- iPhone topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Elkészült és telepíthető az Android 16
- Nem várt platformon a OnePlus Nord 5
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Milyen okostelefont vegyek?
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
Új hozzászólás Aktív témák
-
sakto
őstag
Sziasztok
Ennél a telefonnál hogy lehet azt elérni hogy ne a C meghajtora mentse a zenéket és a felvett vagy rárakott fájlokat..hiába állitom be hogy az E re mentsen (fájl kezelés menü) folyamatosan mindent a C re ment..
A C-n van 48 mb szabad helyem az E-n meg 5,9 Gb -
posscb
csendes tag
Filmnézésre kifejezetten alkalmatlanabb az i8000, ugyanis a kijelzője (fektetve) keskenyebb és magasabb, nem 16:9, mint a HD-é, (1:1,66), tehát közelít hagyományos tévén való szélesvásznú filmnézéshez (fekete csíkok, vagy jelentős levágás oldalt).
Ennek megfelelően a film a HD kijelzőjét kitölti, az i8000-en meg a fekete
csíkokra jut jelentős számú pixel. -
Isti2
aktív tag
Köszönöm, az omnia 2-re is 5.5-6 órát olvastam a filmtől függően.
A psp-t váltja videólejátszásban, ezért kell, hogy sima másolás után
menjen minden netről szedett sorozatom/filmem, mert psp-re kódolni/konvertálni kellett.
Ezen kívül csak telefon, sms, zene, rádió, e-könyv olvasás kell, többi nem érdekes.
Úgyhogy maradok az i8000-nél. -
expander
senior tag
mindenfele tesztben le van irva, hogy avi xvid divx alapbol megy rajta, viszi a gyari lejatszo, de realplayer is talalhato a telefonon, ami tud mobiltvt kezelni... mkv-t nekem nem jatszotta le, külsövel nem probalkoztam, mert annyit nem ert nekem
1080p mp4el feligmeddig megbirkozott, kep nemvolt, de hang igen
-
Bdanyy
addikt
Ha jól tudom, t mobile net előfizetés nélkül is megy mindenkinek, viszont nem "kedvezményes" áron (úgy számol mintha alapból túllépted volna a legkisebb csomagot legalábbis régen így volt).
Esetleg nem vetted ki a simet, vagy cserélted ki másikra? Akkor automatikusan beállítja a hozzátartozó kapcsolatokat.
-
posscb
csendes tag
1280×720-ig megy, nem kell kijelző méretre konvertálni.
Netről mp4, flv (kiv. flv/H264) megy.
A többit Any Video Converterbe szoktam rakni, jó neki minden, vágható, képarány módosítható (pl. az 1 : 2.35-ös szélesvásznú film két széléből kicsit le szoktam csippenteni, aztán függőleges irányban kicsit megnyújtom, a 16:9-nek /1 : 1.77/ megfelelően.) Kimenet lehet avi vagy mp4, esetleg mov. -
dudi6
senior tag
Az hogy lehet, hogy nincs Mobilnet előfizetésem, mégis tudok netezni? Dominós vagyok és tegnap a netezésnél megjelent magától egy új választási lehetőség "T-Mobile Net" azt választottam és tudtam is netezni, majd jól leszívta a pénzemet, pedig nem állítottam be új hozzáférési pontot...
-
xbalazs
csendes tag
Nah, nekem holnap megy szervízbe a kicsike.
Megadta magát a kijelző, egy jó centis sávban nem érzékeli a tapicskolást... pedig úgy vigyáztam rá, soha leejtve, megnyomva, semmi nem volt... csak úgy egyik napról a másikra megadta magát... azt mondták min. 7-10 munkanap...
ui.: gyorsan visszapakoltam még eredeti FW-t, amivel adják, a tavaly májusit, meg egy HR... xD
-
Isti2
aktív tag
Sziasztok!
Az lenne a kérdésem, hogy videó LEJÁTSZÁSRA melyik jobb,
az i8910 vagy az i8000? Melyik akkuja bírja tovább?
i8000-hez tcpmp kell és akár még mkv-is lejátszhatók, a kijelzőnél
nagyobb felbontásban is, kódolás/konvertálás nélkül.
Megoldható ugyanez vmi programmal az i8910-en is?
Vagy mindent 640*360-ra kell alakítani? -
Quasi_modo
nagyúr
Visszapakoltam a lengyelt. A flash témát meg a magam részéről lezártam.
-
sauser
tag
válasz
Quasi_modo #8278 üzenetére
Tudom nem értesz vele egyet,de meg próbálhatod a legújabb XEJD1-es orosz romot a JB1 cs-vel JC1-es modemmel.A stabilitásán meglepődnél.A fényképek minősége is kiváló.Semmi csicsa és eredeti, az eddigi legjobb rom.
-
sauser
tag
válasz
Quasi_modo #8276 üzenetére
Én már mindenhol kerestem,1 utalást találtam :állitólag május 29-i a rom.http://www.samsungomniahd.com/forum/viewtopic.php?f=8&t=662#p3814
-
sauser
tag
válasz
Quasi_modo #8274 üzenetére
A külföldi fórumok szerint XXJA1.Feltettem a régi eredetit,de igy is azt irta hogy a telefon nem támogatott.Vagy nincs még feltöltve a szerverre,vagy a samu megint füllentett.
-
Quasi_modo
nagyúr
Tudja valaki hogy mi a pontos neve ennek az új magyar romnak? Illetve fel van ez töltve valahova?
-
Bdanyy
addikt
válasz
tzatzikiii #8253 üzenetére
Szia!
Profimail még jó, de azt meg kell venni.
Emoze-ben be lehet állítani valahogy, hogy az inboxon kívül a többi mappából is letöltse a leveleket? Én nem találok ilyet benne
-
Varszegig
veterán
válasz
tzatzikiii #8260 üzenetére
a t-online az szerintem nem exchange.
-
TokLac
senior tag
válasz
tzatzikiii #8262 üzenetére
Nos, kinetikus nélküli patch sztornó. Az őszes verziót át kellene szabni. Meg kell szokni.
-
tzatzikiii
tag
Sejtettem, ogy elobb vagy utobb kenytelen leszek megszokni.
En a menuben azert nem latom orommel a KS-t, mert nekem oda spec epp nem kell (minden ikonom kifer egy lapra), illetve azert, mert en szeretem a Samu 4 kis ikonjat a lenti toolbaron, es sajnalom, hogy eltunnek. Mi tobb, tegnap ota a fokepernyorol is eltuntek, mert Orange Tsu-t hasznalok, ahol mas ikonokkal es mas sorrendben, bar persze ugyanaz a negy funkcio foglalja el az also savot. De ez nem igazi problema, szoval nem nyafogok rajta.
-
TokLac
senior tag
válasz
tzatzikiii #8260 üzenetére
Full kinetikus! Sokkal jobb így. Kilehet szedni utólag a kinetikus menüt. Csinálok egy kiegészítőt a Magyar nyelvhez. Tehát a válaszom az, hogy megkapod kinetikus menü nélkül is.
-
tzatzikiii
tag
Bar nem leszek tul nepszeru itt a fozott romok kommentelesevel ( ezuton is bocs...
), de sokkal jobban tetszenek a romjaid, mint az uj Bukest-fele. Hetvegen szerintem fel is teszem... egy kerdes: van KS a fomenuben? Ha igen, azt en valami kesobbi moddal ki tudom szedni, vagy szokjam meg, hogy eltunt a Samsung toolbar?
@varszegig: RoadSync-kel az a bajom, hogy allandoan hibauzenetet ir ki szinkronizalaskor. Talan en vagyok a bena, nem tudom (t-online-os postafiokomra akartam beallitani), majd a vizsgak utan kiserletezgetek vele.
-
TokLac
senior tag
Egy kis újdonsággal én is szolgálhatok: [link]
-
Angel78
aktív tag
Az imént feltetten a JC1 modemet, ám újraindítást követően kikapcsolt a teló.
Tapasztalt valaki hasonlót? -
Angel78
aktív tag
Tudja valaki miben új? Mit változtattak a régihez képest?
Azért az egy vicc, hogy ennyit kellett várni erre -
NÓPARA
aktív tag
Hali!
Elérhető frissítés a Samsung oldaláról.[link] -
Varszegig
veterán
válasz
tzatzikiii #8253 üzenetére
roadsync. persze csak ha exchange-re kell
-
tzatzikiii
tag
@ TokLac: Igen-igen, akkor egyrol beszelunk.
en altalaban nem szeretem, ha egy szolgaltato szoftvert gyart (ld. itthon a voda regi sajat rendszereit, amit egy idoben minden vodas keszulekre raeroszakoltak, vagy a tremobil sajat temajat, ami undorito rozsaszinne varazsolta a telefonomat - igaz, az legalabb kikapcsolhato volt, ellentetben az emlitett voda rendszerrel), de az Orange ezt most nagyon eltatalta.
@Peti567: nekem csak akkor szinkronizal, ha van aktiv kapcsolatom, de magatol nem hozza letre ill. szakitja meg a kapcsolatot, legyen az net vagy wlan.
Probaltam most az emoze-t, mint push klienst, a 2.02-es verzio megy a mi telefonunkon is, de azzal meg az a bajom, hogy ha a wlan az elso a netkapcsolat prioritasi listajaban, akkor nem csatlakozik fel automatice, ill. ha nincs wlan a kozelben, nem tolt le levelet. Ha a mobilnet az elsoszamu netkapcsolatom, akkor remekul mukodik, de az meg mas, internetet hasznalo alkalmazasok eseten jelent szamomra gondot, mert elso korben jobb szeretem a wlant hasznalni (ki nem?). Tudtok valami jo kis push klienst?
-
Peti567
aktív tag
Köszi
Annyi ujdonság van mostanság hogy azt se tudom mit használjak.... ez, shell...tzatzikiii: Nekem működik az email automatikus letöltés, 5 percenként szépen frissít. E-mail értesítéseket le kell tiltani, de erre figyelmeztet is a program amikor beállítod az automatikus letöltést!
-
TokLac
senior tag
válasz
tzatzikiii #8250 üzenetére
Az Orange egy szolgáltató mint a voda. Ők gyártották ezt X6-ra.
-
tzatzikiii
tag
@ Zoli: hajra!
@ TokLac: szerintem is remek homescreen, az eddigi legjobb. Honnan van egyebkent? Az Orange sajat szoftvert gyartott a telefonhoz? Ez az Orange, mint szolgaltato?
Ket kerdesem lenne ugy altalanossagban Mindenkihez:
1. Amikor egy nem default homescreent hasznalok, akkor a mindenkori homescreen theme naptar funkcioja sose jeleniti meg az aktualis to do listemet, csak az appointmenteket. Az eredeti symbianos homescreen kepes arra, hogy kulonbozo ikonokkal elkulonitse, es megjelenitse a fokepernyon mind a to do-t, mind a talalkozokat, naptarbejegyzeseket, stb. Meg lehet valahogy oldani, hogy a to do list is megjelenjen egy ilyen third party homescreenen is?2. Nektek mukodik az alap uzenetkezeloben az e-mail letoltesek idozitese? Az e-mail fiok -> options -> e-mail settings -> automatic retrieval-nal beallitom, hogy "e-mail retrieval enabled", beallitom, hogy mikor, milyen surun toltse le a leveleket, figyelmeztet, hogy jarulekos koltsegekkel jarhat, de utana nem frissiti az e-maileket a kivant idokozben, pedig szoktam mobil nettel hasznalni, igy annak a beallitasait ismeri a telefon. Mit csinalok rosszul?
-
ViharVadász
őstag
válasz
tzatzikiii #8243 üzenetére
Köszi, akkor ez lesz majd az első dolgom, hogy ezt megnézzem
-
TokLac
senior tag
válasz
tzatzikiii #8244 üzenetére
-
tzatzikiii
tag
válasz
tzatzikiii #8243 üzenetére
TokLac, targytalan.
megtanultam azota olvasni is!
-
tzatzikiii
tag
TokLac, a Parom kerdi, hogy van-e ennek 5800-val kompatibilis verzioja is, tudsz errol valamit?
@Zoli: akkor sok sikert kivanok hozza!
nezd meg majd mindenkepp, hogy a garilevelben tenyleg a keszuleked imei szama szerepel-e, szoval olyan parametereket ellenorizz, ahol a csalok csalni tudnak. Mondjuk en az ominozus becsapasi ugyemben kezhez se kaptam a telefont, de errol jobb nem is beszelni, hulye voltam.
-
ViharVadász
őstag
válasz
tzatzikiii #8241 üzenetére
Köszi az infót
Ennek a boltnak nincs weboldala, úgyhogy Online nem is tudnék telefont rendelni
Bár én inkább mindig szeretem ha egy boltból hozom ki a saját kezembe a telefon dobozt(benne a telefonnal persze).Plusz még ott ki is lehet próbálni a telefont mielőtt megvennénk, tehát szerintem egy megbízható bolt az
Ja és mellesleg ha egy WiFi Router lenne a telefon közelébe(Samsung i8910 HD) akkor azt automatikusan érzékeli?
-
tzatzikiii
tag
válasz
ViharVadász #8240 üzenetére
Csak vigyazz, mert en finoman szolva is ugy rab*sztam egy internetes hirdetessel es egy allitolagos bolttal amikor ezt a telefont keszultem venni, hogy azota jarhatok a rendorsegre tanuzni. Annyi a nagy szerencsem, hogy a kifizetett penzt visszakapom, de erre se volt eloszor tul sok esely. Szoval csak vigyazz.
-
TokLac
senior tag
Ez már a javított:
-
TokLac
senior tag
My Phone:
-
gPéter
tag
válasz
ViharVadász #8233 üzenetére
400euro alatt még neten sem igen láttam sk-oldalon,nemhogy üzletben.Az én 5hónapos használt cuccomat nem adnám el 160ért,mégha meglenne az N8as,akkor sem
-
ViharVadász
őstag
Bocsi, nem pontosan mobil szolgáltató, csak ilyen mobilkereskedés.Ott 159 euróért láttam
Kicsit én is furcsálltam az árát, hogy ilyen alacsony.Egyébként sajnos link az üzletükre nincs, így nem lehet bizonyítani.Aki netán Kassa környékén lakna, ott az egyik boltba(ha jól emlékszem a nevére valami MPShop vagy mi volt a neve) a boltnak.
-
gPéter
tag
válasz
Quasi_modo #8229 üzenetére
szlovákiai vagyok,de én is Pesten vettem a cuccot,itt nálunk sokkal drágábbak a telók mint Nálatok.
-
gPéter
tag
válasz
ViharVadász #8222 üzenetére
melyik szlovák mob.szolgáltatónál láttál "rendkívüli áron" i8910est?csak az o2 árulja,447euróért..mondjuk ez tényleg rendkívüli,csak nem jóértelemben
-
phaet0n
tag
válasz
kakuk100 #8225 üzenetére
Gondolom, valamilyen memóriakártyás művelet után jártál így. Ha igen, formázd a memóriakártyát a telefonodban (mármint az i8910-ben).
Ha ezután is ott vannak, X-Plore-ral töröld a következő két mappát: C:\101f8857\Cache és E:\101f8857\Cache.
A válaszomat pedig köszönd muveszurnak, Quasi_modonak, valamint Parcinak a kereső megírásáért.
-
kakuk100
őstag
Sziasztok!
A Galériába a Képek-Videóknál az egyik képből lett vagy 15 db. és nem engedi törölni. Nincs tippetek, hogy hogyan tudnám még is kitörölni? -
TokLac
senior tag
Az új főképernyő téma most már Nokia ikonokkal is: [link]
-
ViharVadász
őstag
-
TokLac
senior tag
Új főképernyőtéma! Érdemes megnézni: [link]
-
Quasi_modo
nagyúr
válasz
ViharVadász #8213 üzenetére
Ha játszani akarsz rajta akkor nézd végig ezt, és ha kellenek írj egy privit.
-
TokLac
senior tag
válasz
tzatzikiii #8215 üzenetére
Az enyémben javított a java és totálisan csicsa mentes.
-
migabi24
nagyúr
válasz
ViharVadász #8213 üzenetére
Ha játszani akarsz akkor iphonet vegyél
-
tzatzikiii
tag
TokLac, HENE: koszonom szepen! Nekem a regi Bukest van fent, elegedett vagyok az akkuidejevel, de annak meg regi a Java motorja, ugyhogy csak emiatt szeretnek valtani, de meg nem tudom, mire. Az uj Bukest rom egyaltalan nem szimpatikus a sok csicsa miatt, amiket tudom, hogy mind ki lehet gyomlalni, de inkabb rakok el egy olyat, amit nem kell kulon buheralni, szeretem, ha minden default tetszik. Vagy egy ujabb gyari kerul majd a telefonomra, vagy valamelyik faenil (csak nala nem jo az akkuido), vagy esetleg a Tied, TokLac, mert egyre tobb a pozitiv visszajelzesed.
Na de mindezt csak vizsgaidoszak utan, addig pedig gyujtom a tapasztalataitokat.Ja, es a mobilnet nekem is elkepesztoen szivja az akksit, jobban, mint a wifi vagy a navigacio.
-
ViharVadász
őstag
Sziasztok!Szeretném megkérdezni, hogy ebben a telefonban(Samsung i8910 HD) vannak előre telepített játékok?Mivel és nagy játékszenvedélyes vagyok, és ha szeretnék venni telefont, ez nekem fontos
És még azt szeretném megkérdezni, hogy lehetne 3D-s játékokat rá telepíteni?A válaszokat nagyon köszi, és bocsi az ilyen lüke kérdésekért.
-
HENE
aktív tag
válasz
tzatzikiii #8203 üzenetére
A korábbi Bukest féle ROM volt fent. Ahhoz képest érezhető a javulás. Nagyjából 3 napot bír egy töltéssel, ebben van elég sok rádió- és zenehallgatás, illetve mobilnet, illetve napközben Roadsync használat 15 perces frissítéssel.
Másoknak is érezhetően szívja az aksit a mobilnet? Nagyjából mennyit kellene bírnia? Mik a tapasztalatok?
-
Hadi
tag
Hyperx v5 hátteret fel tudja nekem vki tenni netre? vagy honnan lehet letölteni?
Feltettem én is a shell-t nem rossz de nem is vagyok annyira oda érte. HTC-s widget órát be lehet vhogy inportáni shellbe? A gyári olyan gyagyi. Mennyivel merül jobban az aksi ha állandóan fut a shell?
Nekem a sim-en vannak a telefonszámok és a shellben nem jelenik meg egy sem, erre mi a megoldás? -
BitiOne
tag
Aki kipróbálta már a turbó patch-et:
Van értelme?
Érzésre gyorsabb a tel?
Nagyon szívja az aksit? -
llll
senior tag
válasz
épp most szántam rá magam én is a JC1-re
és nem veszett el semmi
(még a hívásnapló sem - ellentétben Művészúrral) -
TokLac
senior tag
válasz
Az akku időt nehéz megfogalmazni. Maradjunk annyiban hogy a PE V3 akku ideje az élvonalban van. Modemet külön is frissíthetsz ez nem formázza a rendszert. Hogy melyik romot rakod fel azt neked kell eldöntened. Honlapomon találsz teljes rom infórt és videót is. Plusz az JC1 modem is ott van.
-
tzatzikiii
tag
Főleg az akku idő jó.
Mennyi az a jo? Tudom, hasznalatfuggo, de kb.
Mas kerdes: a masik forumon lattam mar, hogy van, aki csak modemet frissit. Ekkor ugye nincs adatvesztes? Mondjuk backupot igy is, ugy is csinalok elotte, de nem mindegy, mennyi macera van vele, mert ha sok, akkor egybekotom egy ROM frissitessel is inkabb, ket legyet egy csapasra.
-
HENE
aktív tag
Kb 1 hete használom a Omnia HD Pro Edition V3 ROM-ot, a JC1 modemmel. Eddig teljesen meg vagyok elégedve vele. Főleg az akku idő jó. (Bár az 3G internet nagyon tudja szívni.) Gratula az alkotónak!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Hibátlan Apple iPhone 15 Pro - Kártyafüggetlen - 128GB Fekete Titán (87% Akku)
- Apple iPhone 14 Pro, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy Xcover 5 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASUS STRIX B650E-E R7 7700 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080 10GB Thermaltake Ceres 500 850W
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B250 i5 6600 16GB DDR4 256 SSD 500GB HDD GTX 1050 2GB Zalman Z1 Njoy 550W
- 0% THM részletfizetés, beszámítás! Gamer PC, notebook, konzol, Apple termék, hardver KAMATMENTESEN!
- Eladó Új Motorola G31 4/64GB szürke / 12 hónap jótállással!
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged