- Megérkezett a Poco M6 Pro 4G
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Bluetooth-headsetekről általában
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- MediaTek lapka köré épülne a Galaxy S25 FE?
- iPhone topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Fotók, videók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
galusz72
tag
Sziasztok!
Már több mint fél éve Taylor pro v8 romját használom, és meg vagyok vele elégedve. Viszont történt ma valami: Nem látni az E:-t és a kamerát sem tudom használni. Próbáltam már hard resetet is de semmi.
Kérem ha valaki tudna segíteni jó lenne. Szeretem a telefont, na meg pénzem sem lenne másikra.
Köszönöm -
galusz72
tag
válasz
xbox360gamer #9460 üzenetére
S60 V5 játékok
Quasi_modot kérd meg adja meg a linkeket. -
galusz72
tag
válasz
Peti567 #9333 üzenetére
Hali!
Ha valaki talán gondolkodik melyik romot tegye fel, hátha segítek:
Felraktam néhány napja Hx v11-7-et. Nyúztam eleget, feltettem vagy 60-70 programot, játékot stb, meg kell mondjam stabil, jó kis rom, pláne az új patcher-el. Gondoltam kipróbáltam az NFS shiftet 900 MHz-en. Gyorsan be is töltődött de viszont mielőtt elindult úgy kiakadt hogy csak a HR segített, vagyis mivel néhány dolgot töröltem az E: ről ezért a HR sem tudta visszahozni tökéletesen. Aztán úgy döntöttem h felnyomom Taylor V6,3 romját. Hát kifejezetten jó! Gördülékenyebb, pörgősebb, lágyabb. A speedy go 840 pont 600 500 150MHz proci sebesség mellett, amig a hx-nél 500 körüli volt. Egyszer sikerült kiakasztanom, mikor slideit-vel akartam jegyzetet írni SPB MobileShell alatt, ami nem a rom hibája. Nem vagyok beta teszter és nem is akarom fikázni hx-et, hiszen neki is köszönhetjük a mi kis drágaságunk fennmaradását, de Taylor romja igényes, ütős kis rom lett. A Samu is odafigyelhetne rá.
Üdv -
galusz72
tag
Melyik rom a nyerő?
Elsődleges szempont a kamera és az akkuidő. HxV7 by Taylor van fenn, de az akku idő kb fél nappal kevesebb mint faenil n203 nál. hxv8H, knbs6 vagy Taylor valamelyik romja? Hxpatchert is fel szeretném felrakni, de tetszik a miniqwerty és az új zenelejátszó is.
Köszi -
galusz72
tag
Sziasztok!
Használ valaki knbs6-ot? Kamera, akkuidő, bugok, stb írnátok véleményt róla?
Köszi -
galusz72
tag
-
galusz72
tag
Sziasztok. Gondolkodom a hx v-7-en. Jelenleg Faenil n203-t használom és a fotókkal , videófelvétellel meg vagyok elégedve. A hx V-7 fotóiról tudtok valamit, nem roszabb mint a Faenil-é?
-
galusz72
tag
válasz
muveszur #8021 üzenetére
Tehát akkuidőben KNBS5 a nyerő, fényképek terén ki lenne az? KNBS5 van olyan mint KNBS2, vagy N2o3 a győztes?...
Nem lenne rosz egy szavazás ahol a romokat osztályozhatnánk kőlön fényképek, video, akkuidő, stabilitás stb szerint.expander: azért nálam nem olyan vészes a hx-v4, habár lehet mostanában nem nyúzom annyit.
-
galusz72
tag
HX-V4 -et használom már jó ideje. meg vagyok vele elégedve minden téren de ha van rom ahol jobb az akku idő és a kamera szebb képeket csinál lecserélném. Szerintetek ?
Köszönöm előre válaszotokat -
galusz72
tag
Tud valaki egy jól működő virtualkeyboard-ot? A virtualkeyboard094-et próbáltam de telepítés közben kilép update erorral. A quake3-at szeretném vele kipróbálni.
Köszönöm. -
galusz72
tag
válasz
M_Tomi0227 #7715 üzenetére
Volt n95 8g-ém, galaxy-m haveromnak n97, 5800, másik havernak pedig iphoneja. Nyugodt lelkiismerettel mondom h hasonló használat melett a miénk a nyerŐ
-
galusz72
tag
Esetleg ha valaki feltette, mondana véleményt a HyperX-V4-ről?
-
galusz72
tag
Sziasztok! Romokkal kapcsolatbanlenne kérdésem, lehet h hülyeség. Szóval bukest 2. romja fenn és max megvagyok vele elégedve, de jó lenne 1 javított jáva motor. Elegem van a csíkos és el nem induló progikból(tomb rider stb), viszont az n202 rossz akkuideje, recsegő hangja, a jd1 akadozó videója , na meg nekem kell a 3d navi és photocontact, ezért nem akarok romot cserélni. Nincs rá mód h azt a javított jáva motort feltelepítsem? Régen is lehetett h a java 2.0 val javítjuk a java programok futtathatóságát... Most ilyen nincs?
-
galusz72
tag
válasz
Quasi_modo #7466 üzenetére
Ez igaz. Nem vagyunk egyformák... és így a jó.
-
galusz72
tag
válasz
Quasi_modo #7463 üzenetére
A chip sebessége, tipusa, fogyasztása az biztos más. Az h ez hány mikroAmpert jelent hát...megfogtál. Dehát sok kicsi sokra megy, alapon, na meg ki az aki lemérte ampermérővel h melyik rom, program mennyit fogyaszt? Ki mit hisz el, tapasztal stb. Muveszur nekem megbízható forrást jelent, na meg fantáziát is láttam az írásában.
Viszont a 25M hamar elfogy, ez nem talány, hanem tény. -
galusz72
tag
válasz
Quasi_modo #7460 üzenetére
Talán a mem chip sebessége, tipusa, fogyasztása stb. Energiagazdálkodás
-
galusz72
tag
válasz
tzatzikiii #7457 üzenetére
Azok a programok amelyek a háttérben futnak.
-
galusz72
tag
válasz
Quasi_modo #7455 üzenetére
Van program ami csak a c-re telepíthető, és van amit pedig jobb ha a c-re telepíted a jobb akuidő miatt + ovistore stb és már el is fogyott a 25mega. Aki több programot szeret feltelepíteni, annak gyorsan elfogy.
-
galusz72
tag
válasz
Quasi_modo #7451 üzenetére
Hát igen, Művészur válaszolt. A telefonunk sztem 1etlen gyenge pontja a c. Ezt pedig csak a sallang kitakarításával lehet orvosolni. A kamera, üzemidő, stb na ezt viszont nem értem miért nem optimalizálják a gyári romokban is. Viszont így ha max ki akarod használni a géped tudását nem marad más mint a főzött rom, v nem?
-
galusz72
tag
válasz
Quasi_modo #7447 üzenetére
Meglehet h igazad van, az agyonherélt szétcsonkított romok engem sem érdekelnek, de viszont fontos nekem a fénykép, kamera, üzemidő, java, hely a c-én stb. Bár megadná mindezt valamelyik gyári rom, sosem cserélném le.
-
galusz72
tag
válasz
Quasi_modo #7444 üzenetére
Elejében semmi gond nem volt. A kórházban feküdve sok feliratos filmet megnéztem. Feltelepítettem a letsgolfot és a ferrarigt-ét, ha jól emlékszem utána jelentkezett
mellesleg mindkét játék videobejátszása látszik a listában, és lejátszható, de amit én rakok fel vagy felvettem a kamerával, az nem látszik, csak ha berakom a private mappába.
Arra gondoltam ha már a galéria, zenelejátszó, médiatár keresését lehet moddolni a videolejátszóét is lehet biztos, csak hogyan...?. -
galusz72
tag
válasz
Quasi_modo #7438 üzenetére
Lejátszik mindent amit megtalál, csak sajnos az e:\private mappán kívül sehol máshol nem keres. Báris csak akkor mutatja a listában ha oda teszem be a filmet. Na meg sok szemetet is mutat ami nem játszható le, az sem látszik amit én vettem fel.
-
galusz72
tag
Létezik link a gyári videolejátszóra? Sajnos kiakadt, nem lenne rosz ha újra tudnám rakni flash vagy HR nélkül. Köszi
-
galusz72
tag
válasz
bigmasterg #7385 üzenetére
Gratulálok! Használd egészséggel minnél tovább! Jó a romod. Legjobb az akuideje és szép képeket csinálhatsz vele ha odafigyelsz néhány dologra.
-
galusz72
tag
válasz
tariattila #7309 üzenetére
Nálam gond nélkül fut a 2010 februári EMOZE. Azt hiszem v 2.03
-
galusz72
tag
válasz
tariattila #7175 üzenetére
Tegyél fel egy másik romot. Nálam komoly gyötrés melett is 2-3 napot símán megy. Szerintem a telefonunk üzemideje a csúcsmobilok között az egyik legjobb akuidejű.
-
galusz72
tag
válasz
galusz72 #7023 üzenetére
"Szeretném használni a videolejátszót, mert csak ez tud feliratokat kezelni. Ha felmásoltam 1 filmet és ha elindítom a programot, a frissítés után a listában nem jelenik meg a film. Néhány régi filmet látok amit eltudok indítani, na meg néhány olyat aminek sem kiterjesztése, sem neve, és nincsennek is a gépen.
Mit tegyek?"Szóval még mindig nem működik a dolog. Rájöttem h ha a private mappába másolom a filmet vagy amit felvettem akkor ott lesz a listában és lejátszható.
Gondoltam leírom, hátha valakinek esetleg beugrik valami hogy mi lehet a megoldás...
Köszönöm
-
galusz72
tag
válasz
Peti567 #7049 üzenetére
"Ha a lejátszó nem találja a filmet, nyisd meg fájlkezelőben és a probléma megoldva!"
Igen, de a realplayer indul el, nem pedig a videoplayer ami lejátsza a feliratot is. Próbáltam már kitörölni a "/private/101f8857", programtársítást stb, de semmi. A ferrariGT, a letsgo golf, és egy régebbi felvétel van ami lejátszható a listában, a többi ikon melett sem kiterjesztés, sem név és hibát jelez ki ha ráklikkelek. Tehát az új videó felvételeket és amit felrakok filmeket nem jeleníti meg.
-
galusz72
tag
válasz
Quasi_modo #7036 üzenetére
Különben az hogy a symbian nyilt forráskodú, már néhány hónapja, az mit jelent?
-
galusz72
tag
válasz
galusz72 #7005 üzenetére
Sziasztok!
Nem válaszolni akarok a saját kérdésemre, csak újból szeretném megkérdezni, ha esetleg túl homályos volt az ahogy feltettem a kérdést:
-Szeretném használni a videolejátszót, mert csak ez tud feliratokat kezelni. Ha felmásoltam 1 filmet és ha elindítom a programot, a frissítés után a listában nem jelenik meg a film. Néhány régi filmet látok amit eltudok indítani, na meg néhány olyat aminek sem kiterjesztése, sem neve, és nincsennek is a gépen.
Mit tegyek? -
galusz72
tag
Szia mindenkinek!
Kb 1 hétig kórházban voltam, nagyon jó kis társ ez a telefon. Jócskán levagyok maradva a fórum olvasásával, lesz mit behoznom. Viszont lenne 1 kérdésem:
A videolejátszót szeretném használni a feliratok miatt, de a frissítés után nem látom az újonnan felrakott filmeket a listában. Remélem tudja valaki h hol a bibi, köszi. -
galusz72
tag
Sziasztok!
Használja valaki a pre-autofokuszt a videónál? Hogy oldjátok meg h ha előzőleg valamire ráfókuszáltál, de nem csak azt akarod felvenni? Nincs rá mód hogy ki-be lehessen kapcsolni? -
galusz72
tag
válasz
muveszur #6455 üzenetére
Művészúr lehet 2 kérdés?
1.Ez a pre auto-fókusz nagyon jó, de esetleg lehet hátrány is. Ha pl távoli és közeli dolgokat is akarok 1 kamerabeállítással felvenni akkor nem lesz gond? Lehet ezt opcionálissan ki-be kapcsolni?2.Mappák kizárása a galériából, nem sikerült maradéktalanul, vagyis a memkari. Valamit elkúrtam?
0x3 string "Games\\;Installs\\;Others\\;Sounds\\;újtatel\\;Private\\;" 0 cap_rd=alwayspass cap_wr=alwaysfailKöszönöm.
-
galusz72
tag
válasz
Quasi_modo #6329 üzenetére
sztem is használd, úgy előbb okés lesz
-
galusz72
tag
válasz
Quasi_modo #6326 üzenetére
Abban nem kételkedem h megjavul, nem nagy gond ez. A kapcsolókat próbálgathatod finoman mozgatni, nyomogatni, de csak kikapcs állapotban. Tudod az a gond h az érintkező felülete nem homogén v egyenletes, és a gomb így nem tudja megfelelően rövidre zárni.
-
galusz72
tag
válasz
Quasi_modo #6323 üzenetére
Quasi_modo, már egyszer mondtam anno, nem szeretnék unalmaskodni, de! A telefonodban nincs már egy fikarcnyi nedvesséfg sem, hanem: A vízcsep ásványtartalmától függően, felszáradás után visszamarad valamennyi "só", ami valamekkora elenállással bír(n*100MOhm). Na ez akkor gond ha az elemsűrűség(túl közel vannak a kis plcc lábak egymáshoz) nagy és az n*Mhz-es jelek kicsik (3V). Egyenáramnál és diszkrét elemeknél ez semmit nem zavarna, de itt igen. Mivel a telefonod feltételezem stabilan dolgozik, ez a gond itt nem hiszem h fennáll, de viszont a pici mikrokapcsoló(valszeg szén alapú) érintkezőjén ott maradt 1 kis flekk(nedvesség hatására feloldódhatott a szén) ami meggátolja az érintkezést. Mivel szét van szedve a telefonod, és hozzá is férsz a mikrokapcsólókhoz, ki kellene őket tisztítani. Lehet rá számos tisztító sprayt kapni, de csak óvatosan, mert ha pl maró hatású v alkohol tartalmú, akkor gallyra is vághatod. Különben meg előfordulhat az is h a nyomkodástól szétkenődik a kosz és működni fog egyszer csak. Sok szerencsét
-
galusz72
tag
válasz
lalakov #6311 üzenetére
Az sms preview egy telepített progi ami a kapott smst megjeleníti a képernyőn mielőtt megnyitnád azt. Megoldás: nem kell felrakni és nem lesz gond
A Mobile nagyon gyors, gördülékeny és megbízható sztem No1 wifin, viszont az 5-ös jobb ha nem wifit használsz mert kevesebb adatforgalmat végez. -
galusz72
tag
-
galusz72
tag
Nem igazán v képben, Hx codecjében javítva van a hang is? Kannan romjában pedig a videó ugyanolyan mint Hx romjában?
Most akkor melyik rom az ahol a fényképek, video fps meg hang is okés?
Na meg az akku idő sem elhanyagolható, van aki tudna mindegyikkről véleményt adni?
Nemrégen még alig volt rom amit feltehettünk, most meg a bőség zavarában szenvedünk....de ez csak jó!
-
galusz72
tag
Tud valaki a car packhoz hasonló progit ami szól is kihangosítva? A car pack sajnos nagyon halk.
Köszi -
galusz72
tag
Hali!
Van 1 hihetetlenül bosszantó gondom. Bárki, aki hív, csak másodikra tud megkapni mert az első hívás foglalt. Ha harmadszor rámcsörög újból foglalt, majd 4.re újból ok, és ez így megy vég nélkül. Ha valaki mesélné nem hinném el!
Kb 2 hete h szóltak először, nem vettem komolyan, de most kipróbáltam és igaz. Pedig már romot is cseréltem azóta. szenvedek már régóta, de nem jövök rá mi az. Érdekes h a feleségem kártyájával nem csinálja, viszont az én számom az ő mobiljában okés.
Nem tom mit bénáztam el, kérlek segítsetek! -
galusz72
tag
válasz
Obolony #5967 üzenetére
Egy fórum nem arra való hogy kibeszéljünk bizonyos témákat? Te is hozzáteszed a véleményed, meg a többi húsz ember és aki akar következtetéseket von le. A kb 4 hónap alatt 3 romot cseréltem, most nincs szándékomban de ha mégis megteszem csak is olyat fogok feltenni amit mindenki dicsér.
Ha semmit nem beszélünk ki akkor XXIL5 XEUIL3 Generic is csak egy noname rom lenne.
Nem a hozzáértésedről van szó hanem arról ahogyan azt közzéteszed, de ez is csak egy vélemény, ami nem biztos h így is van.
Minden jót! -
galusz72
tag
válasz
Obolony #5958 üzenetére
changelog
based on I8910XEJB1/JB2 russian firmware,
firmware is fast enough,
43mb free spcae in C,
all unwanted russian stuff removed
all default/original functions are there,
kastor effects--universal effects by dark knight
most stable and good battery life,
used imaging compression ratio from sev7en R7(75,85 and 95),
100% hackable,
added new wallpaper,
webbrowser in XEJB1 firmware is good,
removed most of default sounds(u can use ur tones),
searches music in both sounds as well as music folders,
video player changed to 1.0.0.88 for less/better subtitle display space
-
galusz72
tag
Kössz mindenkinek a segítséget!
Obolony biztos igazad van de, ha valaki nincs olyannyira a helyzet magaslatán mint Te, attól még próbálkozhat, nem?
Vagy az használjon 5110-est
-
galusz72
tag
S.O.S. Bukest romját szeretném felrakni de a *#7780# után kéri a lock kódot, nekem meg gőzöm nincs mi az. Használtan vettem a telefont.
Kérem segítsetek, már formáztam az e:-t meg a memkarit is de itt elakadtam! -
galusz72
tag
Hali!
Szeretném használni a Mobireader_v5.03-öt de úgy látszik virtual keyboard nélkül nem igazán lehet. szeretném megkérdezni hol kell azt bekapcsolni? Annó a Hx romnál úgy emlékszem h a beállításokban de a v3z-nél nem tudom. Esetleg tud valaki ettől jobb progit ami megnyitja a telefonra helyezett prc fájlokat? -
galusz72
tag
Annyi jó prc könyvet találni, de melyik program tudja megnyitni a telefonunkon?
Szokott valaki ilyet használni? -
galusz72
tag
Használ valaki ndriveot? Szeretném felrakni, de a telepítés elején kilép update erorral.
Tudnátok segíteni? -
galusz72
tag
válasz
Quasi_modo #5710 üzenetére
Hosszú ideig tv javításból kerestem a kenyerem. A szervízben volt néhány haverom aki mobilokat javított csak. Sok hasonlót láttam
Mindenesetre nem szégyen tanácsot kérni 1 olyan szakitól aki ebből él. Attól még nem muszály ott hagynod szervízben ha nem akarod. -
galusz72
tag
válasz
Quasi_modo #5694 üzenetére
Quasi_modo: Nem akarok okoskodni, meg ismételni sem akarom magamat de:
Az ami visszamaradt a telefonodban az nem víz. Por, veríték(valszeg a zsebedben hordtad) és víz egyvelege, valami ragacs. Nehezen fog kiszáradni. Ha ismersz hozzáértő, megbízható szervízt vidd el, kérj tanácsot és ne sajnáld azt a néhány ezrest, amit esetleg elkérnek. Többet ér ennél a mobilod, csak olyat keress aki ért is hozzá, nem csak mondja(ez meg annyi mint a fehér holló). Szerintem ebbe az irányba kezdj el kutatni, hidd el tapasztalatból mondom. -
galusz72
tag
válasz
muveszur #5594 üzenetére
Nekem a kamera miatt marad a v3z, ezért jöhet a szignózás. 1 kérdés:
"Nézz vissza ide minden nap, mert ha bezárják a topicot, akkor az utolsó oldal, utolsó hozzászólásában találod egy tömörített fájlban a szignófájlokat, amit le is tudsz tölteni.
Általában minden második nap bezárják a topicokat, és készülnek el a szingófájlok."Ha jól értem a topik összes szignófájl kérőjének ugyanaz a 2 szignófájl van feltéve?
-
galusz72
tag
Hali!
Lehet 1 kérdést:
A turborom v3z ben nincs fényképes névjegyalbum?
Köszi -
galusz72
tag
válasz
Quasi_modo #5460 üzenetére
Jól gondoltad a "sűrű lábakat". Ilyen nagyfokú elemsűrűségnél nem elég a kiszáradás, mivel a hó nem desztillált vízből van ezért a száradás után visszamaradhat némi réteg aminek n x 100M ohmos értéke lehet és galibát okozhat. Viszont az elmondásod alapján nálad csak a gombokkal van gond, vagyis ha a félig zárt mikrogombokba nedvesség van az nem szárad ki olyan gyorsan. Te csak szárítsd, és ne próbálgasd legalább holnapig. Ha nem is boldogulsz, akkor se kapcsolgasd ki-be túl sokszor, inkább vidd szervízbe, ott biztosan rendbehozzák. Sok szerencsét, biztosan fogod még nyomni nekünk a játékokat, amiket Te tesztelsz előzőleg.
Üdv -
galusz72
tag
válasz
Quasi_modo #5437 üzenetére
Ha túl felmelegíted hajszárítóval, gondod is lehet belőle. Többet ér ha ráteszed v melegítőre, radiátorra, de ne közvetlenül, hanem pl törülközőre és úgyhagyod kb 2 órát. Ne próbálgasd addig amíg ki nem szárad.
-
-
galusz72
tag
Sziasztok. Hx 1.7 bulgarian romom van jelenleg, de már megéret 1 romcsere a rengeteg telepítgetés miatt. Először a Hx 2.02 ra gondoltam, de a fórumot olvasva több bugról hallottam és egyiket sem cáfolta meg senki. Utána pedig az új generic italyra szavaztam de ott pedig nagyon kevés c:tárhelyről(szeretek telepítgetni) olvastam., a Hx 1.7 bulgarianban 60M van. Na meg többször i megjegyeztétek h javas gondok is vannak néhány új romnál.
Elvesztem mint vak lukács a ködben...
Tehát kérném szépen a tanácsotokat h ti milyen romot ajánlotok.
Köszönöm. -
galusz72
tag
Ez igazán jó hír mindanyiunknak!!
http://www.mobilport.hu/pda_pna_hirek/20100204/matol_teljesen_ingyenes_a_symbian/
Új hozzászólás Aktív témák
ma A legjobban várt Samsung az Omnia óta. Minden benne van, ami csak létezik.
- Beszámítás! Oculus Rift virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Ultimate előfizetés új fiókra akár 2105 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- DOKKOLÓ BAZÁR! Lenovo, HP, DELL és egyéb más dokkolók (TELJES SZETTEK)
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I7 6700 / RTX 2060 6GB / 32GB DDR4 / 250SSD+500HDD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest