- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Mobil flották
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- Huawei P30 Pro - teletalálat
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Google Pixel topik
- Karaktere biztos lesz az első Nothing fejhallgatónak
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
phaet0n
tag
válasz
muveszur #8139 üzenetére
És a vicces az egészben az, hogy úgy csináltam az egészet, hogy töltögettem lefelé netről a HTC HD2 menüjéről képeket, azokat vagdostam szét, és HTML-ben illesztettem össze.
De ahogy írtam, szerencsésebbnek látnám valamilyen komolyabb programnyelv tanulását, úgy azért jóval stabilabb programot lehetne írni a telefonra, csak egyáltalán nincs rálátásom, hogy mibe lenne egyáltalán érdemes belekezdeni, mert nem tudom, hogy ilyen jellegű "layout" módosításokra miben van lehetőség. Bár amit a nokia fejlesztői oldalán olvastam, az alapján a C++ felejtős, az SPB shellben sem véletlenül maradt meg a felső fekete sáv (Navi pane). Talán a JAVA alkalmas lenne erre a célra. De még nem tudom, és sajnos időm sincs sok mostanában ezzel foglalkozni. (ez a "program" sem tökéletes. Pl. az időjárás-jelentésnél csak manuálisan lehet várost választani [a .js fájl módosításával], még a naptárban nem csináltam meg a hónapok közti váltást -> ez mondjuk nem lenne olyan sok idő, a naptárbejegyzések főoldalon való megjelenítését sem írtam még meg -> de ez is viszonylag könnyen megoldható)
-
phaet0n
tag
válasz
muveszur #8127 üzenetére
Engem nem nyűgözött le az SPB MS.
Viszont egészen jól néz ki már a saját készítésű .wgz formátumú felhasználói felületem.
De a funkcionalitással még vannak problémák. (időjárás-frissítés után, ha nem hímestojásként kezelem, random kilép, valamint a .wgz formátum miatt nem megoldható, hogy a hardware-es "End call" gombra ne lépjen ki...)
Igazából most azt fontolgatom, hogy nyáron kicsit beleásom magam valamelyik erre a célra alkalmasabb programnyelvbe (JAVA vagy C++), aztán megpróbálok abban alkotni valamit. -
TokLac
senior tag
válasz
muveszur #8098 üzenetére
Egyet értek egyébként maximálisan! A 3D színes ikon elég undorító. De kinek-ez, kinek az. Liamstearsé a legszebb munka szerintem. Van most nekem is egy egyedi koncepcióm erre, részleteket nem árulhatok el. Lehet nem lesz belőle semmi.
Látom kiraktad a Turbo patchet!
Ki is próbálom.
-
Peti567
aktív tag
válasz
muveszur #8069 üzenetére
Visszatudom majd csinálna a 3D feladatkezelőt ha nem tetszik?
A gyári precision (piros csíkos) téma van fent! A telefon módban, ahova írod a számokat az a felület narancssárga!
A n2o3 eredti témájánál (fekete háttér) ez a felület kék!
Amugy nem fontos, megszokás kérdése....Az hogy halkabb lett az ébresztés és a csengés jobban izgat! Ti nem tapasztaltatok ilyet?
-
galusz72
tag
válasz
muveszur #8021 üzenetére
Tehát akkuidőben KNBS5 a nyerő, fényképek terén ki lenne az? KNBS5 van olyan mint KNBS2, vagy N2o3 a győztes?...
Nem lenne rosz egy szavazás ahol a romokat osztályozhatnánk kőlön fényképek, video, akkuidő, stabilitás stb szerint.expander: azért nálam nem olyan vészes a hx-v4, habár lehet mostanában nem nyúzom annyit.
-
Peti567
aktív tag
válasz
muveszur #8021 üzenetére
És ha az akkut nem nézzük akkor melyik a jobb a N2o3 vagy a KNBS5?
Most is kibírom hogy naponta tölteni kell...Ugylátom nincs kinetikus menü a KNBS5-be és ez a szines főképernyő se jön be annyira, inkább a másik a nyerő!
Holnap megpróbálom feltenni, remélem menni fog!
Csak sajnálom a sok adatot, programot amit essig rátettem!
Névjegyzéket kimásolom, utána simán vissza másolom és kész? (SIM-re nem fér) -
TokLac
senior tag
válasz
muveszur #7980 üzenetére
Egy ideje agyalok már ezen de én csak az audio belenyúlásánál kötöttem ki. Az n2o2 rom nagyon jó, szerettem, de telefonálásra használhatatlan volt. Előtte a gyári polland ugyan ezt csinálta. A telót már el is akartam adni ezért is. Nagy keservesen összeütöttem rá a harmadik sw-t ezek tudatában. Soha nem volt gond a hangal.
Viccet félre téve. Eszem ágában sem áll versenyezni senkivel, főleg HX-el. HX már gyanúsan jó, valamit nagyon tud. De, mindenkinek vagy egy modding stílusa. Kinek ez, kinek az jön be. Rettentően sok meló van egy ilyen modding sw-el. A V3-at nem is akartam publikálni, de a stabilitása miatt megtetten és eddig nem bántam meg. -
TokLac
senior tag
válasz
muveszur #7977 üzenetére
Rendben. Én nyitott vagyok. A legújabb polland romnál ez a hiba rendszeresen előfordult. A gyárinál igen. HX V4-nél és n2o2-nél szintén. Az n2o3-ra is ez a gyakori panasz. Amit csináltam modot az mindent tartalmaz amit az n2o3. Már több hete nyúzom a romomat és a hanghívások soha nem szaggattak be. Ha elolvasod a changelogot az említett romokról magad is rájössz. Véleményem szerint az audio részben történő bütykölés a hiba okozója, ebben egyre jobban hiszek. Nem 100%, de több mint valószínű.
Azt viszont nem vágom hogy hol és mire nem válaszoltam neked.
Közben megtaláltam. De mit is válaszolhatnék rá? Nálam nem az a módszer hogy agyon módosítom a romot. A gyárihoz közeli, csicsa mentes rom a cél nálam és mindig is ez lesz. -
Bdanyy
addikt
válasz
muveszur #7954 üzenetére
Mondjuk akkor nálam kiesett, mert hyperx-nél nagyon nem tetszett és ott nem tudtam sehogy sem megoldani
Bár teljesen meg vagyok elégedve az n2o2-vel, igazából az új funkciók közül nincsen olyan amire szükségem van.
Nálam a csengőhang meg a téma az összes telefonon valahogy mindig a gyári maradt, ezek nem hoznak lázba
És zavar is ha nem az, mert már megszoktam ezt.
-
-
k.
őstag
válasz
muveszur #7914 üzenetére
Hát szerintem jah. Úgyértem a maga nemében-mint tft- nagyon szép tehát, mindennapi használat során nem tűnik fel-nem érezném hiányát az amolednek- de azért mégsem az. Cserébe könnyű, sokaknak pont emiatt tetszett meg. A HD pedig nagyobb "szebb kijelzős de nehezebb is.
Szóval mind1 a lényeg az hogy a telefon kurtajó. Azért örülök-mint Sony fan- hogy végre az SE is kezd magára találni. -
Varszegig
veterán
válasz
muveszur #7819 üzenetére
Ahogy elnéztem a samu terveit, abban a jövő 3 oprendszerről szól:
1) Bada,
2) Android,
3) WM (ezt én a helyükben nem erőltetném)Symbian sehol. Én azt gondolom érdekes lesz figyelni, mi sül ki a Badából. Ha az bejön a samunak (és ez attól függ, mennyire lesz bugos, mennyi támogatás, extra sw stb. lesz), akkor marhára nem fog kelleni neki a symbi. Amit mi sajnálhatunk, de ez van. Ha úgy fogadják a badát, mint az androidod, akkor a samunak nyert ügye van.
Szerintem az előttünk álló egy év eldönti merre tovább. Én pl. ezért sem vennék egy éven belül másik telót, hagy piackutassanak más pénzén -
Quasi_modo
nagyúr
válasz
muveszur #7821 üzenetére
Igen, de amikor már egy rom elég jó akkor már leáll a fejlesztés, hacsak nem kerülnek be új funkciók. Meg hát itt már az első FW is kellemesen használható.
Én egy mobilt azért veszek, hogy használjam és nem azért hogy állandóan FW-cseréljek meg mindig újratelepítsek mindent.
Az N82-m is csak egy frissítést kapott és ott meg is álltam. (11-es FW volt és maradt) -
Quasi_modo
nagyúr
válasz
muveszur #7817 üzenetére
Bediktálta a tavaly májusi szoftvert, mint legfrissebb példányt. Elmondása szerint ez a 2. magyar szoftver.
Szinte biztos, hogy már nem lesz hivatalos magyar FW, mégpedig azért mert itt nagyon keveset adtak el.( A szürkeimport nem játszik ebben.)
Az Android a filozófiája miatt egyelőre nálam szóba sem jöhet. Igazából a Symbianon kívül egyik rendszer sem igazán szimpatikus. Most már a WP7 sem. -
TokLac
senior tag
válasz
muveszur #7764 üzenetére
Üdv!
A legújabb Orosz gyári romot rálehet tenni a legújabb Magyar nyelvel a Lengyel romból. Teszteltem. Az Orosz rom elég jó, de nincs benne Magyar nyelv, de így lehet. Továbbá, nekem a HX V4 nagyon bejött! Fontos, és a cikkedben nem láttam hogy a hard reset nem formázza az E meghajtót!
Aku időről nem tudok nyilatkozni mert én használom rendesen a telót, de gyér nagyon. De ennek ellenére nagyon szép és jó munka a HX V4!
-
Quasi_modo
nagyúr
válasz
muveszur #7771 üzenetére
Azért én elolvastam.
Egyébként legjobb tudomásom szerint a Bootloader módból semmilyen billentyűkombinációval nem lehet kilépni, csak akksi kivétellel.
Tisztában vagyok vele. Én a belépést emlegettem. Mivel eddig nem volt hangerő fel billentyűm, ezért esély sem volt. Most viszont úgy nézem menni fog. -
Quasi_modo
nagyúr
válasz
muveszur #7760 üzenetére
Minden gomb megy igen. Fénykép, videó ok.
Tehát bootloader mód is van gondolom, bár azt még nem próbáltam.
Vasárnap jött az első gyanús jel, mert pár percig működött a menü gomb, meg három fényképet sikerült lőni egymás után. Most pedig minden megy.
Flashelés ma még nem lesz, még pár napig hurcolászom élére állítva tokban és melegben.
Viszont kérdés: Mi a különbség a januári, és a februári magyar nyelvű lengyel rom között? Melyik mennyi helyet hagy a C-ben?
Ha megengeded majd megtalállak priviben flashelés ügyileg. -
-
tzatzikiii
tag
válasz
muveszur #7688 üzenetére
Engedelmeddel a stilust inkabb nem kommentalom...
Ellenben ami a bugot illeti: fogalmam sincs, de orulj neki, hogy nalad megy, am mindekozben ne nezz hulyenek masokat, ha naluk nem megy. A szamitastechnikaban sem minden fekete es feher, neked kene a legjobban tudnod ezt. Lehet, hogy valami bezavar az Ovi Maps mukodesebe. Lehet, hogy telepitesi hiba okozza. Lehet, hogy ennel sokkal finomabb elteresek felelosek erte. -
tariattila
veterán
válasz
muveszur #7682 üzenetére
Egészen pontosan ugyan az mint VIBO kollegának...
cím megadásnál előhozza a találatokat de rákattintva nem csinál semmit (néha a háttérben elkezdte osztani, hogy merre menjek de a képernyőn nem történt semmi...ott maradt a címnél és se ki se be senyő...)
ez volt a 3.03-nál és a 3.04 mindhárom változatánál is...tehát 4-ből 0...
az NDrive viszont parádés ezen a gépen...(kár, hogy csak magyar o. térképem volt hozzá és a frissítések sem megoldhatóak...)
-
TokLac
senior tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen videókártyát?
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Goddess of Victory:Nikke
- Azonnali informatikai kérdések órája
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- PlayStation 3
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Parfüm topik
- OLED monitor topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S22 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 200 Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 PRO - 128GB - Deep Purple - 85% akkumulátor
- Samsung Galaxy S22 Ultra 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 34GS95UE - 34" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation4 PRO 1TB fekete konzol extra játékokkal garanciával hibátlan működéssel
- Eredeti Lenovo 300W töltők - ADL300SDC3A
- NJOY Aster 3K 3000VA/2700W Rack Szünetmentes Táp
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged