- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Nem várt platformon a OnePlus Nord 5
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tanbá-apó
tag
Mobil tv ügyben, akik nem olvastak vissza!!!:
Mivel a készülékünk nem kapható a t-mobilnál, ezért nincs hivatalos támogatottsága, tehát a mobil tv szolgáltatás samsung i8910 készülékkel nem vehető igénybe! Ők (T-mobile) legalábbis ezt mondják! Itt van azonban a fricska nekik, mert MŰKÖDIK!tessék a következő fájl bárhová (célszerű vmelyik gyökérbe, pl egy Streaming mappába) kicsomagolni, majd a realplayer streaming hivatkozások menüpontja be fogja tallózni a csatornákat. Itt egy klikkel bármelyik indul. Előtte célszerű a realplayerben egy a készüléken tárolt videót elindítani, és ott a kijelző megjelenítést 16:9re állítani a jobb élmény érdekében!
Figyelem! Csak T-mobile kártyával működik és csak akkor ha van mobil-tv előfizetésed (médiamánia díjcsomag alapból tartalmazza!!!
Amennyiben nincs mobiltv előfizud és szeretnéd kipróbálni, rendeld meg a napi csomagot cirka 400 pénzért és magad is láthatod mennyire szuper minőségben jön a cucc! Nagyot lehet vele villantani, amúgy nem hiszem h sokat használja az ember! hdgdgdgdg
-
tariattila
veterán
venned kell sajna egy nokiát amivel 99%-ban legalább kompatibilis a saját rendszerükkel a maps...
ez tapasztalat...(az összes maps verziót kipróbáltam már...és ugyan ez volt vele a gondom...)
a célt válaszd ki a térképen és mentsd el kedvenc-ként...utána címmegadásnál válaszd ki onnan és tádááámm
-
Senser87
tag
Mert nem úgy jeleníti meg mint az iphone. Nemtudom miért, talán végigrágja magát az ikonokhoz tartozó progikon is, mielőtt megjeleníti az ikont, mert pl a vMenu már nagyon gyorsan működik, mint az szifonnál.
Milyen recsegésről beszéltek? hol jön elő? mert még nem tapasztaltam se főzöttel, se gyárival.
-
Quasi_modo
nagyúr
Mi is az a szignózás és a hackelés
A szignózás a programok tanusítvánnyal való ellátása. Több módszer is van, nem kell feltétlenül hack hozzá.
A hackelés szvsz két dolog miatt lehet érdekes:
1. Hogy szignó nélküli fileokat is telepíthess
2. Hogy hozzáférhess a rendszer olyan részeihez, amihez egyébként nem férnél hozzá. Némely progi csak így működik. (Bár a magam részéről jól megvagyok nélkülük is) -
tzatzikiii
tag
Fu en sokat kutakodtam, de eleg nehez... nekem pl az uzeneteket nem sikerult, bar amugy van nehany ezzel foglalkozo forum (google nem tul segitokesz ezugyben, de azert akad nehany topic...), de ugy dontottem egy ido utan, hogy ennyire megsem erdekel... en leszinkronizaltam a WinMo-t a MS Office.szal is, es az Office-rol vissza tudtam masolni a naptarbejegyzeseket es a nevjegyzeket a Symbianra.
-
-
muveszur
addikt
Én megnézném, hogy a telefon mennyire sérült, kijelzőn, kamera lencséjén van-e karc.
Nagyon lestrapált telefon nem vennék.Aztán meg kellene nézni, hogy milyen firmware van rajta (*#0000#). Lehet, hogy valami agyongubancolt főzött ROM, ami esetleg kárt tett a telefonban, de ennek esélye kb 0%.
A *#0*# kóddal be tudsz lépni a teszt menübe, és minden hardveregység működését le tudod ellenőrizni, a kijelzőtől kezdve a digitális iránytűn át a távolságérzékelő szenzorig.
Utoljára pedig megnézném, hogy összesen mennyit telefonáltak vele: *#92702689#
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Hibátlan Apple iPhone 15 Pro - Kártyafüggetlen - 128GB Fekete Titán (87% Akku)
- Apple iPhone 14 Pro, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Prémium PC házak akár 20-40% kedvezménnyel eladók garanciával, számlával!
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest