- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- One mobilszolgáltatások
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- VoLTE/VoWiFi
- Mobil flották
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
Új hozzászólás Aktív témák
-
ere233
tag
válasz
chipi-85 #9101 üzenetére
köszi a infót
már feltettem az új bukest féle romot és kilőttem mindent így már remek a gép most vagyok 3 ik napos és még van 3 vonal rajta úgyhogy megoldódott a dolog nem bántam meg ezt a telefont nagyon ott van szeren és ezzel az új rommal ég és föld a különbség
na meg feltettem a taskman is amivel a processzeket kilőtem
-
Gabi 8906
senior tag
válasz
chipi-85 #9061 üzenetére
Nekem volt Wavem.Szoftverben sokkal stabilabb a HD.
Akkuidőben ugyan olyasmi a 2-ő.Kinézetben jobb a wave (legalábbis énszerintem..)
...Na meg persze prociban,de a HD-t is ugyan olyan gyorsnak találom működésben.
Csak videókban való tekerésnél jönne jól egy nagyobb proci.... -
Bdanyy
addikt
válasz
chipi-85 #8887 üzenetére
Ilyen nem fordult elő,viszont töltéssel kapcsolatban volt egy fura jelenség ami talán kétszer jött csak elő. Mikor töltőn volt a telefon és kikapcsoltam hogy újraindítsam, volt hogy elkezdte ki be kapcsolgatni a kijelzőt az i8910 hd felirattal, és addig így maradt, amíg ki nem vettem az akkut.
-
tzatzikiii
tag
válasz
chipi-85 #8756 üzenetére
@ chipi85: na jo, de azert, mert nehanyan CFW ellenesek, meg nem kell altalanositani.
Velem konkretan azt is kozoltek itt a forumon, hogy ha nem tetszik a gyari rom, akkor miert ilyen telefont vettem - LOL. Az ilyen okoskodast, hidd el, nem eri meg mellre szivni, mindenki a maga portaja elott seper.
A tobbi fozott romrol pedig azert nem esik szo, mert ugy tunik, kozulunk meg senki nem probalta. Nekem az elso fozottem egy Bukest-fele rom volt marciusban, nagyon elegedett voltam vele, de amikor valtottam, akkor nem folytattam a Bukest vonalat, mert unszimpatikus volt az az agyba-fobe csicsazas (problemazas a lakat, az ikonsor szinen, az animalt hatteren, es mindezt ugy beharangozva, mintha valami vilagszenzacio lenne), HX egyszerusege szinten nem az en vilagom, viszont kompromisszumnak ott volt faenil es TokLac, csak utobbi romoknak jobb az uzemideje, szerintem. De ha van tapasztalatod masbol, miert nem kezdemenyezel Te, miert nem osztod meg Te?@TokLac: azt hiszem, nem a legbolcsebb megoldasra jutottal.
Nem akarsz esetleg mas belatasra jutni?
szerintem sokan orulunk itt neked, akkor is, ha nincs mas tema - de ahogy leirtak elottem, a tema nem miattad fogyott el.
-
tzatzikiii
tag
válasz
chipi-85 #8749 üzenetére
Most mi van, savanyu a szolo? En pl biztos nem akartalak meglincselni, mert sose teptem a szamat egyik CFW miatt sem, es sose idegesitett, ha valaki CFW-t tesz fel, nekem is az volt az elso dolgaim egyike (mas kerdes, hogy en is le lettem oltva, de tudom kezelni, nagylany vagyok). Dobj fel mas temat, ha eszedbe jut valami...
-
ViharVadász
őstag
válasz
chipi-85 #8332 üzenetére
2 év garancia, de azt ott említeni kell, mert nekünk is elfelejtett adni, 1 órán belül kicsomagolásnál vettem észre, hogy nem adtak garanciát, de említették.Úgyhogy szóljál, és ha kimennél a boltból, ajánlott már rögvest biztonságos helyen megnézni, adtak-e hozzá 2 éves garanciát.
-
TokLac
senior tag
válasz
chipi-85 #8338 üzenetére
Van egy olyan sejtésem hogy flash előtt nem formáztál le mindent. Többen használjuk a V4-et és a V3-at, a kettő szinte egyforma. De ilyen hibák soha nem voltak. Nállam nagyon nagy igénybevételnek van kitéve a teló, használom. Soha semmi ilyen nem volt vele. Javaslok egy totális formatot. Előbb E-F meghajtó majd hard reset. Meghálálja a készülék hidd el.
-
válasz
chipi-85 #8104 üzenetére
Na most lehet hogy én baktam el valamit, de HX-V5-23-ban semmi Kastor effect, és nincs Turbo alkalmazás
Sőt nemhogy turbó nincs benne, de még lassabb mint a KNBS5-el!
Alkalmazások megnyitása 8-10 mp, úgy hogy semmi extra nincs felrakva, csak mit az FW magának felrakott!
Az effectet be kell valahol kapcsolni?Érzem, hogy ez a V5 nem sokáig lesz fent!
-
Senser87
tag
válasz
chipi-85 #7768 üzenetére
Nekem Bukest romom még nem volt, előtte is HX-em volt, mert kellett a gyors java, az is merült ha játszottam rajta, vagy neteztem, megszoktam, hogy töltöm, szóval ennyi. Otthon ha az asztalon van éjjel és kilóg belőle egy kábel, nem nagyon zavar, és még a netet is folyamatosan járathatom rajta
-
válasz
chipi-85 #7694 üzenetére
1 nap után jelentés a HX v4-ről:
jó, gyors, stabil, probléma mentesen megy!
Az akkuidő viszont gyengébb mint pl: Bukest KNBS2 féle!
Mindent kikapcsoltam, ami a nagykönyvben meg van írva, kivéve az automatikus fényerő (de az bukestnél is be volt kapcsolva) és éjszakára be volt kapcsolva, és most a fele már lement/
Normális használat mellett (net nem volt)! -
válasz
chipi-85 #7618 üzenetére
Hát én most úgy vagyok, hogy Faenil féle n2o2 rom, nem nyerte el a tetszésem
Bukest féle KNBS2 jobban elnyerte a tetszésem!
Több apró hibát is felfedeztem, de már elfelejtettem.
A legnagyobb ami zavar, az a kettős mássalhangzós partnerek megtalálása a telefonkönyvben
Amennyire gyors a program, annyi időt elb***ok a nevek megkeresésével!Ami még jobban bosszant, hogy hiába mentettem el az sms-eimet flashelés előtt PC S7-el, az elmúlt 2 hét üzeneti elvesztek
A telefon látja, de nem tudja megnyitni! Sem a céges gép (XP) sem az otthoni (Win7) nem tudja 100%-ban visszatölteni, hibát jelez ki, és nem nyit meg közel 60 sms-t!
Erre nem tud valaki megoldást?(C: re vannak mentve az üzenetek)
-
dudi6
senior tag
válasz
chipi-85 #7394 üzenetére
Köszi, de ezek mind megvoltak. Viszont megoldottam!!!!!!
bereggeltem egy külföldi oldalra, ott letöltöttem egy widgetet (usb path test tool)
Ezt elinditva a következő képernyő fogadott.
[1] MODEM USB[*]
[2] PDA USB
[3] MODEM UART
[4] PDA UART[*]Át kellett állítanom az [1]-ről (Modem) [2]-re (PDA). Így kell kinézzen:
[1] MODEM USB
[2] PDA USB[*]
[3] MODEM UART
[4] PDA UART[*]Fel is raktam egy filmet és szuperul működik.
Utoljára akkor voltam ennyire boldog mikor megkaptam az első biciklimet.
Köszi mindenkinek a segítséget. -
válasz
chipi-85 #7039 üzenetére
Tegnap felraktam a telefonomra a Kaspersky Mobile Sec. 8-at, de most nem tudom letörölni, mert a telefon bekapcsolása után már azonnal frissíteni akar
Amikor törölni akarom (valószínűleg, mert a háttérben fut) így kiírja, hogy nem törölhető!
"Csökkentett" módban is ugyan ez a helyzet.
Hogy tudnám kilőni a háttérben futó alkalmazást?Ebben tudna valaki segíteni?
-
tzatzikiii
tag
-
Peti567
aktív tag
válasz
chipi-85 #6613 üzenetére
nekem is egy nap az üzemidőm, mondjuk használom is rendesen...
Szerencsére én tudom tolteni sokszor, kocsiba is van toltom meg szerencsér usb-rol is tölt!
Feltettem az uj Ndrive navit, nagyon jo, ezt tudom huzigálni is!
Netrol ez nem tudja a kozlekedési imfokat, mint az ovi maps? -
llll
senior tag
válasz
chipi-85 #6602 üzenetére
a Művészúr tippjein túl:
-amikor nem navigálok, akkor a helymeghatározási módszereknél még a beépített gps elől is kiveszem a pipát
(a másik kettőnél meg be sem rakom soha)
-a helymeghat. módszerek alatt van a helymeghat. szerver
ez foggalmam sincs micsoda, de azt is letiltottam
navigálni enélkül is navigál
-az egyik gyorsindító ikonom a handy taskman
erre szinte mindíg rányomok, amikor kilépek a menüből, mert időről-időre futva marad 1-2 alkalmazás a háttérben
mindent bezár, majd a taskmanból is kilép...
-blútyúk és wifi természetesen 1 másodpercig sincs bekapcsolva fölöslegesen
-és mint mondottam volt, mindezekkel együtt is erősen használatfüggő az akksiidő
tehát ha használod a telót, akkor merül
ez talán az egyetlen hibája, amit kijavíthatnának -
-
Obolony
senior tag
válasz
chipi-85 #6589 üzenetére
van meg vagy masik 40 talalat
en csak az elsot betettem
lustaság félegészség
A fekete (8gb) gyonyoru allapotban van, remelem sokaig igy is marad
Szivesen cserelnem amugy egy aranyra (16gb)
Minden megoldas erdekel...
-
eos30d
aktív tag
válasz
chipi-85 #5870 üzenetére
Nekem sajna nincs XP-m csak egy öreg HP lapin ott meg nem 2 -es az USB, Csak 7et meg Vistát használok. Időm se sok van egy egy hónapos gyermek mellett.
Meg az az igazság hogy nekem maximálisan megfelel ez a rom. Nem használom se játékra se bármilyen extrára csak zenére, ezért a 16Giga volt a választás. Nekem volt szifonom is, és idegesít kifejezetten ez a "meghúzom és túlszalad" mizéria, megy a csipkedős nagyítás. Mobilnetre netbook-ot, fényképezésre tükörreflexest használok. Órákat telefonálni meg egy E52 est. Tehát, míg a Samsung oldaláról nem lehet frissíteni nekem ez marad. Vagy lehet utána is....
Ha belekóstolok majd egy Nexusba, Desire-be, (csak várom hogy föld közelbe kerüljenek az áraik) és megtetszik az android, akkor úgy is eladósorba fog kerülni.
-
phaet0n
tag
válasz
chipi-85 #5783 üzenetére
PC Studiora igazából nincs is szükség. Úgy lehet vele témát szerkeszteni, ha a számítógépen megvan maga a .sis fájl. Szerencsémre itt: [link] a themes szekcióban meg lehet találni a gyáriakat is (Universal, Precision, sőt még a teljesen alaptémát is, ami akkor jön elő, ha az egyéni témád az E:-n van, és rákötöd a számítógépre a telefont). Főként a Universalt használtam, ahogyan az látható is (Precision ikonokkal).
mod.: a ki-bekapcsolásos dologra nincs ötletem. Ilyennel még csak hard resetnél találkoztam.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- TCL LCD és LED TV-k
- Argos: Szeretem az ecetfát
- RAM topik
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Vicces képek
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Kivégzi a Firewire-t az új macOS verzió?
- World of Tanks - MMO
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S22 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 200 Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 PRO - 128GB - Deep Purple - 85% akkumulátor
- Samsung Galaxy S22 Ultra 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo Thinkpad T14 üzleti i5-10310u 10th gen. 8-32Gb RAM 256GB-1TB SSD gar.
- Samsung Galaxy S22 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook E754 - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" HD I HDMI I W10 I Garancia!
- Szerezd be most az érzékelhető különbséget! Akár 0% THM-re
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7600 32GB DDR4 512GB SSD RTX 5060 Ti 16GB Zalman i3 NEO Enermax 650W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged