Hirdetés
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- CES 2026: Színre lép a Motorola Razr Fold
- Fotók, videók mobillal
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple iPhone 12 és 12 Pro duplateszt
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- CES 2026: A tévékben is okosabb lesz a Gemini
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
Új hozzászólás Aktív témák
-
NÓPARA
aktív tag
válasz
muveszur
üzenetére
Hali Művészúr!
Szóval nézem a naplót ott egy helyen a GPRS T-Mobile Net van. A többi csak tényleg az lenne hogy kapcsolódtam a Wlan-hoz. A böngészőben most ugy állítottam ahogy írtad de lehetne arra is állítani amelyikhez (saját routerem nevéhez) akarok kapcsolódni. Mobilnetet épp ezért nem használtam sose hogy ne szedje le a pénzem de ugy látom most épp azt csinálta a teló annak ellenére hogy a saját routerem használtam. Ha megkérhetnélek rá hogy privibe írhatnád a T-Mobile Wap törlésének a menetét.A portok priorizálásáról is hogy csak wifizni lehessen. Köszi!
-
muveszur
addikt
Először is nézd meg az Eszközökben a Naplót, és nézd vissza, hogy milyen portokon keresztül mentek az adatkommunikációk...
Ha csak Wifizni akarsz, és nincs mobilneted, szerintem törölheted a T-Mobile Wap és Internet opciókat.
Ha mobilnetet is használsz, akkor állítsd be a böngészőben, hogy mindig kérdezzen rá, hogy hova csatlakozzon.A beállítások--->Kapcsolatok menüpontban pedig priorizálhatod a portokat.
-
NÓPARA
aktív tag
Helló!
Valahol olvastam hogy ha netezem a telóval akkor szedi le a pénzt. Most én is így jártam de nem értem hogy miért szedte le a pénzt. Ugyanis routerem van és mindig mikor kérdezi hogy hova akarok kapcsolódni én mindig a saját routerem választom. Kaptam is egy SMS-t hogy lecsökkent a lóvém pedig több ezer volt még rajta. Mit tegyek ilyenkor? Mit tiltsak le hogy ne a T-mobilra kapcsolódjon? -
-
TokLac
senior tag
-
TokLac
senior tag
válasz
Quasi_modo
üzenetére
Az 1 év EU gar az bolti gar, ez van mindenhol. Ez a két év mégis csak két év. És nem bolti garnak írják. Megnéztem. Gyártói gar. Samsungnál 1 évet írnak, de a telónál 1+1 év van.
-
TokLac
senior tag
Jelentem megrendeltem a telót. 8GB black. 2-év garanciával. 95990FT. Az egész netet feltúrtam érte. Mindenhol csak 12 hónap garit adnak.
-
horby4
csendes tag
Nem tudjátok, hogy ha hozzáadtam egy alkalmazáshoz, hogy automatikusan azt használja internet kapcsolatnak (Ovi Store a t-mobile net-et) akkor hol lehet ezt megváltoztatni vagy megszüntetni?
-
NÓPARA
aktív tag
válasz
Tanbá-apó
üzenetére
Helló! Van amelyik videófájl elég jó és van amelyik nem. Szóval akkor a videókkal lehet a gond. Az audió tune-ba már belenéztem de kicsit kínai számomra hogy hogyan és melyik értéket kell beírnom. Inkább hagyom így " eredeti állapotba " az egészet. Nem szeretném ha gond lenne belőle a tudatlanságom miatt. De köszi a hozzászólásod.

-
Tanbá-apó
tag
-
Bdanyy
addikt
Nekem ajhsonlóm van, csak a másik oldalra hajtogatós. Behajthatod a telefon alá, és akkor használni lehet benne. N95--nél tökéletesen bevált, de samsungnak karcolja a kijelzőjét az a téglalap alakú nemtommi ami felül látható ezen is. Úgyhogy most fóliával inkább tok nélkül használom lehet veszek inkább invisible shieldet.
-
TokLac
senior tag
Ez tetszik még nagyon. Többet már nem offolok, bocsánat.
De megnézhetnétek: [link]
-
TokLac
senior tag
válasz
Quasi_modo
üzenetére
Szerintem jó. Csak telefonáláskor kellene kivenni belőle. De lehet igazad van, még nézelődöm.
-
lalakov
senior tag
Ilyen tokot használ valaki?
-
TokLac
senior tag
-
NÓPARA
aktív tag
-
-
llll
senior tag
válasz
Gabenpetit
üzenetére
sygicben van gyalogos tervezés
(és emlékeim szerint a maps-ban is)
ilyen útikönyvszintű ismertető meg sztem még egyikben sincs
legalábbis igazán kiforrott -
llll
senior tag
válasz
Quasi_modo
üzenetére
úgy értem több is telepítve van
de eccerre ternészetesen csak 1 fut -
válasz
Tomekk.
üzenetére
Árcsökkenést nem tudok, hogy hol érdemes venni? XXL, Újmobil, GSM line, GSM home, én innen rendeltem több alkalommal is.
Navik: Garmin XT, Sygic
Iphone vs I8910HD.... hát szerintem egyértelmű, ha egy kicsit is lassabb a menüje, de sok minden más kárpótol! (ha kisflexxel kettévágod az i8910-et, még akkor is többet tud mint az ájfón)
Szerintem itt mindenki azt mondaná, hogy érdemes ilyen telefont venni!
-
Tomekk.
aktív tag
Sziasztok!
Kinéztem ezt a telót magamnak és lenne pár kérdésem. Honnan érdemes venni és körülbelül mennyire fog még csökkenni az ára? Van-e rá jól működő navi? Mennyire lassú a menüje az iPhone-hoz képest? És érdemes-e ilyen telót venni?
-
banpity
tag
migabi köcce

-
dudi6
senior tag
Sziasztok! Kb. 1 hete írtam, hogy lesz egy ilyen telóm, sikeresen megérkezett, és iszonyatosan tetszik.
Lenne pár kérdésem.
1. Mikor beraktam a Sim kártyát, rákérdezett, hogy bemásolja-e a telefon memóriájába a számokat, én yes-t nyomtam, aztán láttam, hogy kb. az 1/4-t másolta be. Aztán a jobb felső sarokban villogott egy kis levél ikon, amire rákattintva azt írta, ki hogy a SIM kártya memóriája megtelt. Töröltem számokat a simről, ki be kapcsoltam, de egyfolytában ott villog, és elég idegesítő. Mit csináljak, hogy ez az ikon eltűnjön. Hogy tudom a tel. memóriáját törölni? Mivel nagy nehezen beállítottam, hogy a sim és a tel. számait használja, így valami 2-szer van meg.
(Én is ilyen ebayes tokot rendeltem, és olyan vaterás tokot kaptam hozzá, ami valszeg felesleges lesz) -
Gabenpetit
csendes tag
En ugyan az Ndrive-ot hasznalom, es eddig csak kocsival, de nem nagyon talalom a gyalogos modot. Jol latom, hogy nincs benne? Melyiket ajanljatok amiben van?
Olyan navi progi is erdekelne,ami leir par adatot a helyi nevezetessegekrol, pl ha Velenceben setalgatnek akkor kapok par leirast a Doge palotarol... ilyet ismertek? -
Varszegig
veterán
Ma jött meg. Puhább a belseje, mint a Brandonak.
-
TokLac
senior tag
válasz
Senser87
üzenetére
Majd egy évig használtam IVS fóliát az 5800-án. Nagyon jó fólia, ezt nem bírod tönkretenni. Garantált védelem.
Ami miatt mégsem rakom rá az a következő:
-vastag
-bőrszerűen puha, mint egy gumi
-tapad, egy idő után bezsírosodik és oké. Az újlenyomatokat nem gyűjti. Ez jó.
Az IVS-t, csak a kijelző fóliát eladom külön. Érdekel? Atom védelem, mindent kibír. És kíváncsi vagyok a Brando-ra. -
Peti567
aktív tag
III és migabi24 ment privi!
TMC szolgáltatás van a Ndrive-ba vagy a sygicbe esetleg Garminba?
Telefonba gondolom nincs TMC vevő, vagy van?
Külön kell hozzá csatlakoztatani? -
NÓPARA
aktív tag
-
muveszur
addikt
Szia!
Ismerjük, mi az a kinetikus görgetés

A HD is megkapta a kinetikus görgetést, a magyar telefonok viszont továbbra sem frissíthetőek hivatalosan. Viszont vannak félhivatalos megoldások, amivel könnyedén tudunk "kinetikus ROM-ot" tenni a telefonra.
Kinetikus görgetés nincs a főmenüben az alkalmazásoknál, a Videolejátszóban, a Galériában és a Zenelejátszóban kicsit nehézkesebb...
Kijelölést nem oldotta meg még senki sem, HyperX sem, de vannak fájlkezelők, vagy a képnézegetők, amik jó megoldást kínálnak erre.
-
Tanbá-apó
tag
2010 január óta van KS, és mostanra tökéletesen használható (kivéve a külsős video playernél)...
A gyári képnéző sajnos hasonlóképp nem tud többszöri kijelölést, nagyon hiányolom. Most jelent meg viszont egy olcsó kis, tökéletes alkalmazás, Photobook a neve, az LCG készítette! Pöpecül működik, így a gyári képnéző hibája kiküszöbölhető...

-
Tanbá-apó
tag
válasz
i8910HD
üzenetére
Én is ilyennel használom, és semmi gondot nem okoz. Egész pontosan egy Brando fekvő tokkal, ami kimondottan ehhez a készülékhez van:

Mondjuk már az elejétől tudatosan úgy teszem bele a telót, h a kijelzője az övcsat felé, azaz háttal a mágnesnek nézzen, már be is "kopott" a tok ennek megfelelően! Csak ajánlani tom ezt a tokot, nálam No1!

-
Az 5800 kapott kinetikus görgetést, nem tudjátok, az Samu modellje is kapott ilyet, vagy sem? Aki nem tudná, arról van szó, hogy a kijelzőt elkapva, majd valamely irányba "rántva" az ujjunkat a lista elindul akkora sebességgel gördülve, amilyen gyorsan az ujjunkat rántottuk meg. A képek kijelölése meg lett oldva egyszerűen? 5800ban nem lehetett...minden képen egyenként opciók, kijelölés, kép kijelölése...nincs pipa, vagy kézzel húzva több kijelölés, borzalmas...viszont a Symbian rugalmassága...esetleg valaki használha HyperX ROM-al, abban vannak ilyen ficsőrök?
-
i8910HD
csendes tag
válasz
Quasi_modo
üzenetére
Köszönöm a választ, remélem nem lesz gond ezzel a hülye mágnessel...
-
migabi24
nagyúr
Felraktam kíváncsiságból a Sygicet és azt kell mondjam Navteq térképpel komoly ellenfele a Garminnak, kezelhetőbb, sokkal szebb és tele van extrákkal

-
Quasi_modo
nagyúr
válasz
i8910HD
üzenetére
Valószínüleg nem árt neki. Bár én elvből kerülöm a mágneszáras tokokat, mert mi van ha mégsem az igazi. Az N82-nek minden esetre ki-be kapcsolgatta a kameráját, mert annál olyan elven mőködik a kamera védő retesz.
Szvsz kárt nem okoz legfeljebb téves működést. De az úgy is hamar kiderül. -
i8910HD
csendes tag
Sziasztok. Sokat olvastam már a fórumot, sok mindent megtudtam erről a telefonról.
Egy kérdésem lenne: Most vettem egy tokot hozzá. Szerintetek nagy gond, ha mágneszáras? Tehet kárt a telefonban? Nem vagyok szakértő, csak nem szeretném, ha emiatt "tönkremenne".
Köszönöm. -
llll
senior tag
venni a sygic.hu-n lehet a vásárlás menüpontban
működni pedig (a legfrissebb jelek szerint) stabilabban működik és többet is nyújt
megfordulás letiltható, sávinfó, útjelző táblák - ezek az ndrive-ban nincsenek
utóbbihoz viszont nem csak teleatlasos térkép VÁSÁROLHATÓ...!, hanem topmap is
bár ennek a jelentősége meg talán tényleg halványulóban van -
llll
senior tag
válasz
Quasi_modo
üzenetére
és arra is tegnap kellett rájönnöm, hogy az ndrive-ban nem lehet letiltani a megfordulást
(majd megfordulok ha akarok, de addig is ne hajtogassa)
és az a nappali üzemmódokban való színváltogatás is valóban zavaró mostmár, hogy felhívták rá a figyelmemet
...úgyhogy revideálnom kell az álláspontomat -
llll
senior tag
nemrég dícsértem az nrive-ot...
hát kérem a 9.3.15-ös verzió tegnap nemes egyszerűséggel kilépett navi közben
utána néztem, másnál is előfordult más típusú telókon is, úgyhogy kuka
kár érte, nyugodjék békében
megy vissza a 3.5.27
és azt kell mondjam, hogy a sygic mobile 10 egyelőre stabilabbnak tűnik...
(azok kedvéért, akik esetleg most kacérkodnak a választással) -
muveszur
addikt
Szia! 2 év gyári garanciával sehol sem fogsz kapni, mert a Samsung csak 1 évet válal sajnos.
További rossz hír, hogy már nagyon régen nem lehet gyári garanciás telefonhoz jutni Magyarországon, csak ha maradt még a nagyobb multikban csillagászati áron.Egyetlen lehetőség az EU-s garival GSM boltokból.
-
Magnum_
nagyúr
válasz
Quasi_modo
üzenetére
hát basszus, sajnálom
-
Quasi_modo
nagyúr
válasz
Magnum_
üzenetére
Sajnos nem egészen. 3 problémás billentyűm még van (pl fényképezni csak teszt módban tudok, mert a kamera billentyűre csak ritkán hajlandó képet csinálni), de elkezdtem használni. Hátha a használatban tér magához mint a régi 3310 ami hasonlóan járt. Ha meg mégsem akkor nyáron szervíz. Ugyanis nekem egy Samu szervíz messze van, nyárig meg az időm egyéb problémák miatt nagyon ki van számolva.
Végül is minden funkció használható, de pl. flashelni nem tudok. -
Magnum_
nagyúr
válasz
Quasi_modo
üzenetére
telód meggyógyult végül?
-
TokLac
senior tag
Már csak annyi kérdésem van hogy 2-év garival honnan tudok venni ami tuti megbízható hely? Mit ajánlotok? Egy hónapon belül meg is veszem. Most hajtom fel a pénzt rá és adok el pár dolgot. Művészúr, szoktam olvasni a honlapod! Tanbá közös ismerősunk...

-
muveszur
addikt
Úgy örülök, hogy minden hétre jut valaki, aki szarik a világra, és offolja a fórumot....

-
Obolony
senior tag
bocsáss meg, de engem nem érdekel hogy ki vagy. pont lesz@rom. fórumozz kulturáltan, ne fenyegetőzz burkoltan, azt nem szeretjük, szeretem. tartsd be a szabályokat. ennyi. és azt is lesz@rom hogy haragszol-e... ha ezeket képes vagy betartani, akkor írogass ide. ha nem, akkor boldogítsál más topicot. és ezt a fórumtársaim nevében is írom.
#6713 Quasi_modo: így van... az is eltünt szerencsére

-
TokLac
senior tag
válasz
Obolony
üzenetére
Te szólsz le engem hogy senior tagként sokat írok? Én legalább tisztelem a másikat és nem érdekel hogy ki mióta tag itt. Nem vagy tisztában azzal hogy kinek írogatsz ilyen lekezelően.
Nem kívánok többet offolni és elnézést mindenkitől! Még mindig nem haragszom, nyugi.... 
-
Obolony
senior tag
Figyuka! nem hiányoztál, nem unatkoztunk a uzeneteid nelkul sem. vagy forumozzal a szabalyok szerint, vagy menj mashova. köszi.
Sokan a Brandóra esküsznek fóliából. Nekem is az van, a szupervékony. Egyáltalán nem látszik, és nem zavar. És nyugodtan "alszom" hogy nem karcolodik össze... Azt a párszáz forintot megéri...
-
TokLac
senior tag
Ajánljatok erre a telóra kijelzővédő fóliát. Tudom hogy karc álló üveg, de akkor is.

Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen egeret válasszak?
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Futás, futópályák
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- OTP Bank topic
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Lexus, Toyota topik
- ASUS ROG Ally
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 7600 8GB Rampage SHIVA ADATA 600W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Pink-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3823, 100% Akkumulátor
- Huawei Quidway S5324TP-SI-AC - 24G, 4SFP, L2, managed switch
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4077
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R5 5500 16GB DDR4 250GB SSD 120GB SSD RX 580 4GB Zalman T3 Plus 400W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

IVS full body fólia és Brando Ultraclear megrendelve...

ez tetszik