- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Magyarított Android alkalmazások
- Mobil flották
- One mobilszolgáltatások
- Magisk
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
Új hozzászólás Aktív témák
-
muveszur
addikt
válasz
pocakhontas #7677 üzenetére
Nálam is fent van már, extra részletesen...
tariattila: Ne riogassunk már, tökéletesen megy nálam.
-
Bdanyy
addikt
válasz
pocakhontas #5591 üzenetére
Hello ox-et fel lehet szerintem bármelyik romra telepíteni és onnantól kezdve nem kell szórakozni a szignózással. Nokia hitelesítés mihez kell?
-
szmayer1
senior tag
válasz
pocakhontas #4862 üzenetére
Szia pocakhontas
Esetleg érdekel a telefonod, dobhatnál 1 telefonszámot vagy egy e-mail címetÜdv szmayer
-
Quasi_modo
nagyúr
válasz
pocakhontas #4862 üzenetére
Miért adod el?
-
NÓPARA
aktív tag
válasz
pocakhontas #3875 üzenetére
Neked is BUÉK!
-
NÓPARA
aktív tag
válasz
pocakhontas #3830 üzenetére
Helló Pocakhontas!
Köszi a tippet itt is néztem a telót. Aránylag jó az ár itt is.Milyen garanciát kaptál a telóra? Én lehet hogy a 16Gb -os változatot szeretném meg venni.Érintő ceruza jár ehhez a készülékhez? -
válasz
pocakhontas #3603 üzenetére
Sehogy.
-
muveszur
addikt
válasz
pocakhontas #3451 üzenetére
Egy van nekem... De nem túl bő...Max 50 progiból áll.
-
hdman
őstag
válasz
pocakhontas #3428 üzenetére
-
zack
nagyúr
válasz
pocakhontas #2780 üzenetére
Fake...
-
zack
nagyúr
válasz
pocakhontas #2720 üzenetére
Gondolom Quasi nem hekkelt ROM-on tesztelte. A főzött meg ki tudja miért nem kezeli.
Így hogy van tapasztalatom gyári bolgár, és főzött ROM-mal is, nem értem miben jobb egy főzött ROM. Én nem tapasztaltam változást. Sőt. Ezt a bolgárt még gyorsabbnak és stabilabbnak is érzem.
Ettől még lehet hogy lesz majd egyszer jó főzött ROM, de amit én próbáltam magyar nyelvű HX1.5-öt, az elég kaki volt. -
muveszur
addikt
válasz
pocakhontas #2363 üzenetére
Ez egyikbe sincs benne....Ha jól tudom, ez a Handy Shell 2.0 beta!
-
muveszur
addikt
válasz
pocakhontas #2129 üzenetére
Szia!
Ha értesz a ROM főzéshez, akkor beleteheted a magyar nyelvű menüt és a szövegbevitelt.
Segítség hozzá: [link]Ha sikerült, légyszi oszd meg velünk is!
-
muveszur
addikt
válasz
pocakhontas #1949 üzenetére
Ha nem fontos a magyar menü: [HX 1.5 magyar billentyűzettel]
(A Java 1.34 és a 2.02 sem tartalmaz proximitry patchet, te döntésed melyiket teszed fel.)Ha fontos a magyar nyelv: [HX 1.5 Big Language Pack]
A bulgár és a lengyel tartalmazza a magyar menüt, és természetesen van magyar billenytűzet is benne.
Fontos, hogy a Java 2.02-s verziót rakjátok fel, mert az nem tartalmaz proximitry patchet.
(A patch annyiból áll, hogyha elveszed a telefont a füledtől, és elkezded rázni, akkor átvált kihangosítóra. Szerintem ez felesleges, és még a képernyő sem sötétedik el. De mindenki döntse el magának, szüksége van-e erre. Ha igen, akkor Java 1.34, ha nem akkor Java 2.02.
Nekem az utóbbi van fenn, teljesen meg vagyok elégedve vele. Java alkalmazások terén is jobban teljesít, van hang is, tehát korrekt nagyon.)
Meg kell még jegyezni, hogy ha Opera Minit akarod használni Java 2.02-es ROM-mal, akkor fel kell telepíteni a Python 1.97-es pack-ot. (30 másodperces művelet)Fontos, hogy a elolvassátok a Changelog-ot a ROM-ok topicjának első hozzászólásában
Aki nem szeretne angulul bíbelődni, annak lefordítom most ide:Changelog HX.15:
-Böngésző chache-e áthelyezve: e:\system\chache
-Zenelejátszó csak a e:\sounds\digital\ f:\sounds\digital mappában keres
-Media Browser csak a e:\images\ f:\images e:\videos f:\videos mappában keres
-Összes ismert chache optimizáció (heap memory, chache növelése)
-Kamerea tömörítési minőség aránya 100%-ra állítva
-Library fájlok a Nokia N86-ról a 8 megapixeles képekhez (nem tudom pontosan, mit takar ez?)
-Éjszakai felvételek továbbfejlesztése
-Rendszer bejelentkező illetve kijeletkező képernyője cserélve
-Rengeteg bug javítva
-Hackelt telefon alapból
-Full System/bin hozzáférés (nincs szükség az open4all patchre)
-Admin jogok
-A mellékelt csomagban található a Rompatcher+. Csak telepítsd fel szignózás nélkül, indítsd el, és aktiváld az instalserver.exe-t. Mostmár bármelyik programot feltelepítheted, szignózatlant, vagy szignózottat!!!!
-Telepítheted akármelyik Nokia alkalmazást szignózás nélkül.
-OVI Store teljes hack
-Frissített Kastor Effektek a gyorsaság érdekében
-Gyorsabb Kinetikus Böngésző a Chine II3-ból.
-Nyelvek: Angol, Német, Olasz, Spanyol, Francia
-Nemzetközi QWERTY billentyűzet. Több mint 30 billentyűkiosztást tartalmaz, így a magyart is!
-Szabad hely a C:\-n: Java 1.34-gyel 63,2 MB, mígy Java 2.02-vel 58,3 MB.
-RND tools eltávolítva
-One WLAN varázsló eltávolítva
-Smartsearchin újra működik
-Road Sync működik a 1.34-gyel.
-My Media alkalmazásIsmert hibák:
(Java 1.34 és 2.02-ben egyaránt)
-.wrz widgetek még nem működnek az új böngészőmotor miatt.
-Bluetooth alkalmazás az összes nyelvben angol maradt, mert új Bluetooth motor kapott a
China II3.Java 2.02-ban található bugok
-Opera Mini futásához szükséges feltelepíteni a python 1.97 (mellékelve megtalálod)
-A gyári böngészőben az SSL-lel kapcsolatos oldalak nem működnek, de a böngésző nem omlik össze. (OVI Store nem működik)Update 2009.10.10
-Kamera fájlok visszaállítva az HX 1.4-esre, a jobb minőség érdekében.
-Kastor Effektek javítása
-Open4all patch eltávolítva, de RomPatcherből aktiválhatod.
-Rendszer bejelentkező illetve kijeletkező képernyője cserélveA Galériában és a MediaBrowserben láthatóak a böngésző chache-ében tárolt képek is.
Eltüntetéséhez tedd rejtetté a e:\system\chache mappát!!!Changelog 1.5 Big Language Pack:
-Az egész firmware a HX 1.5-ön alapul.
-Hackelt telefon továbbra is
-Multi multi multi nyelvtámogatás!!!
-Java 1.34-ben: Rázd meg a telefont, és átvált kihangosítóra
-Java 2.02-ben: Nincs proximitry pacth!
-China II3 firmware-en alapul.
-Néhány kisebb alkalmazás továbbra is angol, mert a régi firmwarekben nem voltak megtalálhatóak, vagy azóta lecserélték újabbra.
-Opera Mini telepítéséhez szükséges feltelepítened a Python 1.97-et.
-Teljes T9, Billentyűzet, Keypad, és Kézírás támogatás!!!
-Fontos, hogy elolvasd a Readme.txt-t a mellékelt csomagban.Mindenkép meg kell említenem, hogy nem mindenki szereti az új bejelentkező képernyőket, mint ahogy én sem. Én továbbra is a gyárit használom.
Ehhez töltsd le [ezt], majd kicsomagolva másold be az e:\mods mappába!Szóval összegezve...Én a HX 1.5 bulgár ajánlom, tökéletes eddig! A nyelvi packos firmwarek semmivel sem kevesebbek, mint az eredeti HX 1.5!!!
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Megerősítést kaptam tegnap, hogy a telefon semmilyen formában sem jegyzi, hogy flashelve volt-e már, hiszen teljes ROM cserét hajt ilyenkor végre a telefont!!! -
muveszur
addikt
válasz
pocakhontas #1933 üzenetére
Szia! Ha gondolod, elküldheted nekem Priviben, lekérem a fájlokat.
-
Quasi_modo
nagyúr
válasz
pocakhontas #1919 üzenetére
Ezzel a telefonnal is meg kell azt játszani hogy amikor megveszed akkor le kell meríteni utána 12 óra töltés megint lemerítés és megint töltés és ezt vagy 3x kell???
Vagy elég ha maeste felteszem töltőre reggel leveszem és viszem suliba?
Isten ments. Nem kell lemeríteni sem, meg 12 órát tölteni sem. Ha kevés van benne akkor feltöltöd és kész. 2.5 óra a töltés, ha nagyon le van merülve. Utána töltés leáll, töltő kihül. 3-4 töltés után az akku eléri a max kapacitását.
Ha viszont sűrün kap rövid töltéseket (nem lesz tele), az nagyon nem gyere be neki. -
muveszur
addikt
válasz
pocakhontas #1923 üzenetére
Priviben küldtem neked leírással együtt...
Én itt csináltam: [Nokioteca]
Leírás a Prividben, olvasd el!A Hello OX2 nincs szignózva, muszáj beszerezni szignófájlokat.
Ezeket jól őrízd meg, ha nem akarod újra csinálni a beszerzés procedúráját! -
válasz
pocakhontas #1921 üzenetére
Így van. Ahogy muveszur utalt rá, a HelloOX kiiktatja a telepítőszerverből a tanúsítványellenőrzést, így a művelet befejeződése után azt teszel fel, amit nem sajnálsz, szívás nélkül. Kivéve a sérült fájlokat, mert azt azért ellenőrzi
-
muveszur
addikt
válasz
pocakhontas #1917 üzenetére
Lényeg:
A Symbianos progiknak két csoportja van:
A szignózott programok (.sisx), és a szignózatlanok(.sis).
Szignózatlan programot nem tudsz feltelepíteni, ennek eredeti célja talán az, hogy nem megbízható programot ne tudjál feltenni. Másrészről crackelt programokat se tudj feltenni.Viszont rengeteg program van, ami nincs ellátva digitális aláírással, szignóval. Ezeket szignózni kellene. Ehhez szükséges két fájl, .cer és .key, amit a te IMEI számodra kérhetsz.
Ezeket különböző külföldi oldalakról szerezheted be. Általában 1 nap alatt elkészül, majd le is töltheted a szignó fájlokat.Ha ezek megvannak, a PC-den szignózni kell minden egyes szignózatlan programot, amit fel akarsz telepíteni. Mivel ez elég macerás, jobb kikerülni.
A hack nem csinál mást, mint hozzáférést enged a rendszerfájlokhoz, majd lecserél itt egy instalserver.exe nevű fájt, ami felelős azért, hogy ne tudjál szignózatlan progit feltelepíteni.
A hacket legegyszerűbben a Hello OX2 programmal tudod megcsinálni, csak szignózni kell, és feltelepíteni. Ezután elfelejtheted a szignózást örökre, de egy Hard Resetig biztosan.
-
muveszur
addikt
válasz
pocakhontas #1915 üzenetére
Először szerezz be szignófájlokat!
Utána telepítsd fel ezt: [Hello OX2]
Rompatcherben aktiváld a patcheket, vagy ha szükséges, generálj új c2z patchet.Szignófájlok nélkül nem fog menni a kikerülés sem...Hacsak nem teszel fel hackelt Romot.
-
Quasi_modo
nagyúr
válasz
pocakhontas #1913 üzenetére
beállítás/telefon/telefonkezelés/biztonság/telefon és sim kártya/automatikus zár ideje
-
muveszur
addikt
válasz
pocakhontas #1907 üzenetére
Szia!
Menü-->Beállítások-->Telefon-->Telefonkezelés-->Biztonság-->Telefon és SIM-kártya
-->Biztonsági kódSzvsz nem kell foglalkozni a szignózással, mert hackelhető a telefon, és egy program szignózásával ki lehet játszani az egészet.
Egyébként van sok oldal, ahol be lehet szerezni szignófájlokat( .cer és .key fájlok), ezekkel és egy pc-s progival tudod leszignózni a programokat, amik már gond nélkül települni fognak.
PÜ-ben küldök linkekeket, és egy Garmin leírást is.Újabb magyar firmware nincs, de érdemes flashelni a telót. Az összes újabb külföldi szoftver tartalmaz újításokat, amiért érdemes flashelni.
Én "főzött" Romokat tettem fel, nagyon nagyon jók, tökéletessé téve a telefont. Már elég sokszor flasheltem, kockázata majdnem egyenlő a 0-val.
Viszont elvileg gariba az eredeti Rommal érdemes visszavinni a cuccot, ha gond lenne a telefonnal.
Percen belül megy a PÜ. -
Quasi_modo
nagyúr
válasz
pocakhontas #1907 üzenetére
Szignózásról és navi progikról pl itt.
(Nem csak Garmin létezik)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Befutott a MindsEye végső előzetese
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Philips LCD és LED TV-k
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Spórolós topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Hibátlan Apple iPhone 15 Pro - Kártyafüggetlen - 128GB Fekete Titán (87% Akku)
- Apple iPhone 14 Pro, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C docking station (akár 3x4K felbontás)
- HPE Apollo 4200 Gen9 2U rack szerver, 1x E5-2620v4, 64GB RAM, 24x3.5" 2U-ban! ÁFA-s számla, garancia
- AKCIÓ! Gigabyte H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080Ti 11GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Realme C30 32GB, Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest