Hirdetés
- Yettel topik
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- iPhone topik
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Apple Watch
Új hozzászólás Aktív témák
-
tzatzikiii
tag
Sziasztok!
Ma hajnal ota KNBS2 van a telefonomon, elbucsuztatvan az osregi gyarimat.
Egyelore teljesen elegedett vagyok vele. A zenelejatszo misztikus kattogasa, ami csak tariattilanal es nalam jelentkezett, elmult, egyik lejatszonal (Power mp3 es gyari) sem hallom. A gorgetorutinnak nagyon orulok, bar nem tudom eldonteni, hogy hasznaljam-e a gyorsitott rutint vagy eleg-e nekem az alap.
Ami pedig az akkumulatort illeti: nalam baromi jo. Tegnap hajnali 3 ota flasheltem, telepitettem programokat, legalabb egy orat wlanoztam, egy orat zenet hallgattam, fel orat beszeltem, es osszesen ket csik fogyott belole. El vagyok tole ajulva.
@Senser: nekem IVS az elozo telefonomon volt (Samsung omnia), es picit ambivalens vagyok vele kapcsolatban. Kicsit draga, de tenyleg osszekarcolhatatlan, jol ki van talalva. Viszont igaz a negativ kritika is: a kijelzo erzekenyseget csokkenti (az elozo telefonom kijelzoje rezisztiv volt, azon eleg zavaro...), egy ido utan sargas-narancssargas elszinezodest vesz fel, es par honap mulva (6-10) elkezd felpondorodni a szele. Vegeredmenyben en leszedtem, gondolvan, hogy ujra visszarakom (popec kis szettben erkezett, volt hozza pot tapasztofolyadek), de a ronda elszinezodes miatt inkabb kidobtam.
Egyebkent tokatol bokaig lefedi a telefont, nagyon ki van talalva. -
Senser87
tag
Használ valaki IVS fóliát a teljes telóra? Ha igen, akkor melyik részeket fedi le? Hány darabból áll?
-
Senser87
tag
válasz
Quasi_modo
üzenetére
Nézd, én eddig bármilyen gépre feldughattam, tároló módban ment. Saját gépeimen, (csak az egyiken van driver, mert csak laptopról flashelek, másikon nincs, ott csak tároló mód van), barátnőm gépén ugyancsak nincs semmi, tároló mód ott is megy. Olyan mint egy pendrive. Látom a mass memoryt és a kártyát.
-
phaet0n
tag
Mostanában sok mindent kipróbáltam (saját widget, gdesk, ilyen-olyan témák), és az akkuidővel kapcsolatban rossz tapasztalataim voltak. (24 óra után csak egy csík maradt a márc. 29-ei HX v3 romnál)
De most kipróbáltam, hogy a home screen theme-et basicre állítom, a sima témát a HX-es precisionre, és a SPB M. A. alpha mellett is nagyon jó lett az üzemidő (közel egy nap után egy csík sem ment le, pedig elég sokat nyomogatom). Azt hiszem, most már így fogom megvárni a végleges SPB-t. -
dudi6
senior tag
válasz
chipi-85
üzenetére
Köszi, de ezek mind megvoltak. Viszont megoldottam!!!!!!
bereggeltem egy külföldi oldalra, ott letöltöttem egy widgetet (usb path test tool)
Ezt elinditva a következő képernyő fogadott.
[1] MODEM USB[*]
[2] PDA USB
[3] MODEM UART
[4] PDA UART[*]Át kellett állítanom az [1]-ről (Modem) [2]-re (PDA). Így kell kinézzen:
[1] MODEM USB
[2] PDA USB[*]
[3] MODEM UART
[4] PDA UART[*]Fel is raktam egy filmet és szuperul működik.
Utoljára akkor voltam ennyire boldog mikor megkaptam az első biciklimet.
Köszi mindenkinek a segítséget. -
-
dudi6
senior tag
válasz
Quasi_modo
üzenetére
Töltés van, más nem történik...Telefonon connectivity résznél "not connected" van.
Ha kikapcsolt állapotban dugom rá és ugy kapcsolom be akkor rákérdez, hogy akarom csatlakoztatni, és akkor a connectivity résznél már jelzi, hogy milyen módban vagyok, de a gépen semmi...Eszközkezelőben is jónak tűnik minden (Modem, usb). Virtuális gépen már felpakoltam párszor a drivereket. Driver nélkül is néztem..1 hete ezzel "játszogatok", szinte mindent kipróbáltam...(XP-n, Vista-n) -
Senser87
tag
válasz
tariattila
üzenetére
Az Opera mobil nekem is csinálja ezt, eddig minden rom esetén előfordult amit használtam.
-
Quasi_modo
nagyúr
Így nem sok értelme van a telefonnak, még zenét se tudok rátenni...

Attól még van értelme...
Addig is amíg nem áll össze az USB, addig kékfogon küldözgethetsz. (lassabban)
Valószínüleg újra kell telepíteni a PC-n a drivereket, de lehet, hogy az egész Wint. (Volt akinek casak az segített.
Mi történik USB csatlakozáskor? Töltés van? Mobil kiír valamit?
tariattila és mi lett a kijelző sorsa??
Erre látod nem emléxem. Párszáz hsz-szel ezelőtt volt. Vissza kellene keresni. Valami olyasmi volt, hogy alul szines csíkok jelentek meg. Kép is volt linkelve.
bigmasterg Gratula, és ez a gép nem csak az ára miatt jó. -
dudi6
senior tag
Usb csatlakozás mindenkinél jó? Mert én már vagy 1 hete próbálkozom felismertetni a gépemmel a telót.
Valami ötlet valakinek? Így nem sok értelme van a telefonnak, még zenét se tudok rátenni...
-
galusz72
tag
válasz
bigmasterg
üzenetére
Gratulálok! Használd egészséggel minnél tovább! Jó a romod. Legjobb az akuideje és szép képeket csinálhatsz vele ha odafigyelsz néhány dologra.

-
bigmasterg
addikt
Sziasztok!
A mai nappal én is beléptem az I8910 tulajok táborába.
Több jelentkező is volt mellette (M. Milestone, HTC Desire), végül az ára miatt lett ő. (fél éves, karc mentes 75ért
).
A telefonon nem gyári fw van, több helyen is néztem rajta és a következőket találtam: i8910KNBS2 ; i8910serjB2 ; I8910XXJA1.
Használtátok már ezt? Mi róla a vélemény? Milyen hibái vannak, érdemes-e egy másikat felrakni helyette? -
expander
senior tag
ha jol tudom vannak ilyen csillag-kettöskereszt kodok, amik "durvabban" formaznak, mint a 3gombos hardreset. ki kellene probalnod azokat, mert lehet, hogy az elözö tulajnak volt valami gondja vele, es meg mindig azzal van a gubanc
-
expander
senior tag
valami hatalmas, orbitalis problema lehet azzal a telefonnal ... en nem szoktam nezegetni, mert nalam nem problema ha tölteni kell a telefont, vasarnap este töltöttem fel, meg most van rajta 2 egyseg pedig, mindennap kb 10-15perc telefonalas, 1ora zene, 1ora net, semmifele energiatakarekossaga trükk nincs benne (csak a videomegosztas kikapcsolasa, dehat az nemis trükk igazabol)
-
tzatzikiii
tag
válasz
tariattila
üzenetére
Szamottevot szerintem sem, inkabb ez a sok kicsi sokra megy elve. En sem energiatakarekossagi megfontolasbol kapcsolom ki, hanem azert, mert egyszeruen zavar.

-
tariattila
veterán
válasz
tzatzikiii
üzenetére
ebben nem hiszek, hogy okozna számottevő többletfogyasztást.

Quasi_modo és mi lett a kijelző sorsa?? szerintem ezzel elhajtanának (még az a kategória...)
-
Quasi_modo
nagyúr
válasz
tariattila
üzenetére
továbbá az normális, hogy pl egyszínű háttérnél a kijelző jobb alsó része nagyon enyhén más (zöldes) színű ???
Nem normális. (Valakinek volt már itt kijelző problémája régebben.) -
tzatzikiii
tag
válasz
tariattila
üzenetére
Sajnos nem valaszt adok a kerdeseidre, csak arra enged kovetkeztetni elozo hozzaszolasod, hogy nalad a giroszkop be van kapcsolva.
No marmost, itt is es priviben is osszehasonlitottuk tobbszor a Te es az en akksi uzemidomet, es mindig az enyem volt tobb. A korrektseg erdekeben hozza kell azonban tennem, hogy en megszokasbol eleve kikapcsolom a giroszkopot, igy ez is magyarazza reszben, hogy miert bir tobbet az en keszulekem.
Pü-re is valaszolok majd, ha megvagyok a telepitessel, de arra csak keso este kerul sor. Koszi az infokat!

-
tariattila
veterán
nektek szokott az opera mobile olyat játszani, hogy kijelző fordításra kilép ???
eddig nem csinálta most pedig harmadszor indítom és mindig kilép...(na most negyedszerre meg már megint jó...)
???
továbbá az normális, hogy pl egyszínű háttérnél a kijelző jobb alsó része nagyon enyhén más (zöldes) színű ??? most figyeltem fel rá tehát nem vészes...csak fura...
-
Senser87
tag
válasz
galusz72
üzenetére
egyszer próbáltam, 2 dolgot állítottam be neki, hogy telepítsen, már nem emlékszem pontosan hogy volt, lehetne még rajta javítani, mert nehéz egyenként kiválasztani mit telepítsen, egy bepipálós módszer jobb lenne, de ha egy mappába beteszed ami kell, akkor könnyen kiválaszthatod a select all-al. Működött.
-
Senser87
tag
válasz
galusz72
üzenetére
(#7330) Senser87
"Valamint valaki kérdezte, hogy hogyan lehet gyorsan installálni programokat flash után, és van egy progi, az a neve, hogy lfile. Nah ezzel lehet csoportos installt csinálni, úgy hogy egy mappába pakolod azt, amiket fel akarsz tenni, kijelölöd mindet és magától szépen felrak mident. Nokprog.hun keressétek, szignózni kell!"
-
Bdanyy
addikt
válasz
tariattila
üzenetére
Sőt, ha esetleg 0 csíkod van, akkor egy ki-bekapcs után több is lehet még.
-
tariattila
veterán
köszi... ezen felbátorodva nem is töltöm...kíváncsi leszek...
amit észrevettem az az hogy ha a muveszur által javasolt wlan energia tak. üzemmódot kikapcsolom akkor langyosodik...
inkább akkor ezt defaulton hagyom...a bukest rom ota nem dobál le wifirôl ha képernyôt feloldok...
-
Bdanyy
addikt
válasz
tariattila
üzenetére
elvileg szerintem simán mehet még, nekem 1 csíkon rengeteget bír, kb annyit mint az előző összes együttvéve vagy mégtöbbet. Szerintem ennél a romnál előfordul hogy rosszul jelzi az akksit.
-
tariattila
veterán
válasz
üzenetére
hát a fring-ből nem engedek...attól nem merülhet (sokkal)gyorsabban...
a nokiáim is elmentek 1-2 napot használat függvényében folyamatos fringel...
az E52 pl. amiben ugyanekkora az aksi például 4 napot is...jó, tudom annak fele ekkora a kijelzője de sajna ez a tel.akkor se menne el érzésem szerint 2 napot ha alig kapcsolnám be a kijelzőjét...
a garanciális kérdés meg elég necces innen...főleg, hogy gsm line garis...gondolom menne az ide oda küldözgetés...ha pedig személyesen hurcolom akkor anyagi csőd...
-
muveszur
addikt
Srácok! Szerintetek a HTC Evo TFT kijelzője mekkora visszalépés lenne a HD-hoz képest? Véleményetek jöhet PÜ-ben is.

-
törölt tag
válasz
Quasi_modo
üzenetére
még nem tudom, sokat nem szeretnék az i8910 szolgáltatáskínálatából leadni, de "hagyományos gombos" telefont szeretnék, így nagyjából 2 alternatíva marad, az innov8 és az n86, de még meglátom
-
törölt tag
válasz
tariattila
üzenetére
ha már próbáltad fring nélkül is, és ugyanez a jelenség, akkor én már biztos beadnám szervízbe, ez már nem ROM függő... vagy telefon vagy akksi hiba lehet, nekem a gyári rom -mal is elment 2-3 napot, és a mostanival is elmegy gond nélkül 2 napot ha gyötröm, ha meg nem akkor 4 napot is
-
muveszur
addikt
válasz
tariattila
üzenetére
Már kijött a changelog a nokiaprogramokon...
De amíg nincs elérhető, hibátlan ROM addig semmi sem biztos. -
tariattila
veterán
válasz
Quasi_modo
üzenetére
igen a 0 csík állapot még új nekem ...

-
Quasi_modo
nagyúr
válasz
tariattila
üzenetére
akkor ezzel lehet, hogy reggelig elpislákol még???
Ha már nem gyötröd akkor igen.
És van még a 0 csík állapot is. -
banpity
tag
válasz
tariattila
üzenetére
Szia
Nekem napközben navigációnál szigorúan autós töltő bedug.Elég sokat használom a navit és ha nem tölteném közben szerintem 3 max. 4 óra alatt lemerülne. -
Bdanyy
addikt
válasz
tariattila
üzenetére
Szia!
Nekem KNBS3 van, azért kérdezem, mert annál a romnás és ennél is az első pár csík nagyon hamar merül, de 1 csíknál gyakorlatilag rengeteg van még hátra. Sőt, mikor már lekapcsolja a fényerőt 0 csíknál, akkor még ha újraindítod a telefont 2-4 csík között szokott lenni pár perc várakozás után. Nekem ez a rom még nem merült le egy nap alatt szerencsére, annak ellenére hogy eléggé hülyén jelzi az akkuidőt. Nálad 12 óra alatt ténylegesen lemerül, vagy csak jelzi, hogy 0 csík van?
-
HENE
aktív tag
Művészúr!
Nagyon szuper az IPhone billentyűzet, csak az a gondom, hogy már másodszor hülyül meg. Üzenet írásnál és a naptárnál is kiírta, hogy a funkció nem elérhető. Újratelepítés megoldotta. Mi lehet a probléma? Bukest ROM van fenn.
-
tariattila
veterán
válasz
muveszur
üzenetére
úgy gondoltam, hogy ha lezárom a fizikai gombbal akkor nehogy már felülbírálja a döntésemet...de mégis...
tudom mindig a nokiás megoldásokra hivatkozok de ott lehúzom a bill.zárat és lekapcsol a kijelző bármi is fut a háttérben...
Bdanyy: miért kérdezed? tudsz összefüggéseket a verziók és merülések között?
ezzel a rommal pl. már nem melegszik a telefon üresjáratban...a gyárival simán ilyet csinált... -
muveszur
addikt
válasz
tariattila
üzenetére
A naviprogiknál szokott olyan beállítás lenni, hogy mit csináljon a fényerővel. Szerintem el is lehet sötétíteni őket bizonyos idő után vagy háttérbe küldeni.
-
Bdanyy
addikt
válasz
tariattila
üzenetére
Pontosan melyik rom van fent neked?
-
muveszur
addikt
válasz
Quasi_modo
üzenetére
Igaz én nem Sygic-kal próbáltam, de nekem 2 biztos lement 1 óra alatt.
-
muveszur
addikt
válasz
tariattila
üzenetére
Az az 50 perc navi azért nem kevés.
-
tariattila
veterán
ez a telep téma nem hagy nyugodni...
reggel nyolckor vettem le töltôrôl azóta 50perc navi kb egy óra wifi net... és háttérben fring... ja és kb öt perc beszélgetés.../ez szerintem nem extrém felhasználás/
a töltöttségem pedig két egység...talán a 12 óra meglesz... mi lenne ha rendesen nyúznám??? -
tzatzikiii
tag
válasz
Quasi_modo
üzenetére
Khm, hat igen.

Nekem a connection manager jobb felso csucsokbol valo elohozasa volt a legkellemesebb meglepetes, amit eddig tapasztaltam. Egyszeruen megvaltasnak erzem ezt a fajta kenyelmesseget (mondjuk a hivo gombbal el nem erheto szamtipusok ellenere) a windows mobile utan.
-
Quasi_modo
nagyúr
Na ja hát nem mindenki veszi észre, hogy ott felül is ikon van. (én sem elsőre).
De mondjuk ott fölötte az óra az is egy ikon. Hogy onnan is tudok órát meg ébresztést állítani azt pl. még később vettem észre. -
Senser87
tag
válasz
Quasi_modo
üzenetére
Így már megvan!

Köszi -
tzatzikiii
tag
válasz
Quasi_modo
üzenetére
Felül a jobb oldali ikon.
Na ez marad ki nekem.

Koszi, igy mar ertheto! Picit azert kenyelmetlen, mert megszoktam, hogy fokepernyorol a hivasgombbal nezem meg a logot, de az ott megnyilo menu az a menu -> tools -> log bal felso ikonjanak megfelelo reszt mutatja, es abbol sajnos nem derul ki pontosan a hivo fel aktualisan hasznalt telefonszama. Igy osszessegeben, bar orulok, hogy mutattal ra megoldast, megis kicsit sajnalom, hogy alapbol nem derul ki a szam tipusa.
-
Quasi_modo
nagyúr
válasz
Senser87
üzenetére
Hmm. Napló.
Felül a jobb oldali ikon.
Megjeneik a hívások listája. Ott rábökni egy névre.
Utána látható: dátum, irány, típus, szám.
tzatzikiii Előbb felül válaszd a jobb oldali ikont.
A bal oldali ikonhoz tartozik: fogadott, nem fogadott, stb. A jobb oldalihoz meg a teljes lista. Ha ezt nem tudod kiválasztani, mert esetleg nem reagál a gép, akkor témát kell váltani. Némelyik (nem gyári) téma képes erre. -
tzatzikiii
tag
válasz
Quasi_modo
üzenetére
Szia!
Koszonom a valaszod, de sajnos tovabb ertetlenkedem. Ha a naplo listajaban (mondjuk a nem fogadottaknal) rabokok a hivora, akkor a felugro ablakban harom opcio jelenik meg: hivas, uzenetkuldes, mentes a nevjegyzekbe. Also sor az utobbi. Mit csinalok rosszul?

-
Senser87
tag
válasz
Quasi_modo
üzenetére
Ezt én nem találom

-
Quasi_modo
nagyúr
válasz
tzatzikiii
üzenetére
Ha a napló listájában ráböksz a hívó nevére, akkor az alsó sor a hívó száma.
-
tzatzikiii
tag
Sziasztok!
Azt vettem ma eszre, hogy hiaba van egy-egy telefonkonyvi bejegyzesemhez tobb darab, kulonbozo tipusu telefonszam elmentve, ha megnyitom a call logot, akkor ott egysegesen minden telefonforgalmat a mobiltelefonszamokhoz hozzarendelt ikonnal jelol. Tehat tok mindegy, hogy XY nevu kontaktom a vezetekesrol, a munkahelyi szamarol, vagy netan mobilrol hivott, mindig a mobil narancssarga ikonja jelenik meg a logban. Csak ugy derul ki, hogy adott idopontban epp melyik szamrol keresett XY, hogy direktben visszahivom (es akkor, teszem azt, ha pl. vonalasrol hivott, akkor azt hivom vissza). Ez engem kicsit sajnos zavar, ugyanis van olyan kontaktom, akinel kifejezetten fontos tudnom, hogy epp mobilrol vagy munkahelyirol hivott-e adott idopontban, de igy sajna eleg nehezkes ezt kideritenem. Vice versa is igaz ez: ha a dialled numbers logot nezem, ott se derul ki szamomra, hogy en melyik szamot hivtam az elmentett harombol, mert egysegesen a mobilikont rendeli hozza a telefonforgalomhoz.
Van esetleg erre valami megoldas (akar kulso program is)?

