- Apple iPhone 13 mini - miért nem veszik elegen?
- iPhone topik
- Képeken a Samsung Galaxy A26
- Mobil flották
- Telekom mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- iPhone 16 vagy Oppo Reno13?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zen_Mester
csendes tag
Sziasztok
Elöször is üdvözlök mindenkit a topikban.
Nemrég vettem és is egy omnia HD-t és eddig minden rendben volt vele de ma megjelent egy szines csik a menügombom felett és nem tudom ezt hovatenni valaki találkozott már ilyen problémával?
Samsung i8910HD Firmware XXIE7
-
Zen_Mester
csendes tag
válasz Quasi_modo #4824 üzenetére
Bekapcsolás után egyböl megjelenik sajnos.
Viszont lejárt a munkaidöm és ma már nem leszek neten de holnap benézek és válaszolok a kérdésekre.
[ Szerkesztve ]
-
Zen_Mester
csendes tag
válasz Quasi_modo #4828 üzenetére
Sziasztok!
Senser87: 2 program volt fenn az opera mini és a fringe ezeket letöröltem tegnap még.
Quasi_modo: kiprobáltma egy játékkal és ugyan az a helyzet sajnos látszik egy csik.
Viszont reggel egy olyan jelenséget tapasztaltam hogy miután a képernyöt lezárom majd feloldom egy kicsit villog a csik majd abbahagya a villogást, ezután folyamatosan ott van a csik a képernyön.
[ Szerkesztve ]
-
Zen_Mester
csendes tag
válasz Quasi_modo #4846 üzenetére
Sziasztok!
Hardreset megtörtént de a problémám eszkalálodott mostmár 2 csikom van és a 3. is készülöben szoval ez szervizes menet lesz.
-
Zen_Mester
csendes tag
Sziasztok!
Az én telom is a szervizben van még nekem csikosodni kezdett a kijelzö valoszinüleg a ledek kezdték megani magukat és nekem hétfövel lesz 3 het hogy a szervizben van.A b-tel intézi a garot, nekem oda kellett viszavinnem.Egyszer már vertem az asztalt és eddig azt kaptam válasznak hogy a képernyöre várta samu magyarország.
-
Zen_Mester
csendes tag
Sziasztok!
Az Ovi maps telepitéséhez hackelt telefon kell?
-
Zen_Mester
csendes tag
válasz Peti567 #6825 üzenetére
Szia!
Az én szituáciom a következö:
Müvészúr leirása szerint az elsö lépésben le kell töltenem és fel kell tennem egy filet a file telepités nállam nem jön ösze mert a telepitö azta a hibaüzenetet adja hogy nincsen joga a telepitönek felülirni a filet, feltételezem ennek a filenak a segitségével a telefon behazudja magát nokia 5800-nak a map loaderben.Neked milyen firmware fut a telon?
Nekem gyári magyar semi hack lehet ez a baj.Samsung i8910HD Firmware XXIE7
-
Zen_Mester
csendes tag
válasz Peti567 #6828 üzenetére
Köszi ezt is probáltam anno nekem sajna ez sem jött ösze de azért megprobálom mégegyszer hátha.
Tanusitvány-al probáltam feltelepiteni alapbol csak olyat telepitek amit szignoztam a saját tanusitványommal kiküszöbölve a tanusitványhibás hibaüziket.
-
Zen_Mester
csendes tag
Szia!
Kicsit mesélnétek a hackelésröl?
Milyen lépéseket kell megtennem? Milyen programokat kell megszereznem?A garancia elvész a telefonomról ha meghackelem?
Hogyan tudom viszaforditani a hackelést vagy ez egyszeri alkalom?
Milyen következményei vannak a hackelésnek? menyire modosul a telefonom müködése?
Tudom sokat kérdezek meg elégé alap dolgok de nem akarok kárt tenni a telomba elvégre nem két fillér-es cucc.
Köszönöm a válaszokat.
[ Szerkesztve ]
-
Zen_Mester
csendes tag
válasz Quasi_modo #7388 üzenetére
Sziasztok!
Nekem volt problémám a kijelzömmel konkrétan elkezdtek a ledsorok kiégni egymás után 2 nap alatt 4 sor égett ki uh ment visza cserére 4 naptári hétig pihent a szervizben mondván kijelzöre várnak.
Ez nem jött úgy hogy fogták és kivették a kijelzöt egy másik készülékböl ami úgy tudom bontatlan volt majd betették az enyémbe.Azota megy rendesen.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs