Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Magnum_
nagyúr
válasz Senser87 #3130 üzenetére
én gyártói garisat vettem ujmobiloknál...
és igen, tisztában vagyok a gyártói gar, előnyeivel-hátrányaival. én is a gyártói garaciát "preferálom". figyelni kell a honlapjukat, felhivni öket, irni nekik.sztem korrektek. más GSM bótot nem ismerek, de eddig oké az ujmobilok.I humbly and respectfully decline™
-
-
-
Quasi_modo
nagyúr
-
Magnum_
nagyúr
válasz Senser87 #3439 üzenetére
ultra clear! bocsánat! nekem kb 3k volt.
Quasi: nekem fennvan,mégis tudok rá vigyázni! bocsánat!
Expander: én a mérete miatt puha szemüvegtokban hordom. az ilyen övrecsiptetős módszerek már a 90-es években sem tetszettek.
[ Szerkesztve ]
I humbly and respectfully decline™
-
Quasi_modo
nagyúr
válasz Senser87 #3446 üzenetére
Te honnan rendelted?
Sehonnan. Vettem egy T-s üzletben. Ez egy Samsonite fekvő tok. Van akinek nem tetszik de ez van. Mondjuk nem is látszik, mert rá van húzva a pólóm.
expander Én i wiev32 - vel nézem a képeket. Semmi gond velük.
pocakhontas: felhasználói programcsomag muveszur-nál, témák és játékok nálam. (privi)[ Szerkesztve ]
valami
-
muveszur
addikt
-
-
zack
nagyúr
válasz Senser87 #4106 üzenetére
Mondasz valamit...kicsit kartell gyanús, mert tény hogy a Nokia készülékei kaphatók legnagyobb számban a szolgáltatóknál. Volt 1-2 teló a múltban ami érdekes módon nem ért el a magyar szolgáltatókhoz, holott nagy sikere lett volna.
Itt van az Omnia 2 is...milyen dolog hogy magyar garival csak 2GB tárhellyel kapható, bolti garival meg kezdetektől kezdve 8GB...ez korrekt? Full lerántós itt az országban szinte minden és mindenki.Samsung Galaxy Z Flip5 256GB Platinum Silver (online exkluzív) <<>> Vsonic GR07 + Sony Hi-Res WI-H700 + Sony Hi-Res WI-1000X <<>> Spotify Premium<<>> LG 65" C31LA + LG S80QR 5.1.3
-
Tanbá-apó
tag
válasz Senser87 #4183 üzenetére
Az IE7 gyári fw-vel valóban gyalázatos volt a geotagging, nekem volt olyan kép hogy valahová a csendes óceán közepére mutatta, pedig a lakóhelyemen készült. A főzőtt romokkal viszont már tökéletesen mutatja, most próbáltam jópár képet a picasaban!
Jelenleg a HX 1.72 Bulgarian van nálam fent!iPhone 12 ProMax; Asus ROG Strix 3
-
Obolony
senior tag
válasz Senser87 #4276 üzenetére
ez hoax... kar ilyen dologgal floodolni a forumot, meg ha joindulatuan is
Márton György, a Nemzeti Hírközlési Hatóság (NHH) szóvivője az Indexnek elmondta, mindkét lánclevél valótlanságokra épül. "Magyarországon fogadott, külföldi hívásért a mobilszolgáltató semmilyen esetben nem számlázhat, de nem is teszi, nem kaptunk még ilyen bejelentést. Az első lánclevélben szereplő szám egy angol mobilszám, a másodikban szereplő számok közül az egyik előhívó, a +393 olasz mobilra mutat [2], a többi pedig nem létezik. Amennyiben normál külföldi mobilszámot hívunk vissza - akár gyanútlanul is - a magyar mobilunkról, akkor tarifacsomagtól függően is maximum pár száz forintot fizetünk percenként. Az pedig, hogy ne lehetne megszakítani egy hívást, egyszerűen lehetetlen, ilyen nincs" - fogalmazott.
Sokaknak ilyen láncleveleket olvasva az a félelme, hogy a visszahívott szám emelt díjas, azt azonban kevesen tudják, hogy itthonról külföldi emelt díjas számokat nem lehet hívni. "És más országból a magyar emelt díjas számokat sem, gondoljunk a Megasztár példájára, ahol lehetett ugyan külföldről szavazni, de meg volt adva az adott ország emelt díjas száma. Elméletben lehetséges a külföldi emelt díjas szám hívása, de ehhez speciális előhívók szükségesek, és a lánclevélben foglalt számok nem ezek" - fogalmazott. Ráadásul a magyar mobilszolgáltatók nem is adnak meg a tarifatáblázatban külföldi emelt díjas számok hívására irányuló összeget, vagyis nem számolhatnak fel érte díjat.
A lényeg tehát, hogy a több ezer eurós számlát előállítani magunknak fáradtságos munka, talán úgy lehetséges, ha napokig lógunk egy nagyon távoli országban, mondjuk a Zöld-foki Köztársaságban bejegyzett mobilon, de ennek nincs nagyon sok értelme.
"Nincs veszélyesebb, mint amikor a tudatlansághoz még szorgalom is párosul!" *** Samsung I8910 Omnia HD Üzbegisztán Especial Version XXIL5 XEUIL3 Generic United Kingdom ***
-
Obolony
senior tag
válasz Senser87 #4287 üzenetére
engem nem zavar a flood foleg mivel a jóindulat vezetett teged. sajnos ezek a hoaxok pont erre epitenek....
"Nincs veszélyesebb, mint amikor a tudatlansághoz még szorgalom is párosul!" *** Samsung I8910 Omnia HD Üzbegisztán Especial Version XXIL5 XEUIL3 Generic United Kingdom ***
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Győr és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Projektor topic
- Videó stream letöltése
- BestBuy topik
- Gmail - tudja valaki a választ?
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Felhőből hozza a Windows élményt a Microsoft új PC-je
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- 3D nyomtatás
- További aktív témák...
- Új, bontatlan Samsung Galaxy S24 FE
- BONTATLAN Új Iphone 16 és 16 Plus 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető
- Samsung Galaxy S24 Ultra Titanium Yellow
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új Iphone 14 és 14 Plus 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest