- Apple Watch
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Netfone
- Mobil flották
- Fotók, videók mobillal
- One mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
tzatzikiii
tag
válasz
csukasi #9360 üzenetére
En is nagyon szeretem az Alternate Readert, csak azt hianyolom belole, hogy nem lehet vele a dokumentumban keresni. Ez nekem pl. ma akadaly volt, amikor egy 300 oldalas konyvben akartam egy bizonyos temara rakeresni, es sajnalkozva vettem eszre, hogy nincs ilyen opcio.
Amugy tenyleg sokkal jobb az Adobe Readernel. -
TokLac
senior tag
válasz
csukasi #8465 üzenetére
Most néztem meg és kizöldült szépen. Közrejátszhatnak zavaró tényezők szerintem. Eléggé nyúzom a telót és nekem nem indul újra. Nem is emlékszem rá hogy újra indult volna. Az hogy használatfüggő arra értettem hogy sok minden a telepítgetésektől függ. Vannak olyan program összetevők amik akadnak egymással, stb.
-
Bdanyy
addikt
válasz
csukasi #7787 üzenetére
Szia!
Freemailnél a saját szolgáltatód (ahonnan a router kapja a netet, szal nem a mobilszolgáltató) smtp és pop3 beállításait kell megadni, hogy működjön. Amikor nem wifin használod a postafiókot, akkor meg át kell írni a mobilszolgáltatósra, mint amit írtál.
Én ezért használok imapot, mert ott nem kell ezt állítgatni (viszont freemailnél szerintem nincsen ilyen).
-
Peti567
aktív tag
válasz
csukasi #7785 üzenetére
Beépített kliensel csak a gmail tudod használni, vagy fizetni kell hogy tudd a freemailt asszem! Már nem emlékszem hogy miért, de tudom hogy nekem is volt hasonló problémám és mondták hogy gmail használjam! A gmailre átirányítottam a freemailes email címemet is, és így jó a telón is minden!
/majd a többiek leírják hogy pontosan hogy és miért is van ez/ -
TokLac
senior tag
válasz
csukasi #7781 üzenetére
Szia!
Pont most írtam róla picit fentebb. Nem használtam sokáig, csak kíváncsiságból megnéztem. Egyszerű, a Symbian_ROM_Flashing_Tool-nál a CODE XML fájlt az orosz romból, a CSC XML fájlt pedig a lengyel romból tallózod be. A boot-ból vedd ki a pipát! Sok sikert! Természetesen saját felelősségre!
-
-
Quasi_modo
nagyúr
válasz
csukasi #7571 üzenetére
Valaki írta - nem tudom jól értettem-e - ki lehet kapcsolni ne töltse a PC a telefon aksiját
Sajna nem lehet kikapcsolni. Ezért én nem is dugdosom állandóan PC-re. Kisebb adag áttöltést inkább kékfogon intézek el.
fullra töltöttem az akksit egész éjjel ment a töltés
Ez felesleges volt. gyakorlatilag 2 óra 45 perc alatt leltöltődik nulláról is, utána meg nem csinál úgysem semmit.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S22 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 200 Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 PRO - 128GB - Deep Purple - 85% akkumulátor
- Samsung Galaxy S22 Ultra 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Már csak 12 db 5G ROUTER! - Telenor 5G Indoor WiFi Router (FA7550) + töltő (bolti áruk 100.000Ft)
- Ultimate előfizetés új fiókra akár 2105 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- AKCIÓ - 122 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- PS3 Játékok 1500Ft/db - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest