Hirdetés
- CES 2026: A tévékben is okosabb lesz a Gemini
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- CES 2026: A Hohem kompakt SSD-je telefonos USB-elosztó is
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- EarFun Air Pro 4 - a cél a csúcs
- iPhone topik
- Visszakerül a Realme az Oppo alá
Új hozzászólás Aktív témák
-
kingljames6
csendes tag
Hali
Meg tudjatok mondani miert nem tudom a hx v8-32 rom nál, a névjegyzék alapértelmezett mentését a memoria kártyára állitani?
köszi
-
kisocsi
tag
Ok. Akkor megy vissza a speed rom.
Csak kíváncsiságból akartam kipróbálni,mert a HxPatcherv4.02 telepítése után,a 6.2 rom nem lett gyorsabb.A lezárva és a dinamikus opciók között mi a külömbség(bocsi ha hülyét kérdezek)?
Mikor a lezárt opció van,és én mindeggyik skálát 800Mz állítom,akkor azon fut mindig? -
TokLac
senior tag
-
TokLac
senior tag
Véglegesítettük és teszteltük az új HX patchert! A lényeg hogy kell a Power Boot és telepítés után restart kell hogy a HX.exe elinduljon! Csináltam egy multi telepítőt ami mindent tartalmaz! Ez már csinálja így a dolgát ahogyan kell: [link]
-
csukasi
tag
A Sym RDP 1.0.0.47 -es távirányító progi van a telefonon. Jól működik, de sajnos olyan 2perc után bontja a kapcsolatot, mindegy hogy GPRS, vagy Wifi kapcsolaton van "Rdp session befejezve" szöveget ír ki. Amúgy teljes verzió lenne. Viszont a TsMobiles tökéletesen megy wifi, és gprs kapcsolaton is, de ezt a progit sokkal körülményesebb használni mint a másikat. V6.2-es fw van fent a telón, de más fw nél is ezt csinálja a SymRDP. Ismeri valaki ezt a progit? Vagy ha megvan valakinek és jól működik, vagy esetleg hasonló progit tud, megírhatná. Megköszönném előre is.
-
kisocsi
tag
Telepítettem a 6.2 Speed romra a HX Patcher V4.02 progit,de nem vettem észre változást, akármit állítok be. Más is így ezzel?

Vagy Taylor speed romja olyan gyors,hogy már nincs mit rajta gyorsítani?
Lehet hogy bele kellene főzni a romba hogy jól működjön?
Hiába mondom neki hogy:egy,kető háom múkodj,nem halgat rám.
-
TokLac
senior tag
HX Patcher 4.01 Hun-En: [link]
Ez található a HX V11-7-ben. A linket lehet terjeszteni ezerrel. A honlapomon nem publikálom.
-
Senser87
tag
válasz
szhunor
üzenetére
Van benne, csak külön kell telepíteni!
Ezt a pakkot kell bemásolni a telefon e:\ memóriájába:
Magyar qwerty
Nálam simán működik és mondhatom, hogy az eddigi legjobb rom
De hát, mindig fejlődünk
-
szhunor
tag
Üdv. !
Tud valaki valamit arról, hogy lesz-e javítva HX új romjában az SMS írás hiba, nincs QWERTY sajnos.
Köszi.
-
kisocsi
tag
válasz
TaylorPro
üzenetére
Nem aggódom,csak a türelemmel hadilábon állok. Az asszonytól,és a gyerkőctől már nagyon-nagyon sokszor megkaptam!
Az elmult napokban volt probléma az oldaladdal. Pl. tegnap mikor le akartam tölteni a HX-V11 magyarított romot,kb. 5× volt problémám.A HX patcher-t nagyon köszönöm,szerintem mindenki nevében.

A 6.2 SPEED romod alapból gyors,de a patcherrel hasít majd mint a szél.
Na,ki a király? Taylor,és a többi magyar rombuherétor!!!

-
-
TaylorPro
addikt
válasz
kisocsi
üzenetére
Türelem. Megbeszélem azzal aki kiműtötte. Ez a HX patcher most 3db telepítőből áll. Meg akarom majd csinálni egy telepítősre. Újdonsággal? Nem szoktam előre beharangozni semmit, legalábbis túl korán nem. Meg mondom őszintén V6.2 kiadásokkal még nem teszteltem le az új patchert, de valószínű hogy jó hozzá.
-
TaylorPro
addikt
válasz
kisocsi
üzenetére
Szia!
Őrülök hogy tetszik a Speed. Az új HX patcher ki van már műtve, most nem én voltam az elkövető. Nem akartuk nyíltan megosztani, legalábbis én, hanem csak kiszivárogtatni. Meg dumálom a készítővel és feltöltöm valahová. Amúgy is aktuális. A fulpage HX esetében ott ő is hibázott és én is. A magyar nyelvben nem aktiváltam. Majd kijavítom valamikor.
-
kisocsi
tag
Szia Taylor.
A HX-V11-7 romban levő HXPatcher progit nem tudnád kimenteni telepíthető formában? Szerintem a rom meg sem közelíti a 6.2 Speed romodat. Jó lenne abba a romba beletenni.
Vagy csinálsz 1 új romot avval a progival?A magyarítás viszont tökéletes! Gratula!!
A Full page viszont hiányzik,ha magyar nyelvre állítom. -
Konflikt
addikt
jol vettem eszre, hogy tenyleg nincs 1280x720-a video felvetel alatt fokusz allitasi lehetoseg?
vagy esetleg ez FW fuggo, es kesobb kerult bele? (most I8910XXII2 van fent, ami mar tobb mint egy eves FW) -
kisocsi
tag
Nagy hír van!!!
Taylor végzett a HX-V11-7 lokalizációval!! Le lehet tölteni a saját oldaláról[link]. Én már töltöm is,és telepítem is.Minden köszönet Taylor!!

Remélem a mestert is elkapja az ihlet,és csinál nekünk 1 új romot!!! -
Hadi
tag
válasz
kingljames6
üzenetére
Én ha müködik a boot mód, (képernyő lezáró gomb + hangerő fel gomb + bekapcsolás) akkor megpróbálnám újra flashelni. Ha ez sem működik akkor szervíz. Vmi közeli gyári samsung szervizbe vinném én.
-
kingljames6
csendes tag
válasz
kingljames6
üzenetére
Erre valaki tudna segíteni?
Esetleg hova tanácsoljátok szervizbe vinni?
köszi -
kisocsi
tag
Taylor nyilatkozata a saját oldalán.
2010.11.10. Honosított HX V11-el kapcsolatban, a héten ha minden igaz megkapjátok. Meg kaptam hozzá HX engedélyét! Türelem!
Én már nagyon várom! Feltettem az angol verziót,szerintem nagyon szuper,800Mz pedig hasít a gép.
-
-
Tökione
csendes tag
Üdv!
Szervizből most került vissza a telóm és feltettem a v6.2 speed romot. Ezután betettem a simkártyát is majd a pinkód beírása után a telefon offline módban maradt. Lehet hogy egyszerű kiküszöbölni de sajnos nem tudom hogy hol kell beállítani hogy érzékelje a telenor hálózatát. Help me.
Jah és a simkártyát már többször kivettem és betettem.
-
kingljames6
csendes tag
Hali
Tudja valaki mit leht csinalni a telóval ha egyszerüen nem kapcsol be?
Hardresetelni sem lehet az első 3 gomb egyszerre megnyomásával?
Semmi re nem reagáll!köszi
-
Loituma69
őstag
Hi all
Ti melyiket vennétek Omnia 2 I8000 50.000ft 8910HD 54.000ft? -
metaldog
senior tag
Hi van egy olyan gondom hogy téma telepítésénél kapom a hibaüzenetet hogy lejárt tanúsítvány és olvastam hogy mit lehet ilyenkor tenni és dátum visszaállítását írták sok helyen de sajnos az sem használ. Tud valaki más megoldást?
-
banpity
tag
Sziasztok
Taylor ezt írta az oldalán
"Honosított HX V11-el kapcsolatban, türelem, bugos rendesen még. Csak egy példa. Ha a szövegbevitelt magyarra állítod nem tudsz SMS-t írni."
Ha probléma hogy belinkeltem akkor töröljétek légyszi.
-
phaet0n
tag
válasz
szhunor
üzenetére
Nem állítottam 950MHz-re, nem akarom megölni a telefont, de amúgy nagyon jól sikerült szerintem ez a HXPatcher, mert Dynamic Scalingre állítva "Medium" szinten (az igényeknek megfelelően állítja be a processzor órajelét), még mindig gyorsabb, mint bármely, eddig általam használt másik rom, és az akkuidő terén sem tapasztaltam még ehhez hasonlót. Egyszerűen remek.
-
szhunor
tag
Üdv !
Valaki használja már a HX-V11-7 -et ?
Vélemény róla ? Érezhető a 950 Mhz, gyorsaság, fogyasztás különbség, akku idő jobb lett vagy rosszabb ?Készül majd belőle magyar kiadás (tisztelt mestereket kérdem) ?
Köszönöm a választ előre is !
Üdv.
Sz.H. -
keIdor
titán
Bugzik a youtube... mindegy, itt a videó.
-
keIdor
titán
Haver száll ki a kocsiból és azzal a lendülettel a zsebéből is esett ki a teló. Ez lett belőle.
De érdekes, mert érzékel mindent... a kijelzőnek nem lett baja, de plexit majd cserélnie kell.
10-15k között találtunk, valaki esetleg tud olcsóbbat? -
kisocsi
tag
Ezt a trükköt:[link] próbálta már valaki? Szerintem működik.
-
kisocsi
tag
Hello!
Tudna valaki segíteni honnan tudok normális autóstartót venni? Jó lenne olyan ami készülékspecifikus.
-
Hadi
tag
válasz
phaet0n
üzenetére
Ha a codeckel lenne a baj akkor le sem tudnám játszani a videókat nem igaz?
Közben feltettem, de nem változott semmi. Már kezd kicsit felidegesíteni.
Köszi a tippeket, sajnos nem jött be.Érdekelne hogy csak nálam csinálja ezt? Vagy ti nem is próbáltátok még szerkeszteni a felvett videókat?
-
Hadi
tag
Ti milyen progival szoktátok összevágni a felvett videókat?
Én sony vegas 10-et és ulead video studiót próbáltam. És egyik sem tudja megnyitni a fájlokat vagy megnyitja de csak hang van, pedig mp4 et tudnia kellene. -
phaet0n
tag
Amennyiben egy mód van rá, fejezzétek be a warezt.
Köszi. -
kisocsi
tag
Letöltöttem az oldalrol amit linkeltél a 9.3.15-s verziót,kicsomagoltam,felmásoltam a memkarira és telepítettem. Mikor a progit elindítom,akkor akar a netre csatlakozni,és az angol nyelv letöltésével akar kezdeni. Bekapcsoltam kíváncsiságból a mobilnetet,és 24MB adatforgalmat akart nekem csinálni a nyelvi fájl letöltésével. A tököm már kivan,hogy se az Ndrive,sem a Garmint nem tudom telepíteni.
-
dudi6
senior tag
válasz
kisocsi
üzenetére
Valamit akkor rosszul csináltál, mert elvileg nem kell net kapcsolat ("6. A telefon kiírja, hogy kívánom-e, hogy IP...blabla, ott a Nem-re kell kattintani"). Nem 100%, de úgy emlékszem, hogy nekem nem kellett net. Olvasd át még egyszer a telepítőt. Usb-n nem tudom hogy lehet netezni, ezt majd az okosabbak megmondják, ha tényleg szükséges, én wifi-n szoktam netezni.
-
TokLac
senior tag
válasz
tzatzikiii
üzenetére
Nálam jól működik. Adj linket aról ami nem megy.
-
tzatzikiii
tag
Milyen programot hasznaltok arra, hogy wlan routerkent mukodjon a telefonotok? Interneten mindenki a JoikuSoft JoikuSpot szoftveret ajanlja, de nekem sajnos unable to install hibauzenettel nem telepul sem a light, sem a nem teljesen legalisan beszerzett premium. Taylor V6.2-m van (mi mas?
), a verzioszam a premium eseten a v3.0921. Ismertek mukodo verziot / masik szoftvert? 
SZERK.: a forum szabalyok betartasa vegett esetleg priviben is valaszolhattok.

-
kisocsi
tag
Nemrég visszatettem a 6.2 Speed verziót,és ott pedig ha bekapcsolom a C2Z opciót lefagy a teló. különben meg nem enged semmit telepíteni. Most újraflesselem,remélem jó lessz. A telón formáztam mindent!!
Ui.:most már jó lett!! Kivettem a memókártyát/mert azt nem formáztam),és már jó is.
A téma hatásokat hol tudom kikapcsolni? -
kisocsi
tag
Szia.
Ma feltettem 6.2 fő romodat,és csinált 1 furcsaságot.A ROMPatcher progiban semmi opciót nem tudtam bejelölni,mindeggyiknél 1 piros X volt. Nem tudtam semmi progit telepíteni. A 4 HR után aztán megjavult.
Ha lehet 1 észrevételt tenni,nekem a képernyőforgatásnál hiányzik az animáció. A következő romodban megoldható ez? Így utólag itt már nem lehet semmit sem csinálni? Számomra úgy lenne tökéletes a romod esztétikailag. Működésileg tökéletes. -
banpity
tag
válasz
mclaren777
üzenetére
iGo nincs de van Garmin ;Sygic ezek elég jók itthon.Én mind a kettőt használom és jó.
-
mclaren777
senior tag
i8910-hez (és úgy általában Symbian-hoz) létezik olyan navi program ami lényegében hozza (Magyarországon) egy Windows-os IGO szintjét? (gondolom ehhez Top-map adatbázis kell)
Pontosság, részletesség, sebesség, egyedileg hozzáadható POI-k, stb?
-
kisocsi
tag
válasz
tzatzikiii
üzenetére
Amióta feltettem a modemet,azóta azt vettem észre hogy a fényképek minősége nem olyan jó. Nem tudom hogy van-e öszefüggés a modemtelepítéssel.
-
BitiOne
tag
Hali!
Olvastam a proci sebességének állításáról. Ezzel majd te is próbálkozol (bár nem ismerem a folyamatot, de ha levenné az órajelet ha nincs komolyan terhelve a proci akkor sztem jó adag energiát lehetne spórolni)?
A sysmbian 3 portolásról hallottál valamit (lesz? nem lesz?)? -
kisocsi
tag
válasz
tzatzikiii
üzenetére
Köszi az infót,holnap fel is teszem.

Új hozzászólás Aktív témák
- Gitáros topic
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Hardcore café
- Gumi és felni topik
- alza vélemények - tapasztalatok
- CES 2026: A tévékben is okosabb lesz a Gemini
- Robotporszívók
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Milyen videókártyát?
- Synology NAS
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Asus Z170M i7 6700 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 Ti 8GB Rampage SHIVA ZALMAN 500W
- iPhone 17 256 GB Sage - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felváráslás!! Xiaomi 13T, Xiaomi 13T Pro, Xiaomi 14T, Xiaomi 14T Pro
- Xiaomi Redmi Note 9 Pro 64GB,Uj, Dobozaval,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

A PowerBoot kell hogy a Patcher el tudjon indulni. De most nézem hogy Pro romon nem kell a Power Boot. Utólag csak így lehetett megoldani hogy ezért ne keljen romot módosítani. És szívesen mindenkinek! 

), a verzioszam a premium eseten a v3.0921. Ismertek mukodo verziot / masik szoftvert?