Hirdetés
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- CES 2026: A Hohem kompakt SSD-je telefonos USB-elosztó is
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- EarFun Air Pro 4 - a cél a csúcs
- iPhone topik
- Visszakerül a Realme az Oppo alá
- Telekom mobilszolgáltatások
- CES 2026: Főhajtás a Moto 360 előtt Polar funkciókkal
- Fotók, videók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
llll
senior tag
lord Karma 8596-os hsz-ében megadta a választ
...bár nekem nem volt teljesen vili, hogy akkor most egyáltalán nem müxik a skype semmilyen oprendszeren, vagy csak a symbianosokat zárták ki egy laza mozdulattal azért, hogy az iphon4-esek zavartalanul skypolhassanak?
mert ugye előbbi esetben Pizgyec morfondírozása teljesen felesleges
(lévén, hogy akkor "nincs mire" cserélni)
utóbbi esetben pedig elgondolkoznék rajta, hogy ha ennyire feláldozható vagyok számukra, akkor akarnám-e törni magamat azért/áldoznék-e arra, hogy továbbra is a termékük felhasználója lehessek, vagy megpróbálnék keresni vmi alternatív lehetőséget...?Hadi:
nem a fring nem megy, hanem a skype (a fringen belül sem)
egyébként is elég aggasztó lenne, ha az egyik romban működne a fring, a másikban meg nem...tzatzikiii:
ua
jó ideje van, de mióta a fringben nem müxik, azóta önállóan sem...most így visszaolvasva kicsit kioktatónak tűnhetek
(pedig ugyan mire fel???
)
úgyhogy bocsi, csak hangosan gondolkodtam -
Rotor82
aktív tag
-
dudi6
senior tag
Sziasztok! Mi a legegyszerűbb módja annak, hogy lementsem az üzeneteimet és telefonszámaimat? Van erre külön program?A képeket, videókat egyszerűen csak átmásoltam a gépemre, viszont az üzenetek nem tudom hol vannak...
-
Bdanyy
addikt
válasz
chipi-85
üzenetére
Ilyen nem fordult elő,viszont töltéssel kapcsolatban volt egy fura jelenség ami talán kétszer jött csak elő. Mikor töltőn volt a telefon és kikapcsoltam hogy újraindítsam, volt hogy elkezdte ki be kapcsolgatni a kijelzőt az i8910 hd felirattal, és addig így maradt, amíg ki nem vettem az akkut.
-
Bdanyy
addikt
Nekem fent van, a magyarosított hx8-hoz képest nekem bejön hogy újra gyorsan menti a fotókat és a java érezhetően gyorsabb. Tovább ezzel működik a symsquare
Kár, hogy csak módosított precision van benne és eddig még nem siekrült a gyárival felülírnom. -
drevin_71
tag
Hali!
kész a faenil 2o4 ! valaki feltette már ???sajna csak este tudom majd letölteni.
-
Pizgyec
csendes tag
Valaki használ a telóval skypet? HOGYAN?

-
szhunor
tag
válasz
Senser87
üzenetére
Én telefonnal felvett videókat, DivX Avi -ba ,,FLV to AVI MPEG WMV 3GP MP4 iPod Converter" nevű programmal szoktam, videóminőséget Legjobb-ra állítva is sokkal kisebb lesz a mérete, és ugynaolyan minőség marad mint eredetileg.
Mindent tud ez a progi, gyors, pl. Youtube-ról leszedett FLV-ket is ezzel szoktam átkonvertálni, telefonra AVI, vagy MP4-be.Üdv.
-
TokLac
senior tag
Omnia HD Pro Edition V6 Speed: [link]
-
Tanbá-apó
tag
válasz
Senser87
üzenetére
én pl sehogyan sem kódolom. Minek is. Férni bőven elfér, mindig fent van kb három négy epizód egy egy sorozatból meg mondjuk két teljes film, ha meg megnéztem, jön helyette új. :-) végre egyszer van olyan telefon ahol nem kell konvertálgatni, hát agyam eldobnám ha még erre is folyton ezt tenném... :-)
-
Senser87
tag
Ti mivel kódoljátok a videót kisebbre? divx+tmpgenc Nem nagyon jött be.
Divx-es avit szeretnék az mp4-ből csinálni.
Köszi -
Senser87
tag
válasz
szabo01
üzenetére
A memória (RAM) 256Mb-os, és az éppen futó programokat tárolja, az nem hiszem, hogy megtelt. A c: meghajtó mérete, a romtól függ amit használsz. A telepítések közül van olyan, ami csak oda megy fel, pl.: spb Mobile shell, python ami foglalják a helyet, ettől lehet lassú a telefon, nézd meg egy filekezelővel, ha tele van törölj róla néhány dolgot, vagy esetleg cserélj olyan romra, aminek nagyobb hely maradt a c-jén.
Javaslom, hogy ments, és csinálj egy hard resetet, majd figyelmesen pakold fel rá a dolgokat, nézd, hogy mikor csökken a c-n a szabad hely.
-
szabo01
csendes tag
Sziasztok
Lenne egy kérdésem,kiírja a telefon,hogy megtelt a memória(azt hiszem 60 mb-os a telefon memóriája)és az internet lassú lett rajta(Wifi)létezik,hogy attól lassult be,hogy megvan telve a memória?csak nem tudom hogy mitől telt meg mivel mindet az E-re mentek ami 8gb-os,de azon van még bőven hely,meg van egy 8gb-os kártyám is.... -
atyaatya
tag
Sziasztok! Tud valaki egy használható képszerkesztő programot, ami hibamentesen müködik ezen a telon?
-
válasz
DarthPeeter
üzenetére
sygic-et használok! nekem jobban bejön mint a garmin, főleg az új sygic!
Lehet hogy a beállításoknál le van tiltva a Beépített GPS vevő!
(Menü--->Eszközök--->Hely--->GPS adatok--->Helymeghatározási módszerek: pipát a beépített GPS elé) -
TokLac
senior tag
válasz
tzatzikiii
üzenetére
Nem lesz több változat.
-
Na most az én telefonom került szervízbe!

Egy 1cm sávban nem érzékelte az ujjam, plusz néha meghülyült, és össze vissza vette be a nyomást!
Azt mondták 1 hét ha ők csinálják, 2-3 hét ha pest

Addig egy Samu X160-al harcolok

-
Senser87
tag
Hogyan lehet uninstallálni a quick office-t?
-
TokLac
senior tag
Azoknak akik hiányoltak: [link]
-
electrocarlo
csendes tag
itt mit kell telepíteni? MSXML 4.0 SP2
ezt nem értem
Ez meg nem műxik: http://www.megaupload.com/?d=YE0MY8UQ -
galusz72
tag
Melyik rom a nyerő?
Elsődleges szempont a kamera és az akkuidő. HxV7 by Taylor van fenn, de az akku idő kb fél nappal kevesebb mint faenil n203 nál. hxv8H, knbs6 vagy Taylor valamelyik romja? Hxpatchert is fel szeretném felrakni, de tetszik a miniqwerty és az új zenelejátszó is.
Köszi
-
Bdanyy
addikt
-
dudi6
senior tag
Szerintetek ez megbízható?aksi Eredetinek tűnik.Holnap valószínű rendelek egyet, ha esetleg kell valakinek az szóljon, Pesten át tudom adni...
-
Hadi
tag
Igen van magyar
[www.i8910hd.hu/feltoltesek/HXV8H.ZIP]Köszönet érte Bukestnek
-
expander
senior tag
szamitogepen hogy lehetseges a telefonrol netezni ? pc studio azt irja, hogy nem talalhato modem. pedig r van csatlakoztatva, pc studio modban stbstb elvileg minden klappol.... ?
-
dudi6
senior tag
hx V8-ból van magyar? Most n2o3-t használom, semmi bajom vele, de kíváncsi vagyok, hogy milyen a V8.
-
llll
senior tag
válasz
üzenetére
bocsi, ennyire nem követem a főzötteket
am nálam most a hx v8 van fent, eddig csillagos 5ös.
megszünt a 7-es bugja is, smsbe lépéskor sokszor meg akart halni - pont az ilyesmik miatt...
gyári magyar nyelvűből meg nem igent jelent meg újabb
maradjunk annyiban, hogy csak támpontnak szántam
innen elindulhat -
törölt tag
azért ne fél éves romokat ajánlgass neki.
hyperx: [link]
faenil: [link]
bukest: [link]a romcsere tényleg gyerekjáték, ha felraktad a progikat akkor rádugod a telót és megnyomsz egy gombot. ennyi.
am nálam most a hx v8 van fent, eddig csillagos 5ös.

megszünt a 7-es bugja is, smsbe lépéskor sokszor meg akart halni... -
nagyix
csendes tag
válasz
electrocarlo
üzenetére
Szia!
Én is nagyon féltem a romcserétől, a leírás alapján csináltam, amit fentebb találsz az első linken, és simán ment, alig volt 5-8 perc. A szükséges progikat telepítettem a céges laptopra (azon XP van, nekem otthon WIN7) csak XP alatt jó, majd letöltöttem a ROM-ot, indítottam, rádugtam a telcsit, feltelepült és ment is. Ennyi.
Csak főzött ROM-ot ajánlanék, ha már nem garis a telcsid. Főleg a KNBS5, vagy az n2o3 ROM amit ajánlani tudok, de természetesen ez nem kötelező.Bátorság, és sok sikert.
-
llll
senior tag
válasz
electrocarlo
üzenetére
-
electrocarlo
csendes tag
Nekem még a gyári rom van rajta. Nem mertem még igazán hozzányúlni, pedig sokszor lefagy meg kikapcsol.
Az az igazság hogy nem tudom mit kellene tennem. -
Senser87
tag
Gyári szoftver? Soha nem tennék fel már olyant.....
-
Bdanyy
addikt
Amúgy a fentlévő romot le lehet menteni valahogy mint pl androidnál?
-
Bdanyy
addikt
Sziasztok!
Visszajött a javíátásból a telóm, elvileg a gyárihoz képest kijött 2 újabb rom is, úgyhogy rárakták a 2010 májusit (westendben lévő samsung amúgy)
I8910XXJE1
Egyedi verzió
I8910XEHJE1
Egyedi verzió dátuma 20/5/2010
nyelvi csomag 12Mit lehet erről tudni?
-
BitiOne
tag
Ha jól emlékszem a telefon sebessége a cl 6-os kártyákat teszi lehetővé. Ezekből ha minden igaz 8 Gb-ig vannak kártyák, a fölött már lassabbak (illetve ha nagyritkán lehet is kapni gyors és nagy karit akkor az tényleg horror árban van). Így döntened kell, hogy gyors és "kicsi" (max 8 Gb), vagy inkább nagy de "lassú" (lassabb) memóriakártyát veszel.
Az SDHC cl 4-ig van (illetve létezik cl 8 is de én olyat még nem láttam), ezekből van 32 Gb-ig. -
dudi6
senior tag
Sziasztok! Milyen típusú memória kártyát érdemes a telefonba venni. Nem nagyon értek hozzá. Vannak CL2, CL4, CL6, meg mittomén milyen típusok...16 Gb-t is tehetek bele? Jól fogja kezelni?Vagy inkább csak 8-t...
-
hdman
őstag
Lenne egy kis problémám:
T mobilos vagyok, sopron és egy kisebb falu között ingázom, és amint bemegyek sopronba, nem ugrik át 3g-re, pedig elérhető lenne. Ha viszont kimegyek ausztriába, ott átteszem t mobile A-ra, majd MO-ra visszatérve visszateszem T-mobile H-ra, akkor meg ott figyel a 3G jel. Lemegyek a faluba, majd este vissza sopronba, és megint eltünik a 3G....( kettős modon van a beállítás)
Ötletek?
-
Sziasztok!
Van aki KNBS6 vagy HX-V8 NEXT GEN-t használ?
Tudnátok véleményt mondani?
(HX-V7-et használok jelenleg, és váltani akarok valamelyikre) -
llll
senior tag
válasz
Pizgyec
üzenetére
hát aki tanácsot adott neked nem látott sok symbian rendszert... gyors
...vagy arra gondolt amikor túl sok progi van 1 mappában (játékok) és biza tényleg kényelmetlenül sokáig tarthat annak a mappának a megnyitása
bár lehet több mappába csoportosítani a játékokat, de ezt valóban nem lehet nem észrevenni
de emiatt úgy általában lassúnak titulálni a symbiant csakugyan erős túlzás -
llll
senior tag
válasz
drevin_71
üzenetére
azért persze nem fogok megharagudni
de félre ne értsetek, nem leszólni akartam a telefonunkat
nekem még mindíg bőven elég amit nyújtani tud
(Peeter nagyúr: anno én is egy jó gp eszes telefont szerettem volna elsősorban nem 1 napos üzemidővel és maximálisan be is váltotta a hozzáfűzött reményeimet
a konvertálgatás nélküli mozizás, a mindennapokra teljesen megfelelő fényképező, a wifi, meg a többi apróság a pofás csomagolásban már csak hab a tortán) -
Bdanyy
addikt
válasz
tzatzikiii
üzenetére
Jaja, én is gondolkoztam azon, de kicsivel mindig többet használok, és rohadt sokat kéne fizetni ha átlépném akár kicsivel is

(#8803): Szívesen
Szerintem biztos elég, ha nem kéne néha kikötnöm netre valszeg én sem lépném át a 100-ast. Főleg azért akkro használom sokat amikor egyetemen vagyok meg utazok, itthon a wifi azért sokat számít 
-
Bdanyy
addikt
válasz
DarthPeeter
üzenetére
Megnéztem van 40 megás csomag 690-ért, és 990 ért 100-as, ezeknél 10kbyte 2 forintba kerül, ha túlléped. T-mobilenál azt se felejsd el, hogy napi 15 ingyensmst lehet küldeni wapról, bármilyen magyar számra, és ez már kb 2003 óta működik

Új hozzászólás Aktív témák
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Robotporszívók
- Sorozatok
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Wise (ex-TransferWise)
- CES 2026: nagy újítást hoz az érkező AMD EPYC
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- Iphone 12 Green (64GB) eladó!
- Xiaomi Redmi Note 13 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A36 5G 6/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Dell XPS 9720 - i7 12th gen 27% ÁFÁS!
- ÚJ HP ProBook 445 G11 - 14" WUXGA - Ryzen 5 7535U - 16GB - 256GB - MAGYAR - 2+ év garancia
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L480 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB,Átlagos,Dobozaval,12 hónap garanciával
- magyar billentyűzet - 151 - Lenovo LOQ (15IAX9) - Intel Core i5-12450HX, RTX 4060
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
)

Az lanyosabb, azert tetszik jobban.

Már kutatom is a HD-met a Ph-n, mert annyira felcsigáztak a többiek, hogy nekem is kell 1 végre!