-
Peti567
aktív tag
válasz
tariattila
üzenetére
Ilyet tud a gyári is, be van állítva hogy 5 percenként frissítsen és jelzi ha jött!
Vagy ez nem ilyen?
"plusz leszinkronizálja a gmail..hotmail stb...kontaktokat a tel.névjegyzékbe és a naptárbejegyzéseket is.../persze csak ha beállítod neki.../"Ez mit jelent? Mit tud csinálni a naptár bejegyzésekkel?
Hogy ha beírod a naptárba egy email címet akkor ő azt felismeri? ezt jelentené?
Köszi
-
Senser87
tag
válasz
Quasi_modo
üzenetére
Nálam is a resco van fent, csúcs, de ha teljes képernyőn nézed a fotókat nehéz lapozgatni, mert a képet a váltáshoz a fél képernyőig el kell húzni, szvsz ez az egyetlen hibája. A gyárin nagyon könnyen lehet képet váltani, csak megpöccinted és már ugrik is...
Valamint valaki kérdezte, hogy hogyan lehet gyorsan installálni programokat flash után, és van egy progi, az a neve, hogy lfile. Nah ezzel lehet csoportos installt csinálni, úgy hogy egy mappába pakolod azt amiket fel akarsz tenni, kijelölöd mindet és magától szépen felrak mident. Nokprog.hun keressétek, szignózni kell!
-
válasz
Quasi_modo
üzenetére
Na, erről még nem hallottam! meglesem!
Tényleg nem egy nagy szám, csak annyi hogy nem a gyári képnézegető van, hanem egy kicsit szebb!Az ujjlenyomat progi úgy működik ahogy phaet0n kolléga leírta!
Az optionsban meg tudod adni, hogy mennyi rezgés után oldjon ki!
Én használom, és jópofa dolog!
-
TokLac
senior tag
válasz
tariattila
üzenetére
Köszi. Meglátjuk hozza-e az 5800 modding sikereit...
-
TokLac
senior tag
Üdv!
Új infó: Látogassátok meg az aláírásom....
Remélem ennyi belefér a közlésbe... -
-
tariattila
veterán
válasz
Peti567
üzenetére
pl mint a nokiának a messaging szolgáltatása ami ugye 30nap után fizetôs...folyamatos szerverkapcsolat segítségével azonnal értesít ha van mailod...

emoze-t használtam ami beépül a telo üzenetmenüjébe mint pl a gyári postafiokbeállítás...plusz leszinkronizálja a gmail..hotmail stb...kontaktokat a tel.névjegyzékbe és a naptárbejegyzéseket is.../persze csak ha beállítod neki.../ -
Peti567
aktív tag
válasz
tariattila
üzenetére
ömm, mi is az a push funkció?

Ez az ujjlenyomat progit ha valaki kipróbálta már, érdekelne egy beszámoló!
Mi van ha lezár a teló és utána nem ismeri fel az ujlenyomatom, nem tudok többet belépni?
-
Ha érdekel valakit egy nagyon szuper képnézegető:
Photo flow
Vagy egy működő ujjlenyomat védelem a telefonunkra:
Fingerprint accesA bolg címe a videók alatt!

-
fungi
aktív tag
Szia! Köszi a tippeket, a Sim üzenetekről teljesen megfeledkeztem, most már nem
villog az az izé, A kapcsolattal is pont addig jutottam, a gép még
nem veszi észre a telt, fordítva igen.Nemtom mit törölhettél, az enyém 2hetes 2009 májusi(gondolom az első)
szoft van rajta, és nem töröltem semmit, új még a Symbian nekem.
Gyári beállításokat visszaraktam, de eddig csak egyirányú a kapcsolat.Talán a héten eljutok nálam hozzáértőbbhöz, ha sikerül valami, jelzek!
Köszi még1szer
-
phaet0n
tag
Nem tudok mást mondani, csak azt, hogy jól "keresztbe tesz" a Samsung azoknak, akik akarnak is valamit fejleszteni a telefonra.
Nemrég írtam, hogy próbálkoztam használni WRT parancsokat widgetkészítéshez (hogy VALÓDI widgeteket készítsek), és utólag kiderült, hogy a Samsung szerint a Samsung Widget API támogatja is a WRT-t (ezt a samsung hivatalos fejlesztői oldalán olvastam). De egyszerűen nem sikerül működésre bírni semmit sem. Ami alkalmazásként működik a telefonon, azt nem tudom kirakni widgetként.
Azóta próbálkoztam a bondi nevű nyelvbe is belenézni (_a Samsung szerint ezt is támogatja a telefon widgeteknél!_ - és nem mellesleg ebben is elég nagy lehetőségek rejlenének), de semmi nem működött. És nagyon úgy tűnik, hogy nem is akarnak változtatni a helyzeten.Szomorú vagyok. És meg vagyok győződve arról, hogy ha nem lennének olyan emberek, mint az általunk jól ismert ROMfőzők, lényeges javításokban nem is részesülhetnénk. Hálásak lehetünk nekik.
-
galusz72
tag
válasz
tariattila
üzenetére
Nálam gond nélkül fut a 2010 februári EMOZE. Azt hiszem v 2.03

-
Maxentius
addikt
válasz
tariattila
üzenetére
Üdv! Küldtem pü-t linkkel.

-
dudi6
senior tag
Szia! Törölni kell a Sim kártya üzeneteit (Messaging-->Options-Sim messages), és akkor eltűnik a kis ikon.(Nálam kb 10 sms volt, amikor már csak 2 maradt eltűnt a villogó üzenet) A kommunikáció még nem oldódott meg. Pedig már feltettem vagy 100-szor Virtuális gépre a dolgokat. Sok mindent kipróbáltam, amiket írtak külföldi fórumokon, de egyik se működött nálam. Viszont egy dologban előre haladtam, a telefon már jelzi hogy, csatlakoztatva van (eddig "not connected" volt). Ezt pedig úgy sikerült, hogy kikapcsoltam, rádugtam a gépre, majd bekapcs, rákérdezett, hogy milyen módban akarom csatlakoztatni, és így a telefonban már kiírja, viszont a gépen semmi(ha bekapcsolva dugom rá, akkor nem kérdez semmit és továbbra is "not connected")....Várom Bukest új romját, mert lehet kitöröltem valamit amit nem kellett volna(+holnap lesz csak mem. kártyám amire lementek mindent) Ha viszont ezután se lesz jó, akkor nem tudom mitévő legyek...

-
Peti567
aktív tag
válasz
tariattila
üzenetére
A gyári email kezelő nekem tökéletesen működik a gmail fiokommal!
Ndrive-ba kell még valami segítség?
Már itthon vagyok írj ha van valami.... -
Tanbá-apó
tag
válasz
tariattila
üzenetére
Profimail, valós idejű IMAP mód.

-
tariattila
veterán
mély fájdalommal konstatáltam, hogy a nokián oly nagyszerű EMOZE push mail program nem fut ezen a telón...(rinyál, hogy csak nokiának való...
)tudtok valami más alternatívát?? (csak Gmail-re kellene, hogy menjen...
) 
-
fungi
aktív tag
Szia, azt kérdezném hogy megoldódott-e a "Sim-memória megtelt" villogás és
a sz.géppel való kommunikációképtelenség, mert nekem pont ugyanezek a gondjaim,
2.0-ás az Usb-m, adatkábel tölt, stb, és a Sim-kártyáról is hiába törlök, csak villog...Biztos banális dolog, szóval lett megoldás? Köszi.
-
muveszur
addikt
Szignózott HellOX2.03-at csak és kizárólag a készítők holnapjáról lehet elérni egy kis összeg ellenében.
Szignóznod magadnak kell, részletes leírást olvashatsz róla a blogomon.
Mellesleg mi is küldhetünk neked szignózottakat, de az csak a mi telefonunkon megy...Szóval értelme nincs.
-
k.
őstag
Tegnap felkerült a kicsire a legújabb magyar szoft-nem ment könnyen
-. Szóval most van öröm.
DE:
Nem tudná valaki elküldeni nekem a szignózott!!!! helloOX 2.03as verzióját? Nagyon jó lenne, a szignozással nem tudok dűlőre jutni.
Nagyon hálás lennék

-
dudi6
senior tag
Sziasztok! Milyen képernyővédő fóliát ajánlotok? Hol érdemes venni? Nincs valakinek 1 eladó?

Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! HP EliteBook 850 G1 - i5-4GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070 12GB GAMER termékbeszámítással
- Apple iPhone 12 Pro / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Apple iPhone 15 128 GB Kék 12 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2159
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Próbáltátok már? Megbízható, kérdezi h hová telepitsen?