- One mobilszolgáltatások
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- iPhone topik
- WayteQ blog: Megérkezett az x995 androidos GPS
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Apple AirPods Pro (2. generáció) - csiszolt almaságok
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Poco X6 Pro - ötös alá
Új hozzászólás Aktív témák
-
tariattila
veterán
válasz
#35104512 #7362 üzenetére
hát a fring-ből nem engedek...attól nem merülhet (sokkal)gyorsabban...
a nokiáim is elmentek 1-2 napot használat függvényében folyamatos fringel...
az E52 pl. amiben ugyanekkora az aksi például 4 napot is...jó, tudom annak fele ekkora a kijelzője de sajna ez a tel.akkor se menne el érzésem szerint 2 napot ha alig kapcsolnám be a kijelzőjét...
a garanciális kérdés meg elég necces innen...főleg, hogy gsm line garis...gondolom menne az ide oda küldözgetés...ha pedig személyesen hurcolom akkor anyagi csőd... -
banpity
tag
válasz
#35104512 #7228 üzenetére
Sziasztok
Én is veled értek egyet mert szerintem sem lehet elrontani.Én sem akarok senkit semmire rábeszélni de nekem volt az a telefonom amiről Muveszur írt és 5 azaz öt hétig volt szervizben.Végül kicserélték az alaplapot de senki egy szót nem szólt hogy milyen fw volt rajta. -
tzatzikiii
tag
válasz
#35104512 #7131 üzenetére
Az a fura, hogy reggel egyetemre menet rajottem, a power mp3 nem igazan erre a rendszerre optimalizalt (pattogo hangot hallottam, es amugyis csunyan jottek ki a hangok, EQ-tol fuggetlenul). Visszavaltottam touch playerre, aminel ritkult a pattogasok szama, sokkal jobb volt a hangminoseg, es amikor benyomtam ezt az 5.1-et utanozo effektust, azt hiszem, megszuntek a pattogasok. Most kiprobaltam kihangositva, nem jelentkezett a pattogas, de visszadugtam a fulest, es ugy sem. Szoval nem konzekvensen reprodukalhato a problema, programtol is fugg es szerintem az adott zene hangszinetol is. Utalom a komplex problemakat.
De igazad van, en is azert lepodtem meg tariattila hozzaszolasan, mert megdobbento, hogy kettonkel egyszerre jelentkezik ugyanaz a problema.Insomniac, az eredeti gyari ROM-od Neked is a majusi volt?
Attila, mikori a ROM a telefonodon?@k.: Teljesen megertem, nekem is win7-em van, ugyhogy frissiteshez mar az elozo telefonom eseten is edesanyam laptopjat kellett elkunyeralnom. Fel kene tennem egy virtualis xp-t vagy egy kis particiora egy valosat...
-
tzatzikiii
tag
válasz
#35104512 #7123 üzenetére
@insomniac: Egesz pontosan en akkor hallom ezt a pattogo hangot (affele elektromos zorej, mint amikor mondjuk ellenallasvaltozas van egy ilyen rendszerben), amikor halkabb, de alapvetoen magasabb hangszinu zenet hallgatok (pl. komolyzenenel nagyon kijon). Persze lehet, hogy mindig van, de csak akkor jon elo, mikor nem nyomja el a basszus...
mindegy, igazabol ugy sejtettem, hogy ha hw problema, akkor vagy a fules, vagy a 3.5-os jackcsatlakozo hiabaja, elobbit mar kizartam, utobbiban remenykedem, hogy nem. Bizom benne, hogy a romcsere megoldja, szuletett optimista vagyok.
Szerk.: kihangositast nem probaltam, de ki fogom. En nem minden mp3-nal hallom, es kevesbe gyakran hallom a gyari touch playerrel, mint kulso programmal (power mp3). Ezert is hiszem, hogy inkabb sw-es.
@k.: win xp alol probald, tobbek kozott a driverek miatt.
-
Obolony
senior tag
válasz
#35104512 #5973 üzenetére
igen, csak tudod aki komolyan linkel egy romot, az teszi mindezt change log-al, leirassal, telepitesi utmutatoval, esetleg videoval. es ha mindez megvan, azt mondom, ejha, ez igen. dejo hogy jott egy szakerto a forumra!! viszont nem egy noname fajlmegosztora linkel be valamit amire leirja: huuu a legfaszább, még a kamera is jó, dikk.
erted, erzed a kulombseget, nem? a szakmaisagot... na itt ilyenrol szo se volt, arc viszont van rendesen, abbol nincs hiány...
ezek utan a masik szerencsetlen rafut, hogy jooo ez, mert voltam annyira mafla hogy en fel is raktam rogton. es töccsétek. erre kérdeztem hogy vállal-e esetleg anyagi felelősséget a szavaira, hiszen nem 3ezer forintos telefonokról beszélünk.
vagy válall-e felelősséget arra, hogy esetleg a jelszavaim, banki adataim nem a kedves szakácsnál landolnak aki jóóól kifőzte ezt a leellenőrízhetetlen főzött romot...
mindezek után én vagyok a ritka bunkó természetesen... de nem baj, már hozzászoktam
-
Obolony
senior tag
válasz
#35104512 #5971 üzenetére
mint latod egyaltalan nem
amugy meg szakmailag igen. ha mar van parszaz/ezer hozzaszolasa, akkor lehet hogy megbizhatobb mintha egy-ket hozzaszolas erejeig regisztral par napja, es rogton warez romokat linkelget. ettol meg lehet jo, meg minden, csak mindenkeppen sokkal sokkal korultekintobben kell eljarni, mintha pl muveszur linkelgetne...
-
phaet0n
tag
-
-
Quasi_modo
nagyúr
-
Quasi_modo
nagyúr
válasz
#35104512 #3577 üzenetére
Sajna Win7 - en még nem próbáltam mobilt csatlakoztatni, mivel nem sok időm volt a Win7-re. De valami olyan dereng előttem, mint amikor normális driver hiányában az XP is kiírja néha, hogy a csatlakoztatott ezköz gyorsabb működésre is képes, telepítsd a drivereket.
A Samsung programja is fenn van? -
szhunor
tag
válasz
#35104512 #2337 üzenetére
NA királyság van !
USB 1.0 volt a hiba. Megáll az eszem, ez is benne volt a pakliban, gondoltam rá, csak hát nem volt más XP-s gépem , csak a ,,régi" laptop XP-vel, gondoltam próba cseresznye frissítsük.
2.0 -n simán felment, most tettem fel egy XP-t gépemre WIN7 mellé, igaz elszúrta a Win7-et de már vissza állítottam, így minden jó ha a vége jó !
Köszönöm a segítséget ! Volt para nem kicsit.
Gyerekjáték ez a flash így.Ahhoz képest, hogy ma déletlőtt (2009.11.16) jött meg a telefonom és egy fél óra nyomogatás után paff neki a flash-elésnek.
Mégegyszer köszi !
üdv. !
Sz.H. -
Magnum_
nagyúr
válasz
#35104512 #1642 üzenetére
nálam tuti nem menne 4 napot, de ennél a kijelző/tudásnál elég a 2.
na mondok én is rosszat. 2-3x elöfordult, hogy telefonálás után random ujraindult. nem kikapcsoltam, hog véleltenül hosszan nyomtam a piros gombot,hanem ujraindult,és amikor bekapcsolt,uj téma jelent meg (valami szürke)..tán majd az uj sw meggyógyíccsa.
-
Dzsymmy
csendes tag
válasz
#35104512 #1206 üzenetére
az a gond,hogy ha resetelem a routert nem tudom ,hogy a gyári beállításokkal lesz e netem az asztali számcsimon.A beállításhoz meg nem értek...ezért nem mertem eddig sem lenullázni,pedig sokan ezt ajánlották.Azt azért nem értem,hogy a Laptop-om.a pda-m.és eddig minden wifis telóm tudott csatlakozni........,mégis csak az új telón kell valamit felkapcsolni,vagy beállítani,vagy egy egyszerű címet valahol megadni.......köszi,hogy írtál...üdv...Jimmy
-
muveszur
addikt
válasz
#35104512 #1192 üzenetére
Nekem fel se tűnt először, hogy nem világítanak a gombok... Csak mikor írták a neten, hogy nem világít. Akkor a kijelző és olyan erővel fénylik, hogy még sötétben is látszanak a gombok. Sőt, a 3 gomb nagyon szépen el van választva egymástól, gyönyörű a telefon kidolgozása.
Megjegyezném, hogy a Nokia a tudás mellett az összeszerelést is meg tanulhatná a Samsungtól!
-
No.01
addikt
válasz
#35104512 #1161 üzenetére
Szia,
Nekem a dragabbik van es annyi a kulonbseg, h ez teljesen atlatszo, fenyes, mig a masik kicsit mattabb. Utobbi jobban olvashato viszont valamelyest rontja a kijelzo szineit.
En is olvastam, h a kijelzo karcallo, de en ebben nem hiszek 100%-ig igy inkabb vettem ra foliat. A kezelese szerintem semmit sem valtozott szoval tuti ami fix en maradok a folianal (de abbol csak a markasat erdemes szvsz)
-
muveszur
addikt
-
Tanbá-apó
tag
válasz
#35104512 #939 üzenetére
megkérdezhetem milyen fwd van? ha megszakadok se tudok másfél napnál többet kihozni belőle, de nem panaszkodom, nekem már ez is rekord a n95 8giga 8-10 órájához képest.
Persze nálam megy a profimail reggel 7től este10ig fél óránkénti frissítéssel, napi másfél óra telefonálás és egy óra netböngészés, fél óra játék.. Így bírja reggel héttől másnap délig, de inkább minden éjjel töltöm.
-
No.01
addikt
válasz
#35104512 #945 üzenetére
Koszi! Erre a Widgetes dologra nem is gondoltam... Meg nem volt idom beallitani a sajat izlesemnek megfeleloen, de a widgetek szerintem igyis-ugyis kimaradnak. (a kis lakat eltuntetheto vagy az mindig ott lesz?
Fenykepes nevjegyzek, Menu, Fokepernyo. Ezek futnak allandoan, gondolom ezeket nem lehet bezarni... jol gondolom?Teaway:
Nem, mert neki elotte BlackBerry-je volt es megszokta a "valodi" gombokat email irasnal. A kijelzot viszont nagyon megcsodalta, a helis videonal meg egyenesen tatva maradt a szaja
En mar most belejottem a gepelesbe hardware-es gombok nelkul is. Mondjuk az elobb majdnem kifogott rajtam mert fogalmam sem volt, h merre talalom a atiranyitast
Hiaba ez a Symbian meg nagyon uj nekem...
Tovabbra is nagyon tetszik csak 1 jo bortokot kell talalnom hozza mert utalnam oszekarcolni ezt a szep fenyes hatlapot -
No.01
addikt
válasz
#35104512 #909 üzenetére
Nekem i900-am volt meg nem olyan reg es azon volt folia. Semmilyen hatranyat nem ereztem kezelhetosegben vagy esetleg a szinek visszaadasaban.
Egyetlen dolog volt ami picit zavart, h napfenyben elegg tukrozodott... cserebe a kijelzo meg most is 100%-ig karcmentes! (kar, h a telefont egy kisebb balesettel tonkretettem)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eredeti játékok OFF topik
- Spórolós topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Autószerelők, autószerelés
- Bitcoin topic
- One mobilszolgáltatások
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- PlayStation 5
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- iPhone 12 Kék 128GB
- Apple iPhone 16 Pro Max - Desert Titanium - 256GB 1 ciklus 100% akku! 1 év garancia! Új készülék!
- új bontatlan iPhone 16 Pro 128GB black titanium fekete titán független Apple 1 év garancia ajándék
- Samsung Galaxy S23 256GB (garis)
- Samsung Galaxy S24 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB THERMALTAKE Core V21 500W
- MacBook, Apple M1 / M2 kompatibilis dokkolók, DisplayLink 4K, USB-C, Type-C
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon G8, i7-10510U, 16GB, 1TB SSD, 4K kijelző + WWAN (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest