- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- A Samsung gyártja az első 2 nm-es Qualcomm lapkát?
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
Myair
tag
Köszi. Meglestem, jó dolgokat írnak róla. Szétnéztem samsung-ék táján, valamiért a galaxy s2 nagyon tetszik, azt hiszem az lesz a következő. Az iphone 4S is tetszik nagyon, viszont szerintem nem annyival jobb (sőt talán gyengébb), mint amennyivel drágább, szóval S2 lesz szerintem.
-
Myair
tag
Sziasztok, én is azon vagyok hogy megváljak a HD-mtől. Tudok ajánlani valami jó tudású készüléket, ami legalább olyan jó, mint amikor az i8910Hd-nk kijött.
Köszike
-
-
Myair
tag
SPB Shell 3D megy a telónkon? androidon tudom h megy,Nokia N8on is, stb. szerintetek?
-
Myair
tag
Kétlem hogy boot mode nincs rajta. az úgyanis teljesen független bárminemű sw-től. Hacsak nem valami biherált panel van benne, vagy mit tudom én, mást nem tudok elképzelni. Gyári telóra bármilyen sw-t raksz, bármit baszkódsz/elqrsz rajta, attól még a boot mode el kell hogy induljon, pont ez a lényege.
-
Myair
tag
SPB Shell 3D - elvileg megjelent a végleges verzió. vajon ez fog menni a mi készülékünkön is?
http://www.spb.com/symbian-software/shell/
-
Myair
tag
Sajna az akksival volt a gond, mint kiderült zárlatos lett. (megpúposodott nekem is) Mióta kijött a telefon, azóta megvan a készülék. Cserében nem gondolkodom ebben az évben az tuti, amit nekem nyújt a készülék, az bőven elég még mindig. (8mpx, hd videó,16giga+memória kártya, amoled kijelző) stb..
Kár hogy android kinyírta a simbian-t. már főzött romokat sem csinálnak ahogy látom.
Kövezkező telóm majd vlamikor jövőre tuti h androidos lesz.Szóval vettem bele egy új gyári akksit, polus center/samsung üzletben rendeltem, 5.990. huf-ért.
Azóta tökéletes. -
Myair
tag
sziasztok
tudnátok ajánlani egy jó rom-ot ami nem szívja az akksit? valami gond lehet a telómmal, vagy rosz a rom, nem tom. fél óra alatt azt jelzi h fel van töltve a nulláeól, kb ugyan ennyi diő alatt le is merül ha kamerázok, telefonálok, stb.
mi lenne a legjobb/legújabb rom ? köszi
-
Myair
tag
paypal - internetek keresztül tudsz fizetni vele.
beregizel oldalukon, megadod bankszámlaszámod, majd tudsz feltölteni lóvét rá, és onnan utalhatsz bárhova ahol lehet paypal-al fizetni. pl ha van egy internetes game, ami fizetős (aion,wow,stb) innen ő tudja vonni havonta automatikusan. nem kell game-kard,meg a többi faxság.
-
Myair
tag
válasz
tzatzikiii #9182 üzenetére
-
Myair
tag
válasz
tzatzikiii #9180 üzenetére
köszi, akkor azt fogom felrakni.
erre a romra is rá lehet rakni ami az evo-n van az attisx féle témát?
-
Myair
tag
Tudnátok olyan romot ajánlani, aminek nagyon jó a készenléti ideje?
Az EVO bár nagyon tetszik,hibátlan lenne,viszont az akkuidője valami katasztrófa számomra. Egy picit netezek a telón, pár hívás, és már le is merült. Az iszonyat hogy egy napot alig bír ki ezzel a rommal.. :/ Nem az akksival van a gond, volt fent olyan rom amivel ment 3 napot is a készülék,kemény használat mellett.
-
Myair
tag
Sziasztok, segítenétek abban, hogy van egy i8910-em és amikor rádugom usb kábellel a gépre nem ajánlja fel a választást, hogy milyen módban csatlakozzon, pedig arra van állítva hogy kérdezze meg. Semmilyen beállítások mellett nem látja a gép a telót, csak tölt. Haveromnak ugyan ilyen telója van ugyan ezzel a szoft-al (EVO), és az övét egyből látja a gépem. Esetleg szerviz menüben nem lehet ezt állítani? Köszönöm segítségeteket!
-
Myair
tag
Várható a közeljövőben valami használható rom?
A jelenlegiekkel nem nagyon vagyok kibékülve.. -
Myair
tag
Sziasztok
Egy ideje nem követtem a fórumot egyéb elfoglaltságaim miatt.
Tudna valaki ajánlani egy nagyon jó főzött romot amiben benne van minden jó,faxán néz ki.stb-stbmi most a legjobb/legújabb?
Esetleg link is jöhetne h honnan tudnám lekapni. big thx az infót előre is. -
Myair
tag
Tudnátok küldeni 1-2 olyan oldalt ahonnan hasznos progikat, alkalmazásokat, stb lehet leszedni a telónkra.
privibe pls, köszi srácok.
muveszur blog-ját kiveséztem, játékpack 1-8ig is megvan. minden más aklaklazás ami fontos/hasznos stb érdekelne. thx.
-
Myair
tag
i8910HD-vel készült saját videó HX-V4es rommal.
akit éredekel. Videó -
Myair
tag
Szevasztok
Kollégám szeretne venni egy ilyen készüléket.
Gondoltam megkérdezlek titeket, milyen üzletet, netshop-ot tudnátok ajánlani. A lényeg hogy normális áron legyen a teló, garival.
Linkeljetek ide pls egy pár lehetőséget vagy pm-be is jöhet akár. bigg thx
-
Myair
tag
válasz
Quasi_modo #7596 üzenetére
szia
nekem is kb ugyan ez lenne a kérésem mint Bdanyy úrnak.
valamint ezeket honnan tudom letölteni? érdekelne pár jóféle 3d gyorsítót használó game a telónkra.
kösz Quasi a válaszod előre is. pm-ben pls
-
Myair
tag
Desire ide-oda, még nőnie kell jó pár pontban hogy lecseréljem omniaHD-m..
-
Myair
tag
Más táma: honnan tudom felrakni a legfrissebb garmint friss mo térképpel?
köszike
ui.: esetleg más navigácio, ami jobb garmintól, és könnyen telepithető?
köxi elöre is srácok
-
Myair
tag
szevasztok.
Lenne egy kis gondom.
Először is a bukest féle új rom van a telómon, tegnap varázsoltam rá.
Mivel ugye alapból van mindegyik romban kb realplayer, arra gondoltam hogy feltolom rá egyik kedvenc sorozatom, a yo yo hausho, *.rm formátumban van gyárilag.pcn a real one playert használom, tökéletesen működik vele.
a telóra másolva a realplayer azt írja hogy: nem lehet lejátszani a médiaklippet.
viszont a videót szerintem látja, mert a video ikonja amivel indítom, az adott részből a legelső képkockát mutatja, ugyan ugy mint a pc-n.gondolom valami kompatibilitási probléma lehet a történet.. esetleg valami ötlet?
konkréten ezeket szedtem le anno: összes yo yo hakuso rész: [link]
-
Myair
tag
Kösz srácok.
Fel is löktem gyorsan a bukest félét.
Háát, Hx 1.7 bulár rom után ez valami felüdülés, wazze
bejövős nagyon
-
Myair
tag
Sziasztok
Gondoltam új rom-ot tolok a telóra.
szerintetek a bukest féle i8910KNBS2 jó választás?
vagy esetel ez? HX-V3-17 JB2 Taiwan vagy az olasz?
a bukest félét hogy kell telepíteni? köszi a válaszotok
-
Myair
tag
OTP home internet is megy a telón nálam. operával használom, gondolom gyárival is menne.
-
Myair
tag
Az új romokból hyperX nem akar véletlenül barkácsolni valami full hack-elt, picit megtuningolt romot?
Jó lenne nem baszakodni a signózással, stb..
-
Myair
tag
válasz
Quasi_modo #4454 üzenetére
Akkor várok egy végleges verzát..
-
Myair
tag
Ezekről a rom-okról mit lehet tudni?
20010.01.07-ei dátummal vannak az elején a pirosak.
Ezek Hiperx féle romok, vagy eredetiek?Melyiket érdemes ezek közül felrakni, pontosabban melyik jobb a hiperx 1.7 féle rom-tól. az van jelenleg fent.
Köcce
-
Myair
tag
Hm, 1.7 bulgár rom van fent jelenleg, valamiért csak a gyári 2 témával működik rendesen a Híváslista, ha bármilyen általam választott témát felpakolok, nem tudom megnézni pl a tárcsázott számok mellett a nem fogadott vagy fogadott hívásaimat.. :/
Van erre valami megoldás már? Vagy csak én tapasztaltam eddig ezt?
ui.: Rengeteg faxa, használható, csili-vili téma van.. Nem feltétlenül szeretném emiatt a 2 gyárit használni. Persze az 1.7-ben található 3. témával is ugyan úgy rossz a híváslista. bár az a szürke fos amúgy sem tetszik.
-
Myair
tag
válasz
Quasi_modo #2932 üzenetére
ujmobilok.hu-n van mind3 színben 112k-ért a 16gigás változat. most hozta ki a futár, 2 szürkét rendeltem.
-
Myair
tag
windows 7-re ha nem akarok xp-t rakni, mit kell csinálnom hogy tudjam flash-elni a készüléket? kipróbálnám én is a legujabbat, utoljára havernál flash-eltem a bulgár verzióra, hibátlan, de kipróbálnám az újabb sw-t.
-
Myair
tag
válasz
Quasi_modo #2071 üzenetére
Quasi, nekem is pls
nagyon köszi
-
Myair
tag
spider man, és még jópár más itt megtalálható, mennek normálisan:
Ne warezolj a Fórumon!
[ Módosította: philoxenia ]
-
Myair
tag
Imádlak titeket.
-
Myair
tag
Tudtok faxa játékokat a telóra? kipróbálnék párat szívesen.
-
Myair
tag
válasz
muveszur #1952 üzenetére
hali.valaki segítsen, próbálom flash-elni a telót, de az istenert nem tudom bootmanager modban elindítani.. Hogy a f..zba kell? :/ tom, hangerő fel+lezár gomb.de semmi, nem reagál rá se kikapcsolt,se bekapcsolt állapotba. már hard reszetet is toltam rajta.. valaki? :/
-
Myair
tag
Windows 7 ultimate-en nem elhet valahogy flash-elni? mindenképp xp kell hozzá?
nem akarok ennyi miatt visszatolni egy xp-t...
-
Myair
tag
válasz
Quasi_modo #2018 üzenetére
5-8k-ig még beleférne. aztán ha sikerült, remélem örökre úgy is marad, remélem normál felhasználás mellett nem fog az onnan valahogy "kiperegni"..
várom egy szervízes válaszát pm-ben. Pesten csak a Polus-ban van samsung szervíz pont?
-
Myair
tag
válasz
silent storm #2012 üzenetére
majd kiderül, írtam egy szervízes muksinak, hátha ő többet tud.
-
Myair
tag
válasz
Quasi_modo #2006 üzenetére
igazából hugom hozta össze. de semmi komoly. a fekete keretrész, a kijelző szélén, bal oldalt középen van egy kb 2mm-es repedés, a jobb oldal alján szintén a fekete keretrészben egy kb 1cm íves hajszál repedés.
maga a nyomófelületen semmi nincs. nem is látszik semmi. ezért gondoltam volna hátha lehet cserélni..
másik kérdés: hogy tudom ugy reszetelni a telót, hogy minden visszaálljon a gyári beállításokra. ami rajta volt, memóriában is, minden törölve legyen. vagy azt formázzam?
köxi
-
Myair
tag
sziasztok.
sikeresen leejtettem a készülékem. valaki tudja, külön lehet a kijelzőt cserélni, mármint az üveget a tetején, csak az van sérülve, az érintőképernyő alatta hibátlan, müködik is faxán.
ismim szerint cserélik külön a karcmentes üveget párezer ft-ért, ellenben a pólusban azt mondták telefonon keresztül hogy csak kompltetten lehet cserélni kb 15-16k.
igaza a hangjukon hallottam hogy kb ez az első ilyen teló amit javítanának ezzel a problémával. fax tudja. valaki tud valami érdemlegeset?
thx -
Myair
tag
sziasztok. Ha valaki úgy dönt hogy eladná i8910 készülékét, én szívesen megvenném. eljött az idő hogy beruházzak erre a kis gyöngyszemre.
kifogástalan állapotú, garanciális érdekel természetesen.
köszi srácok
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Death Stranding (PC)
- Bluetooth hangszórók
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Linux kezdőknek
- Windows 98/ME kérdések és válaszok
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- AMD Catalyst™ driverek topikja
- További aktív témák...
- Okostelefonok és eszközök felújítása, akkucsere, törött kijelző csere, ODA-VISSZA FUTÁRRAL IS!
- Honor 200 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- újszerű iPhone 15 Pro 128GB black titanium fekete titán független 3 év garancia ajándék tok
- Apple iPhone 12 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- új bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 1 év garancia
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G2 - i5-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Lenovo LEGION Pro 5 / Pro 7, Lenovo Yoga Pro gépek (RTX 4060 / 4070 / 4080 / 4090)
- Bitcoin Miner Eladó Bitmain Antminer S19 JPro 104 Th 3150 watt
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 8/16/32GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest