Hirdetés
- Xiaomi 13 Pro - szerencsés szám
- iPhone topik
- MIUI / HyperOS topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Apple iPhone 15 - a bevált módszer
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
BitiOne
tag
OK köszi.
-
sauser
tag
Toklac:gratulálok az új romodhoz,nálam is ez marad 1 darabig.Azt tapasztaltam,hogy a JC1 modemmel kiváló az akku idő.Külföldi fórumon is jól fogadták.A hang pedig tényleg rendben van.Én még emlékszek rá mikor azt mondták sokan,hogy a gyárihoz közeli romot szeretnének a C-én lévő több memóriával.Tessék elkészült, én csak ajánlani tudom.És még az E-se formázza.
-
dudi6
senior tag
Megnéztem teszt üzemmódban (*#0*#), a lower és upper speaker-re nem reagál semmit. Gyári Rommal ha jól emlékszem szólt mindkettő. soft reset esetleg segíthet?
-
dudi6
senior tag
Esetleg valami más megoldás új Rom helyett? Tegnap raktam fel, nem akarom egyből cserélni, ráadásul nem sokan írtak az új romodról véleményt...nincs valami teszt mód amiben a hangot tudnám tesztelni?
-
muveszur
addikt
Mondom, ha gyári ROM-nál is előfordult ilyen hiba, akkor nem lehet a ROM-főzők nyakába varni a dolgot!
Érdemes lenne megnézned, hogy jelenleg milyen MODEM van a telefonon, illetve milyen volt akkor, amikor a hiba fenállt.
Külföldi fórumokon pedig nem találok hasonló hibákat egy gyors olvasás után, talán akár a hálózatokhoz is lehet köze.
-
TokLac
senior tag
válasz
muveszur
üzenetére
Egy ideje agyalok már ezen de én csak az audio belenyúlásánál kötöttem ki. Az n2o2 rom nagyon jó, szerettem, de telefonálásra használhatatlan volt. Előtte a gyári polland ugyan ezt csinálta. A telót már el is akartam adni ezért is. Nagy keservesen összeütöttem rá a harmadik sw-t ezek tudatában. Soha nem volt gond a hangal.
Viccet félre téve. Eszem ágában sem áll versenyezni senkivel, főleg HX-el. HX már gyanúsan jó, valamit nagyon tud. De, mindenkinek vagy egy modding stílusa. Kinek ez, kinek az jön be. Rettentően sok meló van egy ilyen modding sw-el. A V3-at nem is akartam publikálni, de a stabilitása miatt megtetten és eddig nem bántam meg. -
muveszur
addikt
JB1-es lengyel ROM-ot is használtam, de mégsem tapasztaltam ilyet.
Viszont ha azt mondod, hogy a gyári JB1-es lengyelnél, az n202, n2o3, V4-nél is előfordul, akkor ez ellentmond azzal, hogy az néhány megváltoztatott audioérték miatt van, mivel a JB1 lengyel érintetlen.
A gondolatmenetet tovább folytatva, ha nem a ROM-főzők hibája van a dolog mögött a következőkre jutottam:
Felettéb érdekes lenne, ha a hiba ROM-függő lenne, mert akkor a JC1 Taiwan, JD1 orosz, JB1 lengyel alappal rendelkező ROM-oknál is baj van.Illetve elvileg lehetséges, hogy a MODEM-hez van köze a hibának.
"Közben megtaláltam. De mit is válaszolhatnék rá? Nálam nem az a módszer hogy agyon módosítom a romot. A gyárihoz közeli, csicsa mentes rom a cél nálam és mindig is ez lesz."
Mintha ilyesmit írtam volna én is. A gond az, hogy egyre nehezebb lesz labdába rúgnod, mivel a nagy, olykor túlfőző (pl HyperX) mesterek egyre jobban a stabilitásra törekszenek, ezzel elvéve a ROM-od legnagyobb előnyét. -
TokLac
senior tag
válasz
muveszur
üzenetére
Rendben. Én nyitott vagyok. A legújabb polland romnál ez a hiba rendszeresen előfordult. A gyárinál igen. HX V4-nél és n2o2-nél szintén. Az n2o3-ra is ez a gyakori panasz. Amit csináltam modot az mindent tartalmaz amit az n2o3. Már több hete nyúzom a romomat és a hanghívások soha nem szaggattak be. Ha elolvasod a changelogot az említett romokról magad is rájössz. Véleményem szerint az audio részben történő bütykölés a hiba okozója, ebben egyre jobban hiszek. Nem 100%, de több mint valószínű.
Azt viszont nem vágom hogy hol és mire nem válaszoltam neked.
Közben megtaláltam. De mit is válaszolhatnék rá? Nálam nem az a módszer hogy agyon módosítom a romot. A gyárihoz közeli, csicsa mentes rom a cél nálam és mindig is ez lesz. -
Bdanyy
addikt
Nekem azért leírhatod az okát

-
muveszur
addikt
Nem kezellek le, neked már üldözési mániád van!
Tudod, ha valaki állít valamit, azt illik tényekkel alátámasztani. Ha ezt nem tudod, akkor levegőbe beszélés az egész, és saját magad járatod le.Ugyanakkor nagyon szeretném, ha reagálnál arra, amit egy másik fórumon írtam neked. Én megtiszteltelek azzal, hogy felvázoltam a kommentedre az álláspontomat, kérlek Te is tegyél így.
-
muveszur
addikt
válasz
expander
üzenetére
Be van kapcsolva az adott JAVA játéknál a virtuális billentyűzet. Kapcsold ki a virtuális billentyűzetet az Alkalmazáskezelőben.
Beállítások--->Alkalmazáskezelő--->Telepített alkalmazások--->kiválasztod az adott játékot--->Opciók--->Programcsomag beállítások--->Képernyőn megjelenő bill--->Ki. -
expander
senior tag
amugy abban tudna segiteni valaki, hogy vannak bizonyos jatekok, melyeket nem jelenit meg teljes kepernyöben, mert a felet elfoglalj egy ilyen virtualos nagy gomb meg ABCD gombok, biztos tudjatok ... ez mitöl van ? :\
off:
az elözö hozzaszolasomhoz enis elfelejtettem leirni, hogy mellesleg nekem sem jelentkezett eddig egyik romnal sem
-
expander
senior tag
ez a jo hozzaallas (Y) nehogy elmondd, ha tudod, hogy mitöl van, tegyük fel a tiedet !! grat, köszi !
-
dudi6
senior tag
Sziasztok! Olyan gondom van, hogy recseg a telefonom hívás közben kb 1-2 perc után. Nagyon idegesítő. Gyári Rom volt rajta azzal 1-2-szer csinálta. Tegnap feltettem Faenil N2o3 új Rom-ját, és most már szinte minden telefonálásnál recseg a hang. Van erre valami megoldás?
-
TokLac
senior tag
Üdv!
Kis kedv csináló ebben a szép időben: [link]
-
Bdanyy
addikt
válasz
muveszur
üzenetére
Mondjuk akkor nálam kiesett, mert hyperx-nél nagyon nem tetszett és ott nem tudtam sehogy sem megoldani
Bár teljesen meg vagyok elégedve az n2o2-vel, igazából az új funkciók közül nincsen olyan amire szükségem van.Nálam a csengőhang meg a téma az összes telefonon valahogy mindig a gyári maradt, ezek nem hoznak lázba
És zavar is ha nem az, mert már megszoktam ezt. -
BitiOne
tag
válasz
Quasi_modo
üzenetére
Még nem igazán nézelődtem témák után.
-
Hetkó
csendes tag
Hello
muveszur! töled kérdezném hogy a a wgt. kiterjesztésű widgeteket a telóba hova kell rakni??
Köszi
-
muveszur
addikt
válasz
Quasi_modo
üzenetére
Nem, de szívesen megvettem volna egy Euróa térképet 3$-ért.

-
muveszur
addikt
Legszembetűnőbb változás az, hogy a menü háttere nem az eredeti csíkos, hanem egy szimpla fekete az elvileg jobb energiafelhasználásért, valamint ha jól emlékszem néhány ikonnal ki lett egészítve az ikonkészlet.
Egy kis bosszankodás: Az új 10-es Ndrive-hoz az első 1 millió vásárló ~3$-ért kapja meg a teljes USA térképet... Már megint kibasztak az európai emberekkel

-
Hetkó
csendes tag
Helló
muveszur
az volna a kérdésem hozzád,hogy a 7938-as hozzászólásodban a link alol letöltöm a wgt. widgeteket és azokat hova kell rakni a telóba??Köszi
-
BitiOne
tag
Srácok a gyári témákat lehet külön telepíteni (letölteni valahonnan)?
-
Tanbá-apó
tag
Szassztok skacok!
Faenil oldalán az "Updated versions" bejegyzés 74 hszében kifejtettem faenil doktornak h mi is a mi országos gondunk a Szabó Csabával! Elsőre azt hitte csak nálam van gond, mert nála olasz nyelvnél működik. Írtam neki hogy mindenki szeretné ezt a gondot kipipálni, de kéne még pár támogató ember, aki esetleg beszáll a kérésbe.

Köcce !

-
Angel78
aktív tag
Helló mindenki
Kis segítséget kérnék. Mi az oka hogy a telóra felmásolt zenéket, legyen az a memóriakártyán vagy teló memórián a zenetár nem látja? Sem mint össz zene, előadó usw.
thx
-
Quasi_modo
nagyúr
muveszur Válasz ment.
k. Nálam nem csak az ár dominál, hanem a normális garancia is. Sohasem lehessen tudni. -
muveszur
addikt
A legjobb progi erre a célra a PhoneTorch alkalmazás...Ez a legegyszerűbb, illetve van olyan funkciója, hogy indítás után automatikusan bekapcsol a LED. Készítettem hozzá widgetet (igen, hamarabb, mint Joker
, jóval hamarabb) amivel a főképernyőről egyből indítható, és az automata funkcióval be is kapcsol a LED.
A widgetet itt tudod letölteni, a PhoneTorchoz linket nem adok itt: [link] -
-
k.
őstag
válasz
Quasi_modo
üzenetére
Tévedés. A satio SEM függő

Jót bizniceltem
(horvát csomag lehet a cucc egyébként.. de teljesen magyar meg minden). -
-
Tanbá-apó
tag
Most én is faenil n2o3-ját használom, előtte az n2o2 volt fent. Azt is imádtam, de az n2o3 az valami tökély!!! Minden benne van ami nekem kell, és most h ujra van dictionary, smart search, mozgásérzékelős zene és video vezérlés, nem is nagyon hiszem hogy ennél többet adhatna nekem egy fw! Szóval művészúr kedves barátom véleményét osztom: végre egy symbi3-ig esélyes rom a palettán!

) -
muveszur
addikt
Én jelen pillanatban Faenil n2o3-ját használom, és rendkívüli tekintetben meg vagyok vele elégedve...Sajnos az akkuról nincsenek tapasztalataim. Olyanannyira elégedett vagyok most, hogy szeretném megtartani ezt végső ROM-nak, ami tőlem ez hatalmas szó a sok-sok flashelés után.
-
horby4
csendes tag
Szeretnem a romot frissiteni, de bizonytalan vagyok, hogy melyik miben nyujt tobbet. Aki mar tesztelte Faenil, Liamstear es Bukest legujabb muveit meg tudna mondani, hogy mi a legfobb kulonbseg koztuk es melyiknek a legjobb az akku ideje?
Egy osszehasonlito tablazat mar orom es bodogsag lenne :-))
Kosz. -
muveszur
addikt
válasz
electrocarlo
üzenetére
Hivatalosan nem lehet frissíteni, így PC Studion keresztül nem lehet.
Egyedül a flashelés van, ami teljes ROM cserével jár.
Olvasgasd a blogomat (aláírás), illetve ott részletesen le van írva a flashelés menete, illetve a fontosabb ROM-okról minden információ.Persze nem kell egyből flashelni, előtte egy Hard Resettel is helyrehozható lenne a telefon. Bár az első szoftver óta rengeteget fejlődött a telefon.
-
electrocarlo
csendes tag
Üdv! uj vagyok itt. Nekem is van már pár hónapja egy i8910 esem. Ki szokott néha kapcsolni illetve lefagyni is, meg sokszor nem cseng ki. Frissíteni szeretném illetve uj rendszert dobni rá, de tök láma vagyok hozzá. Szerintetek merre induljak neki?
-
Rotor82
aktív tag
Még annyit elfelejtettem, hogy ha a gyári böngészővel kezdek kapcsolódni, akkor leelenőrzi hogy jó-e a kapcsolat és ki is írja, hogy internet kapcsolat elérhető. Ám amikor már tölti az oldalt, néhány másodperc múlva az a hibaüzi jön, hogy "az átjáró nem válszol"! Mi lehet a gond?
-
Rotor82
aktív tag
Sziasztok!
Internet csatlakozási gondjaimmal fordulok hozzátok:
Bármilyen netes alkalmazást (fring,opera,gyári böngésző) indítok el a telón, csak kapcsolódik, csak kapcsolódik és így tovább és kb 10-20. nekifutásra sikerül a kapcsolódás, ill az oldal betöltése...
Saját router-emmel próbálkozom, a többi pc simán kapcsolódik, a net 4megás, tehát nem a sebességgel van a gond.Ja és próbáltam már azt is, hogy levettem a jelszót ill ráraktam a router-emre...
Miért nem tudok csatlakozni a routeremre csak 100-adjára???

-
k.
őstag
válasz
muveszur
üzenetére
Hát szerintem jah. Úgyértem a maga nemében-mint tft- nagyon szép tehát, mindennapi használat során nem tűnik fel-nem érezném hiányát az amolednek- de azért mégsem az. Cserébe könnyű, sokaknak pont emiatt tetszett meg. A HD pedig nagyobb "szebb kijelzős de nehezebb is.
Szóval mind1 a lényeg az hogy a telefon kurtajó. Azért örülök-mint Sony fan- hogy végre az SE is kezd magára találni. -
k.
őstag
Ma megvettük apunak a Satiot úgyhogy összemértem vele. Nagyon bejön a satio, a kezdeti hülyeségek nincsenek már benne szoftveresen. A kijelző gyengébb viszont a könyebb súly ezt ellensúlyozza.
Premium pack egyébként és 80ért kitúnű vétel volt(a 80 valami misztikus lehet nálunk, a HD is ennyibe "fájt".) -
Wartburg
csendes tag
Vibo neked megvan még?mit lehet róla tudni?
-
Wartburg
csendes tag
Sziasztok!tudnátok segíteni abban,hogy hol tudnék jó áron,garanciás I8910 Hd-t venni?Egyszer volt pár napig nálam egy és nagyon megtettszett.Az első érintős teló volt ami bevált de mégis az akkori állandó E71 mellett maradtam,bár azóta is hiányzik.
-
sauser
tag
válasz
Quasi_modo
üzenetére
Igen feltelepitettem(ez 1 sys fájl),és androidként működik a telefon.Minden funkciója tökéletes.Tökéletesen meg van a XEJD1 gyári rom mellett.
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone 13 Pro Max / 256GB / Gold / Gyári kártyafüggetlen (107A)
- Iphone 15 128GB (fekete) csomag eladó 2026.10.02-ig garanciás
- IPhone 14 Pro max Deep Purple 128GB gyári független 2026.01.27. MM jótállás akku 85% megkímélt!
- iPhone 13 Pro / 128GB / Sierra Blue / Gyári kártyafüggetlen (111A)
- Xiaomi 15 Ultra 5G 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3391
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro 48GB RAM 4TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ!!! RITKASÁG! Microsoft Surface Pro 11 Qualcomm Snapdragon X Elite 16GB 1000GB OLED 120Hz Gar!
- Lenovo Tab M10 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3303
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest

Jó éjt!
:
Bár teljesen meg vagyok elégedve az n2o2-vel, igazából az új funkciók közül nincsen olyan amire szükségem van.

, jóval hamarabb) amivel a főképernyőről egyből indítható, és az automata funkcióval be is kapcsol a LED.
)