Hirdetés
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Garmin Fenix 7 és 7S - profi sport megszokásból
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Honor 90 - modellalkat
- Android szakmai topik
- Samsung Galaxy Note9 - stylus-szimbólum
- iPhone topik
- iOS alkalmazások
Új hozzászólás Aktív témák
-
galusz72
tag
Sziasztok!
Szeretném az xplore-t használni de nem tudom.
Feltettem az "X-plore V.1.35-Crack For Hacked System" verziót és szépen működött. Utána felppakoltam az energy profilert, de le is kellett szednem mert nem működött, feltettem még a killme-t,symrdp-t, symnc-t, és a ttpod lejátszót, amit le is szedtem mert rosz volt. Most nem működik az x-plore. Először nem láttam az ikonját, gondoltam újrainstalálom majd jó lesz, de mostmár se ikon se aplication mgr-ben nincs ott és se le se fel nem lehet instalálni. Próbáltam ki-be kapcsolni a c2z-t de semmi.
Ha tudtok kérlek segítsetek, mit tegyek?
Köszönöm. -
galusz72
tag
Sziasztok!
A következő programokat vadászom már jó ideje:
-valami jó időjárás progi(AccuWeather_v1.1.3-t próbáltam de nálam nem indul el)
-Komolyabb számológép
-Hívásrögzítés
-a Handy converterhez hasonló progi
-stopper
-fájl tikosító
-energyprofiler?
hyper-x bolgár rom van fent.
Előre is köszönöm segítségeteket[ Szerkesztve ]
-
galusz72
tag
Hali!
Valaki használta már a videószerkesztést? Esetleg elmondaná hogyan kell? (sosem aktív az ikonja)
Köszönöm -
galusz72
tag
Sziasztok!
Eddig nagyon jól dolgozott a smart reader névjegykártya olvasó progi, viszont most nem akar. Miután lefényképezem a kárytát lefagy. A HX1.7_bulgarian rom van fent. Nem biztos h a rom a hibás, mert egy csomó progit feltettem már amióta utoljára használtam.
Kérem segítsetek, számomra nagyon hasznos kis program.
Köszönöm előre is.
Üdv mindenkinekgalusz -
galusz72
tag
Sziasztok!
szeretném a 1,7 bulgar romra felnyomni a java2.0.2.-t , de csak "NOKIA JaVa Runtime 2.0.2" ezt találtam. Ez okés? Ezt kell feltelepítenem? Légysz válaszoljatok!
Köszönöm -
galusz72
tag
-
galusz72
tag
válasz muveszur #3499 üzenetére
HyperX Goodies mappájában található a java 2.02... Egyébként meg teljesen felesleges feltenni rá, mivel a K4-es javított ROM-ban jobb JAVA motor van, mint a 2.02.
Azért akartam feltenni mert néhány játék becsíkozik, és azt olvastam ez a gyógyír rá.
Viszont csináltam 1 hülyeséget: install közben olvastam a válaszod és megnyomtam a "mégse" gombot. Azóta nem látszanak a feltelepített játékok nagyrésze. Az application managerben ott vannak de az alkalmazások között nincsennek.
Lehet valamit tenni?
Köszi[ Szerkesztve ]
-
galusz72
tag
válasz muveszur #3532 üzenetére
Időjárás: Van az Accuweather widget, aztán a Handy Weather is nagyon jó.
Valakitől azt hallottam h az Accuweather widget nem műxik 1.7 bulgáron, ez nem igaz? Mert nálam sem megy.
A Handy Weather nagyon jó, de a 7 eshez nem jó a reg kód. Ezért csak a World_Traveler_v1.04 és a Gismeteo_v4.00.1-t tudom használni, de egyik sem nagy szám. -
galusz72
tag
Mindenkinek Áldott Békés Karácsonyi Ünnepeket kívánok
-
galusz72
tag
Muveszur!
Igazi karácsonyi meglepetés az a néhány program amit feltöltöttél a blogodra!
Köszönjük szépen és Boldog Karácsonyt! -
galusz72
tag
Szia mindenkinek!
Olyan lőporos a hangulat h nem merek kérdezni.
Vannak lelkes zöldfülűek akik mindent ki akarnak próbálni, sokszor meggondolatlanul(pl én is...), és léteznek bölcs guruk akik fejcsóválva nézik a forrófejűek mohóságát. De hát ilyen a világ, nem vagyunk egyformák és ez így a telyes. Viszont a kritikákért nem szabad megharagudni.
Valamelyiktek mottója volt a köv.: Attól h a kacsa nem tud úszni, nem biztos h a víz hülyeMég 1 amatőr kérdés
Találkozott valaki olyasmivel h egyes programoknál bejön valami sárga-fekete konzol ami nélkül meglennék és ami elfoglalja több mint fél képernyőt? El lehet ezt tüntetni?
Köszönöm -
galusz72
tag
válasz muveszur #4967 üzenetére
Hali!
Lenne egy amatőr kérdésem a flashaléssel kapcsolatban:Tehát Boot mód majd "CODE_I8910_HX2.0_A0_CSC_I8910_HX2.0_A0" flash, majd kikapcsolom a telt és újból Boot mód és "Modem_JA1" flash, legvégül pedig felinstalálom a HX_2.0patch.sis-t? Jól értem h mindkétszer boot módból kell flashelnem?
A végén mi az a pin kód, én használtan vettem a telt és fogalmam sincs mi a pin kódom?A "smart reader" már műkszik rendesen?(A Hx 1.7 bulgárnál nem működött)
Üdv
Köszönöm -
galusz72
tag
válasz Quasi_modo #5056 üzenetére
A gyári uk kineticet lehet magyarosítani azzal a módszerrel amit feljebb írtak? A billentyűzet is tudni fogja az ékezeteket?
-
galusz72
tag
Hali mindenkinek!
Néhány gondolat a magyar firmwareról:
A Samu is számító, melyikünk nem az (ne legyünk gyerekek). Oda fejleszt ahová megéri neki, és nem biztos h arra a régióra ahol csak néhány példány kel el havonta.
A másik dolog h hány telefont, programot, mást használtunk, használunk ahol egyáltalán nincs magyar nyelv?! És mégis!
Akit ez zavar, hát vegyen mást és dicsérje azt, de ne ezt szapulja állandóan. Unalmas már, menjen át a szifonosokhoz, ott biztos tárt karokkal várják...
Még valamit. Egy dolog biztos: A legkisebb kompromisszumot kellet kötnie annak a aki ezt a telt választotta, valljuk be, ez az egyik legkompaktabb tel a piacon. Szinte minden benne van...persze ennek is vannak hiányosságai, de melyiknek nincs?!!
Üdv -
galusz72
tag
Ez igazán jó hír mindanyiunknak!!
http://www.mobilport.hu/pda_pna_hirek/20100204/matol_teljesen_ingyenes_a_symbian/ -
galusz72
tag
Sziasztok. Hx 1.7 bulgarian romom van jelenleg, de már megéret 1 romcsere a rengeteg telepítgetés miatt. Először a Hx 2.02 ra gondoltam, de a fórumot olvasva több bugról hallottam és egyiket sem cáfolta meg senki. Utána pedig az új generic italyra szavaztam de ott pedig nagyon kevés c:tárhelyről(szeretek telepítgetni) olvastam., a Hx 1.7 bulgarianban 60M van. Na meg többször i megjegyeztétek h javas gondok is vannak néhány új romnál.
Elvesztem mint vak lukács a ködben...
Tehát kérném szépen a tanácsotokat h ti milyen romot ajánlotok.
Köszönöm. -
galusz72
tag
-
galusz72
tag
válasz Quasi_modo #5437 üzenetére
Ha túl felmelegíted hajszárítóval, gondod is lehet belőle. Többet ér ha ráteszed v melegítőre, radiátorra, de ne közvetlenül, hanem pl törülközőre és úgyhagyod kb 2 órát. Ne próbálgasd addig amíg ki nem szárad.
-
galusz72
tag
válasz Quasi_modo #5460 üzenetére
Jól gondoltad a "sűrű lábakat". Ilyen nagyfokú elemsűrűségnél nem elég a kiszáradás, mivel a hó nem desztillált vízből van ezért a száradás után visszamaradhat némi réteg aminek n x 100M ohmos értéke lehet és galibát okozhat. Viszont az elmondásod alapján nálad csak a gombokkal van gond, vagyis ha a félig zárt mikrogombokba nedvesség van az nem szárad ki olyan gyorsan. Te csak szárítsd, és ne próbálgasd legalább holnapig. Ha nem is boldogulsz, akkor se kapcsolgasd ki-be túl sokszor, inkább vidd szervízbe, ott biztosan rendbehozzák. Sok szerencsét, biztosan fogod még nyomni nekünk a játékokat, amiket Te tesztelsz előzőleg.
Üdv -
galusz72
tag
Hali!
Lehet 1 kérdést:
A turborom v3z ben nincs fényképes névjegyalbum?
Köszi -
galusz72
tag
válasz muveszur #5594 üzenetére
Nekem a kamera miatt marad a v3z, ezért jöhet a szignózás. 1 kérdés:
"Nézz vissza ide minden nap, mert ha bezárják a topicot, akkor az utolsó oldal, utolsó hozzászólásában találod egy tömörített fájlban a szignófájlokat, amit le is tudsz tölteni.
Általában minden második nap bezárják a topicokat, és készülnek el a szingófájlok."Ha jól értem a topik összes szignófájl kérőjének ugyanaz a 2 szignófájl van feltéve?
[ Szerkesztve ]
-
galusz72
tag
válasz Quasi_modo #5694 üzenetére
Quasi_modo: Nem akarok okoskodni, meg ismételni sem akarom magamat de:
Az ami visszamaradt a telefonodban az nem víz. Por, veríték(valszeg a zsebedben hordtad) és víz egyvelege, valami ragacs. Nehezen fog kiszáradni. Ha ismersz hozzáértő, megbízható szervízt vidd el, kérj tanácsot és ne sajnáld azt a néhány ezrest, amit esetleg elkérnek. Többet ér ennél a mobilod, csak olyat keress aki ért is hozzá, nem csak mondja(ez meg annyi mint a fehér holló). Szerintem ebbe az irányba kezdj el kutatni, hidd el tapasztalatból mondom. -
galusz72
tag
válasz Quasi_modo #5710 üzenetére
Hosszú ideig tv javításból kerestem a kenyerem. A szervízben volt néhány haverom aki mobilokat javított csak. Sok hasonlót láttam
Mindenesetre nem szégyen tanácsot kérni 1 olyan szakitól aki ebből él. Attól még nem muszály ott hagynod szervízben ha nem akarod.[ Szerkesztve ]
-
galusz72
tag
Használ valaki ndriveot? Szeretném felrakni, de a telepítés elején kilép update erorral.
Tudnátok segíteni? -
galusz72
tag
Annyi jó prc könyvet találni, de melyik program tudja megnyitni a telefonunkon?
Szokott valaki ilyet használni? -
galusz72
tag
Hali!
Szeretném használni a Mobireader_v5.03-öt de úgy látszik virtual keyboard nélkül nem igazán lehet. szeretném megkérdezni hol kell azt bekapcsolni? Annó a Hx romnál úgy emlékszem h a beállításokban de a v3z-nél nem tudom. Esetleg tud valaki ettől jobb progit ami megnyitja a telefonra helyezett prc fájlokat? -
galusz72
tag
S.O.S. Bukest romját szeretném felrakni de a *#7780# után kéri a lock kódot, nekem meg gőzöm nincs mi az. Használtan vettem a telefont.
Kérem segítsetek, már formáztam az e:-t meg a memkarit is de itt elakadtam! -
galusz72
tag
Kössz mindenkinek a segítséget!
Obolony biztos igazad van de, ha valaki nincs olyannyira a helyzet magaslatán mint Te, attól még próbálkozhat, nem? Vagy az használjon 5110-est
-
galusz72
tag
válasz Obolony #5958 üzenetére
changelog
based on I8910XEJB1/JB2 russian firmware,
firmware is fast enough,
43mb free spcae in C,
all unwanted russian stuff removed
all default/original functions are there,
kastor effects--universal effects by dark knight
most stable and good battery life,
used imaging compression ratio from sev7en R7(75,85 and 95),
100% hackable,
added new wallpaper,
webbrowser in XEJB1 firmware is good,
removed most of default sounds(u can use ur tones),
searches music in both sounds as well as music folders,
video player changed to 1.0.0.88 for less/better subtitle display space
[ Szerkesztve ]
-
galusz72
tag
válasz Obolony #5967 üzenetére
Egy fórum nem arra való hogy kibeszéljünk bizonyos témákat? Te is hozzáteszed a véleményed, meg a többi húsz ember és aki akar következtetéseket von le. A kb 4 hónap alatt 3 romot cseréltem, most nincs szándékomban de ha mégis megteszem csak is olyat fogok feltenni amit mindenki dicsér.
Ha semmit nem beszélünk ki akkor XXIL5 XEUIL3 Generic is csak egy noname rom lenne.
Nem a hozzáértésedről van szó hanem arról ahogyan azt közzéteszed, de ez is csak egy vélemény, ami nem biztos h így is van.
Minden jót! -
galusz72
tag
Hali!
Van 1 hihetetlenül bosszantó gondom. Bárki, aki hív, csak másodikra tud megkapni mert az első hívás foglalt. Ha harmadszor rámcsörög újból foglalt, majd 4.re újból ok, és ez így megy vég nélkül. Ha valaki mesélné nem hinném el!
Kb 2 hete h szóltak először, nem vettem komolyan, de most kipróbáltam és igaz. Pedig már romot is cseréltem azóta. szenvedek már régóta, de nem jövök rá mi az. Érdekes h a feleségem kártyájával nem csinálja, viszont az én számom az ő mobiljában okés.
Nem tom mit bénáztam el, kérlek segítsetek![ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest