- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Milyen okostelefont vegyek?
- Jövőre az Apple megérkezhet 2019-be
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Fotók, videók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
llll
senior tag
válasz
BitiOne #8927 üzenetére
a történelem már többször igazolt bennünket
Bdanyy: 2 csatlakozási lehetőséget kínál fel
-mindíg rákérdez
-internet
nekem egyikkel sem csatlakozik
próbálkozik-próbálkozik, aztán semmi
mondjuk net, wap, mms hozzáférési pont nélkül lehet, hogy hiába is jelölöm be a 2. lehetőséget
azokat ugyanis alapos megfontolás után már korábban kivágtam a francba
nem kérem a meglepetés-adatforgalmat
ez volt az első súlyos kifogásom a cucc ellen
egyébként eleinte elég volt kivenni-betenni a simet és pikk-pakk újra létrehozta őket
már ez sem müxik... -
tzatzikiii
tag
válasz
BitiOne #8488 üzenetére
@ BitiOne: nekem az eddigi romverziokban esku nem mukodott ez a feature, de epp most valtottam Taylor V4-es romjara, es ebben tenyleg igy van!
Mostmar csak az idegesit, hogy tarcsazas kozben maceras kihangositani.
@phaet0n: koszonom a segitseged, a tarcsazassal kapcsolatos vagyam miatt at is futom majd a topicot.@TokLac: Szuper a romod, mindossze egy problemam van vele. Feltetted ugyan a Universal theme-et a honlapodra, de bugos, sajnos. Bizonyos szoveges mezokben ugyanis a betuk, a korabbi sarga / feher szin helyett feketeben jelennek meg. Peldanak okaert en az alfanumerikus keyboardot hasznalom (a T9 miatt) sms es email irasra, es ott, ha emlekszel, barna a hatterszine a szovegbeviteli mezonek. Na abban a fekete sajnos nem valami kontrasztos, sot, nagyjabol hasznalhatatlan. A masik hely, ahol ezt tapasztaltam, a hivokepernyo: a hivo is fekete szinnel jelenik meg, szinten nem elonyos, plane ha a hivokepe sotetebb arnyalatu.
Le lehet valahonnan tolteni egy bugmentes, kompatibilis Universal theme-et? Nekem az a tema a kedvencem, nem szivesen valnek meg tole.
Egyebkent mindenben tetszik ezen kivul a rom, gyors, egyelore szamomra bugmentes, sok a hely a C-n, szoval szuper. -
muveszur
addikt
válasz
BitiOne #8066 üzenetére
Bár nem tőlem kérdezted, de:
Effektek letiltása:
Menü--->Beállítások--->Testreszabás--->Témák--->Általános--->kiválasztott téma--->Opciók--->Témahatások--->KiA Photocontactot ki a 3D navigáció kikapcsolásával tudod lelőni:
Menü--->Beállítások--->Testreszabás--->Főképernyő--->3D Navigáció--->KiVagy pedig egy trükkel más alkalmazásra cserélni a Photocontactot a 3D Nav-ban.
-
Obolony
senior tag
válasz
BitiOne #7001 üzenetére
nemigen a te véleményed kedvéért vagyok itt. biztos ezt eddig nem érezted, nem értetted meg, de ez a szimpla valóság. majd legközelebb akkor szólj hozzám, ha én szólítottalak meg. köszi és használd a "Szerkesztés" gombot. Ne áraszd el a fórumot.
Karma hiába okoskodsz itt feleslegesen, ez igenis warez. A Samsung SOHA nem adott ki fejlesztői csomagot, vagy engedélyt vagy forráskódot a telefon szoftverének a fejleszéséhez, módosításához. Sőt egy jól lezárt "PC Studio" nevu szoftver segitsegevel lehet csak az általa hivatalosan kiadott szoftvert lecserelni. Igy ez nemcsak hogy warez tevékenység, hanem buncselekmeny is.
-
tzatzikiii
tag
válasz
BitiOne #6961 üzenetére
páran egy kicsit néha tényleg túl agresszívan lépnek fel itt a honlapon.
Hát a fenébe is had csináljon saját romot aki akar.Tok igazad van, nem tudom, minek a masikat cseszegetni... a szerkesztes funkcio elsajatitasara vonatkozo cinikus bejegyzese pedig eros taplosag.
@Photo
Wikipedia: "Sokszor jelentkeznek vonatkoztatási és üldöztetési téveszmék,"Hidd el, az orvostudomanyhoz eleg jol ertek (mondhatni a szakmam), igy biztosithatlak, hogy bar jogosnak ereztem a felszolalasod, a skizofreniat rosszul hasznaltad.
A betegseg egyik tunete lehet a wikipediarol beidezett teveszmerendszer, de teveszmek nemcsak skizofreniaban vannak (tudod, a minden negyzet negyszog, de nem minden negyszog negyzet
), igy helyesebb lett volna skizofrenia helyett teveszmet irni. De ez csak okulaskepp, s mert Obolony belekotott, ez alkalommal jogosan.
-
szhunor
tag
válasz
BitiOne #5926 üzenetére
Nekem azért van rajta egy Brando Ultra Clear Protector Plus képernyővédő fólia.
Megszoktam már, hogy ha veszek egy új telefont, ami nem 2 fillér akkor arra teszek, még ha karcááló is, nyugodtabb vagyok ha rajta van.
Szóval amikor kiveszem a dobozból már dobom is rá a fóliát.
ui.: van egy felesleges fóliám ha netán valakit érdekelne, kaptam ajándékba még a telefontokhoz (Győrben átvehető)
(Hong Kong-ban ez nem téma, utánad dobnak még 3 db-ot ha veszel tőlük valamit). -
Quasi_modo
nagyúr
-
muveszur
addikt
válasz
BitiOne #5573 üzenetére
Még semmi biztosat nem tudok, elvileg a verziószám: XXJA2 XEOJA1
Még nem tettem fel, most az állítólag magyar jön. Egyébként a TurboROM-ról csak jókat hallottam, sőt nagyon jókat. Egyetlen bajom az, hogy olasz srác csinálja, így az angol support kicsit kevéskének érzem.
-
Quasi_modo
nagyúr
válasz
BitiOne #5500 üzenetére
Lehet benne nedvesség, mert csak az akkufedél van leszedve, meg a kisajtók vannak kinyitva. Meg mint említettem a régi 3310-esnek hetek kellettek, hogy magához térjen. És persze látom a javulást. Ha nem áll teljesen helyre, akkor persze szerviz. De így belegondolva a billentyűk mögül nehezen talál ki a nedvesség.
És egyébként nem járatom, naponta egyszer van egy félperces próba. -
muveszur
addikt
válasz
BitiOne #4817 üzenetére
A ROM-ban található fájl alapján nem forgathatja el a kijelzőt még gyári főképernyővel...
Ha a fájlt átírták egy plusz sorral, akkor sem szabad meghalnia tőle a telefonnak, mert elfordulhat, igaz kicsit bugosan.Viszont a fájlt a menüvel egészítik ki, akkor rögtön újraindul a telefon. De ugyebár ezt piszkálni kell ahhoz, hogy így legyen.
-
Obolony
senior tag
válasz
BitiOne #4575 üzenetére
hmmm... de dugtam... lehet hogy igazad van. ma kiderül. ma nem dugtam. ha nem merül le ma, akkor ejjel megint feltoltom, es reggel szamitogepre dugom, es meglatjuk holnap... erre nem is gondoltam mivel nekem ez a magyar romom soha nem volt fent a gepen. de itt olvastam rola. ha valaki masnak van IL5 szinten tesztelhetne... mert egy teszt nem teszt
-
Bdanyy
addikt
válasz
BitiOne #4383 üzenetére
Eddig legjobb rom amit próbáltam, Opera Mini meg javas játékok úgy futnak mint N95-ön anno
Tovább is bírta akkuval a nyúzást, bár lehet csak érzéki csalódás, nem mértem le korábban meg most sem órával. Videó hangminősége végre tényleg jobb lett
Hangosnál még recseg, de majd lejjebb veszem legfeljebb a szervízmenüben. Semmit nem túrtak a szoftba pár könyvjelzőn kívül a lengyel szolgáltatónál, csak tettek még 2 háttérképet az eddigek mellé, de precision a téma alapból (kedvencem
). Böngésző sokkal jobban működik, gyorsabb lett, és nincsen a stop/leállítás gombnál kilépés. Csináltam még egy formázást, de most csak a telefonszámokat töltöttem vissza, így sokkal gyorsabb lett maga a telefon, egyedül ami engem zavar az a 3d taskmanager, mert néha magától bejön, és az egész kezelése sokkal lassabb, mint a régifajtáé, nem bánnám, ha lenne valami megoldás hogy az előzőt lehessen használni, de nem néztem még utána. Feltelepítés után a szoftververzió, I8910PRTII1, mintha lett volna már valakinek ilyen.
Szóval nagyon meg vagyok vele elégedve, az eddigi idegesítő hibákat végre kezdik legyőzni, remélem jönnek még ki bolgár/lengyel/magyar szoftok ezentúl minél sűrűbben
-
muveszur
addikt
válasz
BitiOne #2556 üzenetére
Nagyon egyszerű a dolog...
Gyári szoftver + helloOX2 hackkel felmegy majdnem az össszes létező program, kivéve amit a Nokia magának csinál.
Főzött ROM: felmegy az összes létező program, még azok is, amiket a Nokia magának csinál (bár ezek többsége még mindig nem megy), és az 1.6-osokban a Z:-n levő programokat is le lehet cserélni.BitiOne: Rosszul flashelted akkor. Minden flashelés előtt formázni kell a Mass memoryt, a memórikártyát, és Hard Resetet kell csinálni. Ezt mind muszáj megcsinálni, vagy ilyen problémák jönnek elő.
-
JanoXP
aktív tag
válasz
BitiOne #2551 üzenetére
nekem az 1.5-ös Bolgár szoftver van rajta (Java 2.02). A magyarosítás kissé csonka rajta (van, ami angol maradt). De a bevitel magyar (pl. SMS)
Ezen kívül minden király volt vele, ment fel pár szoftver. Azt nem tudom, hogy ez a Phyton mit csinál, mi hiányt szenved a teló, ha nem teszem fel.
-
muveszur
addikt
válasz
BitiOne #2287 üzenetére
Szia!
Van egy fájl, ami felelős a forgatásért, de nem sikerült mindenhol megoldani a forgatást..
A Widgetes főképernyő ugyan elfordul, de szétesik, próbáltam megoldani, hogy a menü elforduljon, de azonnal újraindul a telefon.
Viszont el tud fordulni a Névjegyzék és a Számológép. Ha igény van rá, beszúrom ide a fájlt, addig megkeresem.Legközelebb szerintem a Link gombot használd a beszúráshoz, úgy elegánsabb.
-
muveszur
addikt
válasz
BitiOne #2241 üzenetére
Most hétvégén biztos nem rakom fel, és senkinek sem ajánlom, mert elég jelentős hiba van az Italy Java2.02 telepítésével, valamint a Chienes alapúval is van egy kis gond, HyperX hétfőre javítja...A hozzászólások alapján nincs is több bug a rendszerben, az ismertek pedig javításra fognak kerülni. Úgyhogy hétfőn, a javított verzióról fogok beszámolni.
Én azt tanácsolom, várjuk ki azt a két napot, és majd hétfőn flasheljen, aki akar.Addig is használom az 1.5-t, nekem is előfordult már újraindulás, de nem túl gyakori.
-
muveszur
addikt
válasz
BitiOne #2038 üzenetére
Attól függ, hogy milyen szoftvert teszel fel... A hivatalos küldöldi romok nem tartalmaznak magyar bevitelt.
A főzött romokban általában van magyar bevitel (pl HX 1.5), de van olyan is, ami komplett magyar nyelvet tartalmaz (pl HX 1.5 bulgár verzió).
Bővebb infóért keress meg PÜ-ben!
mod: Ajánlott olvasmány a két legjobb főzött ROM-ról: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Léghűtés topik
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen légkondit a lakásba?
- REpont és hulladékgazdálkodás
- Egy helyre gyűjti az eltérő áruházak játékait a Microsoft
- OLED TV topic
- Ford topik
- Steam Deck
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új Iphone 16e 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető Deák térn
- BONTATLAN Új Iphone 15 PRO MAX 256-512GB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Apple iPhone 16 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo ThinkPad T14 Gen 4 üzleti notebook - i7 1360P 24GB DDR5 RAM 512GB SSD Iris Xe W11
- Xiaomi Redmi Note 11 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Lenovo Legion Slim 5 16AHP9 notebook - R7 8845HS 16GB RAM 512GB SSD RTX 4060 8GB Win11
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- DDR3 BAZÁR! 8GB 16GB 1333MHz 1600MHz 2400MHz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest