- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Netfone
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Galaxy Buds Core nevű fülesen dolgozik a Samsung
- Apple Watch
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bazsa74
tag
válasz
Quasi_modo #9852 üzenetére
Nem. Pc csatlakozáskor és táp töltéskor is ki kéri, hogy milyen modon akarok csatlakozni. Ezért érzem úgy, hogy szoftver hiba lehet.
-
Bazsa74
tag
válasz
Quasi_modo #9850 üzenetére
Tölteni eddig is töltött, csak a gépek nem látják/látták.
-
Bazsa74
tag
válasz
Quasi_modo #9846 üzenetére
Most csináltam meg. Tölt, de a gépek egyike sem látja.
-
Bazsa74
tag
válasz
Quasi_modo #9843 üzenetére
Szia!
Nem próbáltam még a tisztítást, de mint írtam cserélve lett a csatlakozó és a szarvízben azt közölték, nem hardveres baja van. Megnézték a kötési tábláját vagy mijét a telónak és hibátlan. De azért kipucolom, besprézem. -
Gabi 8906
senior tag
válasz
Quasi_modo #9775 üzenetére
Köszönöm.
-
xbox360gamer
csendes tag
válasz
Quasi_modo #9769 üzenetére
megoldottad.Köszönöm
-
Peti567
aktív tag
válasz
Quasi_modo #8662 üzenetére
Megfogadom, köszi!
-
Bdanyy
addikt
válasz
Quasi_modo #8644 üzenetére
Az az érdekes, hogy metróban ahol szintén híre sincsen még az edgenek sem, ott meg tökéletes, emiatt hittem hogy a hangszóró adja meg magát. Itt viszont összevissza ugrál a vétel edge meg 3g között, lehet ez a baja?
-
Bdanyy
addikt
válasz
Quasi_modo #8608 üzenetére
Ezen nem találtam hozzá valót
Közben megtaláltam a probléma okát [link]
-
llll
senior tag
válasz
Quasi_modo #8601 üzenetére
nem mondtam, hogy mondtad
(de természetesen igazságod vagyon
és kicsit tényleg félreértettelek) -
llll
senior tag
válasz
Quasi_modo #8592 üzenetére
nincs azzal a garminnal semmi baj
(persze ettől függetlenül természetesen bátran ki lehet próbálni az említetteket is)Palli:
valszeg azért mutatta az út mellett a helyzetedet, mert a beállítások>beállítás>térkép>saját pozícióban megadhatod, hogy az úton tartson, vagy a valós gps pozíciódat mutassa
talán ue miatt "vitt" 1 utcával arrébb is
(fincsi volt a kaja ugye?
csak rohadt drága...)
esetleg nézd meg nem túl régi-e a térképed
saját adatok>térképek - tudtommal a naviguide 5.4 hungary a legfrissebb
magából a progiból pedig az 5.00.60s60.9 - ezt a névjegynél nézheted meg
magas épületek között (lakótelepen) esetleg tényleg elveszítheti a jelet
nem túl gyakori sztem, de ha megtörténik nem abnormális
ha "nyíltabb" terepen történt és meg-megismétlődik, akkor esetleg el lehet kezdeni izgulni...
az akadozásnak pedig elejét veheted azzal, ha nem terheled túl a poi-kkal
(jelztess kevesebbet eccerre)
ezt a geocachinget is biztosan össze lehet hozni
sztem a garmin poiloaderrel, vagy a mapsource-szel kell mahinálni vmit
ha időm engedi majd belemerülök, csak most éppen szabadságolások vannak és nyakig ér a munka
(addig is ha vki esetleg ki tudja rázni kisujjból a dolgot, rázza nyugodtan ne fogja vissza magát...) -
expander
senior tag
válasz
Quasi_modo #8570 üzenetére
pontosan erröl.
-
expander
senior tag
válasz
Quasi_modo #8564 üzenetére
nembiztos, hogy igy le kene nezni az ilyen embereket... nalam az egyetlen gyari rom, a magyar volt, amivel megvettem, azota csak fözött van/volt rajta, es nalam nincsen semmi recseges, semmi felhangosodas meg recseges telefonalas közbe stb... biztos, hogy nem a rom hibaja, sokfajta volt fent nekem, es nalam nemigazan jelentkeztek oylan dolgok, amiket masok leirtak, hogy nekik csinalja. gondolom aprobb gyartasi hibak, vagy csak mi jobban vigyazunk a telefonunkra...
-
Pallli
tag
válasz
Quasi_modo #8566 üzenetére
Visszaállítottam mindent alapra, így már sokkal jobb a helyzet. Túl sok minden egyébként nem volt elállítva, 'csak' a Play soundnál az mp3/mp4 LoudSPK és HeadSPK.
Így tényleg jobb, de egy kis sziszegés mindig van nulla hangerőnel. Ezzel viszont már megbékéllek.Köszönöm a segítséget mindenkinek!
U.I.: Ha már ennyire belelendültünk, olyat hogy kell megcsinálni a Garminnál, hogy pl. a geocaching-ről letöltött koorinátákat felismerje a gép? Hová rakjam be, milyen formátumba?
-
Bdanyy
addikt
válasz
Quasi_modo #8518 üzenetére
Igen, kicsit rosszul fogalmaztam meg, azért lötyög, mert elengedett a bepattintott pöcök fedőhözragasztott részének a vége, és így jobbra balra billeg meg néha kinyílik magától. Eredetileg a gumi teljesen hozzátapadt, mostmár viszont felül és alul is van pár mm-es mozgása. Képet sajnos most nem tudok róla csinálni.
-
Angel78
aktív tag
válasz
Quasi_modo #8476 üzenetére
Ha már ébresztő, akkor segítsetek lsz! Hogyan tudok ébresztőnek magam beállítani pl. egy mp3 zenét? Hang társítás/felhasználás csak csengőhang gyanánt lehet, vagyis csak azt találtam
-
szhunor
tag
válasz
Quasi_modo #8412 üzenetére
Köszi a korrekt választ !
Nekem álltalában sötét fekete háttér van beállítva mindíg, ami megy a telóhoz, meg a témához persze, így gondolom köze van akkor ahhoz, hogy ilyen jól bírta az akku is.Jaa, a kérdéseimre, javaslataimra kaphatok majd választ, hogy megvalósíthatók-e ?
Köszi !
-
szhunor
tag
válasz
Quasi_modo #8407 üzenetére
Köszi a válaszokat !
Villogás nincs már, az csak az első flash- után volt, miután feltelepítettem a patch-eket, amik a ROM-ban voltak benne, na utána lett a villogás, és azután megint flash.
Szóval azt mondjátok, hogy ha nem rakom be a Voda témát, akkor ugyanannyit fog bírni az akku mint KNBS2 Bukest Rommal ?
Úgy megszoktam már hogy ritkán töltöm, legalábbis nem 2 nap után.
Ebben a KNBS5 ROM-ban nem tetszik az új ikon sor a főképernyőn, meg a képernyő lezárrva jelzés a ,,kis lakatt" jel-nek a színe.
Javaslat, kérdés, kérés: Meglehetne oldani, hogy pl a lakat jel, eltűnjön teljesen, pl átlátszó legyen.de ha ott nyomom akkor persze feloldjon.
Még egy ötlet, hogy lehetne eltűntetni vagy átírni saját szövegre, azt a szövegrészt amikor lezárom a képernyőt, az oldalt levő gombbal. (a lakat melletti szöveg-re gondolok).
Ez már csak kíváncsiság, bekapcsoláskor amikor tölt be a telefon, SAMSUNG alatt pedig tölt a csík, azt nem lehetne átvarázsolni pl, mint a win7 ahogyan betölt.Köszi !
-
gPéter
tag
válasz
Quasi_modo #8335 üzenetére
nem hiszem azt,csak tapintatos gyerek vagyok..
-
ivarg
tag
válasz
Quasi_modo #8317 üzenetére
Siker!!! Köszönöm
Minden szarral tele volt, egy sráctól vettem aki küzdött vele 3hétig nem értette miért lassú meg akadozik, hozzányúlni nem mert.
Mivel jó volt az ár, és a bolti gar ketyeg gondoltam belenyúlok.
A srác ott hibázott, hogy a C-t tele pakolta mindennel miután kitöröltem a felesleget már nem volt lassú de eddig nem sikerült formázni most már tökéletes meglátjuk mi lesz így az akku idővel... -
Angel78
aktív tag
válasz
Quasi_modo #8313 üzenetére
Sorry, úgy értettem lehetőség szerint eredeti hun fw-t vártál Te is. Oszt ennek hiányában mégis flash-re adtad a fejed.
Viszont a Poland Rom nem rossz használtam magam is. De a jelenleginek jobb a fotó/videó eredménye.
-
ivarg
tag
válasz
Quasi_modo #8305 üzenetére
Eleinte igen nyomkodtam, de szombaton melóztam egész nap és estére mégis leszívta.
Már a 3g is le lett lőve nem tom, az akksira kezdek gyanakodni lehet, hogy rossz? -
Angel78
aktív tag
válasz
Quasi_modo #8311 üzenetére
Csak magamat tudom ismételni, erre kellett ennyit várni??? Ill erre sem, mert sz@r se működik
Ez egy vicc amit a samu fw terén művel ezzel a telóval. És azt is el kell ismerni, hogy a Nokia ebben bizony rútul alázza a samutQuasi-hoz hasonlóan én sem "szívesen nyúltam a főzött romhoz, de most már azt mondom, hála hogy vannak ügyes kezű szakácsok
-
sakto
őstag
válasz
Quasi_modo #8303 üzenetére
Köszi
sikerült
Elvileg erre lehet valahogy telepiteni más videolejátszo progit mint ami gyárilag benne van? -
sakto
őstag
válasz
Quasi_modo #8301 üzenetére
Konkrétan ..pl csinálok egy video felvételt. És az automatikusan a C-re menti,és azt szeretném ha az E re mentené el..Mivel a C-n kevés a hely.
Tehát készitem a felvételt és kiirja hogy megtelt a memmo pedig ott figyel 5.9 GB szabadon.. -
sauser
tag
válasz
Quasi_modo #8278 üzenetére
Tudom nem értesz vele egyet,de meg próbálhatod a legújabb XEJD1-es orosz romot a JB1 cs-vel JC1-es modemmel.A stabilitásán meglepődnél.A fényképek minősége is kiváló.Semmi csicsa és eredeti, az eddigi legjobb rom.
-
sauser
tag
válasz
Quasi_modo #8276 üzenetére
Én már mindenhol kerestem,1 utalást találtam :állitólag május 29-i a rom.http://www.samsungomniahd.com/forum/viewtopic.php?f=8&t=662#p3814
-
sauser
tag
válasz
Quasi_modo #8274 üzenetére
A külföldi fórumok szerint XXJA1.Feltettem a régi eredetit,de igy is azt irta hogy a telefon nem támogatott.Vagy nincs még feltöltve a szerverre,vagy a samu megint füllentett.
-
gPéter
tag
válasz
Quasi_modo #8229 üzenetére
szlovákiai vagyok,de én is Pesten vettem a cuccot,itt nálunk sokkal drágábbak a telók mint Nálatok.
-
Varszegig
veterán
válasz
Quasi_modo #8174 üzenetére
nekem eddig nagyon bejött. végre van értelme a vidgeteknek.
-
Varszegig
veterán
válasz
Quasi_modo #8172 üzenetére
nekem a legutolsó gyári rommal és spb shellel pontosan 20M maradt.
-
bedugen
csendes tag
válasz
Quasi_modo #8118 üzenetére
Régi olvasója vagyok a fórumnak. A hozzászólásaid teljesen negatívak. Szerinted a föld még mindíg lapos és ha valaki megpróbálja kipróbálni, hogy mégsem, arra 'halál vár". Ellenben Te csináltad a legmerészebb kisérletet a hóval, ami a ugye józan ésszel is ellenkezik, mint olyan.
Egy normális ember nem lapátol havat a telefonjával. Arra van a hólapát. Vannak emberek akik rom-ot frissitenek és nem cseszegetnek téged, mert be vagy havazva. Te se cseszegess embereket, mert érdeklődnek az ujdonságok iránt. Tudod a föld forog és a torony őrnek is már annyi.:-)) -
RenciDavid
csendes tag
válasz
Quasi_modo #8153 üzenetére
Mármint a Ram-ra gondolsz? Onnan 10-15mb között.
-
tariattila
veterán
válasz
Quasi_modo #8149 üzenetére
#8122 ???
-
tariattila
veterán
válasz
Quasi_modo #8144 üzenetére
hát ennyi vagyok...
Szakmai dolgokat szivesen olvasgatok véleménytől függetlenül...kinek-mi...
Jó meghallgatni bármit...az is belefér ha egy gyári rom nem tetszik valakinek...
De ha átcsap a dolog ilyetén személyeskedésbe és beszólogatásba azt nem állom szónélkül...ez is én vagyok..
Mindenkitől elnézést, hogy beleszóltam...tényleg utolsó volt. -
TokLac
senior tag
válasz
Quasi_modo #8124 üzenetére
Én kérek elnézést a modoktól hogy ezt még le írom, utána nem reagálok a véleményeidre. Ebben a topikban még egy darab értelmes hozzásólásod nem volt csak idézeted a másikat mint egy papagáj és osztod az észt. Hajrá! Ez ám az építő stílus! A senkihez jelen esetben közelebb állsz mint én. Pápá papagáj!
-
TokLac
senior tag
válasz
Quasi_modo #8122 üzenetére
Ugyan már! Te mikor örültél itt valaminek is? Inkább a gyári rom a szánalmas! A többséget pedig érdeklik az újabb romok és hírek. Téged nem. És? Senkit nem érdekel a véleményed.
-
válasz
Ha egyszer sz*r a HX V5 nem fogom csak azért fent hagyni, hogy ne higgyék azt az emberek...
Inkább örüljünk, hogy ennyi rom van, és van szerencsék kiválasztani a nekünk legjobban tetszőt! -
tariattila
veterán
válasz
legalább készülnek rá remek dolgok...(ha már a gyári az fehér holló...)
romot frissíteni pedig jó kis elfoglaltság...mindig lesz egy új telefonod...és egyre jobb -
tariattila
veterán
válasz
Quasi_modo #8107 üzenetére
tudom kb. ,hogy hol vannak ezek a helyek és figyelni is szoktam ...ja és még beszélni is...
de már kíváncsian várom, hogy bekövetkezzen... -
BitiOne
tag
válasz
Quasi_modo #8081 üzenetére
Előtte a n2o3 volt fenn és az nagyon merült nálam.
-
muveszur
addikt
válasz
Quasi_modo #8077 üzenetére
Valamint még annyi, hogy USB csatlakoztatás után a gyári ROM-nál bentmaradt egy futó folyamat, és újraindítás nélkül eszméletlengyorsan leszívta az akksit. Nem kellemes mindig újraindítani a telefont.
-
tariattila
veterán
válasz
Quasi_modo #8044 üzenetére
-
tariattila
veterán
válasz
Quasi_modo #8042 üzenetére
így gondoltam én is... de ha kijönne ezekkel a paraméterekkel és főleg a 4'super amoleddel akkor nem lenne kérdőjel, hogy N8 vagy HD2...
-
BitiOne
tag
válasz
Quasi_modo #7955 üzenetére
Még nem igazán nézelődtem témák után.
-
muveszur
addikt
válasz
Quasi_modo #7955 üzenetére
Nem, de szívesen megvettem volna egy Euróa térképet 3$-ért.
-
k.
őstag
válasz
Quasi_modo #7928 üzenetére
Tévedés. A satio SEM függő
Jót bizniceltem
(horvát csomag lehet a cucc egyébként.. de teljesen magyar meg minden). -
sauser
tag
válasz
Quasi_modo #7896 üzenetére
Igen feltelepitettem(ez 1 sys fájl),és androidként működik a telefon.Minden funkciója tökéletes.Tökéletesen meg van a XEJD1 gyári rom mellett.
-
k.
őstag
válasz
Quasi_modo #7822 üzenetére
Egyetértek. Nekem is a legutolsó magyar sw van a telefonon, kurvajó nem is akarok foglalkozni az ápdéttel többet.
Az meg hogy nem jönnek symbiannal szerintem hülyeség. Sok-sok symbian fan azért nem n97et vett-vagyis nokiát- mert itt volt a HD. Ezt a következő Symbian generációban is el akarják játszani. -
Rotor82
aktív tag
válasz
Quasi_modo #7837 üzenetére
remek! köszi!
-
Bdanyy
addikt
válasz
Quasi_modo #7837 üzenetére
Igen, a vaku ha automatán, vagy bekapcsolt álláson van, inaktív a menüben a stabilizátor.
-
Varszegig
veterán
válasz
Quasi_modo #7827 üzenetére
jogos. viszont meglepődnék, ha sikere esetén a samu nem engedné másoknak is használni. Mellesleg az android is gyártói oprendszer, más kérdés, hogy a google telefonjait egy kezemen össze tudom számolni
-
muveszur
addikt
válasz
Quasi_modo #7822 üzenetére
Nem azért mondom, de én már max egy óra alap be tudom állítani flashelés után a komplett telefonomat az elejétől a végéig!
Egyébként nekem csak néhány dolog hiányzik már ebből a telefonból, amit még a ROM-főzők sem tudtak megadni...
1. Kinetikus görgetés laggolásának megszüntetése a Zenelejátszóban és a Galériában.
2. A telefon rögzíthetné az Exif adatokban azt, hogy milyen tájolásban tartottam a telefont fotózás közben. Ezt az N82-m tudta, és ez egy nagyon hasznos funkció. Ha elforgatni akarom a telefonon, az legalább másfél, két percet vesz igénybe, sőt ilyenkor megváltozik a kép módosításának ideje is, így sokszor megkeverednek a fotók a MediaBrowserben, illetve a Galériában. Meg kicsit bosszant, hogy a fotókat naponkénti könyvtárszerkezetbe helyezi a szoftver.
3. Lehetne videóhívás Skypeon, Fringen, lehetne beépített SIP kliens is, mint a Nokiákon.
Na nekem csak ezek vannak, amiket jó lenne javítani. Az első kettő pontom elég fontos, a 3. hab lenne a tortán. -
muveszur
addikt
válasz
Quasi_modo #7820 üzenetére
Igen ezt én is így látom. Nem tudok tovább bizakodni. Viszont külföldön sem rózsás a helyzet, azt se tudom már, mikor jött ki az utolsó ROM.
-
muveszur
addikt
válasz
Quasi_modo #7818 üzenetére
Remélem ha tényleg így gondolják, akkor odateszik magukat. Én szívesen látnék egy Samsungot Xenon vakuval és LED villantóval, legalább 8Mpx kamera, Super AMOLED, HDMI, legalább 16 GB, Hot-Swap, és tényleg ütős szoftvert el tudnék "viselni". Ezért cserébe hagynám az Androidos terveimet.
-
muveszur
addikt
válasz
Quasi_modo #7815 üzenetére
Csak van-e komoly fejlesztői gárdája a Samsungnak Symbianra? Mert sajnos az HD támogatottsága, khmm, hagy kivánnivalót sajnos.
-
muveszur
addikt
válasz
Quasi_modo #7812 üzenetére
Őszintén szólva én már néha-néha más irányokba kacsingatok...
Nagyon szimpi nekem a Galaxy S csak no vaku. Meg a HTC Evo. Csak annak meg a kijelzője nem SAMOLED. De tetszik a rendszer, úgy érzem, ott lesznek majd újabb kihívások számomra. Persze csak nyáron vagy utánaA Symbian ^3-as Samsungról sem tudok mit gondolni... Mi érdeke lenne a Samsungnak a Bada és az Andoroid mellett tovább folytatni a Symbiant? Inkább adják ki az HD-re
-
muveszur
addikt
válasz
Quasi_modo #7809 üzenetére
Valószínűleg ez az ominózus twitter bejegyzés...
Na már most én ezt egy nagy hülyeségnek tartottam, hogy itt lenne vége a fejlesztésnek, holott legalább 2010 végéig ígérték...Viszont azóta valahogy nem jönnek az újabbnál újabb ROM-ok, sőt szinte egy darab se...
Már nem tudom, mit gondoljakUpfone...Annyi hülyeséget olvastam már rajta, hogy az borzasztó. Nem tudom, hogy lehet hírként, tényként közölni valamit egy twitter bejegyzés láttán.
-
M_Tomi0227
tag
válasz
Quasi_modo #7809 üzenetére
-
muveszur
addikt
válasz
Quasi_modo #7772 üzenetére
Értem, értem. Arra írtam, hogy szerény véleményem szerint semmilyen körülmény között nem kelhet életre a telefon flashelés közben. Bár a tiéd nem egy "általános" telefon, szóval inkább első a biztonság.
-
muveszur
addikt
válasz
Quasi_modo #7769 üzenetére
Egyébként legjobb tudomásom szerint a Bootloader módból semmilyen billentyűkombinációval nem lehet kilépni, csak akksi kivétellel.
Egyébként még tudnám ajánlani Faenil n2o2 ROM-ját. Ez többek között tartalmazza a javított JAVA-t, a C:\-n is sok a szabad hely. Egyetlen egy bajom van vele, hogy a Communication alkalmazást eltávolította, ezért nem lehet a telóról képet feltölteni a netre....Tudom, tudom, hogy főzött, csak megemlítettem. Nem is kell elolvasni
tariattila: hát köszi a gyors választ...
Már haverodnak válaszoltam egyből. -
válasz
Quasi_modo #7759 üzenetére
Ha nem is nekem szolt, de örülök a jó hírnek!!!!
És talán flashelés előtt állsz??
KNBS2 60Mb körül hagy a C-n, ami szerintem elég!!A témákat a memóriaegységről át lehet tennei a telefonmemóriára? mert azért vált néha témát
KNBS2-n is a témáim a mass-on vannak, és nem vált össze vissza témát
USB-re dugvá változik, de amint lehúzom, visszavált az eredetire!!
HX-V4 akku időt majd figyeld meg! Csak nekem merült le 1 nap alatt??
Azóta a KNBS2 2 napja megy, és még nincs teljesen lemerülve(és nem is volt 100%ban feltöltve) és ugyan úgy használom, mint a HX-et!! -
muveszur
addikt
válasz
Quasi_modo #7761 üzenetére
Szia! Nagyon örülök, sokat kellett rá várni.
A januári és a februári legyel ROM között elsősorban a fényképező minősége a különbség, sok minden nem változott. Ha jól emlékszem, a C:\-n lévő szabad helyben sincs lényeges különbség.
Természetesen szívesen segítek priviben!
Senser87:
Valamint a Goodiesban volt egy java 2.1, akkor ez most mi? fel kellene tenni vagy nem? Mit érek el vele?Ez a Nokia által fejlesztett JAVA motor újabb verziója, de szvsz felesleges feltenni, mert a jelenlegi Samsung fejlesztésnél nem feltétlenül jobb, tehát semmivel sem.
-
Quasi_modo
nagyúr
válasz
Quasi_modo #7761 üzenetére
Annyit módosítanék, hogy az előbb, ahogy lehült mert letettem, csinált egy két felesleges csipogást, meg képernyő váltást. (mintha nyomkodnám a billentyűket)
Tehát még nem teljesen 100-as. De nagyon jók az esélyek. -
muveszur
addikt
válasz
Quasi_modo #7759 üzenetére
Mármint megy minden gomb????
Flashelés lesz ma?
-
Quasi_modo
nagyúr
válasz
Quasi_modo #7757 üzenetére
Az előző nem chipi-85-nek szólt.
Csak a Gép MŰKÖDIK ismét. -
llll
senior tag
válasz
Quasi_modo #7742 üzenetére
távolról sem leszólni akartam a sygicet
magam is tulképpen csak azt használom újabban
az abszolút folyékony szövegelés nálam elég perdöntő, mivel többnyire csak arra hagyatkozom
...plusz az útjelző táblák ennek is sokat dobnak a külcsínyén
(mert én bizony szoktam gyönyörködni is:
ezek a progik ezen a telón...még mindíg)
-
bigmasterg
addikt
válasz
Quasi_modo #7731 üzenetére
Ileltve, Custom FW-vel valamivel magasabb FPS-űt.
szerk.: EZ meg saját videó.
Mondjuk makró, de benti, lámpánál. -
muveszur
addikt
válasz
Quasi_modo #7721 üzenetére
Továbbá feltalálták már a kereső funkciót is. Úgy ahogy írod, ezerszer át lett már itt beszélve, hogy kinek mennyi az annyi. Továbbá igen ROM-függő az akksi használat.
Csak és kizárólag egyet tudok érteni Veled.
-
M_Tomi0227
tag
válasz
Quasi_modo #7716 üzenetére
Már bocs, de se nincs energiám az egészet átnyálazni. Másik meg nem hinném hogy pár hsz kívül találnák olyat aki hasonlóan használja. Mert arra nem vagyok kíváncsi hogy aki napi 2 ötperces hívást bonyolít és mást nem csinál vele annak meddig megy, ennyi erővel támaszkodhatok arra is amiket eddig olvastam.... Nem hinném hogy esetleg a saját tapasztalatodat leírni tovább tartott volna mint ez amit írtál. Ha azt kérdeztem volna hogy mit tud a telefon meg a tapasztalatok róla akkor jogos lenne hogy olvassam át.
-
phaet0n
tag
válasz
Quasi_modo #7706 üzenetére
Köszönöm előre is!
Még a napló részt kihagytam a felsorolásból (hívás-üzenetnapló).
Igazából a nagy lehetőségek nem magában a kód részben van, mert nem sokkal több dolog valósítható meg, mint amiket leírtam (max még helymeghatározási információk; néhány információ média fájlokkal kapcsolatban - de Isten őrizz, hogy akár csak a symbianos médiagalériával próbáljak versenyezni, annál azért korlátoltabb a dolog). Inkább a layout kivitelezésében vannak elég nagy lehetőségek.
És bár lehet bohóckodni gdeskkel, illetve társaival, de azok sosem fognak olyan élményt nyújtani, hogy ne legyen az embernek "gagyi" érzése. -
muveszur
addikt
válasz
Quasi_modo #7617 üzenetére
Azt nem sokáig használtam, mert több probléma is volt vele, és nem lehetett használni a Widget képernyővel.
-
Bdanyy
addikt
válasz
Quasi_modo #7599 üzenetére
Köszi
Azért, mert abban a topicban legtöbbször a játékokról van a leírás, nem akartam beleszemetelni.
-
banpity
tag
válasz
Quasi_modo #7596 üzenetére
Szia
Neked van hangja az autónak ??????Mindenféle hangok vannak (zene, pittyegés a rajtnál, "jobbra" , "balra" stb...... ) de az autónak (motor) nincs hangja
Másnak is van ez a hiba vagy csak nekem???
Válaszokat előre is köcce
-
Myair
tag
válasz
szia
nekem is kb ugyan ez lenne a kérésem mint Bdanyy úrnak.
valamint ezeket honnan tudom letölteni? érdekelne pár jóféle 3d gyorsítót használó game a telónkra.
kösz Quasi a válaszod előre is. pm-ben pls
-
Bdanyy
addikt
válasz
Szia!
Köszi a tippet, tényleg elég jó
Te jóval jobban benne vagy a játékok témában mint én, esetleg tudnál párat ajánlani a játék topicban szereplők közül, amik maradandóbbak, többször is előveszed őket? -
muveszur
addikt
válasz
Quasi_modo #7582 üzenetére
Csak kiegészítésnek szántam
-
csukasi
tag
válasz
Quasi_modo #7572 üzenetére
Köszönöm a választ
-
muveszur
addikt
válasz
Quasi_modo #7574 üzenetére
Illetve jópár kis moddinghoz szükséges a hack. Van köztük néhány igen hasznos
-
TokLac
senior tag
válasz
Quasi_modo #7558 üzenetére
Ok, lefotózom. Akkor tessék nyomkodni az üveglapot.
-
VIBO
őstag
válasz
Quasi_modo #7545 üzenetére
ha már itt vok.
melyik romot preferáljátok?olyat hogy touch flo, fel lehet e tenni vagy az csak wm-s cuccra megy?
-
VIBO
őstag
válasz
Quasi_modo #7543 üzenetére
ok
akkor megvárom -
VIBO
őstag
válasz
Quasi_modo #7541 üzenetére
nem baj hogy ha töltőn van ugye?
-
VIBO
őstag
válasz
Quasi_modo #7524 üzenetére
hiányzik az érintőképernyőőő
meg amugy is ma eladtammigabi24: sajna messze van mind2
pesten kellene
-
tariattila
veterán
válasz
Quasi_modo #7511 üzenetére
reméltem érthető a mondat végén a figura...
(egy kérdésre válaszoltam csupán...vagy hülyeséget írtam volna???)
-
Peti567
aktív tag
válasz
Quasi_modo #7499 üzenetére
nem hiszem hogy az mp3 -al lenne baja mert, nem csak 1 személynél jelentkezik a dolog, és külömböző csengőhang van beállítva....
Téma meg gyári van fent...
-
Peti567
aktív tag
válasz
Quasi_modo #7496 üzenetére
mp3 van beallitva, de alltalabam jo, csak egyszer-ketszer nem mukodik jol!
-
tariattila
veterán
válasz
Quasi_modo #7481 üzenetére
na erre gondoltam amikor a nokia rendszerét magasztaltam...
-
tariattila
veterán
válasz
Quasi_modo #7479 üzenetére
és hogy érhetők el a frissítések? (a tied "tiszta"?)
-
tariattila
veterán
válasz
Quasi_modo #7474 üzenetére
én kedden próbáltam az ndrive-ot a topmap-es magyar térkép van fent hozzá...
eddig nokia maps fan voltam ...és itt a voltam az szó szerint értendő
kezelhetőségben és mindenben jobb az ndrive...és ezen a telefonon brutál jól mutat
egyedül a térképfrissítés és az országonkénti felrakás az ami a nokia m. nagyon nagy fegyvere...
(ja és persze az ingyenessége...) az ndrive-on meg lehet jógázni szépen ha külföldre szándékoznék menni...teljes európa nincs is csak kelet/nyugat...
a sygic-nél van teljes eu? -
Vufir
csendes tag
válasz
Quasi_modo #7471 üzenetére
Igen, a Beépített GPS előtt ott a pipa.
-
galusz72
tag
válasz
Quasi_modo #7466 üzenetére
Ez igaz. Nem vagyunk egyformák... és így a jó.
-
galusz72
tag
válasz
Quasi_modo #7463 üzenetére
A chip sebessége, tipusa, fogyasztása az biztos más. Az h ez hány mikroAmpert jelent hát...megfogtál. Dehát sok kicsi sokra megy, alapon, na meg ki az aki lemérte ampermérővel h melyik rom, program mennyit fogyaszt? Ki mit hisz el, tapasztal stb. Muveszur nekem megbízható forrást jelent, na meg fantáziát is láttam az írásában.
Viszont a 25M hamar elfogy, ez nem talány, hanem tény. -
galusz72
tag
válasz
Quasi_modo #7460 üzenetére
Talán a mem chip sebessége, tipusa, fogyasztása stb. Energiagazdálkodás
-
muveszur
addikt
válasz
Quasi_modo #7455 üzenetére
Mivel elég sokat használtam a JB1 lengyel ROM-ot, a végére kezdett elfogyni az a 25 MB.
Én felrakom mindig a DayHand Inputot a C-re meg az Ovi Store-t. Ovi Maps felrakásánál már sajnos nem engedte telepíteni, mert nem volt elég hely.
Továbbá a gyári böngésző is oda rakja a cache-t.
Végülis ki lehet bírni ezzel a 25 MB-tal, de iszonyúan kell spórolni. Nekem eddig 2x jelentkezett probléma a kis hely miatt. (Talán írtam multkor, hogy böngészés közben halt be a rendszerem.)Viszont a főzött ROM-oknál általában átrakják a böngésző cache-ét az E:\-re, így már annyira nem is fontos a nagy tárhely. Szerintem ez egyénfüggő, ki milyen progit használ, engedi-e máshova telepíteni a C:\-n kívül.
Szerintem annak, aki gyári, magyar ROM-ra vágyik, annak a JB1 tökéletes lesz.
Üzemid is rendbe van, nekem naponta kellett töltenem, mert sokat nyomkodom.Én jelenleg a Faenil-féle n2o2-t használom, hongkongi alappal. Ezért váltottam rá, mert teljesen javított JAVA motorral rendelkezik, és állítólag mégjobb az akkuideje. Hamarosan kiderül, mennyire vált be.
-
galusz72
tag
válasz
Quasi_modo #7455 üzenetére
Van program ami csak a c-re telepíthető, és van amit pedig jobb ha a c-re telepíted a jobb akuidő miatt + ovistore stb és már el is fogyott a 25mega. Aki több programot szeret feltelepíteni, annak gyorsan elfogy.
-
galusz72
tag
válasz
Quasi_modo #7451 üzenetére
Hát igen, Művészur válaszolt. A telefonunk sztem 1etlen gyenge pontja a c. Ezt pedig csak a sallang kitakarításával lehet orvosolni. A kamera, üzemidő, stb na ezt viszont nem értem miért nem optimalizálják a gyári romokban is. Viszont így ha max ki akarod használni a géped tudását nem marad más mint a főzött rom, v nem?
-
muveszur
addikt
válasz
Quasi_modo #7451 üzenetére
Viszonylag kevés hely a C:\-n, kb 25 MB, nincs javított JAVA, és üzemidőben sem jeleskedik más, újabb ROM-okhoz viszonyítva...
-
galusz72
tag
válasz
Quasi_modo #7447 üzenetére
Meglehet h igazad van, az agyonherélt szétcsonkított romok engem sem érdekelnek, de viszont fontos nekem a fénykép, kamera, üzemidő, java, hely a c-én stb. Bár megadná mindezt valamelyik gyári rom, sosem cserélném le.
-
muveszur
addikt
válasz
Quasi_modo #7447 üzenetére
Még nem találkoztam én se ilyennel...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Gitáros topic
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Milyen TV-t vegyek?
- Házimozi haladó szinten
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- E-roller topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Nintendo Switch 2
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- További aktív témák...
- Okostelefonok és eszközök felújítása, akkucsere, törött kijelző csere, ODA-VISSZA FUTÁRRAL IS!
- Samsung Galaxy S24 FE 8/128GB Megkímélt,Kétkártyás,Tartozékaival. 1 év Garanciával!
- Apple Iphone 13 - 128 GB (éjjfekete) Garanciális
- iPhone 13 128GB Megkímélt Független/1-3 hónap gar./Akku 88%/p4321
- Apple Iphone 13 128gb csillagfény színű OLCSÓN . Csere/beszámítás
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B250 i5 7400 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 SUPER 6GB Rampage Everest 500W
- Dell Latitude 8-11. gen i5, i7, 2-in-1 szinte minden típus csalódásmentes, jó ár, garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- Beszámítás! Apple Mac mini 2023 M2 Pro 16GB 512GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged