Hirdetés
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Műholdas AI chippel fedné le a bolygót a Samsung
- Lecsap az S26 Ultra az Exynos 2600-ra
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gabi 8906
senior tag
Sony Ericsson Satio féle menü,és multimédiás menü nincs a HD-ra?(Satio menü nagyon bejött nekem
)
Segítséget előre is köszönöm.
(9000-dik!!
) -
fungi
aktív tag
Sziasztok, tudna valaki olyan programot javasolni amelyik megadott időpontra
megváltoztatja a telefon üzemmódját? Úgy hallottam, létezik ilyen a telefonunkra,de
konkrétat nem ismerek.
/Jól jönne, pl.munkaidő után nem felejteném némán.../ Kösz -
Isti2
aktív tag
Sziasztok!
S.O.S. keresek valakit, aki megcsinálja/megmutatja nekem, a szoftverfrissítést.
Jó lesz nekem a legújabb gyári, magyar nyelvet is tartalmazó rom, nem kell nekem főzött. -
Gabi 8906
senior tag
Ha a képernyő érzékenységét szeretném ellenőrizni vagy beállítani ahhoz mit kell elérnem?
(ha a szervízmenüben van, valaki leírná nekem hogyan hozhatom be?)
Válaszokat előre is köszönöm.
-
ToM2000
csendes tag
üdv
új ROM-ot telepítenék. formáztam a memóriát (E
, hard reset is megvolt.
Bejön a telefonon a BIOS-os kék képernyő. elindítom a programot is. összedugom az usb-vel a telefont a géppel, de nem ismeri fel az USB-t. XP-ről probálom usb2-sről. mi lehet a hiba?
T. -
válasz
Senser87
üzenetére
Eddig én egyetlen ám de óriási BUG-ot fedeztem fel a HX-V8-32ben:
Fő kijelzőn nem működik a hívásgombra bejövő hívás lista
Tárcsázóban, vagy a menüben hívásgombra bejön, de fő képernyőn nem!
HX most valami nagyon dolgozott, mert beharangozott valamit, de így kétséges, hogy összejön neki!!
-
Peti567
aktív tag
Tud valahogy olyan a telónk hogy ébresztésnek a rádió szólaljon meg?
Köszi -
tzatzikiii
tag
válasz
Senser87
üzenetére
En is szedtem mar szet teljesen bizonyos oknal fogva egy dissasembly leiras alapjan a telefont, es a kerdeses elemet iszonyat nehez volt leszedni (nekem nincs olyan "speci" lepattinto eszkozom, sokaig kerestem a megfelelo szerszamot, ami nem karcol, de megis segit szetszedni a telefont). Azt az elemet csak erokifejtessel es turelemmel lehet leszedni, ha szegeny benne felejtette a simet, akkor csak fujhatja.

-
Senser87
tag
Van egy szétszerelési útmutatóm, megnéztem, megértettem miről beszélsz. Nem tudom miért szedted szét ennyire, de igen figyelmetlen voltál, de az biztos, hogy erős vagy

Nem tudom milyen súlyos a hiba, de valószínű, hogy igaza lesz annak az embernek aki azt mondta, hogy kukázd az alaplapot, ha nem csak a fémdarab szakadt le a tetejéről.Rolly: HX romot használok, mióta...jók
Nem zavar az angol
és nagyon rendben vannak, sok bennük az újítás. A V8-32-ről azt mondják, hogy szinte bugmentes, szóval Nekem is az lesz a következő, mivel HX-nek elszállt a telefonja, szóval nem tudom mi lesz Vele. -
Ki milyen romot használ / ajánl?
-
TokLac
senior tag
Aki meg mondja hogy ezen a telón melyik sw van annak minden elismerésem: [link]
Lásd a Samsung bekapcsolását és elindulását.
-
Bdanyy
addikt
Régebben volt még kérdés, hogy milyen e-book olvasó használható kényelmesen a telón. Isilo nekem tetszik nagyon, s60v5-re van optimalizálva. Egyetlen hibája az, hogy az ő betűt nem jeleníti meg, de konvertálás előtt végülis át lehet alakítgatni ö-re, azzal nincsen gondja

Van autoscroll keresés betűméáretállítás stb.
-
Gabi 8906
senior tag
Nemrégiben lettem Samsung i8910 tulaj.

Letöltöttem pár videót a youtube-ról(720x480-sa vidik),és a teló nem játsza le a képet,csak a hangot.
Vajon ez mitől lehet?
Erre a telóra lessz új simbian frissítés elérhető?(pl: ami az új Nokia N8-on lessz,talán Simbian 3.0 a neve..
)
Segítséget előre is köszönöm.
-
szeretném frissíteni a i8910-emen a telefon szoftverét mire érdemes manapság?
-
Bdanyy
addikt
Nekem most az n2o4 van, ez sokkal gyorsabb mint a hyperx v8 magyar változata volt.
-
Myair
tag
Sziasztok
Egy ideje nem követtem a fórumot egyéb elfoglaltságaim miatt.
Tudna valaki ajánlani egy nagyon jó főzött romot amiben benne van minden jó,faxán néz ki.stb-stbmi most a legjobb/legújabb?
Esetleg link is jöhetne h honnan tudnám lekapni. big thx az infót előre is. -
TokLac
senior tag
Omnia HD Pro Edition V6.1 Speed tölthető!
Már a sima 6.1 is kúszik fel!6 és a V6.1 közötti különbségek:
-Teljesen új Java motor, ezért buktunk 2MB-ot, de megéri. Az eddig nem indult Java játékok mind elindulnak! Köszi a figyelmeztetést Feri! Más is szólt érte, köszi mindenkinek!
-C meghajtó 78MB.
-Mappa megnyitás javítva.
-Elforgatás vezérléshez visszakerültek az efektek, de csak ide. Hogy miért? Próbáld ki, efektekkel gyorsabb az efordítás! Ez Faenil trükkje amit átadott nekem! Köszi Faenil! Ez található az n2o4-ben! Ez a ramból 1MB-ot lezabál, kikapcsolható. Viszont, jobb ha bekapcsolva hagyjuk.
-Javított RomPatcher, nincs belépéskor figyelmeztető üzenet. Köszi EnergieZolee!
-3D navigációs menü törölve, a Speed verzió nem tartalmazza tehát halott menü volt.
-A Video lejátszó csak az E-F video mappában keres! Köszi a figyelmeztetést Tanbá! És köszi a fájlt EnergieZolee!
-A főképernyő késleltetése tiltva. Ha rákattintasz valamire az azonnal indul.
-Route66 ikon törölve.
-Névjegy ikon és alkalmazás törölve. -
llll
senior tag
válasz
xbox360gamer
üzenetére
mert látom ti értetek hozzá
ja
magam részéről egy oldallal járok előbbre nálad a képzeletbeli felhasználói kézikönyvben
-
Hadi
tag
-
saxxer
csendes tag
hella
következő a gondom: a hátlap i8910 telefonomrol ugy lett eltávolitva, hogy a sim kártya benne volt->sim foglalat kiszakadt. Samsungnál azt mondták főpanel csere soksok pénzért. Ismer esetleg valamelyikőtök szakit aki meg tudja javitani? Az olyanok kíméljenek akik szerint ők a minden, mert nem hiszem el hogy nem lehet valahogy megoldani.
köszöntem előre is -
Senser87
tag
A garancia csak akkor él, ha gyári garis a telefonod...Boltban nemvalószínű, hogy foglalkoznak vele...Sőt tuti nem...
És mivel tavaly október óta nem kapsz gyári garisat, ezért az újonan vett készülékek ilyen téren...
A sorozatszámot gondolom a telefonban, az akksi mögött találod, ha nincs, akkor IMEI kell, az is ott van.
-
Hadi
tag
A teló sorozatszámát hol tudom megnézni? Most szertném regsiztrálni a plusz 2 hónap garanciáért.
Az létezik h az IMEI és a sorozatszám ugyan az? -
Elkészült a telefonom, és úgy döntöttem, hogy ha találok megfelelő gazdit neki, akkor lecserélem egy Wave-re! Akit esetleg érdekel, akkor írjon!

-
llll
senior tag
elnézést a vissszhangért
-
llll
senior tag
válasz
xbox360gamer
üzenetére
ui: volt már itt ilyen ok nélküli újraindulós probléma
akkor vagy az volt az oka, hogy romcserénél a tulaj nem formázta az összes meghajtót, pedig kellene
(talán a tied is így járt
ezesetben egy szabályos romfrissítés megoldja a problémát
ennek a szájbarágós leírását megtalálod művészúr blogján...)
vagy némely korai főzött romnál panaszkodtak ilyesmire többen is -
llll
senior tag
válasz
xbox360gamer
üzenetére
(ui: volt már itt ilyen ok nélküli újraindulós probléma
akkor az volt az oka, hogy romcserénél a tulaj nem formázta az összes meghajtót, pedig kellene
talán a tied is így járt
ezesetben egy szabályos romfrissítés megoldja a problémát
ennek a szájbarágós leírását megtalálod művészúr blogján...) -
llll
senior tag
válasz
xbox360gamer
üzenetére
az említett mappákat nyugodtam kitörölheted
természetesen kipróbáltam (én se vagyok műszaki zseni) és gond 1 szál se
egyébként is a legrosszabb ami történhet, hogy muszáj lesz megejteni hardresetet, vagy egy romcserét
ezekre meg úgy is sor kerül előbb-utóbb ha kicsit kiismerted a telefont és már bátrabban nyúlsz hozzáesetleg javaslom neked is, hogy rágd át magad a művészúr blogján:
http://i8910.blog.hu/
biztosra veszem, hogy rengeteget fox profitálni belőle...
(addig is 1 aranyszabály:
csak az legyen telepítve, amit használsz is
és amit csak lehet az E-re telepíts)a wifi keresést pedig természetesen ki lehet kapcsolni:
wlan creator (=wlan-varázsló)>opciók>beállítások>wlan-elérhetőség megjelenítése: soha
vagy
főmenü>beállítások>kapcsolatok>vez. nélk. lan>opciók>beállítások>wlan elérh.: soha
(ua a 2)
és nyugi, jó lesz az
csak ez ilyen csináld magad telefon
a felhasználónak kell "befejeznie" otthon -
xbox360gamer
csendes tag
Köszönöm a válaszaitokat /Senser87 , IIII/ , a memokártyát én is kivettem és mintha az után történt volna az eset + adatkábel helyett bt-t használtam lehet az se teccett neki..Fasza hogy 100 ezres telefon ilyeneket csinál.Asszem az ilyen "rendszermappa" törléseket kihagynám mert tuti kinyirnám a telot,-hát nem vagyok egy müszaki zseni - de jo tudni hogy javítható és nem tettem tönkre.Egyébként minden képet egy mappában tartok úgyhogy a védettség kilőve.
Na de mintha ez nem lenne elég tegnap miután felálltam a géptől jött egy bejővő hívás amitől lefagyott a telo és újraindult magától.Majd egy óra múlva megint.Ebbe csak az a fura hogy tényleg jobban vigyázok rá mint bármire/bármi alatt az xboxot értem
/ erre ilyeneket csinál pedig alig 5 hónapos.
Szóval felrakom a pc studiot, lementek mindent és format.
És most jut eszembe,nem tudom hogy szoktatok e zenét hallgatni rajta de nekem 10 percenként megakad a zene.gondolom amikor wifi kapcsolatot keres/frissit.Ahogy nézegettem ezt nem nagyon lehet kikapcsolni de ha ti ki tudjátok szívesen meghallgatnám hogy hogyan.
Mégegyszer köszönöm a segítséget és regeljétek be minden samsung terméketeket a samsung oldalán mert plusz 1 év gyári garancia jár érte és ahogy elnézem a mostani termékeiknek szüksége is lesz rá. -
llll
senior tag
válasz
Senser87
üzenetére
a galéria cach-ének kitakarításához ezeket kell törölni az x-plore-ral:
e/private/101f8857/cache és
c/private/101f8857/cacheés ha már úgyis ott van xbox360gamer (hello kolléga!
), akkor talán érdemes megnézni, hogy a képeket tartalmazó mappa nem írásvedett, rejtett és rendszer fájl-e
(ne legyen)
...vagy ez tökmindegy?és vki mintha ajánlott volna olyasmit is anno, hogy ha memkártyán vannak a képek, akkor azt is érdemes megformázni (a telóban!)
-
Senser87
tag
Idézet HX blogjáról:
Hello mates,
Unfortunately some “projects” has been cancelt because of it´s impossibility. (camcorder bugs)
I am now working on a new speed-release, as many of you been waiting for it.
Hmm i don´t want to “flame” the whole community, but when i see such sites REALLY copy our work, then i become really angry:
http://www.symbianpro.hu/node/73
.......” it was created without the knowledge of HX, and 100% it would not allow it.”
There are still people NOT respecting our work, instead they “fuck us from behind” what´s wrong of asking me?Ezt most miért kell? Legalább kérje meg az illető, aki csinálja...
-
Senser87
tag
válasz
xbox360gamer
üzenetére
Nos, igen, szabvány, én úgy tudom 2010 jan 1-től kéne mindegyiknek ilyennek lennie.
A problémád nem egyedi, régi szoftvereknél csinál ilyent, ha pl a memóriakártyát beleteszed másik telefonba, nálam akkor fordult elő. A kábelen keresztül ments le mindent és hard reset. Azt hiszem csak ez tűnteti el. Vagy talán lehet valamit buherálni a mappákból való cache kitörlésével, de nem tudom melyiket kell. Keress rá itt fórumon, már volt róla szó régebben.
Valamint mindenképpen javasolnék egy szofverfrissítést, amit otthon is elvégezhetsz egy főzött romra. Kipróbálod, és onnantól nem kell a gyári. Én HX romokat használok, régóta
-
xbox360gamer
csendes tag
válasz
xbox360gamer
üzenetére
kihagytam a storyból hogy nem azzonnal sokszorozta meg hanem 2 hónapra rá csak úgy.
-
xbox360gamer
csendes tag
sziasztok. a következő történt.még májusban megvettem a telomat és még ott a boltnál csináltam egy fotót.mondom megtartom hisz az első fotom.na ja de ez a hülye fogta,megsokszorozta/kb 40 et csinált belöle/ és levédte mondván védett,nem törölhető elem se az eredeti se a másolatok.és a gallériában nem mutatja a kisképet hanem egy félbevágott festmény ikont rak ki mind a 40 fotora de ha megnyitom akko teljesképernyőre kiteszi.Ez csak velem történt vagy mással is?mit csináljak vigyem szoftver frissítésre?Félreértések elkerülése végett biztos hogy nem állítottam be "védelmet" se semmi ilyesmit.
Másik kérdés:azt mondta még anno a boltos csávó hogy ez a "töltő bemenet" már az új szabvány és 2012től minden telonak ilyen lesz.Ez igaz?Nem fontos csak ha már írok ide gondoltam megkérdezem.
Köszi a válaszokat -
llll
senior tag
ezt a gps+-t eccer kipróbáltam kíváncsiságból
tényleg másodpercek alatt talált jelet
viszont kellett hozzá egy netes hozzáférési pont, wifiről ez nem ment
(ha jól emléxem)
és ha volt hozzáférési pontom, akkor volt rejtélyes adatforgalmam is...most a helymeghatározási módszerek között csak a beépített gps van bepipálva
és bármiféle "rásegítés" nélkül max fél perc alatt talál jelet
nekem ez így teljesen megfelel
(n95-nél viszont 3 ismerősből 3 mondta, hogy abszolút használhatatlan a beépített gps)Senser: nem fogalmaztam világosan
a wifivel úgy egyébként nincs semmi baj, megy mint a szél
csak a skype nem akar működni -
Még mindig nincs kész a telefonom

-
llll
senior tag
haveromnak volt n95-öse
mikor bejövő hívása volt rendszeresen lefagyott, nem tudta felvenni
emiatt nem azt kértem céges telónak anno
akkor oda-vissza voltam tőle, de most meg már egy amorf bunkónak tűnik az i8910-hez képest
és hát ugye abban még a gps vevő is csak dísznek volttökéletes telefont pedig soha senki nem fog gyártani
erről már értekeztünk
(nem érdeke a gyártóknak) -
llll
senior tag
válasz
BitiOne
üzenetére
a történelem már többször igazolt bennünket

Bdanyy: 2 csatlakozási lehetőséget kínál fel
-mindíg rákérdez
-internet
nekem egyikkel sem csatlakozik
próbálkozik-próbálkozik, aztán semmi
mondjuk net, wap, mms hozzáférési pont nélkül lehet, hogy hiába is jelölöm be a 2. lehetőséget
azokat ugyanis alapos megfontolás után már korábban kivágtam a francba
nem kérem a meglepetés-adatforgalmat
ez volt az első súlyos kifogásom a cucc ellen
egyébként eleinte elég volt kivenni-betenni a simet és pikk-pakk újra létrehozta őket
már ez sem müxik... -
Bdanyy
addikt
Igen ezzel én is így vagyok. Anno nekem n95 volt a tökéletes telefon, azzal egyedül az akkuval volt anno gondom hogy gyenge, de azt megoldotta a pár pót

Nem gondoltam régebben hogy valaha érdekelni fog a telefon külseje, de ez nekem pl sokkal jobban tetszik mint a galaxy s vagy iphone (de pl a spica meg a wave bejön külsőre szintén), és kicsit azoknaka formája is kompromisszum lenne számomra
Meg igazából a kijelzőjét nagyon szeretem, és ez hiányozna elég rendesen. Kicsit foglalkoztak volna a szoftverrel tökéltes telefon lehetett volna, így viszont ezek szerint nem csak nekem fordult meg a fejemben néha a váltás. Viszont csodálkozom hogy még mindig mennyire magas az ára használtam az i8910-nek pl egy galaxy s használt árához viszonyítva. -
Rotor82
aktív tag
válasz
electrocarlo
üzenetére
Kikapcsolt állapotban a hangerő fel+lezár+bekapcsológomb együttes megnyomása. Ha jól csináltad, egy kék képernyő fogad...

-
electrocarlo
csendes tag
ez konkrétan mit jelent?
"Indítsd el Boot módban a telefonod!" -
Senser87
tag
A Skype-ot HX orvosolni szeretné, már felvette a kapcsolatot az illetékesekkel, elvileg nem idegenkednek attól, hogy együtt dolgozzanak a problémán. HX oldalán olvashattok a dologról. A V8-32-es rommal nem megy véletlenül a skype?
-
llll
senior tag
a mindig rákérdez-t
de akkor ez még megér egy misét és egy próbálkozást...azt hittem eretneknek fogtok kikiáltani és lehurrogtok

de ezexerint nem csak bennem érett a gondolat, hogy elég sok mindent elnéztünk már ennek a telónakés ahogy belekukkantottam a galaxy topikjába, közel sem maradéktalanul elégedettek a tulajok azzal sem
az iphon4-re meg celluxot javasolnak "megoldásként"
nemtom hogy röhejes, vagy inkább szomorú
...tulképpen vmi perverz és érthetetlen módon mindezek ellenére még mindíg ezt választanám
nekem a navi a sarkalatos pont és az tulképpen elfogadhatóan megoldott
a fényképező és a divx szintén
a többi nélkül meg tudok élni -
Bdanyy
addikt
Skypenál mit állítottál kapcsolanak? Mindig rákérdezzen, vagy beállítottál rá egy wifit vagy mobilnetet? Mert most próbálgattam és ha mindig rákérdez és kiválasztok egyet, akkor nem kapcsolódik, de ha fixre beállítok egyet akkor igen.
Hát jah, én sem tudom teljes szívvel ajánlani a telót de ha lenne vaku meg kamergomb galaxy s-nél meg mondjuk nem a samsung adta volna ki (félek a szoftverfrissítést ott is ennyire komolyan fogják venni ) akkor egy olyat elfogadnék

-
llll
senior tag
hát köszi, de úgy látom ez ua amit tzatzikiii is említett
ezt is próbáltam, nekem ez sem tud bejelentkezniakkor foglaljuk össze mit tudunk Vágó úr:
adott ua típusú, nem olcsó teló
és ua verziójú alkalmazások az egyiken működnek, a másikon meg nem
különböző firmvereknél ez talán még el is menne(...???)
(lévén, hogy a gyártó b@szik hivatalosan frissíteni a romokat, ezért a felhasználók buherálgatnak otthon)
de néha ua romnál is ez van!!!
(asassin's creed, újabb lengyel rom, Quasi telója és az enyém)
illetve ua telefonon 1-1 alkalmazás (ovi store, sygic újabb verziója) először még megy, aztán egy idő után már nem
...az a nagy büdös helyzet Vágó úr, hogy én lassan talán már nem is ajánlanám annyira ezt a telefont a vásárlás előtt állóknak
tudom-tudom: a többi sem tökéletes
akkor lehet, hogy részemről többször nem fogom kiadni 1 laptop árát egy okosnak mondott telefonért
(ettől most biztos jól összecsinálták magukat a gyártók...
)...engem max egy sygic aurával tudnak majd még egyszer behúzni a csőbe

-
TokLac
senior tag
HX V8-32 Full Hun By: Taylor: [link]
-
electrocarlo
csendes tag
Hali!
Most fleselek először majd. Kérdezni szeretném hogy ez mire való: MSXML 4.0 SP2
És melyiket kell feltelepíteni illetve letölteni a honlapról??? Bocs de meg kell kérdeznem mert hülye vagyok hozzá. -
llll
senior tag
válasz
tzatzikiii
üzenetére
izé...azt közben már látom, hogy több verza létezik
a következőket próbáltam végig:
1.7.12.4075
1.5.611
1.5.508
1.5.436
nekem egyik sem tud csatlakozni
pedig régebben ment -
llll
senior tag
válasz
tzatzikiii
üzenetére
azzal a klienssel, ami még a művészúr blogján is volt?
vagy ebből is van már több verzió is? -
llll
senior tag
és ha már itt tartunk
az ovi store-ba be tudtok lépni?
nekem azt mondja nem tud kapcsolódni a serverhez
(ki akarják ütni az i8910-et?
) -
llll
senior tag
nekem sosem volt ennyire sarkalatos pont a telefonról való skypolás
de ha már ennyire belemerültünk:
nekem is már jó ideje a 4.02-es fring van telepítve
és korábban valóban úgy működött, ahogy mondod
videohívásnál én láttam a másik felet, de ő nem látott engem
most viszont még az alkamazások közül is teljesen eltűnt a skype
nálad meg működik?
ez hogy a fenében lehet???
az újabb lengyel rom volt/van fent, ahhoz nem nyúltam
...meg ugye nokián is megy
mindjárt meginog a telefonunkba vetett hitem... -
Bdanyy
addikt
Új ingyenes pdf olvasó : letöltés
Ezerszer gyorsabb mint az adobe
Végre lehet kényelmesen olvasni és nem túlscrollozni a szaggatás miatt 
-
Bdanyy
addikt
N2O4-et, de HX8-nál is működött

Skype pedig i8910hd.hu -ról van.
-
tzatzikiii
tag
Az a zavaro, hogy a baratom 5800-jarol tokeletesen mukodik a skype kliens, most probalta.
Ezek utan otletem sincs, mi a gond. Mert lehetne az altalam belinkelt, moddolt kliens hibas, de akkor fringen mennie kene a skype-nak, nem? Vagy fringen semmilyen telefonos OS alatt nem megy most a skype? Mert akkor csak az emlegetett klienssel van gond.SZERK.: BDany, nem lattam a hozzaszolasod, amit ||||| utan irtal, csak utolag.
Koszi a felvilagositast!
(Egyebkent milyen cfw-t hasznalsz?) -
Bdanyy
addikt
Amúgy az a skype ami megy miénken bugosnak tűnik, ha próbálok egy hanghívást, akkor utána a csengőhangot meg minden hangot a beszédhívás hangszóróján próbálja lejátszani. De im meg fileküldés megy

-
Bdanyy
addikt
Nem akarok ünneprontó lenni, de a skype nekem bejön most is. Csak ugye samsungról hívni nem lehet vele, nokiáról meg sony ericssonról lehet.
Faenil új romjában az az extrább, hogy nokiás fringet is fel lehet telepíteni, ami már 4-es verziószámú ellentétben az i8910-re 3-as az utolsó.
4-esben már van videóhívás is. Egyelőre a mi képünket nem lehet látni, de a másik oldalt már megjeleníti.
Fring és skype kapcsolata itt
-
llll
senior tag
válasz
tzatzikiii
üzenetére
köszi, megnyugodtam

kipróbáltam az általad linkeltet is és én sem tudtam már bejelentkezni sem
(laptopról simán)
egyébként kicsit pontatlanul fogalmaztam:
úgy értettem, hogy semmilyen TELEFONRÓL nem megy a skype perpill, vagy csak a symbikről? -
tzatzikiii
tag
most egyáltalán nem müxik a skype semmilyen oprendszeren, vagy csak a symbianosokat zárták ki egy laza mozdulattal azért, hogy az iphon4-esek zavartalanul skypolhassanak?
Nekem ez azert nem vilagos, mert en az altalam belinkelt forumrol toltott skype klienssel meg masfel hete skype-oltam - igaz, csak az IM reszt hasznaltam. Most viszont, mielott ezt a hozzaszolast megirtam, probakepp igyekeztem bejelentkezni, de nem sikerult, mig windows alol termeszetesen akadalytalanul megy, tehat nem altalanos skype hibarol van szo. Szoval, bar en mult het elejen allitom, hogy hasznaltam a skype-ot, az 5 perccel ezelotti probalkozasom megis Teged igazol vissza....

Ja, es imho nem voltal kioktato.

Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy Z Fold 4 eladó
- Iphone 15 128GB (fekete) csomag eladó 2026.10.02-ig garanciás
- iPhone 17 Pro Max / 256GB / Több színben / Gyári kártyafüggetlen
- iPhone 13 Pro Max / 256GB / Gold / Gyári kártyafüggetlen (107A)
- Samsung S25 12/128GB Navy Blue, Snapdragon Elite, makulátlan állapotban, 33hó garival eladó
- Sony MHC-V43D Aktív hangfal, party hangszóró
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3438
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B660M i5 12400F 16GB DDR4 1TB SSD RTX 3070 8GB Zalman T4 Plus Cooler Master 750W
- Logitech Lift for MAC ergonomikus egér
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
)
(9000-dik!!

(ha a szervízmenüben van, valaki leírná nekem hogyan hozhatom be?)

Nem is fogadja el a segítséget, igazatok van...

)

Ezek utan otletem sincs, mi a gond. Mert lehetne az altalam belinkelt, moddolt kliens hibas, de akkor fringen mennie kene a skype-nak, nem? Vagy fringen semmilyen telefonos OS alatt nem megy most a skype? Mert akkor csak az emlegetett klienssel van gond.