ViharVadász
őstag
válasz
tzatzikiii #8241 üzenetére
Köszi az infót
Ennek a boltnak nincs weboldala, úgyhogy Online nem is tudnék telefont rendelni
Bár én inkább mindig szeretem ha egy boltból hozom ki a saját kezembe a telefon dobozt(benne a telefonnal persze).Plusz még ott ki is lehet próbálni a telefont mielőtt megvennénk, tehát szerintem egy megbízható bolt az
Ja és mellesleg ha egy WiFi Router lenne a telefon közelébe(Samsung i8910 HD) akkor azt automatikusan érzékeli?
-
TokLac
senior tag
válasz
tzatzikiii #8215 üzenetére
Az enyémben javított a java és totálisan csicsa mentes.
-
HENE
aktív tag
válasz
tzatzikiii #8203 üzenetére
A korábbi Bukest féle ROM volt fent. Ahhoz képest érezhető a javulás. Nagyjából 3 napot bír egy töltéssel, ebben van elég sok rádió- és zenehallgatás, illetve mobilnet, illetve napközben Roadsync használat 15 perces frissítéssel.
Másoknak is érezhetően szívja az aksit a mobilnet? Nagyjából mennyit kellene bírnia? Mik a tapasztalatok?
-
llll
senior tag
válasz
épp most szántam rá magam én is a JC1-re
és nem veszett el semmi
(még a hívásnapló sem - ellentétben Művészúrral) -
TokLac
senior tag
válasz
Az akku időt nehéz megfogalmazni. Maradjunk annyiban hogy a PE V3 akku ideje az élvonalban van. Modemet külön is frissíthetsz ez nem formázza a rendszert. Hogy melyik romot rakod fel azt neked kell eldöntened. Honlapomon találsz teljes rom infórt és videót is. Plusz az JC1 modem is ott van.
-
Peti567
aktív tag
válasz
tzatzikiii #7738 üzenetére
lll kollégával már sokat beszélgettünk erről, ez valóban attól függ hogy neked melyik jön be, mind a kettő jól használató navi.
Nekem az Ndrive jobban bejön, valahogy egyszerűbb, gyorsabb, tisztább, de ez csak ízlés kérdése! Nekem is fent van mind a kettő sőt még a ovi maps is de álltalában az Ndrive-t használom! -
llll
senior tag
válasz
tzatzikiii #7738 üzenetére
Ha valasztanom kell Sygic es NDrive kozott, melyiket ajanljatok? Nehez donteni.
akkor ne dönts
tedd fel mindkettőt (elfér) és majd meglátod
de hogy érdemben is válaszoljak:
sztem az ndrive (sokkal) szebb, a sygic pedig vmivel többet nyújt (sávinfó, útjelző táblák) és egyáltalán nem "töri" a magyar nyelvet
térképek között (nem túl soxor és csak itthon navigálva) nagy különbséget nem látok -
muveszur
addikt
válasz
tzatzikiii #7687 üzenetére
B@szki, hogy lehet, hogy én tudok keresni, és a keresémre rögtön el tudom indítani a navigálást is.
-
VIBO
őstag
válasz
tzatzikiii #7667 üzenetére
sajna nincs meg már. De azé még utánanézek én is google barátunk segítségével. Vagy szerzek köccsönbe egy omniát.
-
válasz
tzatzikiii #7625 üzenetére
Sajnos nem
-
muveszur
addikt
válasz
tzatzikiii #7576 üzenetére
Szia!
Pl be tudod állítani, hogy hol keressen a Zenelejátszó: rövidebb idő alatt végez, a nemkívánatos hangok pedig nem lesznek a zenelejátszóban.
720p@24fps videó.
Kinetikus görgetésen is lehet vele állítgatni.
Galériából ki tudsz zárni mappákat, ezzel a felesleges képek nem látszanak.
STB. -
BitiOne
tag
válasz
tzatzikiii #7560 üzenetére
Nekem meg pont az ellenkezője. Túl passzentos. Alig tudom kibányászni. De ennyi baj legyen.
-
TokLac
senior tag
válasz
tzatzikiii #7560 üzenetére
Az üveg alig észrevehetően és csak legfelül. A jack fedlap nálam patent. Az öntési hibát lefotózom mert eléggé különleges. Legalább egyedi.
-
tariattila
veterán
válasz
tzatzikiii #7485 üzenetére
miért ? gond van a készenléti idôddel ?
-
galusz72
tag
válasz
tzatzikiii #7457 üzenetére
Azok a programok amelyek a háttérben futnak.
-
posscb
csendes tag
válasz
tzatzikiii #7402 üzenetére
Sziasztok!
A KNBS2-vel a főképernyőn a profilváltás valóban kissé furcsán működött egészen az első (háromgombos) HR-ig, amit egyszer kénytelen voltam végrehajtani.
Viszont azóta tökéletesen műxik, egy érintés és slussz.
Ja és azóta a zenelejátszó nem az E/musicban keres, hanem az E/hangfájlok/digitális hangok mappában.
Tehát jobb lett, ha leszámítjuk azt az éjféltől reggel ötig tartó időintervallumot, amit a memória törlése miatti újratelepítéssel töltöttem... -
muveszur
addikt
válasz
tzatzikiii #7402 üzenetére
Hát volt egy kis kellemetlen élményem vele... Gyakorlatilag 1 Hard Reset helyett 1 flasheléssel úsztam meg a dolgot. Teló nem indult be, 3 gombos resetet nem csinálhattam az adatvesztés miatt, így flashelnem kellett egy gyári firmwarre....
Igen, másnál is így van, a kinetikus görgetés óta.
-
muveszur
addikt
válasz
tzatzikiii #7400 üzenetére
Arra vigyázz, hogy a 3 gombos reset törli a Memóriegységet is! (Nem lenne jó adatvesztés, ha esetleg nem indulna be a telód Hard reset nélkül valamilyen oknál fogva.
-
tariattila
veterán
válasz
tzatzikiii #7378 üzenetére
ebben nem hiszek, hogy okozna számottevő többletfogyasztást.
Quasi_modo és mi lett a kijelző sorsa?? szerintem ezzel elhajtanának (még az a kategória...)
-
Quasi_modo
nagyúr
válasz
tzatzikiii #7333 üzenetére
Ha a napló listájában ráböksz a hívó nevére, akkor az alsó sor a hívó száma.
-
tariattila
veterán
válasz
tzatzikiii #7294 üzenetére
a mai napot bírta...bár nem is sokat használtam...13 órakor már csak 3 pálcikán állt...
ha tudnám az eloszlását jobb lenne...Te is említetted, hogy az utolsó egységgel is sokáig elmegy...így passzolom még a kérdést...
az a baj (vagy jó...), hogy mindig rakok fel valamit és így usb-n keresztül táplálkozik...
megnyugtató, hogy a melegedés már csak használat közben van és ott sem vészes...
azért biztos jelentett neki valamit az új ROM... -
tariattila
veterán
válasz
tzatzikiii #7288 üzenetére
a gyári lejátszó az új ROM óta máshol látja a zenéket és oda még nem raktam át...
így a gyári lejátszót még nem teszteltem de felraktam a PowerMp3-at és azzal hallgatóztam... : a kis alapzaj sajna itt is jelenvan de pattogást nem hallottam !!!
külön jó, hogy működik a 10 sávos EQ így ki lehet belőle hozni jó hangzást !
(bár nem egy xpress music...) a kijelző és egyéb jó tulajdonsága viszont kárpótol mindenért
Kérdezném ismét, hogy van é olyan valaki akinek jól működik a nokia maps???
(épp az NDrive-al szenvedek...a nokiaprogramos leírás a 9.13.15-re szerintem már nem aktuális így nem jutok el a reg.-ig sajna mivel a Névjegy/Térkép-nél semmit sem tudok kiválasztani...)
-
muveszur
addikt
válasz
tzatzikiii #7262 üzenetére
Elhiszem én. Komolyan máshogy emlékeztem, biztos túl gyorsan olvastam. Sorry.
-
muveszur
addikt
válasz
tzatzikiii #7259 üzenetére
Nem, de 5 perc bárkinek van.... És én frissen szoktam olvasni a dolgokat.
-
muveszur
addikt
válasz
tzatzikiii #7256 üzenetére
Nem így rémlet az, amit írtál....
Nem szerkesztetted idő közben?
Egyébként nem a kinetikus görgetésről szólt az élet tavaly májusban, a képek meg akkor is frankók voltak, de azóta mégjobbak lettek, főleg beltérben. -
HENE
aktív tag
válasz
tzatzikiii #7246 üzenetére
Igen, akkor bejön a JBtaskman. Ez nem fut együtt a 3D-s Taskswitcherrel?
-
tariattila
veterán
válasz
tzatzikiii #7243 üzenetére
sajna nem tudom... ha tudnám már rég visszavittem volna a telefont...azt gyanítom...
-
banpity
tag
válasz
tzatzikiii #7239 üzenetére
Elárulok egy titkot
Fagyasztó szekrény
(hűtőgépszerelő vagyok)
Én is ott próbálgattam amikor még nem voltam biztos a hibában. 5 perc elég volt neki hogy kiakadjon a teló.Utána kivettem hagytam hogy felmelegedjen bekapcsoltam és a melegben semmi baja nem volt. -
tariattila
veterán
válasz
tzatzikiii #7239 üzenetére
szerintem csak akkor lehet csatlakozóhibás ha mozgatod és közben hallod hogy pattog...ha mozgatod és a pattogás nem lesz intenzívebb akkor nem a jack a ludas...
-
banpity
tag
válasz
tzatzikiii #7231 üzenetére
Szia
Nem az fw cserétől szállt a el a teló hanem mikor a kinti hőmérséklet leesett 5fok alá és a kabátzsebemben volt a teló és nem kapott (test)meleget akkor kb. 10 perc után teljesen (szó szerint) lefagyott.Nem reagált semmire se gombokra se képernyőérintésre csak az aksi ki-berakása segített rajta.Elvittem a boltba ahol a hiba észlelése előtt kb 1 hónapja vettem és onnan küldték szervízbe.Most hogy hová küldték arról fogalmam sincs de a javítás több mint 5 hétig tartott.Alaplapot cseréltek rajta azóta(kop-kop-kop) semmi baja sincs.Amikor visszakaptam egyből az volt az első hogy lementem a kutyimmal sétálni és kiraktam a padra az utcán kb. 1/2 órára a mínusz 7-8 fokra.Akkor nyugodtam meg mikor megfogtam és éreztem hogy ha vizes lett volna a kezem akkor beleragadt volna megnyomtam rajta bármit és rendesen üzemelt.Tömören ennyi
-
tariattila
veterán
válasz
tzatzikiii #7235 üzenetére
na jó megpróbálom ezt is...bár egyszerűbb ha viszakozok szerintem...esetleg ma még egy romozás...
-
tariattila
veterán
válasz
tzatzikiii #7235 üzenetére
az nálatok van... itt semmit sem lehet kapni csak rendelésre és ha előre kifizeted az árát...
ez egy ilyen környék...(legkisebb megyeszékhely...)
-
muveszur
addikt
válasz
tzatzikiii #7231 üzenetére
Ki mondta, hogy flashelés közben szállt el a telefonja???
Érzékeny volt a hőmérsékletre, de majd Ő mesél.
-
tariattila
veterán
válasz
tzatzikiii #7223 üzenetére
gsm line-os gar.papírom van ezzel lehet bármelyik sam.szerv.-be vinni vagy csak hozzájuk?
-
muveszur
addikt
válasz
tzatzikiii #7217 üzenetére
Ha behal a teló, akkor a szervíznek is behalt, nem tudják nézegetni, mi a baj vele, csak flashelni.
Egyébként volt már szervízben telefon HyperX ROM-mal is... Szó nélkül alaplapot cseréltek benne.
-
muveszur
addikt
válasz
tzatzikiii #7207 üzenetére
Jahhhh....Mostmár értem...
A flashelés két fajtájáról volt szó, na ez nem esett le nekem, bocsi.
Igen, van hagyományos és exe kiterjesztésű flashelés, jól mondtad.
-
muveszur
addikt
válasz
tzatzikiii #7205 üzenetére
Na ezt nem értem...
A PC Studio a hagyományos út.
-
Quasi_modo
nagyúr
válasz
tzatzikiii #7193 üzenetére
Hat ha jol ertettem tariattilat, neki szinten regi gyari rom van fent
Ha neki az eredeti gyári magyar van fent, akkor az sem merülést, sem pattogást nem okoz.
Ugyan mar, ezt nem gondolhatod komolyan... no comment.
Ha mindenkinek mindenről a flash jut eszébe, na az a no komment. Sajna.
Másrészt, ha valaki úgy gondolja, hogy az eredeti rom szar, akkor meg: már megvenni sem kellett volna. Én ugyanis nem veszek meg olyat amiről azt gondolom hogy szar és majd legfeljebb később jó lesz.
Na ez is egy no komment.
más: az a rom amire te gondolsz, az egy lengyel rom, ami tartalmaz magyar nyelvet is, de konrétan nem erre a régióra készült. Másrészt ha nincs kinn a hivatalos lapon, akkor nem is hivatalos, csak majdnem. -
tariattila
veterán
válasz
tzatzikiii #7198 üzenetére
és erre a régióra is vonatkozik ez (magyar nyelv...) ???
nem tudom ez milyen felépítésű telep de ha pl.: cellazárlatos egy telep az rendellenes kisüléseket okozhat amitől ilyen pattogó hangok kialakulhatnak...
és melegedhet is... -
tariattila
veterán
válasz
tzatzikiii #7196 üzenetére
ezt így gondolom én is...
az akku hibát összefüggésbe hoztam volna a lejátszó pattogásával de mivel nálad kb rendben van az üzemidő így ez kiesett...
a pc studio frissítést megnézem...gondolom a gyári sw-k között még nincs kinetikus görgetés...??? -
tariattila
veterán
válasz
tzatzikiii #7193 üzenetére
nagyon sajnálnám ha hw hib ás lenne...
az eddigi legszebb telefonom...
garanciás hercehurcába nem fogok bonyolodni...mégegyszer nem...és az utazgatással is járna gondolom...
kénytelen leszek továbbcserélni... -
tariattila
veterán
válasz
tzatzikiii #7189 üzenetére
na erről meg nem is beszélve...
a flash-t pedig csak részletesebb leírás mellett merem bevállalni...
mint amit pl 5800-án csináltam a symbianpro oldalon (TokLac jóvoltából...) -
tariattila
veterán
válasz
tzatzikiii #7187 üzenetére
köszönöm szépen ezeket már átnéztem...
ezek a praktikák arról szólnak, hogy 1 napról 1,5 vagy esetleg 2re növeljük az üzemidőt
de nekem az alapvető problémám, hogy ne 7 óra legyen a készenléti időm hanem az általad is említett 1,5 nap...
és szerintem ha ezen dolgok közül minden be van kapcsolva akkor is 24órát mennie kell egy 1500mAh-ás telepnek...szerintem ez készülék vagy telep hiba lesz...lehet ezért is adták el..
-
Photo
csendes tag
válasz
tzatzikiii #7155 üzenetére
Szia!
Egyebkent ne csodalkozz a melegedesen sem, es az aksi merulesen sem. Barmilyen fw-t tehetsz fel, ha a Fring folyamatosan fut a hatterben, akkor ez fog mindig tortenni. A Fring folyamatosan hasznalja a Wifi, ami nagyon sokat fogyaszt, tehat melegszik is tole rendesen a keszulek. Ez sajnos igy van, de ez lehet akar Nokia keszulek, akkor is igy van. Udv: Feri
-
migabi24
nagyúr
válasz
tzatzikiii #7153 üzenetére
Nem csak az első gyári szoftnál van ez
-
törölt tag
válasz
tzatzikiii #7129 üzenetére
tavaly volt amikor még gyári rom volt a telefonon, de ha jól emlékszem májusi volt az enyémen is
jah, valami van, úgy látom
-
k.
őstag
válasz
Azért baj az xp mert itthon 3 gép van-mindegyiken vista- ismerös körben is vista/7 tehát virtuális gép maradt nékem csak:S.
-
törölt tag
válasz
nem gondolom, hogy a rom -nak sok köze lenne hozzá... ahogy írtam is, nekem a gyári rom -mal sem volt semmi gond ilyen téren, de az is furcsa, hogy egyszerre kettőtöknek is ugyanaz a hiba
-
tariattila
veterán
válasz
most kezd is rámjönni a pánik...megyek meghallgatom sennheiserrel mit recseg...
holnap tudósítok róla...mindenkinek üdv... -
törölt tag
válasz
tzatzikiii #7122 üzenetére
nekem a gyári magyar rom -mal sem volt ilyen problémám, és azóta egyik rom -mal sem
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S22 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 200 Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 PRO - 128GB - Deep Purple - 85% akkumulátor
- Samsung Galaxy S22 Ultra 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook E754 - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" HD I HDMI I W10 I Garancia!
- Epson Expression 12000 XL Nagyformátumú A3 szkenner
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- DELL Universal Dock D6000 docking station (452-BCYH) (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest