- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Apple Watch
- iPhone topik
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Íme az új Android Auto!
- Samsung Galaxy S20 és S20+ duplateszt
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Karaktere biztos lesz az első Nothing fejhallgatónak
Új hozzászólás Aktív témák
-
RAID 2
aktív tag
Ha ilyen árkategóriába gondolkozol, akkor még szóba jöhet a Samsung Google Galaxy Nexus is. Íme a teszt
-
dudi6
senior tag
Nekem is ezt csinálja, de szerintem ez az akksi hibája. Én kiszedtem megvizsgáltam, és mintha kicsit felpúposodott volna (megdagadt). Régen kellett minimum 1 óra, hogy feltöltsön....Veszek is majd egyet itt. Szerintetek ez gyári? Mindenhol 5000 környékén van, csak itt találtam ennyiért. Vagy majd lehet inkább rendelek e-bayről...
-
VIBO
őstag
-
llll
senior tag
ez talán még belefér:
sygic nagyon jó kis navi lesz...ha kijönnek végre egy normálisan működő verzióval és egy jó Mo térképpel
(vki érdeklődött a napokban felőle)
most leginkább az ndrive veheti át a stafétát a garmintól
szintén topmap térképet használ és sztem szép is jó is
esetleg még a nokia maps
a többi szvsz felejtős (itthon legalábbis) -
muveszur
addikt
A frissebbek között csak és kizárólag az II1 Polandben van magyar nyelv, ami messze a legfrissebb firmware magyar nyelvvel. Én ajánlom ezt mindenképpen!
Az UK IL2-esben még vannak bugok, béta. Ha bugmentes lenne, már rég a Software Updateren lenne.
HyperX is ezekből építkezik. Nyílván nem a Polandből, mert viszonylag későn jelent meg.
Az II1 és II2 olaszból, a kínai II2,3-ból, és az UK K4, Taiwan K1-ből csinált már ROM-t. -
Tomeewap
tag
Jó pár képernyőt legörgetsz, ott lesznek alkalmazások és játékok is linkekkel.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB GDDR6 Rampage Shiva Zalman 500W
- Csere-Beszámítás! MSI Gaming X RTX 4060Ti 16GB GDRR6 Videokártya!
- AKCIÓ! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Apple MacBook PRO 15" 2018 i9 32GB 500GB 560X 4GB notebook garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest