- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Magisk
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- LG V50 ThinQ Dual Screen - az 5G ára
- LG Velvet (4G) - megelőzte a híre
- Mobilhasználat külföldön
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
Új hozzászólás Aktív témák
-
TokLac
senior tag
Valószínű azokat javította amit én. Rengeteg hiba volt a romban. Véleményem szerint nyugodtan feltehetitek azt a V7-et amit át moddoltam. A következő verzió saját verzió lesz majd valamikor. Látta jól hogy mit műveltem, mert belinkeltem neki.
Addig is amit sokan nem tudnak hogy mire képes még a HX V7: [link]
-
CHIPman
nagyúr
Rezisztív kijelzőn idegesítő volt, amikor nagyítani akartam, de csak arrébbhúztam. vagy ez kapacitívnál(tapintással, mert rezisztíven sokszor körömmel használtam, amit ugyebár itt nem lehet).
Egyébként a flash-támogatás globális(tehát mondjuk Operában is megy), vagy csak a gyári böngészőben?
Ja, és még annyit, hogy a feltörés illetve a ROM felrakása esetleges garanciális szervizelésnél látható nyomot hagy-e, ha visszaflashelem az eredeti romot? -
Quasi_modo
nagyúr
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Videós, mozgóképes topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Melyik tápegységet vegyem?
- OLED monitor topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Milyen program, ami...?
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Magisk
- További aktív témák...
- Nvidia Quadro P400/ P600/ P620/ P1000/ T400/ T600/ T1000 - Low profile (LP) + RTX A2000 6/12Gb
- AKCIÓ! Gigabyte B450M R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RX VEGA64 8GB CM 690 III FSP 600W
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AC Thunderbolt 3 docking station
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest