- Milyen GPS-t vegyek?
- Honor Magic4 Pro - varázsolj nekünk valami szépet
- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- A Nothing Headphone (1) is a dizájnról szól
- Apple iPhone 4S - az amerikai pajtásod
- Magisk
- Google Pixel topik
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- Na, még egyszer, csak ezúttal OnePlus Open néven
Új hozzászólás Aktív témák
-
Micsurin
nagyúr
Hello
Regi a topik ugyan...
Van nálam egy ilyen angol nyelvű telo, S60 rom ha jól látom. Hogyan tudom magyarítani?Köszi előre is!
-
tatita
tag
Kedves mindenki!
valahol meg elerheto az i8910XXJA2_XEOJA1_XXJA1 rom? Az osszes link halott, ahol csak probaltam. Esetleg valami jofele mas, de mindenkeppen magyar nyelvu rom is megfelelne.
Elorre is koszonom, remelem jar meg erre valaki... -
randras
veterán
Kis nosztalgia...
Főleg itt "Ekkora kijelzőn nagyon odacsap a mozgókép, ennek már így tényleg van értelme." azért elmosolyodom.
-
phaet0n
tag
válasz
palee69 #9891 üzenetére
Nem használtam soha Pro Editiont, de emlékeim szerint általában a hyperx romokra épült, amikben előfordult olyan módosítás, hogy csak az "Images", illetve "Video clips" könyvtárakból olvasott.
Ha rosszul gondolom, próbáld meg még azt, hogy kiveszed a memóriakártyát, újraindítod a telefont, és újra berakod a memóriakártyát, és utána nézd a galériát.
-
palee69
senior tag
Üdv Mindenkinek!
Egy kis segítséget szeretnék kérni,ha még valaki olvasgatja ezt a fórumot.
Miért nem lehet látni a Galériában a memo kártya képeit és videóit?
Az Mp3-ak láthatóak.
Pro Edition V7 Basic van rajta.
Előre is köszönöm. -
szhunor
tag
Üdv !
A (#9886) számú hirdetésemben árult EREDETI AKKU ELKEL !
Moderátor esetleg törölheti a hozzászólást.Köszönöm !
-
szhunor
tag
válasz
mobilefan #9887 üzenetére
Szerintem stabil és jó minőségben vesz fel 720p-ben.
Főleg, hogy javítva lett a hangfelvétel minősége és érzékenysége is.
De rengeteg igény szerinti finom beállítást lehet még próbálgatni a gyári rejtett menüben.
Pl. Fülhallgató milyen hangosan szóljon, vagy mennyire legyen a minimálisan halk.
A hangszóró hangereje, a mikrofon erősítése, (dB) állítással, stb. -
szhunor
tag
Üdv !
Nemrég rendeltem egy EREDETI SAMSUNG I8910 AKKU-t.
Modellszám: EB504465VU 1500 mAhTeljesen új, csomagolásban.
Eladó, mert akinek rendeltem átvert és azóta sem érem el, azt hittem, hogy a barátom és rendes ember, sajnos most belefutottam ebbe.
ÁR: 3500 FT
-
mobilefan
aktív tag
Hy All
Egy kérdést szeretnék feltenni nektek,gondolkodom egy omnia hd-n.
Tudom régi,meg nem támogatott op.rendszer,de valahogy mégis húzok a régebbi telcsik fele
Sikerült valahogy megcsinálni/javítani benne azt,hogy a videó ne szaggasson?Kvázi meglegyen stabilan 25fps felett ? -
Storms
őstag
sziasztok
Omnia HD Pro V7 Basic szof van a telómon, és akárhova másolom be a zenéimet nem találja meg a zenelejátszó. Mégis hova kellene másolni?
-
szhunor
tag
Fájó szívvel, de megváltam tőle. A készülék elkelt, a hirdetés már nem aktuális.
-
szhunor
tag
ELADÓ hibátlan állapotban lévő Samsung I8910 HD telefonom.
Kisebb zseb kopás, ami látható rajta az csak a gyári bőr tok miatt van.
Kijelzőn BRANDO Ultra Clear Protector Plus képernyővédő fólia van, amióta ki lett véve a dobozából.
HX-V11 ROM-van rajta, 950 Mhz-en ketyeg, nagyon gyors lett így a telefon. -
jofalat
csendes tag
Sziasztok!Boldog új Évet Kívánok minden fórumtársnak!Segítséget szeretnék kérni,Samsung I 8910 hd-hoz keresek gyári dobozt ha valakinek van,vagy tudd egyet kérem jelezze nekem,nagy szükségem lenne rá!Köszönöm!Sziasztok!
-
Storms
őstag
üdv
A JC1 modemet honnnan tudnám letölteni? Mert nekem a JA1 van rajta
Innnen LINK is letölthetem? Ez magyar lehet vagy az mindegy a modemnél? -
Storms
őstag
valaki segítsen már, mert netenn semmit nem találok a romfrissítésről, hogy most melyik a legfrissebb. Lehet akár főzött vagy gyári is, csak a legfrissebb legyen. Most ez van rajta: XXJA1. köszi
-
Storms
őstag
üdv
Vettem egy I8910-et. És olyan gondom lenne, hogy az érintőkijelző az egyik oldalon olyan mintha elengedte volna a ragasztás. Gyárilag ilyen hogy lehet látni ahogy megérinted a kijelzőt és benyomodik? 1 hó garim van rá , de már nem szeretném visszaküldeni mert amugy fóliás állapotban van.
Samsung KIES-el lehet frissiteni ezt a telót?
-
Storms
őstag
üdv
Melyik a legfrisebb Custom ROM erre a telóra? És az Ovi Store melyikben van benne vagy ha gyári romot rakok fel arra fel lehet tenni az OVI Storet? Mivel lehete a szignózást megoldani?(Rompatcher)? És milyen programmal kell feltenni a custom Rom-ot?(Win7) Szerk.: Ovi Maps-t rá lehet tenni?
köszi
-
SteveJobs
őstag
a telefonon (samsung i8910 hd-n) nem tudok youtube-t nézni mivel egy videót se tudok lejátszani .
Ezt írja : Web: Az oldal nem található. Ellenőrizze a webcímet .
valaki tudna segíteni ? -
dudi6
senior tag
válasz
Bazsa74 #9853 üzenetére
Másik USB-s kábellel próbáltad? Nekem is van olyan kábelem, amivel csak tölt mer sz@r, és van olyan amivel normálisan működik. Még esetleg az pda módot nézd meg(bár mintha írtad volna hogy az jól be van állítva.)
Üsd be: *#7284# PDA USB és a PDA UART legyen kicsillagozva. -
Bazsa74
tag
válasz
Quasi_modo #9852 üzenetére
Nem. Pc csatlakozáskor és táp töltéskor is ki kéri, hogy milyen modon akarok csatlakozni. Ezért érzem úgy, hogy szoftver hiba lehet.
-
Bazsa74
tag
válasz
Quasi_modo #9850 üzenetére
Tölteni eddig is töltött, csak a gépek nem látják/látták.
-
Quasi_modo
nagyúr
válasz
Bazsa74 #9847 üzenetére
Ha tölt, akkor van változás. Márpedig akkor tényleg koszos volt. Ha most már teljesen tiszta, akkor nem tudom tovább.
Norby021 Az üzenetek a private/1000484b/Mail2 mappában vannak (attól függően, hogy hol tárolod az üzeneteket C vagy E...). Kissé furcsa formában, de ki lehet bogozni. Reset után visszatöltve a gép azonnal látja.
Bármilyen kódolású hangot nem ud lejátszani.
-
Norby021
csendes tag
UI!
Valaki tud olyan lejátszó programot amivel meg lehet nézni a videokat? Mert nekem nem játsza le a hangot.
Több lejátszót is próbáltam,de nem müködik.
Előre is köszi. -
Norby021
csendes tag
ÜDv!
Megtudná mondani valaki h a Samsung I8910 Omnia HD-ről h tudom lementeni az üzeneteket?
Előre is köszi. -
Bazsa74
tag
válasz
Quasi_modo #9846 üzenetére
Most csináltam meg. Tölt, de a gépek egyike sem látja.
-
Bazsa74
tag
válasz
Quasi_modo #9843 üzenetére
Szia!
Nem próbáltam még a tisztítást, de mint írtam cserélve lett a csatlakozó és a szarvízben azt közölték, nem hardveres baja van. Megnézték a kötési tábláját vagy mijét a telónak és hibátlan. De azért kipucolom, besprézem. -
Bazsa74
tag
Ha a hangerő fel+lezáró gomb és kikapcsoló gomb együttes megnyomására gondolsz, akkor azt próbáltam. Be is jön a szép kék képernyő. De ugy sem ismeri fel a gép. A problema az, hogy ha hálozati töltőre dugom, akkor is megkérdezi, hogy milyen usb modot választok, média átvitel, háttértár meg ilyesmi. Ugyanez usb-vel is, csak a gépek nem látják.
-
Bazsa74
tag
Szia. Egy valag drivert telepitettem, de semelyikkel nem ismeri fel. Plug&play-nek azért fel kellene alapból ismernie, de még a szervízben sem tudták felismertetni. Hardveresen tökéletes a készülék. Ezért mondták, hogy szoftver gondja lehet, cseréljem le. Na de hogy ha nincs usb kapcsolatom
Ezért kérdeztem van e más (sd karira irt megoldás), de nem találtam sehol, hogy lehetne.
-
Bazsa74
tag
Mit ajánlotok nekem. Gondolom memoria kártyáról nem tudok frissiteni romot, ezzel meg nem müködik az usb csatlakozás?! Dobjam ki?
-
Beerwolf
senior tag
válasz
SteveJobs #9834 üzenetére
Magával a hardverrel nincsen baj, de a szoftver (Symbia S60v5), borzasztóan elmaradott (volt már akkor is amikor megjelent a telefon), és semmi (hivatalos) fejlesztés nem érkezett már rá, vagy 2 éve. Szerintem jobban megéri, egy talán kicsit butább, de fejlődö oprendszeres (android, windows mobile) telefont választanod.
-
SteveJobs
őstag
Sziasztok! Látom már nem nagyon megy ez az oldal.Gondolom lejár ennek a telónak is az ideje.Azért meg kérdezném a mai kornak megfelel -e még ez a teló?Vagyis hozzájutok valószínü egy i8910-hez hozzászólhatnátok érdemes még venni?Köszönöm előre is a választ!!!!
-
jofalat
csendes tag
Sziasztok!Segítséget szeretnék kérni,van egy i8910 hd-m és keresek hozzá eladó dobozt és takarófület ahova töltőt kell csatlakoztatni valakinek van eladó kérem jelezze!Köszönöm
-
Bazsa74
tag
Üdv. Tőletek is megkérdezem hátha tudok segiteni. Vásároltam nem régiben ilyen készüléket. Az eladó a vásárláskor hardresetelte a telefont és itthon mikor csatlakoztattam volna a géphez, más nem ismerte fel uj hardverként. Sem xp, win7 és linuxon sem. Gyári I8910XXJA1, I8910SERJB2 firmware van fent. Szervizben azt mondták, hogy nem hardveres a hiba. Kábel gyári már és a csatlakozó is cserélve van. Pda usb be van rajta állitva, de se kép se hang. Igy esélyem sincs romot cserélni, mert ugy tudom csak usb-n keresztül lehet. Van tippetek mit lehetne kezdeni vele?
Üdv: Bazsa
-
quailstorm
félisten
Megnéztem a tesztvideót. Az N900-am jutott eszembe. 23 FPS, enyhe lag, N9 driverek, overclock. Teljesen ugyanez az eredmény. Nem véletlen, azonos a SoC. Omap 3430. Azért bevállalósak a samungnál. A Ti-nél HD-nek van ígérve ez a SoC.
"Multimedia / Gaming. IVA 2+ a second-generation, power-optimized version of TI's imaging, video and audio accelerator used in TI's DaVinci™ technology provides up to 4x performance improvement in multi-media processing versus previous OMAP processors. The increased capabilities of the IVA2+ enables multi-standard (MPEG4, H264, Windows Media Video, RealVideo etc.) video encode and decode at DVD and up to 720p resolutions. With the advanced multimedia capabilities of the OMAP3430 a multi-standard DVD-quality, and up to 720p-quality camcorder can be added to a phone for the first time. In addition, the ARM's vector floating-point acceleration, coupled with the OMAP3430's dedicated 2D/3D graphics hardware accelerator, provides outstanding user interface and gaming capabilities."
De az csak nagy DSP overclockkal érhető el. 430Mhz-en még biztos nem megy. Érdekes hogy a Nokia ugyanebből linuxszaal 30FPS VGA-t, és 24FPS WVGA-t hozott ki. A symbian ereje? ki tudja, az N95 is jó videókat vesz fel(30FPS VGA). -
Gabi 8906
senior tag
Helló.
A problémát már megoldottuk egy hard resettel. A hangszóró már cseng hívásnál.(Elkéstem
)
Főzött szoftvert tudnál nekünk linkelni párat? Amin van magyar nyelv, és minden stabilan működik. Előre is köszönjük!
Ahol én néztem, ott már eltávolításra kerültek a főzött szoftverek.(i8910-blog.hu)
-
jofalat
csendes tag
Sziasztok sikerül megoldani a Hard reset segitett neki!
-
jofalat
csendes tag
Sziasztok!Segítséget szeretnék kérni!Most vettem egy Samsung i8910hd-t,és az a gondom hogy ha hívnak csak rezeg és nem add hangot ki magából,már próbáltam állítgatni és nincs le némítva!Köszönöm!Sziasztok
-
msboos
csendes tag
Sziasztok. Találkozott már valaki olyan hibával hogy nem lehet hivni a készüléket "pillanatnyilag nem kapcsolható" És én se tudok hivni annak ellenére hogy maximumon van a térerő. Ha valaki tudna segiteni akkor azt nagyon megköszönném. Üdv.: Jocee
-
palee69
senior tag
Üdv Mindenkinek!
Nincs meg valakinek a HX V11-7 magyar lokalizációval?
Nagyon tetszik,nagyon kellene.Sehol nem bírom már letölteni.
Segítsen valaki! -
HENE
aktív tag
Rendeltem a telefonomhoz egy komplett fekete házat, de mire megérkezett, sajnos a készülékem megadta magát. Ha valakit érdekel, eladó.
Tekintve, hogy a készüléktől is megválok, van egy eladó fekete gyári bőrtok, amit a 16 GB-os pezsgő színűhöz adtak, tökéletes állapotban, mert nem igazán használtam, illetve egy típusspecifikus tartó, ami nagy stabil. Ha valakit érdekel privátban jelezze.
-
tgtom
tag
válasz
DarthPeeter #9815 üzenetére
Szívesen!
Én ez alapján csináltam -
tgtom
tag
válasz
DarthPeeter #9806 üzenetére
Hát mivel volt ismerős samsungnál ezért 4-5 ezerért elküldték, de emlékszem, hogy ezt az egy darabot is alig találták meg... nem nagyon van már hozzá alkatrész, amennyire tudom és persze én is itthon cseréltem ki, youtube-on vannak ilyen szétszedős videók.
-
blst
tag
[link] Én ezt vettem. Elsőre hibás jött de szó nélkül cserélték.
-
cerka14
csendes tag
Hát ha nem is az affgánoktól de leginkább a ferdeszeműektől !
Hong kong eléggé elterjedt központja lett az ilyen dolgok vásárlásának. Sokan azt mondanák hogy jajj hong kongi cucc .... blabla . Butaság ! Nem egy két dolgot rendeltem már onnan és a minőséggel eddig sose volt bajom ! És nincs mit , nem tartott semmibe még megnéztem !
-
cerka14
csendes tag
Legolcsóbban 7000 forintért találtam postával együtt csak 1 hónapos a szállítás
-
phaet0n
tag
válasz
Ha van bátorságod, meg műszaki érzéked, magadnak is kicserélheted.
-
novinyul
veterán
válasz
Minden igaz akkor kb.8-9eft.
-
tgtom
tag
válasz
DarthPeeter #9804 üzenetére
egyszer nekem is minden előjel és sérülés nélkül ment tönkre az érintő benne, bár igaz csak a bal felső sarka, de cserélni kellett a digitizert...
-
DarthPeeter
aktív tag
Valaki tudna segíteni abban az ügyben, hogy az érintőképernyőm semmire sem reagál. Nem kapott ütést, nem ejtettem le, a kijelző hibátlan... Zsebben volt éjszakai műszakom alatt, de nem emlékszek rá, hogy kapott volna...
Mindenképp zsebbe nyúlós lesz a dolog? :S -
dionaea
őstag
vki tudna küldeni nafényben omnia hd val készült képet. tegnap teszteltük egy 5 mpx eles motorolával és a samué nagyon fátyolos tejfehér. mintha nem szeretné eléggé a fényt.makronál és félárnyékban nincs akkora gond. a 8mpxet nem igazán vettük észre.
-
dionaea
őstag
középrész elkelt nagyon jól fog kinézni a kicsike
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 12GB I 500GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Dell latitude, precision, xps, magyar világítós billentyűzetek eladóak
- AKCIÓ! Apple iPad Pro 13 2024 M4 512GB Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! MSI Z790 i5 14600KF 64GB DDR5 512GB SSD RTX 3070 8GB Rampage SHIVA Enermax 750W
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest