Új hozzászólás Aktív témák
-
Bdanyy
addikt
De ha gondolod írd le a típust és rákérdezek
-
Bdanyy
addikt
Már megvan az új készülék, így sajna nem számítana be telefont.
-
Bdanyy
addikt
Sziasztok!
Látom mindketten telót készültök venni
Haveromnak van pont egy eladója minden tartozékkal nagyon szép állapotban. [link]
Szerintem alku is belefér.
Ebaynél arra vigyázz ha rendelsz, hogy ekkora értéknél előszeretettel fizettetnek rá vámot, és ami nagyobb szívás áfát is, egyszer megjárta haver akinek rendeltem ipod touchot, hogy 30k helyett 40k-ra jött ki a buli.
-
Bdanyy
addikt
-
Bdanyy
addikt
Haver telefonja eladó, remélem nem gond ha belinkelem [link]
-
Bdanyy
addikt
Most ment tönkre a microu usb csatlakozóm másodszorra is, viszont már lejárt a garanciám. Esetleg ha valakinke volt ugyanilyen a telóval, mennyiért javították meg? Egyelőre 4000 a bevizsgálás samsungnál de még nem vittem el, ha nem mozog akkor tölt legalább.
-
Bdanyy
addikt
Valami msn kliens működik nálatok most? Se windows live messenger, se slick nem megy.
Szerk: 3szor kapcsoltam ki meg be a telfeont utána windows live messenger legalább megy.
-
Bdanyy
addikt
válasz
Hammon Serra #9490 üzenetére
Hát, nem hiszem hogy bárki foglalkozik már vele, meg nem lenne egyszerű úgy hogy minden működjön a hw-en.
d.beni: Én virtuális xp-n keresztül csinálom 7 alól a firmwarecseréket, tökéletesen működik így is
-
Bdanyy
addikt
válasz
Hammon Serra #9488 üzenetére
Sajnos nem lehet semmi mást rátenni
Ha működne rajta normálisan az android túl jó lenne
-
Bdanyy
addikt
válasz
Hammon Serra #9485 üzenetére
Sajnos én is így vagyok már mióta vele, oprendszerrel magával nincs gond, egyszerűen samsung voipaudio server vagy mit nem tett a firmwarebe. Nokián meg sonyn s60-on is megy.
Régen skyfire is volt de sajnos az is megszűnt már jóideje s60-ra. Ezt offba tettem mert nem ide tartozik, de még egy dolog (flash oldalak videók) ami régen ment valahogy mostmár sehogy sem használható
-
Bdanyy
addikt
Szia!
Nekem is ugyanez volt, új akku vétele lett belőle, magának a telefonnak valószínűleg nincsen semmi baja
Bár nekem úgy felpúposodott az au, hogy elrepedt a hátlap egyik pöcke. Viszont mindenképpen gyárit vegyél, az utángyártott kb 1 hónap után ugyanezt kezdi el csinálni. Itt a legolcsóbb a gyári, ahogy látom.
-
Bdanyy
addikt
Lejárt közben az időlimit, a tavaly nyár kicsit félreérthető, 2009 nyarára gondoltam
Vicces hogy sok mindenben meg a t-mobilenál előfizuval 20k-ba kerülő blade sokkal használhatóbbnak tűnik sok dologban, gondoltam is már rá hogy ennyiért lehet ki kéne próbálni.
-
Bdanyy
addikt
Én kicsit megbántam már, gyakorlatilag azért tartottam meg, mert egy ideig hitegetett a samsung hogy lesz majd frissítés stb jó hangja lesz a videónak, java motor teljesen jó lesz , nem fog recsegni beszélgetés közben a hívás stb.
Aztán a legfrissebb gyári magyar rommal amit még gari lejárta előtt egy héttel tettek rá sem oldódott meg (utóbbi romról szinte semmi infó nincsen neten). Bár főzött rommal valamennyire megoldható, de így sem 100%-os.
Anno a kamera meg a kijelző miatt cseréltem le az N95-öt erre, a kamera nagyon nagy csalódásSokkal jobb képeket lehetett N95-el csinálni, videóban legalább a kép szebb, de a hang borzalmas ahhoz képest. Nagyon sokszor bemozdul ahhoz képest, inkább már nem is használom soha.
A kijelző miatt viszont megtartottam még, netezni nagyon jól lehetne rajta, ha nem állna be folyton wifin a gyári böngészőtől kezdve az opera mini illetve mobile is véletlenszerűen.Ami nagyon hiányzik belőle az a voip, hangtárcsázás, skype (amióta nincsen fringben nem lehet sehogysem, hiába van hivatalos s60-as kliens samsungokon nem működik). Ami engem nagyon zavar, hogy imap postafiókomat sem lehet normálisan használni, mert random bezárogatja magát az e-mail kliens, az összes általam kipróbált szoftver csinálja, és nem csak az én készülékemnél jött elő ez a hiba.
Ami viszont tényleg jó benne, hogy az akku elég jól bírja, bár az eredeti már tönkrement.
Már jóideje nézem mire kéne lecserélni, de nem találtam semmit amire lecserélném, ezután elsődleges szempont lesz hogy normális legyen a támogatása (galaxy s nem csa a vaku miatt esik ki
)
Enne ellenére biztos van akinek tetszik a telefon, de nekem nagyon a használhatóság rovására mennek a hibái, és ahogy nézem az új árakat, ugyanannyiba kerül mint amennyiért én tavaly nyáron 3 hetesen, viszont gyári samsung garanciával vettem, ezért az árért viszont hatalmas lehúzás szerintem
-
Bdanyy
addikt
innov8-ről sem olvastam túl jókat, de ilyen hw meg csak samsungban volt (ram proci kijelző), ezért választottam. mostmár a galaxy s-t inkább kihagyom.
Most konkrétan azért kellett géphez jönnöm, hogy elolvassak egy e-mailt, mert 4 próbálkozás után sem nyitotta meg, retreiving e-mail után opening elmaradt és kilépkedett. Még jó hogy lesz/van androidra profimail így rászánom magam hogy megvegyem rá.
-
Bdanyy
addikt
válasz
tzatzikiii #9120 üzenetére
Ez fix, nekem most a desire hd tetszik a legjobban, csak sajnálom hogy nem amoled.
Modemet én is flasheltem, egy ideig nem is volt semmi de mostanában jött elő nagyon, pl belvárosban ahol néhol alig van vétel. és lépeget le föl 3g-re/ről.
-
Bdanyy
addikt
Régebben volt még kérdés, hogy milyen e-book olvasó használható kényelmesen a telón. Isilo nekem tetszik nagyon, s60v5-re van optimalizálva. Egyetlen hibája az, hogy az ő betűt nem jeleníti meg, de konvertálás előtt végülis át lehet alakítgatni ö-re, azzal nincsen gondja
Van autoscroll keresés betűméáretállítás stb.
-
Bdanyy
addikt
Nekem most az n2o4 van, ez sokkal gyorsabb mint a hyperx v8 magyar változata volt.
-
Bdanyy
addikt
Igen ezzel én is így vagyok. Anno nekem n95 volt a tökéletes telefon, azzal egyedül az akkuval volt anno gondom hogy gyenge, de azt megoldotta a pár pót
Nem gondoltam régebben hogy valaha érdekelni fog a telefon külseje, de ez nekem pl sokkal jobban tetszik mint a galaxy s vagy iphone (de pl a spica meg a wave bejön külsőre szintén), és kicsit azoknaka formája is kompromisszum lenne számomra
Meg igazából a kijelzőjét nagyon szeretem, és ez hiányozna elég rendesen. Kicsit foglalkoztak volna a szoftverrel tökéltes telefon lehetett volna, így viszont ezek szerint nem csak nekem fordult meg a fejemben néha a váltás. Viszont csodálkozom hogy még mindig mennyire magas az ára használtam az i8910-nek pl egy galaxy s használt árához viszonyítva.
-
Bdanyy
addikt
Skypenál mit állítottál kapcsolanak? Mindig rákérdezzen, vagy beállítottál rá egy wifit vagy mobilnetet? Mert most próbálgattam és ha mindig rákérdez és kiválasztok egyet, akkor nem kapcsolódik, de ha fixre beállítok egyet akkor igen.
Hát jah, én sem tudom teljes szívvel ajánlani a telót de ha lenne vaku meg kamergomb galaxy s-nél meg mondjuk nem a samsung adta volna ki (félek a szoftverfrissítést ott is ennyire komolyan fogják venni ) akkor egy olyat elfogadnék
-
Bdanyy
addikt
Új ingyenes pdf olvasó : letöltés
Ezerszer gyorsabb mint az adobe
Végre lehet kényelmesen olvasni és nem túlscrollozni a szaggatás miatt
-
Bdanyy
addikt
N2O4-et, de HX8-nál is működött
Skype pedig i8910hd.hu -ról van.
-
Bdanyy
addikt
Amúgy az a skype ami megy miénken bugosnak tűnik, ha próbálok egy hanghívást, akkor utána a csengőhangot meg minden hangot a beszédhívás hangszóróján próbálja lejátszani. De im meg fileküldés megy
-
Bdanyy
addikt
Nem akarok ünneprontó lenni, de a skype nekem bejön most is. Csak ugye samsungról hívni nem lehet vele, nokiáról meg sony ericssonról lehet.
Faenil új romjában az az extrább, hogy nokiás fringet is fel lehet telepíteni, ami már 4-es verziószámú ellentétben az i8910-re 3-as az utolsó.
4-esben már van videóhívás is. Egyelőre a mi képünket nem lehet látni, de a másik oldalt már megjeleníti.
Fring és skype kapcsolata itt
-
Bdanyy
addikt
válasz
chipi-85 #8887 üzenetére
Ilyen nem fordult elő,viszont töltéssel kapcsolatban volt egy fura jelenség ami talán kétszer jött csak elő. Mikor töltőn volt a telefon és kikapcsoltam hogy újraindítsam, volt hogy elkezdte ki be kapcsolgatni a kijelzőt az i8910 hd felirattal, és addig így maradt, amíg ki nem vettem az akkut.
-
Bdanyy
addikt
Nekem fent van, a magyarosított hx8-hoz képest nekem bejön hogy újra gyorsan menti a fotókat és a java érezhetően gyorsabb. Tovább ezzel működik a symsquare
Kár, hogy csak módosított precision van benne és eddig még nem siekrült a gyárival felülírnom.
-
Bdanyy
addikt
-
Bdanyy
addikt
Amúgy a fentlévő romot le lehet menteni valahogy mint pl androidnál?
-
Bdanyy
addikt
Sziasztok!
Visszajött a javíátásból a telóm, elvileg a gyárihoz képest kijött 2 újabb rom is, úgyhogy rárakták a 2010 májusit (westendben lévő samsung amúgy)
I8910XXJE1
Egyedi verzió
I8910XEHJE1
Egyedi verzió dátuma 20/5/2010
nyelvi csomag 12Mit lehet erről tudni?
-
Bdanyy
addikt
válasz
tzatzikiii #8802 üzenetére
Jaja, én is gondolkoztam azon, de kicsivel mindig többet használok, és rohadt sokat kéne fizetni ha átlépném akár kicsivel is
(#8803): Szívesen
Szerintem biztos elég, ha nem kéne néha kikötnöm netre valszeg én sem lépném át a 100-ast. Főleg azért akkro használom sokat amikor egyetemen vagyok meg utazok, itthon a wifi azért sokat számít
-
Bdanyy
addikt
válasz
DarthPeeter #8799 üzenetére
Megnéztem van 40 megás csomag 690-ért, és 990 ért 100-as, ezeknél 10kbyte 2 forintba kerül, ha túlléped. T-mobilenál azt se felejsd el, hogy napi 15 ingyensmst lehet küldeni wapról, bármilyen magyar számra, és ez már kb 2003 óta működik
-
Bdanyy
addikt
válasz
DarthPeeter #8796 üzenetére
Nekem T-Mobilenál 500 megás van, ez 1990, régebben net80 volt arról váltottam "vissza", ugyanis az drágább volt kicsivel
Ez elég szokott lenni hó végéig is, opera minivel, meg sok msn és e-mail.
-
Bdanyy
addikt
A képernyőjét imádja midnenki akinek mutattam
Én most mikor legutóbb használtam az ovi mapset nagyon jót csalódtam a régebbi verziókhoz képest. Ha van net a telón, akkor iszonyú jó a poi listája, de lehet alapból is vannak rajta. Garminhoz meg sygichez is töltögettem külön poikat le, de ebben sokkal több benne volt.
-
Bdanyy
addikt
Én msotmár szinte csak a videófelvétel hangminőségével nem vagyok megelégedve, email kliensre végülis ott a profimail az nem lépked ki.
De ha pl galaxy s-ben jobb kamera lenne, akkor már biztos nem ezt venném.
-
Bdanyy
addikt
Kontaktos lett a micro usb csatlakozó (folyamatosan megszakította a töltést, meg kiírta hogy akku leválasztva stb, a legkisebb mozgatás után), és még régebben tönkrement az akku
Meg az usb fedője kezdett leszakadni (láttam Hyperx-nek már teljesen [link] , ha még garis akkor inkább nem akartam megvárni hogy szétmenjen ennyire)
-
Bdanyy
addikt
Nyugodjatok meg, kár lenne a topicért a flame
Én örülök hogy ennyi a választási lehetőség, most szervízben van a telóm de már olvasgatok utána hogy mit tegyek fel rá.
Szervízben azt mondták hogy állítólag már 2 magyar frissítés is kijött, de nem tudták megmondani a pontos verziót, ha visszakapom megmondom mit tettek fel rá.
-
Bdanyy
addikt
válasz
Quasi_modo #8644 üzenetére
Az az érdekes, hogy metróban ahol szintén híre sincsen még az edgenek sem, ott meg tökéletes, emiatt hittem hogy a hangszóró adja meg magát. Itt viszont összevissza ugrál a vétel edge meg 3g között, lehet ez a baja?
-
Bdanyy
addikt
Vidéken vagyok most, és használhatatlanul recseg a telefon, amint csak Edge van. JC1 modemből van többféle esetleg? Nekem az van fent, 3G-nél semmi hanghiba nincsen, de ha az nincs, akkor nem lehet hallani mit mond a másik néha másodpercekig
De amint kimegyek valami magasabb helyre ahol jó a vétel ott már tökéletes, úgyhogy nem hiszem hogy a hangszóró lenne a hibás, mert már arra gyanakodtam, mivel máskor nem fordult elő ennyire durván.
-
Bdanyy
addikt
Skypera van valami alternatíva hívásnál?
Úgy emlékeztem nimbuzz n95nél még működött hanghívásra is, ennél meg nem :S
-
Bdanyy
addikt
válasz
Quasi_modo #8608 üzenetére
Ezen nem találtam hozzá valót
Közben megtaláltam a probléma okát [link]
-
Bdanyy
addikt
Arról lehet valamit tudni, hogy lesz e valamikorra skype i8910-re? Mert s60-as nokiákra és sony ericssonokra is van.
-
Bdanyy
addikt
Én most szórakoztam kisvárosban google maps-szel, de kb 110 méterre rakott arrébb, pedig azt írta hogy 20 méteres pontossággal jelöli a helyzetem. Egyszer csinálta már ezt pesten is, igaz többször nem, bár akkor újraindítás gps+ semmi sem segített (és most sem)
Most felteszek egy sygicet, de elég durva lenne, ha ilyen előfordulna, ráadásul hogy pesten mikor néztem még gyári magyar rom volt, most meg n2o2 úgyhogy nem tűnik romfüggőnek az eset.
Valakinek n2o2 vagy n2o3-nál működik a videóhívás? Én ma akartam hívni, meg engem is hívtak, de egyből lefagy és kikapcsol(még csak újra sem indul, csíkozódik a kijelzőn a samsung felirat, eltűnik, majd újra előjön hibásan, és megy amíg le nem merülne)
-
Bdanyy
addikt
One touch acces-nél hogy tudom megodlani, hogy lássa a telefon modemjét usb-n keresztül is? Bluetoothon keresztül rá tudom kötni a netet gépre, de kábelen nem.
-
Bdanyy
addikt
Én azt szoktam nekik mondani mikor lekérem, hogy 5800/n97 beállításokat küldjék le ehhez, és azzal tökéletesen működik
-
Bdanyy
addikt
Esetleg van még a bolt.
De szerintem az opera mini vagy opera mobile a legjobb. Opera mobile néha nálam mondjuk "beáll" ha opera turbo be van kapcsolva, anélkül viszont gyors, csak soka adatforgalmat használ.
Sajnos skyfirenek annyi
-
Bdanyy
addikt
válasz
Quasi_modo #8518 üzenetére
Igen, kicsit rosszul fogalmaztam meg, azért lötyög, mert elengedett a bepattintott pöcök fedőhözragasztott részének a vége, és így jobbra balra billeg meg néha kinyílik magától. Eredetileg a gumi teljesen hozzátapadt, mostmár viszont felül és alul is van pár mm-es mozgása. Képet sajnos most nem tudok róla csinálni.
-
Bdanyy
addikt
Sziasztok!
Most vettem észre hogy nagyon elengedett már a ragasztás az usb fedőn. Esetleg volt valakinek ilyen garanciális javításban cserélve? Mennyi időre kellett leadni? Hamarosan lejár a garim, úgyhogy lehet bevinném ezzel, meg a hibás akkuval, kb mire számítsak időben?
-
Bdanyy
addikt
válasz
tzatzikiii #8414 üzenetére
Nekem e-mail része szokta ezt csinálni, azt próbálgatni kell, aztán egy idő után működik. Az minden szoftnál előfordul nálam folyamatosan, viszont knbs2-nél sem jött elő nekem ez az üzenetes hiba.
-
Bdanyy
addikt
Ez a változat nálam tökéletesen működik.
Azért jó a leírás hozzá
# Open the PC suite on your PC
(if you don't have the PC suite installed, download from www.nokia.com)
# Plug your handset to your PC with a USB cable.
# Locate the sis file --> right click it and choose Install with Nokia application installer.De gyakorlatban tényleg ugyanaz a pc studio.
-
Bdanyy
addikt
Én fringgel tudtam hívni skypeot, csak jóval régebbi változat van i8910-hez, mint ami nokiákhoz (ebben nincsen még videóhívás).
32 gigásnak tényleg elég szép ára van
Én is 16 gigával vagyok meg, megmaradt n95-ből a 8gigásom, csak ezzel már nem videózom annyit (ezért keresem az utódot, mert ez volt az egyik dolog ami miatt váltottam, csak nem bírok megbékélni a hanggal.)
-
Bdanyy
addikt
És 8 gigás fekete memkarival?
-
Bdanyy
addikt
Sziasztok! Mi a legoptimálisabb módja a telefonon való olvasásnak? 3650en illetve 6630 on volt valami könyvolvasó, amivel teljesen jól lehetett görgetni szaggatasmentesen, lehet mobipocket volt már az is, de ami v3ra van nekem nem működik az autoscroll. Pdfet is kipróbáltam, de a gyári adobe, illetve annak egy új változata se bírja rendesen görgetni, van hogy egy másodpercig is áll(laponként olvasni nem túl kényelmes). Ha van ötletetek, köszi előre is
-
Bdanyy
addikt
Ha jól tudom, t mobile net előfizetés nélkül is megy mindenkinek, viszont nem "kedvezményes" áron (úgy számol mintha alapból túllépted volna a legkisebb csomagot legalábbis régen így volt).
Esetleg nem vetted ki a simet, vagy cserélted ki másikra? Akkor automatikusan beállítja a hozzátartozó kapcsolatokat.
-
Bdanyy
addikt
válasz
tzatzikiii #8253 üzenetére
Szia!
Profimail még jó, de azt meg kell venni.
Emoze-ben be lehet állítani valahogy, hogy az inboxon kívül a többi mappából is letöltse a leveleket? Én nem találok ilyet benne
-
Bdanyy
addikt
Köszi a válaszokat. De lehet vak vagyok és nem látom hogy lehet kilépni belőle. A show home screen mutatja a főoldalt, de ha hosszan megnyomom a középső gombot, akkor az spb-s alkalmazásváltó jön be, illetve ha a homescreenről megnyitom az eredeti menüt, akkor is jelöli a kis karika, hogy fut még az spb.
-
Bdanyy
addikt
Ha a shellt feltelepítem, ki lehet valahogy kapcsolni teljesen? Vagy ahhoz uninstall kell?
Új hozzászólás Aktív témák
ma A legjobban várt Samsung az Omnia óta. Minden benne van, ami csak létezik.
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Sweet.tv - internetes TV
- Milyen videókártyát?
- Windows 11
- Elektromos (hálózati és akkus) kéziszerszámok, tapasztalatok/vásárlás
- Call of Duty: Black Ops 6
- Adatmentés - HDD - SSD - Flash
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- További aktív témák...
- Xiaomi 14T Pro 16/512 1év garanciával, Független!
- Samsung Galaxy S23 Ultra 5G 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 16 Pro 256GB Független Karcmentes/2028.04.28.gar./Akku 100%/p4248
- IPhone 8 Plus 64GB gyári független megkímélt új akku
- iPhone XS Max 64GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 100%/p4245
- Samsung Galaxy A32 4G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Acer Predator Helios 300 - 15,6"FHD IPS - i7-7700HQ - 8GB - 256GB SSD+1TB HDD - GTX 1060 6GB -MAGYAR
- LG 27GS60QC-B - 27" Ívelt - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync - Bontatlan - 2 Év Gyári Garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest