- EarFun Air Pro 4 - a cél a csúcs
- Milyen okostelefont vegyek?
- A legolcsóbb és a legdrágább új iPhone fogy a legjobban
- Apple AirPods Pro (2. generáció) - csiszolt almaságok
- iOS alkalmazások
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Ilyen vékony lesz a Huawei Mate 70 Air
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Nagyon erős ajánlat lett az Apple Watch SE 3
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Angel78 #6452 üzenetére
Nem tudom (igazából azt se követtem, milyen fórumról van szó), de sok helyen vannak olyan szabályok, hogy X hozzászólás kell, mielőtt a lényegesebb helyeket olvashatod vagy egyáltalán oda is hozzászólhatsz. A Google Translate egyébként szerintem egész jól bánik az olasz->angol ferdítéssel.
-
muveszur
addikt
-
Bdanyy
addikt
válasz
Angel78 #6437 üzenetére
Menüben a fogaskerékre kattints,majd második menüpont, itt újra második menüpont, itt legfelső menüpont. Itt ki tudod választani a magyar nyelvet (ha lengyelül írja ki akkor Węgry valami ilyesmi). Régiót meg az óránál tudod beállítani, jó hogy írtad nálam afganisztánra volt beállítva
-
szhunor
tag
válasz
Angel78 #5704 üzenetére
Hali !
Így van ! Ha régebbi USB-ről próbálod (USB 1.0), akkor is végig megy a flashelés, kb 3x annyi idő alatt, majd a végén a csoda helyett (újraindulás helyett) ez a képernyő fog várni, és semmi sem segít a telefonon, ha kikapcsolod, ha töltőre rakod is ez jön majd be.Én aznap amikor megvettem a telefont neki ugrottam egyből flashelésnek, aztán koppantam egyett utána (IBM T30-ról).
Azóta ez már történelem, USB 2.0 + XP kell neki és kész.
üdv.
-
Quasi_modo
nagyúr
válasz
Angel78 #5690 üzenetére
Angel78 Kijelző megy, adó végfok megy, 7 bill.-ből csak négy, Viszont a maradék 3(exponálás, hangerő fel, menü) csak egy egy megnyomásra él és néha úgy viselkednek mintha mást nyomtam volna le. Vagy pedig ezek egy lenyomásnyi működés után leállnak. A logikáját értem, mert pont úgy viselkednek, mint a nálunk a cégnél gyártott xy. készülékek nyomogombjai amikor valamelyik leragad, azoknak a működését meg nagyon ismerem. (Ebben az esetben a benne lévő vízcsepp okozza a leragadás szerű jelenséget)
Szóval szinte biztos vagyok hogy teljesen fel fog éledni, csak a Samsungnál olyan piszkos jól összerakták, hogy alig talál ki belőle a nedvesség. Da napról napra látom a javulást.
Napi fél-egy percnél tovább nem merem még bekapcsolva tartani. Kivéve tegnap este amikor feltöltöttem. De azt is rendesen elintézte.
muveszur Jó kérdés. Lehet hogy fel kellene tenni töltésre és várni hogy meginduljon a töltés. -
Varszegig
veterán
-
Obolony
senior tag
-
-
eos30d
aktív tag
válasz
Angel78 #3756 üzenetére
Az enyém is XXL -es és "kop,kop,kop" kitűnően üzemel...
Az aksi hirtelen lemerülése meg nálam a "magyar gyári szoftnál" előjött rendesen. De ugye már itt elég sokan olvasták...gépről levétel után ki és be kell kapcsolni. Hála Művészúrnak már ezért sem aggódom .....
normál használat mellett 3-4 napot bírna ha hagynám
-
törölt tag
válasz
Angel78 #3756 üzenetére
az átvételnél meg nézd hogy akkor vágja fel a samsung plombát a dobozon, ergo akkor nyitja ki elöször. persze lehet ilyen papirfecnit nyomtatni is, meg venni... az a legbiztosabb ha kinyitás után érzed azt az erős új (kínai
) szagot...
esetleg megnézheted a garipapiron és a telón az imei számot, mega bolt pecsétét. más nem jut eszembe...
Új hozzászólás Aktív témák
- új iPhone 17 Pro 512GB cosmic orange kozmosznarancs független Apple 1 év garancia
- iPhone 16 Pro 128GB white titanium fehér titán független Apple 1 hét garancia
- új iPhone Air 256GB space black asztrofekete független Apple 1 év garancia
- szinte új iPhone 16 Pro 128GB black titanium fekete titán független Apple 1 év garancia
- Apple iPhone 17 Pro 512GB Kék Színben Kártya-független,12 Hónap Garancia,Bontatlan 0 Perces Készülék
- ASUS TUF A15 FA506 -15,6"FHD 144Hz - Ryzen 5 7535HS - 16GB - 512GB -RTX 3050 - Win11 - 4 év garancia
- Update 10.21. - Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- Csere-Beszámítás! Olcsó számítógép játékra is akár! I3 12100 / GTX 1050Ti / 8GB DDR5
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B650 R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4070 Ti 12GB Asus TUF Gaming GT 501 750W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest