- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Honor Magic V2 - origami
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Megérkezett Európába a Moto G55 5G és Moto G35 5G
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
Új hozzászólás Aktív témák
-
tzatzikiii
tag
Egy tanulsagos tortenetet osztanek meg Veletek.
Az i8910-em szervizben volt egy hosszabb ideig. Mikor visszakaptam, minden mukodott, flasheltem hat ra egy CFW-t, majd mikor a backupolt file-okat geprol vissza akartam tolteni a telefonra, azt tapasztaltam, hogy nem tudom hattertarkent felismertetni a gepemmel. Flashelni tudtam, de amikor csak siman radugtam a telefont adatatviteli cellal a gepemre, akkor nem ajanlotta fel a telefon az adatatviteli mod valaszto menut, es nem is ismerte fel a windows mint kulso drive-ot.
Ki tudtam zarni a szamitogep driverhibait, a kabel hibait (egy masik i8910 ugyanezen a gepen, ugyanezen a kabelen gond nelkul ment), a CFW hibait (a problemas telefonom egy masik CFW-vel is ugyanezt csinalta), tehat sejtettem, hogy a gond a telefonnal van, de azt is sejtettem, hogy nem hardveres (hiszen akkor valoszinuleg nem toltodott volna, es flashelni boot loader modban meg vegkepp nem tudtam volna).A megoldast Taylor adta, akarcsak Myairnek oktober 29-en (linket a hozzaszolasom fejleceben talaltok):
*#7284# menuben a Modem USB volt kicsillagozva (1-es pont), a PDA USB helyett (2-es pont). Amint atallitottam PDA USB-re, mukodott. Ebben a menuben tehat a 2-es (PDA USB) es a 4-es (PDA UART) opcionak kell aktivnak lennie.
Gondolom, a szervizben allithattak el, pontosabban nekem egy alaplapcserem volt, talan inkabb nem allitottak be.Azert irtam le a tortenetet, hogy hatha valaki ugyanebbe a problemaba botlik egyszer.
-
kisocsi
tag
Ok. Akkor megy vissza a speed rom.
Csak kíváncsiságból akartam kipróbálni,mert a HxPatcherv4.02 telepítése után,a 6.2 rom nem lett gyorsabb.A lezárva és a dinamikus opciók között mi a külömbség(bocsi ha hülyét kérdezek)?
Mikor a lezárt opció van,és én mindeggyik skálát 800Mz állítom,akkor azon fut mindig? -
kisocsi
tag
Telepítettem a 6.2 Speed romra a HX Patcher V4.02 progit,de nem vettem észre változást, akármit állítok be. Más is így ezzel?
Vagy Taylor speed romja olyan gyors,hogy már nincs mit rajta gyorsítani?
Lehet hogy bele kellene főzni a romba hogy jól működjön?
Hiába mondom neki hogy:egy,kető háom múkodj,nem halgat rám. -
kisocsi
tag
Szia Taylor.
A HX-V11-7 romban levő HXPatcher progit nem tudnád kimenteni telepíthető formában? Szerintem a rom meg sem közelíti a 6.2 Speed romodat. Jó lenne abba a romba beletenni.
Vagy csinálsz 1 új romot avval a progival?A magyarítás viszont tökéletes! Gratula!!
A Full page viszont hiányzik,ha magyar nyelvre állítom. -
kisocsi
tag
Nemrég visszatettem a 6.2 Speed verziót,és ott pedig ha bekapcsolom a C2Z opciót lefagy a teló. különben meg nem enged semmit telepíteni. Most újraflesselem,remélem jó lessz. A telón formáztam mindent!!
Ui.:most már jó lett!! Kivettem a memókártyát/mert azt nem formáztam),és már jó is.
A téma hatásokat hol tudom kikapcsolni? -
kisocsi
tag
Szia.
Ma feltettem 6.2 fő romodat,és csinált 1 furcsaságot.A ROMPatcher progiban semmi opciót nem tudtam bejelölni,mindeggyiknél 1 piros X volt. Nem tudtam semmi progit telepíteni. A 4 HR után aztán megjavult.
Ha lehet 1 észrevételt tenni,nekem a képernyőforgatásnál hiányzik az animáció. A következő romodban megoldható ez? Így utólag itt már nem lehet semmit sem csinálni? Számomra úgy lenne tökéletes a romod esztétikailag. Működésileg tökéletes. -
BitiOne
tag
Hali!
Olvastam a proci sebességének állításáról. Ezzel majd te is próbálkozol (bár nem ismerem a folyamatot, de ha levenné az órajelet ha nincs komolyan terhelve a proci akkor sztem jó adag energiát lehetne spórolni)?
A sysmbian 3 portolásról hallottál valamit (lesz? nem lesz?)? -
Ha nem ismersz, ne mond rám, hogy ostoba!
És nem kell a szöveg, hogy nem nekem szántad! Dehogynem!Mit kell tennem, hogy ne legyek potyaleső?? Küldjek pénzt? Könyörögjek? dicsérjem halálra a modjaid??
nemfogom, mert nekem egyik sem jött be! Többet is felraktam, de nem jöttek be!
Tiéd sem, és faenil romja! Amik bejöttek az Bukest és a HX romok! -
nagyix
csendes tag
Hali!
Köszi a linket, de én valami olyanra gondoltam, ahol lépésről lépésre leírják mit, és hogyan kell csinálni. Elég vizuális típus vagyok, ha látom hiszem, és csinálom!
Ez nem olyan mint a NOKIA, hogy rádugom a kábelt, elindítom a szoftver frissítést és kész is. Legalább is nekem komplikáltabbnak tűnik. -
Pizgyec
csendes tag
szia, felraktam a V7-edet, a V4-ed utan. Gratula!! Elso blikkre klassz lett. Viszont amit nem ertek, az a HX PAtcher-ben par dolog. Az alábbiak mire valók?
UI/ Dimmed Display
Kinetic/ a scrolling speeden kívűl semmit se értek. pl a 5-7-8as tételek nálam "unkown"-ként jelennek meg... szal mi ez?
köszi
-
tzatzikiii
tag
Szia!
Koszonom szepen, feltettem tegnap, pont az, amit kerestem.
Az Insomniaval is teljesen elegedett vagyok, gyorsabb is es stabilabb is nekem eddig, mint a V4, szeretem.
Mas. Talan az egyik HX romot promotalo videoban lattam egy temat, amiben a klasszikus, Ombia (vagy F480) ota ismert Samsung ikonok voltak a menuben (eleg elenk szinu, lekerekitett formaju ikonok). Megvan valamelyikotoknek az a tema?
-
-
-
Pallli
tag
Hétvégén Nyíregyen voltam, így rendesen tesztelgettem a navigációt, fényképezőt, kamerát és sok egyéb funkciót is a telón a Pro V5-ös ROM-mal.
A telós garmin sajnos nem olyan jó, mint az autós Garmin, mivel egyszer elvesztette a jelet is, és nagyon sokszor későn szólt, hogy kanyarodjak, így vissza kellett fordulnom, vagy úgy útvonalon tovább menni. Nagyon hasznos volt a sok berakott POI-val, de maga a navigáció így nem százas. Néha nem is az úton mutatta, hogy megy az autó...
Voltunk Nyíregyen egy középkori étteremben (nem a reklám helye) és eléggé félre navigált a jószág. Pont egy utcával arrébb mint ahol ténylegesen van.
Egyszer egyébként fagyott a a készülék.Egyéb Észrevételek: Feltelepítettem 5 db JAVA-s játékot és sajnos egyik sem megy, ami azelőtt ment. Valamelyik elindul és becsíkoz, majd kilép, valamelyik meg el sem indul. Ezzel kezdeni kell valamit!!!
A fényképezés rendben volt, a képminőség nagyon jó, viszont a videó lejátszás be-be akad. Ezzel lehet kezdeni valamit?
Volt még egy olyan apró dolog, hogy feltelepítettem a widgetizer 1.04-es verzióját, amivel kiraktam a főképernyőre a Garmin indító ikonját, és egy-egy lépegetés után az ikon eltűnt és helyette csak egy fehér négyzet lett. Vártam egy napot, de csak egy újraindítás segített. 1x 2x olyan is van, hogy ugyanez az ikon, nem indítható. Be kell lépnem az elérési helyére és csak onnan Ezek mitől lehetnek?
Most így hirtelen más probléma nem jut eszembe, mert a zene része mostmár tényleg okés hála a segítségképpen belinkelt blogoknak.
-
Pallli
tag
Kedves hölgyeim és uraim, a helyzet a következő:
Tegnap este óta nyomogattam a telót kb egy órán keresztül, a telepítések, a személyre szabások, stb. miatt, majd elkezdtem letesztelni a GPS-t a zenelejátszót, filmeket, fényképezőt, kamerát, szóval a legjavát.
Egyik szemem sír, a másik nevet. A GPS okés, a fényképező okés, a 720p-s videó szerintem tökéletes, a telepített progik az alkalmazásokba mennek végre (rosszul felrakott n2o3 után) a 3D menü jól működik, sebessége megvan, tetszetős a design, szóval stabilnak és jónak tűnik. Egyedül telefonálni és internetezni nem próbáltam még rajta, de biztos vagyok benne, hogy az is redben van.
Ami negatívum (és nekem nagyon az), de ez szerintem már nem a ROM hibája, hogy a hangok recsegnek/alapzaj van. Már a bekapcsoláskor észrevettem, hogy olyan mintha vmi 32 kbit/s-os mp3 szólna egy rossz PC speakerből. Mikor halkul akkor a leg észrevehetőbb.
Aztán beraktam a zenelejátszót és ugyanaz a rettenetes alapzaj fogadott. Lejátszás közben vegyétek le a hangerőt és hallgassátok meg légyszi. A barátnőm nem egy 'vájtfülű' de még őt is zavarta. A kamara felvételek visszajátszásánál hasonló a jelenség, de az talán mégjobban zavaró. A kisebb hangokat nem is lehet hallani az alapzaj miatt. Csak az én készülékem ilyen, vagy ennyire rossz ez a hengkeltés Samsungéknál? Volt nem egy Sony-Ericssonom, de azok nagyságrendekkel jobbak voltak.Összességében annyit, hogy ha ez a hang dolog valahogy megoldódna, szinte tökéletesen elégedett lennék a telóval.
A készítőnek gratula a V5-höz, nekem nagyon bejött, az n2o3 után!
U.I.: Légyszi a hangot nézzétek/hallgassátok már meg mihamarabb, mert nagyon zavar!
Köszi szépen mindenkinek, további szép napot!
Pallli
-
Pizgyec
csendes tag
Hálásan köszönöm
Talán most már lesz időm is rá....
Szal az előző V4:
Használtam. Mivel semmi időm nem volt, így csak a leglegfontosabb dolgokat telepítettem rá, meg a mentés. Utána egy hónapra rá, feltettem autoinstallerer a többi progit! Semmi hibát nem találtam, nem fagyott, nem szenvedett mint a többi. A JoikuSpot miatt néha túlmelegedett, akkor hajlamos volt a kikapcsolásra, újraindulásra. De sztem az inkább HW error lesz... Szal ha a V5 csak jobb lesz, akkor ez lesz a FINAL ROM a telómon... Esetleg most ahogy látom HX valami spec dolgot csinál, azt ha átvennéd, és beletennéd a V6-ba, az még szuper lenne. De csak azért nem teszem fel a HX-et. Szal GRATULA. Miből lesz a cserebogár, nem? A leginkább leszólt, nem támogatott, nem dicsőitett rom lett a legjobb a végére. A nagymesterek (lol :d :d ) meg eltuntek, illetve még mindig erősen bugos romokat gyártanak amit a csicsával próbálnak eltakarni.
-
Pizgyec
csendes tag
TokLac! Akkor most én mit is telepítsek?
Lehet én vagyok túl fáradt, de háromszor végigolvastam és nem vágom. Szal egy liemstar ikonos, 3D-s, magyar romot akarok, amiben megy a international T9 (spanyol, olasz, stb...) Bocs, kérlek linkeljél, mert ma agyhalott üzemmódban megyek...
-
tzatzikiii
tag
-
tzatzikiii
tag
Teljesen!
Bar, es komolyan nem szivatni akarlak, a Universalban azota talaltam ujabb bugot: amikor belepek a Notes programba, elvileg sarga hatteren fekete betukkel szokott megjelenni a note, amit irok. Most viszont feltehetoleg sargak a betuk, ugyanis uresnek tunik a mezo, de ha raklattyanok, es feljona szovegbeviteli lehetoseg, ott mar stimmelnek a szinek (barna alap - sarga betuk), es megjelenik a szoveg. De ez csak aprosag, osszessegeben sose szerettem meg ennyire a telefonom.
-
tzatzikiii
tag
Szia! Bocsass meg, hogy csak most valaszolok, de szakmai tovabbkepzesen voltam, es csak mobilrol neztem ra a forumra.
Szoval nagyon szepen koszonom a bugfixet,mindjart teszem is fel a skint!
A rom pedig azota is remek, jo az akksi uzemido is (plane ugy, hogy a koztudottan akkuzabalo spb is fent van), hibamentes. -
tzatzikiii
tag
Jajjj, de jo, mar ugy el voltam keseredve a kedvenc temam hianya miatt.
Egyebkent azota meg semmi bajom nem volt a rommal, orulok, hogy nincs benne semmi kulonosebb csicsa, nem szines, nem animalt a hatter, nincs benne egyeb hulye animacio, emellett stabil es sok a hely a C-n. Szoval klassz.Az osszes bosszusagom az az SPB miatt van eddig, ugyanis most en is felraktam, bar en WinMo alatt mar masfel evig SPBztem, de Symbian alatt mas erzes.
Cserebe viszont eleg bugos az a verzio, ami nekem van, de ez a Te romodtol fuggetlenul van igy.
-
Pizgyec
csendes tag
Szia TokLac!
Nem, nem felejtettem el az igeretem, csak az elmult idokben nagyon sokminden osszejott, es nem tudtam foglalkozni a telefon temaval. "Csak" hasznaltam, es a Te FW-del. Akkor a meglatasok:
1., Gratulalok. Tenyleg egy csicsamentes, gyarihoz kozel allo, jo kis majdnem stabil FW
2., Sajnos a nyelvi csomagbol amit csinaltal, igaz hogy benne van a szovegnel az INTERNATIONAL, de a T9-et kifelejtetted. Ki lehet valasztani a kulfoldi nyelvet, de a predektiv szovegbevitelhez azt irja hogy nincsEsetleg ezt tudnad javiteni? Nekem ez egy nagyon nagy gond. Csak nem volt idom az elmult honapban foglalkozni a kerdessel.
3., Neha ujraindul a telefon. Teljesen varatlan pillanatokban, ujraindul. Nem is tudom kotni semmihez. Talan a tolteshez, melegedeshez... De az se mindig igaz. Esetleg arrafele probalkozhatnal, tesztelhetnel.De mindent osszevetve, tenyleg egy klassz, hasznalhato, jo akuidovel biro kis FW a Tied, Koszonom Szepen!!!!!
-
-
Pizgyec
csendes tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- OTP Bank topic
- Synology NAS
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- One mobilszolgáltatások
- Temu
- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- iPhone topik
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Hibátlan Apple iPhone 15 Pro - Kártyafüggetlen - 128GB Fekete Titán (87% Akku)
- Apple iPhone 14 Pro, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
- BESZÁMÍTÁS! 16GB (2x8) G.Skill Trident Z RGB 4266MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- 15db töltő egybe (65W + 90W) kerek végűek (ELKELT)
- Honor X7B szép állapotban 6/128GB fekete / 12 hónap jótállással!
- REFURBISHED és ÚJ - HP Thunderbolt Dock G2 230W docking station (3TR87AA)
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest