- Bluetooth-headsetekről általában
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- MediaTek lapka köré épülne a Galaxy S25 FE?
- iPhone topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
válasz
Senser87 #8978 üzenetére
Eddig én egyetlen ám de óriási BUG-ot fedeztem fel a HX-V8-32ben:
Fő kijelzőn nem működik a hívásgombra bejövő hívás listaTárcsázóban, vagy a menüben hívásgombra bejön, de fő képernyőn nem!
HX most valami nagyon dolgozott, mert beharangozott valamit, de így kétséges, hogy összejön neki!!
-
tzatzikiii
tag
válasz
Senser87 #8978 üzenetére
En is szedtem mar szet teljesen bizonyos oknal fogva egy dissasembly leiras alapjan a telefont, es a kerdeses elemet iszonyat nehez volt leszedni (nekem nincs olyan "speci" lepattinto eszkozom, sokaig kerestem a megfelelo szerszamot, ami nem karcol, de megis segit szetszedni a telefont). Azt az elemet csak erokifejtessel es turelemmel lehet leszedni, ha szegeny benne felejtette a simet, akkor csak fujhatja.
-
Hadi
tag
-
llll
senior tag
válasz
Senser87 #8939 üzenetére
a galéria cach-ének kitakarításához ezeket kell törölni az x-plore-ral:
e/private/101f8857/cache és
c/private/101f8857/cacheés ha már úgyis ott van xbox360gamer (hello kolléga!
), akkor talán érdemes megnézni, hogy a képeket tartalmazó mappa nem írásvedett, rejtett és rendszer fájl-e
(ne legyen)
...vagy ez tökmindegy?és vki mintha ajánlott volna olyasmit is anno, hogy ha memkártyán vannak a képek, akkor azt is érdemes megformázni (a telóban!)
-
szhunor
tag
válasz
Senser87 #8880 üzenetére
Én telefonnal felvett videókat, DivX Avi -ba ,,FLV to AVI MPEG WMV 3GP MP4 iPod Converter" nevű programmal szoktam, videóminőséget Legjobb-ra állítva is sokkal kisebb lesz a mérete, és ugynaolyan minőség marad mint eredetileg.
Mindent tud ez a progi, gyors, pl. Youtube-ról leszedett FLV-ket is ezzel szoktam átkonvertálni, telefonra AVI, vagy MP4-be.Üdv.
-
Tanbá-apó
tag
válasz
Senser87 #8874 üzenetére
én pl sehogyan sem kódolom. Minek is. Férni bőven elfér, mindig fent van kb három négy epizód egy egy sorozatból meg mondjuk két teljes film, ha meg megnéztem, jön helyette új. :-) végre egyszer van olyan telefon ahol nem kell konvertálgatni, hát agyam eldobnám ha még erre is folyton ezt tenném... :-)
-
galusz72
tag
-
Quasi_modo
nagyúr
válasz
Senser87 #7335 üzenetére
Hmm. Napló.
Felül a jobb oldali ikon.
Megjeneik a hívások listája. Ott rábökni egy névre.
Utána látható: dátum, irány, típus, szám.
tzatzikiii Előbb felül válaszd a jobb oldali ikont.
A bal oldali ikonhoz tartozik: fogadott, nem fogadott, stb. A jobb oldalihoz meg a teljes lista. Ha ezt nem tudod kiválasztani, mert esetleg nem reagál a gép, akkor témát kell váltani. Némelyik (nem gyári) téma képes erre. -
TokLac
senior tag
válasz
Senser87 #6750 üzenetére
Majd egy évig használtam IVS fóliát az 5800-án. Nagyon jó fólia, ezt nem bírod tönkretenni. Garantált védelem.
Ami miatt mégsem rakom rá az a következő:
-vastag
-bőrszerűen puha, mint egy gumi
-tapad, egy idő után bezsírosodik és oké. Az újlenyomatokat nem gyűjti. Ez jó.
Az IVS-t, csak a kijelző fóliát eladom külön. Érdekel? Atom védelem, mindent kibír. És kíváncsi vagyok a Brando-ra. -
muveszur
addikt
válasz
Senser87 #6040 üzenetére
0x2001cf21 a kódja a Taskmanagernek.
Peti 567: Másold fel a .wgt fájlt a telefonra, és fájlkezelővel indítsd el a telefonon.
Net: Adatforgalomhoz ajánlom a Data Quota-t, van még frankó időjárás progi is ezerrel. SPB Weather, Accuweatcher, stb.
Játék meg van rengeteg Quasi_Modo topicjában, illetve a blogomon a kifejezetten HD játékok.
-
phaet0n
tag
válasz
Senser87 #5811 üzenetére
Téma: (egyelőre "beta". Várom az 1.5.8-as Siscontentset, hogy tökéletesítsem, de szerintem így is vállalható.
) [link]
Háttér: (egyszerűen nem bírtam belemosni a témába, pedig ismerem az mbm fájlban kicserélős módszert, de azzal mindenhol cserélődött, bármelyiket cseréltem - vagy sehol) [link]
Óra: [link] -
Quasi_modo
nagyúr
válasz
Senser87 #5797 üzenetére
aztán leállt a telepítés úgy 70%-nál., hogy nem lehet telepíteni.
Érdekes. Én ezeket a témákat használom. Mind telepíthető és működik. -
szhunor
tag
válasz
Senser87 #5739 üzenetére
Hát igen sajna nem éppen SPEED ROM 103 mb-tal, de nem lassabb annyira.
Ma vettem csak észre, hogy már 5. napja hogy nem töltöttem a telefont, fel sem tűnt.
N95-öm majdnem minden este a töltön volt annó.De azért nagyban közre játszik az, hogy ha mindennap egy kicsit összekötöd a géppel, pl csak 3-5 percet van rajta, amíg felmásol az ember egy- két filmet, és leszedi a képeket róla. = jó dolog az USB-ről töltés, ezt is megélhettük.
-
zack
nagyúr
válasz
Senser87 #5555 üzenetére
"Nagyobb felbontású képernyő is lehet pixeles hatású, ha a pixelek kisebb méretűek és a köztük lévő távolság nagyobb"
Ezt nem igazán gondoltad át, mit is írsz.
Egyszerűbb lett volna csak annyit írnod hogy jobban tetszik, az I8910HD kijelzője, amit mindenki tudomásul vesz.
De így, hogy próbálod megmagyarázni, egyre rosszabb lesz.Mert minden hozzáértő tudni fogja, hogy ez amit állítólag láttál, csak kitaláció, illetve beleképzelted.
-
zack
nagyúr
válasz
Senser87 #5550 üzenetére
Milyen pixeleket láttál egy 800x480 felbontású kijelzőn?
Ha már pixelesedés, mivel az I8910 csak 640x360, itt kellene látnod, nem a nagyobb felbontású O2-ön.Ez vicces egyébként...mert elég jó szemem van, és se az I8910i-n se az O2-ön nem vettem észre pixelesedést.
Félrebeszélsz, dölj vissza még egy kicsit aludni, és amikor kipihented magad, nézd meg mégegyszer.Hol pixelesedett egyébként, mit csináltál vele éppen?
-
muveszur
addikt
válasz
Senser87 #5160 üzenetére
Most készülők egy billentyűzettel, ami megoldja ezt a problémát... Vasárnapra kész lesz.
Sőt, egy állóbillentyűzet is lesz hozzá. Mindkettőnek az alapja a telefon gyári bilentyűzete.
Részletek itt: [Projekt a magyarokért] -
Quasi_modo
nagyúr
válasz
Senser87 #4827 üzenetére
Az a baj, hogy ha jól értettem akkor egyből bekapcsolás után megjelenik a csík. Akkor pedig még semmilyen program nincs betöltődve. Az a kérdés van-e olyan állapot amikor eltűnik az a csík. Tehát hogy hogy programmal felül lehet-e írni az elszineződést. (pl egy játékkal)
-
Quasi_modo
nagyúr
válasz
Senser87 #4663 üzenetére
marad az elállított óra.
Hát akkor a Te szolgáltatódnál nem megy. De ne sajnáld. Nálam azonnal sietett emiatt kb egy percet. Megnéztem mindenféle teletexten meg a netes pontos időn is.
Az OVI Maps miatt meg nem hiszem, hogy aggódni kellene. Ügyes kezű emberek mindig vannak. (Vagy a Nokia tiszteletből engedélyezi nekünk is) -
muveszur
addikt
válasz
Senser87 #4652 üzenetére
Pont tegnap csináltam meg... Benyomtam a wfit, google-be beírtam, hogy "pontos idő". Az első találatra rányomtam, és ott mutatta, hogy mennyi a pontos, illetve mennyi a telefonomon az idő. Aztán letettem háttérbe a böngészőt, bementem az óra beállításaihoz, és az automatikus frissítést engedélyeztem. Mire visszamentem a böngészőbe, a két idő egyezet
-
muveszur
addikt
válasz
Senser87 #4641 üzenetére
Generálni kell egyet magadnak.
Töltsd le a következő fájlt és csomagold ki. [link]A következőket csináld:
Másold ki EFSrv.dll fájlt a Z:/sys/bin helyről az E:\ meghajtóra.
A fenti fájlt másold fel a letöltött c2z UPDATE mappába.
Indítsd el a c2z.exe-t, ez generálja neked a c2z patchet. A kapott c2z patchet pedig másold fel a telefonra az E:\patches mappába! -
Quasi_modo
nagyúr
válasz
Senser87 #4607 üzenetére
ez gyári romokban mindenhol így van, hogy ha az üzenetek tárolóhelyének a mass memoryt választom, akkor ha rádugom gépre mondjuk tároló módban, majd leválasztom, lehúzom, és utána belépek az üzenetekbe, vagy kapok egy sms-t, akkor kiírja, hogy nem elérhető a kiválasztott memória
Ez véletlenszerű és nálam legalábbis nem függ attól, hogy volt-e gépre dugva. Igaz, hogy utána mindig restart. (ha nem felejtem el) -
muveszur
addikt
válasz
Senser87 #4447 üzenetére
Win7-en valamiért ezt írja ki a Sofware Updater... Valamelyik fájl hiányzik neki, már nem találom. Nekem is ezt írja ki egyébként.
Ha bemásoljuk a fájlt, akkor már csatlakoztatva látja a telefont, de a következő fogad minket magyar firmware-rel: "Nem támogatott telefon".Próbálom megkeresni a megoldást, de egyenlőre nem találom.
A flashelés az másik stori
-
Tanbá-apó
tag
válasz
Senser87 #4429 üzenetére
a screencapturer csak egy gyári fwkben lévő process ami sajnos hot fölöslegesen fut, mert gyakorlatilag semmi szerepe. Ezt HX a főzött romjaiban ki is vette az háttérből, nem is igazán lehet tudni mi célt szolgált mert arra amire a neve utal, nem használható. Tedd fel a screensnap progit és azzal már egész jól működik a "képlopás". :-)
-
NÓPARA
aktív tag
válasz
Senser87 #4346 üzenetére
Oksa átgondolom majd a dolgokat. Persze előtte telózás lesz a bolt felé. Nekem az lenne az ideális ha vidéki városban is lehetne szervízbe vinni a telót. Mer olyat hallottam ahol veszi az ember oda kellene vissza vinni ha baj lenne a telefonnal. nekem egy pesti út potom 10-s és ekkor még semmi sincs a telómmal. Remélem megértesz engem is. A telefont hosszabb távra venném és jó lenne ha a közelem be is lehetne vinni ha gond van. Most néztem a partnero-nál ott viszont 3 ezerrel olcsóbb is lenne ha most venném. Ugy érzem várok még kicsit. Köszi a hozzászólást. Esetleg még valami lenne jöhet privátba is ha olyan.
-
NÓPARA
aktív tag
válasz
Senser87 #4344 üzenetére
Helló Senser87!
Köszi a tippet. Néztem az általad említett honlapot is de kicsit ózkodom a használt 0 perces készüléktől. Remélem erre gondoltál Te is. De ahogy számoltam a Vip-be a 16Gb -s teló 110-ből futárral kijön. Bár még hasonló bolt lenne a B-tel is. De valaki még dicsérte az "ujmobilok " honlapot is mert onnan vásárolt futárral. De azért köszi mégegyszer.
Új hozzászólás Aktív témák
ma A legjobban várt Samsung az Omnia óta. Minden benne van, ami csak létezik.
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Gitáros topic
- Motoros topic
- Bluetooth-headsetekről általában
- Kerékpárosok, bringások ide!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Milyen autót vegyek?
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Gigabyte B450M R7 2700 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB GDDR6 CM MasterBox 5 Lite 600W
- Csere-Beszámítás! KFA2 One Click OC RTX 4080 16GB GDDR6X Videokártya!
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
- Motorola G72 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Lenovo IS8XM LGA 1150 DDR3 alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest