- Fotók, videók mobillal
- Milyen okostelefont vegyek?
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Honor Magic6 Lite - bűvös hatos
- A Sony technológiáinak krémje lett az Xperia 1 VII
- A karcsúság ára
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Tomeewap
tag
Siker:
HX3 tesztvideó 720p JC1 (AF, 23fps)
A hanggal nem vagyok kibékülve, sistereg, de nagyon. Zenénél is
-
válasz
muveszur #6297 üzenetére
asszem a fotózás fontosabb nekem de nehéz dönteni ... miért nem rakta egybe az egészet
első hx romom a februári magyar van most a telefonon, remélem nem csalódok a hxben
ja és most látom, hogy van a 2.11-nél egy modem flash azt meg kell csinálnom vagy elég a rom flash ... esetleg még annyi, hogy az a modem flash mit is csinál pontosan
-
hx romjainak felpakolásakor van valami extra amit meg kell csinálni a telefonon? vagy csak annyi, mint a magyar kiszivárgott romoknál?
-
muveszur
addikt
válasz
Quasi_modo #6290 üzenetére
Jól néz ki
Így hagyod száradni?
-
Quasi_modo
nagyúr
EZ a kép ma délután készült egy N73-mal.
Remélem ez is egy soha vissza nem térő jelenet... -
Tomeewap
tag
Ezt nem hiszem el. Miért van az, hogy a 24fps-es 720p javított ROM-okkal is szaggat a videó? Most a legújabb bukest van fent, de itt akár 2mp kihagyást is észleltem.
-
horby4
csendes tag
Hali!
1 hete már boldog tulaj vagyok és hát nem akarnám fényezni a telót...
Viszont többen szóltak, hogy nem tudnak néha elérni elsőre.
Utána második próbálkozásra már igen.
Hívnak és "Hívás elutasítva" jelenik meg a telefonjukon (a hívásátirányítás aktív felirat után).
Itthon is produkáltam még 2 másik telefonnal és azoknál is előfordult.Van esetleg valami ötletetek?
Fórumon és neten kerestem, de nem találtam.
Fw: i8910HX2.11 JB2 -
sauser
tag
Nincs meg valakinek az eredeti Samsung és Vivaz hang codec? mert az enyém eltünt és már nem lehet letölteni sehonnan.Nagyon megköszönném.
-
sanyo8
csendes tag
Hát ez így tág fogalom,hogy gyalázatos.Spec. nekem 5-ből 3 gyönyörű,és az a 2 is az én bénaságom,hogy "bemozdul" a mancsom kattintáskor,és akkor homályos.
Szerintem a tömörítő algoritmus jó,exponáláskor nekem is le kellene fagyni,hogy mindegyik kép jó legyen.
Szubjektív dolog ez a képminőség,lehet hogy egy n82,vagy egy innovra többen szavaznának,ha egymás mellé raknánk a képeket,de én úgy nézem,hogy "miből mi lett" és asszem nagyon sokat csiszoltak a modderek az egészen.
Most már örömml veszem a kezembe a telefont,minden szempontból megvagyok elégedve vele. -
sanyo8
csendes tag
Megjelent hyperx új firmware-e...felraktam,érdekes,és hasznos dolog ez a pre-autofocus videozás,nem beszélve a minőségről,tűéles a közeli macrovideo is.
Akadásmentes 720p memóriakártyára mentve is,szinkronban van kép vs. hang.
Lenyulták a SE Vivaz romjából a codec-eket,file-okat , -
Peti567
aktív tag
Valaki tudna segíteni nekem (mondjuk akinek ilyet netje van a telón), beállítani az emailemet a telóra vodafone nettel??
Freemailosat akartam de azt írják hogy azzal nem lehet csak ha fizetek vodafone mail szolgálltatásért, de én ezt nem akarom! Gmail nak van smtp szervere és azt mondták hogy csak az működik vodafone mobilnettel!
Ki is próbáltam de nem jó valamiért:
Beérkező levelek: pop.gmail.com
Kimenő : smtp.gmail.com
Beírtam felh.nevem, jelszót, és nem jó, fogadni és küldeni se tudok!
Gmail fiókomba is engedélyeztem a Pop kapcsolatokat, de a telómon így se jó, vodafone nettel!
Mit tegyek?
Köszi -
galusz72
tag
-
Bdanyy
addikt
válasz
Quasi_modo #6265 üzenetére
multitask nelkul? hihetetlen mit hoznak ossze...
-
llll
senior tag
Karma/chipi-85:
köszi szépen, sima ügy volt
(hihetetlen, hogy milyen sikerélményt tud ez adni egy magamfajta eccerű léleknek)
-
Quasi_modo
nagyúr
válasz
RenciDavid #6264 üzenetére
Szvsz nem.
Egyébként is almaszerű félig zárt rendszer lesz multitask nélkü (menjen a MS a csába), úgyhogy részemről felejtős. Inkább csinálják meg jól az új Symbiant. -
Tanbá-apó
tag
Hali all! A gyári garis készülékekre jár plusz két hónap gari, ha a termékregisztrációt megcsinálod a weboldalukon! Érdemes meglépni!
-
TheV
csendes tag
-
Peti567
aktív tag
Valami gond van az olasz fórummmal ami a szignóhoz kell!
itt
Érti valaki mit írnak az utolsó hozzászólásban?
Ezt:
"Attenzione!
Per motivi tecnici la procedura di rilascio dei certificati Symbian viene sospesa.
Ci scusiamo per l'inconveniente e speriamo di poter risolvere il problema al più presto.
Abbiate pazienza. Grazie. " -
sauser
tag
[link]Megjelent az opera végleges verziója.
-
galusz72
tag
Nem igazán v képben, Hx codecjében javítva van a hang is? Kannan romjában pedig a videó ugyanolyan mint Hx romjában?
Most akkor melyik rom az ahol a fényképek, video fps meg hang is okés?
Na meg az akku idő sem elhanyagolható, van aki tudna mindegyikkről véleményt adni?
Nemrégen még alig volt rom amit feltehettünk, most meg a bőség zavarában szenvedünk....de ez csak jó!
-
sauser
tag
válasz
migabi24 #6252 üzenetére
Megnéztem az eredeti samut,majd ezután a Vivazt de különbséget nem nagyon vettem észre talán aVivaz-é árnyalattal jobb.Viszont most felteszem a JB4-et mert a kannan féle marha jó.2 féle rom:JB4 alapon és JB1 alapon.Most az eredetit akarom feltenni.Különben az új kannanhoz mind kettőhöz jó a magyar rom CS-je.Ha akarod felteheted be vizsgálva.
-
sauser
tag
Megjelent a DXJB4-es firmware,erre épül kannan új romja amely már megjelent és tartalmazza a javitott videót.
-
llll
senior tag
ha félreérthető vagyok, akkor úgy értettem, hogy kivett sim-kártyával flashelhetek-e nyugodtan...?
(gondolom igen, de nem kockáztatnék semmit, inkább kérdezek) -
llll
senior tag
sziasztok
csak egy villámkérdésem lenne:
offlineban lehet flashelni?(illetve még egy:
hol a fenében lehet megnézni, hogy milyen usb van a laptopomon?
bocsi, de eddig marhára nem érdekelt soha...) -
Peti567
aktív tag
hogy lehet a bekapcsolas-kikapcsolas zenet kikapcsolni?
Nem tudjatok vodafone mobil netnel mit kell beirni a kimeno szerverhez? Smtp.vodafone.hu nem jó, fogadni tudok, de küldeni nem! Köszi
-
sauser
tag
[link]Állitólag a Vivaz gyári codekje, a C/system/databa kell bemásolni.
-
AS
félisten
Érdekes...
HD t a WP7 hez sorolták... -
dgcs
csendes tag
Sziasztok!
Telefon vásárlása előtt állok, és valószínű, hogy egy Samsung i8910 HD lesz a kiválasztott.
Viszont lenne egy dolog, amit mindenképp meg szeretnék tudni a vásárlás előtt. Ez pedig a Bluetooth -al kapcsolatos.
A készulék ugyebár a Bluetooth 2.0 A2DP - t támogatja. Azt szeretném megtudni, hogy a
telefon elboldogul e egy Bluetooth 2.1 -es szabványt támogató headset -el?
Konkrétan egy PLANTRONICS Backbeat 903 -ra gondolok. A headset kompatibilitási listájában ez a telefon is szerepel. Viszont az egyik Bluetooth 2.0 -ás a másik meg 2.1 -es.
Akkor most hogy is van ez? Valaki esetleg tudna ezzel kapcsolatban segíteni? -
muveszur
addikt
Elkészültem a meglepivel....
Mint bizonyára tudjátok, az egyetlen normális .prc olvasó nem megy s60v5-n rendesen, nem lehet lapozni, kilépni teljes kijelzős módból... Sajnos esély sincs rá, hogy a fejlesztők megoldják, mert az Amazon leállította a fejlesztés.
DE... Csináltam egy átlátszó kis gombsort, amivel könnyedén, extra kényelmesen tudunk lapozni, illetve a kilépés is tökéletes lett... Szerintem nagyon használható, könnyen, egyszerűen és kényelmesen. További infó, leírás, letöltés, illetve videó a blogomon: [link]
-
Peti567
aktív tag
Beerwolf ment privi!
-
factory01
tag
nekem is gyári magyar van fent a legelső és nekem sem írja ki a négy darab nullás kódnál,csak annál amit betettem,de viszont nekem volt fent 1.7 HX és az már írta úgyhogy valószínű a régi gyári magyar még nem írja ki erre a kódra.
-
Peti567
aktív tag
Hol lehet kikapcsolni az kikapcsoló-bekapcsoló zenét? Nem találom...
Köszi -
-
banpity
tag
Egyszer el kell kezdeni és minden kezdet nehéz
Én még annó 3650-el kezdtem a symbian-t.Elég rég volt és még most is tanulom mert a jó pap is holtig tanul. -
NÓPARA
aktív tag
válasz
banpity #6215 üzenetére
Akkor megnyugodtam és remélem majd lessz ez még jobb is.
Művészúr! : Mikor beírom a kódot nekem ezközkezelő ugrik be. Leírhatom hogy épp mit látok azon az oldalon privátba ha gondolod. Köszi hogy így foglalkoztok velem és türelmet kérek merr naon kopi vagyok ily téren.
-
NÓPARA
aktív tag
Olyat vettem észre hogy mikor lezárom a bill.zárral a telót egy idő mulva ismét feloldom a zárat akkor az idő ugymond ugrik. Mint ha addig az óra megállna rajta és frissítéssel ujra indul. De az idő az nem megy el róla. Ez természetes? Bocs ha sok a kérdésem.
-
NÓPARA
aktív tag
Bocs a sok hozzászólásért de sikerült a netre kapcsolódni. Az lenne a kérdés így elsőre hogy ha nagyítom a képet akkor ott marad egy kis kép amin követni lehet a nyafyítást. Ezt ellehet tüntetni vagy ez természetes?
-
NÓPARA
aktív tag
válasz
factory01 #6174 üzenetére
Hali Factory01!
Köszönöm a segítséged! Egyenlőre szenvedek mint írtam hogy legyen már netem. Amit Művészúr adot kódot beírtam már egyszer nekem olyasmit adot ki hogy milyen szoft. verzió található a telómon. Mikor volt telepítve és mikor kiadás. Ja pár napja vettem és még mindent ugy kell keresnem hogy megtaláljam. Elég láma vagyok még hozzá ezért elnézést kérek. A router: TP-LINK WR941ND. Még ezt is be kell állítani rendesen mert most csak annyira van hogy már van netem. -
NÓPARA
aktív tag
-
muveszur
addikt
válasz
Brockey #6206 üzenetére
Az XXB1 is a gyári firmware, így nincs benne semmilyen hack. Csak egy szűz rendszer, neked kell hackelned...
(Hackhez segítség: Szignózás és Hack)
Miután hackelted, azután fel tudod tenni a patchet...HyperX pedig nem csinál patcheket, hanem a saját, új firmwarébe integrálja (Hx V3).
Még annyit, hogy jelenleg nem tudsz frissíteni egy firmwarre sem, így az XXJB1-re sem. Csak is flasheléssel tudod felrakni a telefonodra.
-
Brockey
csendes tag
válasz
muveszur #6205 üzenetére
Köszönöm a gyors választ. Az XXJB1-re frissítés azt jelenti, hogy így már hackelt a telefonom? Tehát működni fog a wireless-féle patch? Amit írtál a honlapodon a HyperX féle 48 kHz-es hang az viszont - ha jól értem - nem egy külön patch lesz (vagy már van), hanem a teljes Rom-csere után élvezhető? Bocs, ha olyanokat kérdezek, amik mások számára teljesen egyértelműek.
-
Geni86
csendes tag
A HyperX 2.0-ás romban,nagyon jó volt az alap téma.Fekete alapú volt,biztos emlékszik,aki feltette korábban azt a romot. Nem tudjátok,le lehet valahol külön tölteni?
-
Peti567
aktív tag
Feltettem pár (20) játékot a telóra, és mikor megnyitom az alkalmazások menüt néha kicsit belassul a gép, 5-10mp-re! Ez normális?
Lesz még roszabb is? Mi lesz ha telepakolom a 8 gigát? Több perces várakozás?
Új hozzászólás Aktív témák
ma A legjobban várt Samsung az Omnia óta. Minden benne van, ami csak létezik.
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi 14T Pro 16/512 1év garanciával, Független!
- Samsung Galaxy S23 Ultra 5G 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 16 Pro 256GB Független Karcmentes/2028.04.28.gar./Akku 100%/p4248
- IPhone 8 Plus 64GB gyári független megkímélt új akku
- Csere-Beszámítás! MSI Ventus 3X RTX 4060Ti 8GB GDDR6X Videokártya
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470 - i5-G6 I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- 19.900 Ft/szett - DELL Universal Dock D6000 docking station (452-BCYH) (DisplayLink)
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T510i - i3-330M I 4GB I 250GB I 15,6" HD I DP I Cam I W10 I Garancia!
- AKCIÓ! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol fejhallgatóval garanciával hibátlan működés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest