- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gabi 8906
senior tag
válasz
expander #9135 üzenetére
Jól van na.
Siettem és nem volt időm átnézni hogy mit írtam.Bocsi ha netán megzavarta nyugalmadat e helyesírási hiba.Anulu79: Jó választás az I8910,nekem nem volt semmi gondom vele.Soha nem fagyott le nem hagyott cserben.Simbianos mobilok között szerintem a legjobb vétel.
-
Peti567
aktív tag
válasz
expander #8653 üzenetére
Én simán tudok a laptopon netezni a teló segítségével.
Azért irja ki neked, mert amikor próbálkozol, kapcsolódva vagy a nethez a telón.
Nyomd hosszan a kikapcsoló gombot, kiírja hogy bontja az aktív kapcsolatot, te pedig bontod, utána a gépen kapcsolódás, és menni fog!
Másik probléma lehet hogy nem kapcsolódik a sz.géphez a teló, de ezt csak észre vetted volna. -
Quasi_modo
nagyúr
válasz
expander #8571 üzenetére
Milyen embereket nézek én le?
Ha a főzött romokról beszélsz, azok bizony 90 százalékban amatőr emberek amatőr munkái. Mert szép dolog a lelkesedés, és más dolog a hozzáértés.
BÁr ettől még nem néztem le őket, csak a helyükön kezelem a munkáikat.
De lehet nem erre gondoltál, vagy simán félreértettél valamit.
Mind1. Hagyjuk. -
muveszur
addikt
válasz
expander #7974 üzenetére
Be van kapcsolva az adott JAVA játéknál a virtuális billentyűzet. Kapcsold ki a virtuális billentyűzetet az Alkalmazáskezelőben.
Beállítások--->Alkalmazáskezelő--->Telepített alkalmazások--->kiválasztod az adott játékot--->Opciók--->Programcsomag beállítások--->Képernyőn megjelenő bill--->Ki. -
válasz
expander #7724 üzenetére
Hát nekem a közelébe sem ér a KNBS2-höz a V4-es HX rom
Nuku-net mellett napi töltés :S KNBS2 2-3 napot elment netezés mellett!
Lehet hogy bent maradt valami program ami szívja az akksit!A másik észrevételem, hogy ha USB-re dugom, vagy töltöm a telefont, akkor témát vált, és eltűnik a háttérkép. És ha belemegyek a beállítások/témákba akkor átvált egy másik témára!
Ezt nem nagyon értemVolt már valakinek hasonló jelenség??
Szerintem visszarakom a Bukest rom-ját!
-
tariattila
veterán
válasz
expander #7650 üzenetére
eh eh eh...
ha nem tudja megoldani akkor az lesz...
én tanácsoltam neki, hogy ilyet vegyen mert k**va jó teló...(én kifogtam egy selejtet...)innen pedig nem tudok neki segíteni (170km)
nekem nem ugrik be mi miatt nem tud többször megnézni levelet se a gyári kliensel se az emze-al... (én megnéztem és töröltem a leveleimet...nem nézegettem többször...passzolom mi miatt csinál ilyet...)
szép tartalmas hozzászólás volt...grat.! igazi szakmai topikba való...
-
tariattila
veterán
válasz
expander #7146 üzenetére
köszi.....de a teló nem új (4 hónapos...)
formáztam a mem kártyát és újra felmásoltam pár mappa mp3-at próbaképp...továbbra is pattog... (zenénként 1-2 X hallom)
az 5.1 kikapcsolva természetesen (a klasszikus beállítással a leg hallgathatóbb...)
azt a "kis" alapzajt leszámítva viselhető lenne egyébként a hangja (ez a saját véleményem)
mi lehet a különbség ha usb-ről töltöm és ha nem? (szabványos nem
)
ja és írtam is, hogy kb 7 óra alatt teljesen lemerült és ebből az utolsó 3 órában egyáltalán nem használtam... összesen 1 óra zenelej. 1óra wifi-net...és csak a fring futott a háttérben...
amikor 4-kor lemerült felébredtem a hangra amit adott
és megnéztem...rendesen "közép-meleg" volt...(ilyen meleg soha nem volt egyik telóm a legintenzívebb használat mellett sem...)
valaki hallott már ilyenről vagy egyedi hiba lehet (mert, hogy hiba az 100)tzatzikii ha nekem is bírna 1,5 napot akkor meg sem szólaltam volna....de 7 óra az fullllgáz! és nem a töltéskor és közvetlen utána meleg hanem végig...akkor is ha semmi sem fut rajta és még csak kézbe sem tartom...
-
tariattila
veterán
válasz
expander #7141 üzenetére
160 és 192kbps fájlokat hallgatok...most is éppen...egy sennheiser cx400II es fülessel...
alapzaja is van rendes...és továbbra is pattog ritkán...
okostelefonom volt jópár igaz mind nokia...de egyik se langyosodott több futó app. mellett sem...ez meg felveszem és melegebb mint a kezem..ezzel van valami...ne mond hogy normális...
a wifirôl is gyakrabban leugrik...
este óta 3egységet esett a töltöttség.../csak 1óra zenehallgatás és fring a háttérben/
ez nincs jól így...hopp most nézem már csak 3 csík van a telep mellett... 21:45-0:30-ig...
-
grippen53
csendes tag
válasz
expander #3863 üzenetére
Tedd fel a gyári bolgár romot,ez 2009.jul.17 -i.Ezen gyönyörűen megy az összes,akár egyszerre is. A 8910 user fórumon megtalálod azt is ami nem felejt.Itt kb-lül 10 db van ami jó a telefonodra.A bolgar minden tekintettben jobb a magyarnál.A szükséges nyelvet is tartalmazza.
-
muveszur
addikt
-
muveszur
addikt
válasz
expander #3456 üzenetére
Gondolom gyári magyar szoftvered van, és Windows 7-en nézed a képeket. Mert nálam jelentkezett ilyen hiba...
Én úgy oldottam meg, hogy Adobe Lightroom-mal lementettem a képeket, majd egy exportáltam őket egy másik könyvtárba. Elég bonyolult megoldás, de legalább nem lettek összenyomva a képek.
Egyébként ha a Windows Képmegjelenítőben a diavetítés opciót választod, akkor tökéletesen behozza a képeket.
Vagy van még egy megoldás, a képek megnézését ne a Képmegjelenítővel csináld, hanem egy képnézegető progival.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AliExpress tapasztalatok
- Milyen videókártyát?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Autószerelők, autószerelés
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Okos Otthon / Smart Home
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S22 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H81M-PLUS H81 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest