- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
- VoLTE/VoWiFi
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Angel78 #6452 üzenetére
Nem tudom (igazából azt se követtem, milyen fórumról van szó), de sok helyen vannak olyan szabályok, hogy X hozzászólás kell, mielőtt a lényegesebb helyeket olvashatod vagy egyáltalán oda is hozzászólhatsz. A Google Translate egyébként szerintem egész jól bánik az olasz->angol ferdítéssel.
-
muveszur
addikt
-
Bdanyy
addikt
válasz
Angel78 #6437 üzenetére
Menüben a fogaskerékre kattints,majd második menüpont, itt újra második menüpont, itt legfelső menüpont. Itt ki tudod választani a magyar nyelvet (ha lengyelül írja ki akkor Węgry valami ilyesmi). Régiót meg az óránál tudod beállítani, jó hogy írtad nálam afganisztánra volt beállítva
-
szhunor
tag
válasz
Angel78 #5704 üzenetére
Hali !
Így van ! Ha régebbi USB-ről próbálod (USB 1.0), akkor is végig megy a flashelés, kb 3x annyi idő alatt, majd a végén a csoda helyett (újraindulás helyett) ez a képernyő fog várni, és semmi sem segít a telefonon, ha kikapcsolod, ha töltőre rakod is ez jön majd be.Én aznap amikor megvettem a telefont neki ugrottam egyből flashelésnek, aztán koppantam egyett utána (IBM T30-ról).
Azóta ez már történelem, USB 2.0 + XP kell neki és kész.
üdv.
-
Quasi_modo
nagyúr
válasz
Angel78 #5690 üzenetére
Angel78 Kijelző megy, adó végfok megy, 7 bill.-ből csak négy, Viszont a maradék 3(exponálás, hangerő fel, menü) csak egy egy megnyomásra él és néha úgy viselkednek mintha mást nyomtam volna le. Vagy pedig ezek egy lenyomásnyi működés után leállnak. A logikáját értem, mert pont úgy viselkednek, mint a nálunk a cégnél gyártott xy. készülékek nyomogombjai amikor valamelyik leragad, azoknak a működését meg nagyon ismerem. (Ebben az esetben a benne lévő vízcsepp okozza a leragadás szerű jelenséget)
Szóval szinte biztos vagyok hogy teljesen fel fog éledni, csak a Samsungnál olyan piszkos jól összerakták, hogy alig talál ki belőle a nedvesség. Da napról napra látom a javulást.
Napi fél-egy percnél tovább nem merem még bekapcsolva tartani. Kivéve tegnap este amikor feltöltöttem. De azt is rendesen elintézte.
muveszur Jó kérdés. Lehet hogy fel kellene tenni töltésre és várni hogy meginduljon a töltés. -
Varszegig
veterán
-
Obolony
senior tag
-
-
eos30d
aktív tag
válasz
Angel78 #3756 üzenetére
Az enyém is XXL -es és "kop,kop,kop" kitűnően üzemel...
Az aksi hirtelen lemerülése meg nálam a "magyar gyári szoftnál" előjött rendesen. De ugye már itt elég sokan olvasták...gépről levétel után ki és be kell kapcsolni. Hála Művészúrnak már ezért sem aggódom .....
normál használat mellett 3-4 napot bírna ha hagynám
-
törölt tag
válasz
Angel78 #3756 üzenetére
az átvételnél meg nézd hogy akkor vágja fel a samsung plombát a dobozon, ergo akkor nyitja ki elöször. persze lehet ilyen papirfecnit nyomtatni is, meg venni... az a legbiztosabb ha kinyitás után érzed azt az erős új (kínai
) szagot...
esetleg megnézheted a garipapiron és a telón az imei számot, mega bolt pecsétét. más nem jut eszembe...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- hdanesz: Hyundai Ioniq 28 kWh 2018 2. felvonás
- Gamepad
- Apple MacBook
- Milyen program, ami...?
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkBook 14s Yoga - i5-1135G7 I 16GB I 256SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Gari
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
- Samsung Odyssey G6 S27BG650EU - 27" QHD 2K 240Hz Ivelt - Gaming monitor - 1,5 év Gyári garancia
- Csere-Beszámítás! Gigabyte Aorus Elite RX 9070 XT 16GB Videokártya! Bemutató darab!
- AKCIÓ! Gigabyte B450M R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RX VEGA64 8GB CM 690 III FSP 600W
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest