- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Realme 9 Pro+ - szükséges plusz?
- Google Pixel topik
- Erős specifikáció, kompakt formában
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- LG V50 ThinQ Dual Screen - az 5G ára
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
Új hozzászólás Aktív témák
-
DarthPeeter
aktív tag
Hogy a fene vinné el, erre még csak nem is gondoltam... Mondjuk most ahogy megnéztem kereken 25fps a film aminek csak a hangját játsza le, de leszedek egy konvertert és leveszem 24.5-re. Köszönöm a segítséged.
Éjszakai műszakra meg tökéletes a telós filmnézés, valahogy át kell vészelni a munkamentes órákat -
Davidoff91
aktív tag
Jólvan akkor majd véletlenül sem ütöm be a gugliba, hogy finngyártóprogramok.hu.
Én is úgy 45 000 Ft-ra saccoltam az árát, pont van is egy jó készülék ennyiért hardveraprón. 16GB-os belső memóriával, szinte tökéletes állapotban, csak nincs hozzá füles, ezért kérdeztem, hogy mennyit veszítek azzal, ha nincs füles.
Amúgy nekem van egy jó kis Pioneer fülesem, úgyis azt használnám, csak hát tudod a pénzemért kapnék alapesetben még egy plussz tartozékot (amit úgyse használnék).
-
Davidoff91
aktív tag
Értem, köszi. Mennyi egyébként a reális ára a telefonnak? Tudom ezt sok tényező befolyásolja, vegyünk mondjuk egy 1,5 éves jó állapotú telefont, 8GB-os memóriával, minden tartozékkal. Alkalmazásokat egyébként honnan lehet letölteni a telefonra? Mert az 5800-ánál ugye adott volt az OVI Store.
-
Davidoff91
aktív tag
Köszi a választ! Anno sokat nyomkodtam MM-ben, nagyon nagy benyomást tett rám a telefon.
Akitől megveszem majd, mindenképpen ragaszkodni fogok a személyes átvételhez és az 1 hét visszavételi garanciához, ha rossz a telefon. Mondom a rendszer meg ismerős, hála a korábbi 5800-ámnak, csak kíváncsi voltam, hogy Omnia HD tulajok mit mondanak, mire kell figyelni, de örülök, hogy nincs vele úgy probléma.
Szerk: Jajj, még egy dolog. A gyári füles mennyire jó minőségű, mennyit veszítek vele, ha egy telefonhoz nem jár esetleg?
-
Gabi 8906
senior tag
Igen, az I8910 HD ára esni fog még a Symbian miatt sajnos. De ha nem nézzük a rendszert, akkor még most is válalható telo. A mostani telok nem tudnak az I8910 HD hoz képest felmutatni olyan nagy dolgot amire az ember azt mondhatná hogy: Hűha, ez mérföldkő a régebbi telokhoz képest.(Talán a 3D az ami valami új kezdete, és később a több magos procik is hasznosak lehetnek.)Szerintem ne add el az I8910 HD-t, mert nem fogsz érte annyi kp-t kapi mint amennyit a tudása ér.
-
Gabi 8906
senior tag
Helo. Szerintem még várj a Galaxy S II-vel egy pár hónapot. Nemsokára le fog esni az ára mint anno az elődjének az SGS-nek. (Szinte mindenkinek SGS-e van, tele van a piac használt-eladó darabokkal.)
Én SGS-ről váltottam i8910 HD-ra. Használhatóságban nemsok külömbség van a 2 telo közt(Tudásban elég hasonlóak). Ha nem fontos az Android, akkor szerintem még várj az SGS II-vel.(Ez csak az én véleményem!)
-
tzatzikiii
tag
Csak egy tipp: en a backupolt file-oknak a helyreallitasanal az address book, messages, calendar entries, bookmarks, files opciokat jeloltem eddig mindig be, mint helyreallitando elemek. A settingset direkt nem, mert az mar a korabbi okostelefonomon is gondot okozott, ha helyreallitottam, igy tudtam, hogy nyilvan az i8910 sem szeretne.
De! Nekem a V7, oszinten szolva, nem jott be, de tudtam, hogy nem a rom miatt, mert olyan bugjaim voltak, amikrol Taylor soha nem is hallott. Pl. volt egy oriasi gondom: nem tudtam e-mailt kuldeni. Viszont mivel hittem Taylornak, es tudtam, hogy nem a rom hibaja, gondolkoztam, hogy mit cseszhettem en el, es rajottem: a backup helyreallitasanal hard reset utan nem szabad bejelolni a files-t, mint helyreallitando elemet. Atmasolt csomo szir-szart a korabbi romrol a C:-re, ami megzavarta a rendszeremet, es sok megmagyarazhatatlan bug jelentkezett a V7 alatt.
Osszessegeben azt tanacsolom, hogy ha eddig HR/flash utani helyreallitasnal a files opciot is helyreallitottad, akkor most csinalj egy HR-t, es utana csak a messages, contacts, calendar entries, bookmarks elemeket allitsd helyre, abbol baj nem lehet. Nekem minden gondomat megoldotta. -
Myair
tag
paypal - internetek keresztül tudsz fizetni vele.
beregizel oldalukon, megadod bankszámlaszámod, majd tudsz feltölteni lóvét rá, és onnan utalhatsz bárhova ahol lehet paypal-al fizetni. pl ha van egy internetes game, ami fizetős (aion,wow,stb) innen ő tudja vonni havonta automatikusan. nem kell game-kard,meg a többi faxság.
-
Bdanyy
addikt
innov8-ről sem olvastam túl jókat, de ilyen hw meg csak samsungban volt (ram proci kijelző), ezért választottam. mostmár a galaxy s-t inkább kihagyom.
Most konkrétan azért kellett géphez jönnöm, hogy elolvassak egy e-mailt, mert 4 próbálkozás után sem nyitotta meg, retreiving e-mail után opening elmaradt és kilépkedett. Még jó hogy lesz/van androidra profimail így rászánom magam hogy megvegyem rá.
-
Gabi 8906
senior tag
Nem kellett.Az SPB Shell amit felraktam szépen felment a telóra.Csak az a gond vele hogy nem érek el semmien multimédiás adatot ha be van kapcsolva.
(pl:videók,zenék,képek..)
Nekem nincsenek akksi gondjaim.Viszonylag új akksim van,és még azon van egy Akkufresh tapasz is,és főzött romot használok. -
Gabi 8906
senior tag
A progi ami nekem van(videókonvertáló) sok mindenbe enged belenyúlni.Tudok divixet is vágni mpeg4-be,vagy forditva(úgyrémlik...
).A lényeg hogy az I8910 HD-nem viszi a 30 fps-es 1280x720-as mpeg4-es vidiket.(divixbe kivéve,abba valamiért nem számít neki az fps)
De igen fura....Volt nemrégiben egy Wavem,és ami videókat azzal vettem fel azt lejátszotta a HD.(pedig az a procija miatt úgyemlékszem 30 fps-el vesz fel HD-vidit.)
Viszont a hangzása ennek a telónak valami állati jó.Én mindent beállítottam basszus üzemórda(hangeffektus:basszus,és visszalépve az zenéhez akkor ott is basszus mód.Fülesnél kiváló,jól dübörög).
Kihangosítva én a hangeffektus: basszus,és a zenelejátszónál beállítva 5.1-en használom.
Az eggyik legjobb telóm idáig a HD! -
xbox360gamer
csendes tag
Köszönöm a válaszaitokat /Senser87 , IIII/ , a memokártyát én is kivettem és mintha az után történt volna az eset + adatkábel helyett bt-t használtam lehet az se teccett neki..Fasza hogy 100 ezres telefon ilyeneket csinál.Asszem az ilyen "rendszermappa" törléseket kihagynám mert tuti kinyirnám a telot,-hát nem vagyok egy müszaki zseni - de jo tudni hogy javítható és nem tettem tönkre.Egyébként minden képet egy mappában tartok úgyhogy a védettség kilőve.
Na de mintha ez nem lenne elég tegnap miután felálltam a géptől jött egy bejővő hívás amitől lefagyott a telo és újraindult magától.Majd egy óra múlva megint.Ebbe csak az a fura hogy tényleg jobban vigyázok rá mint bármire/bármi alatt az xboxot értem/ erre ilyeneket csinál pedig alig 5 hónapos.
Szóval felrakom a pc studiot, lementek mindent és format.
És most jut eszembe,nem tudom hogy szoktatok e zenét hallgatni rajta de nekem 10 percenként megakad a zene.gondolom amikor wifi kapcsolatot keres/frissit.Ahogy nézegettem ezt nem nagyon lehet kikapcsolni de ha ti ki tudjátok szívesen meghallgatnám hogy hogyan.
Mégegyszer köszönöm a segítséget és regeljétek be minden samsung terméketeket a samsung oldalán mert plusz 1 év gyári garancia jár érte és ahogy elnézem a mostani termékeiknek szüksége is lesz rá. -
Bdanyy
addikt
Igen ezzel én is így vagyok. Anno nekem n95 volt a tökéletes telefon, azzal egyedül az akkuval volt anno gondom hogy gyenge, de azt megoldotta a pár pót
Nem gondoltam régebben hogy valaha érdekelni fog a telefon külseje, de ez nekem pl sokkal jobban tetszik mint a galaxy s vagy iphone (de pl a spica meg a wave bejön külsőre szintén), és kicsit azoknaka formája is kompromisszum lenne számomra
Meg igazából a kijelzőjét nagyon szeretem, és ez hiányozna elég rendesen. Kicsit foglalkoztak volna a szoftverrel tökéltes telefon lehetett volna, így viszont ezek szerint nem csak nekem fordult meg a fejemben néha a váltás. Viszont csodálkozom hogy még mindig mennyire magas az ára használtam az i8910-nek pl egy galaxy s használt árához viszonyítva.
-
tzatzikiii
tag
Az a zavaro, hogy a baratom 5800-jarol tokeletesen mukodik a skype kliens, most probalta.
Ezek utan otletem sincs, mi a gond. Mert lehetne az altalam belinkelt, moddolt kliens hibas, de akkor fringen mennie kene a skype-nak, nem? Vagy fringen semmilyen telefonos OS alatt nem megy most a skype? Mert akkor csak az emlegetett klienssel van gond.
SZERK.: BDany, nem lattam a hozzaszolasod, amit ||||| utan irtal, csak utolag.
Koszi a felvilagositast!
(Egyebkent milyen cfw-t hasznalsz?) -
tzatzikiii
tag
most egyáltalán nem müxik a skype semmilyen oprendszeren, vagy csak a symbianosokat zárták ki egy laza mozdulattal azért, hogy az iphon4-esek zavartalanul skypolhassanak?
Nekem ez azert nem vilagos, mert en az altalam belinkelt forumrol toltott skype klienssel meg masfel hete skype-oltam - igaz, csak az IM reszt hasznaltam. Most viszont, mielott ezt a hozzaszolast megirtam, probakepp igyekeztem bejelentkezni, de nem sikerult, mig windows alol termeszetesen akadalytalanul megy, tehat nem altalanos skype hibarol van szo. Szoval, bar en mult het elejen allitom, hogy hasznaltam a skype-ot, az 5 perccel ezelotti probalkozasom megis Teged igazol vissza....
Ja, es imho nem voltal kioktato.
-
törölt tag
azért ne fél éves romokat ajánlgass neki.
hyperx: [link]
faenil: [link]
bukest: [link]a romcsere tényleg gyerekjáték, ha felraktad a progikat akkor rádugod a telót és megnyomsz egy gombot. ennyi.
am nálam most a hx v8 van fent, eddig csillagos 5ös.
megszünt a 7-es bugja is, smsbe lépéskor sokszor meg akart halni... -
phaet0n
tag
Szerencsére csak ez a topik lett szétbarmolva.
[link] Itt még próbálkoznak a felhasználói élmény javításával. (persze ehhez kell az is, hogy ne álltassuk magunkat azzal, hogy "nekem tetszik a symbian kinézete is"..)dudi: A QT egy platformfüggetlen fejlesztői környezet, amire programokat írkálnak. Elég nagy lehetőségek vannak benne. Symbianra is írtak pár dolgot, de igazi használhatóságát egyelőre én nem érzékeltem.
-
llll
senior tag
...ha itt a végén hülyeségeket hordtam össze, akkor azt tudd be a melegnek
most hogy aludtam egyet a dologra, inkább abban sejtem az okot, hogy a progikat futtató környezet/oprendszer nem teljesen ua
a pc-s progiknál ugye mondjuk a windows a környezet
és azt a microsoft készítette acerre is, meg ausra is, tehát garantáltan és 100%-ban ua
a symbiannál (samu/nokia) meg gondolom nem így van -
Pallli
tag
IIII: Köszi szépen a túristautas garmin térképes linket. Ma beraktam az általad írt módon és megy is, mint basemap. A mapsource-n belül így 3db van kipipálva
az eu (sup2), a magyar o. (supp) és a túristautas (basemap).
Másik. Kipróbálom az általad ajánlott symbianos játékokat, kíváncsi vagyok rájuk. De azért mégis furcsállom, hogy bár lehet, hogy nokiára lett optimalizálva, azért a symbian az symbian különböző telókon is, ráadásul a felbontás is ugyanaz, szóval... kicsit érthetetlen.
Érdekesen nézne ki, ha mondjuk egy Acer-es számgépen nem menne egy program ami mondjuk egy ASUS-on megy ugyanazon XP és hardverek mellett.Na mindegy, én már ezzel megbékélltem és tetszik a teló nagyon!
Már csak a geocachingról letöltött GPS koordináta/ térképre rárakás dolgot kellene kitalálnom.
-
Quasi_modo
nagyúr
talán mert nokiára optimalizáltak(?)
Így igaz. Van néhány darab ami csak a Nokiákon megy.
Mellesleg nekem elég 15-20 jó játék addig a 1.5-2 évig, amíg a mobil nálam van. Annyi meg már van.
És nem mellesleg a java játékok között is van náhány egész jó.
Karma: Valóban több a java-s cucc a topikban., mint a nativ. -
Pallli
tag
Itt egy pár symbianos játék, amit tegnap próbáltam és nem megy: AiMiko, Big roll in paradise, Ghost Detector, ezek mind-mind symbian v5-re vannak. Miért nem mennek? Szerintem ez nem normális. A JAVA-sok meg továbbra sem megy egyik se. Kipróbálom ezeket is, amiket javasoltál, kíváncsi vagyok rájuk...
-
Pallli
tag
Nekem most úgy van feltelepíve, hogy az E:\ meghajtóra és itt található egy Garmin könyvtár. Ebben van benne közvetlenül (a különböző alkönyvtárak mellett) egy gmapsupp.img (Mo. térkép, ezt használja) és gmappsupp.unl (a töréshez) valmint gmapsup2.img (Eu. térkép) ehhez nincs .unl file.
Ezek között is lehet válogatni? Esetleg ha gépre kötöm a telót és feltelepítem a mapsource-t akkor azzal kell hekkelgetni tovább? -
Pallli
tag
Na letöltöttem a térképeket, meló után otthon rá is rakom a készülékre. Nem csináltam még ilyent, úgyhogy kíváncsi vagyok rá, hogy a mostanit cseréli le, vagy választani kell majd közöttük...
Apropó, nem tudod/tudja valaki véletlen, hogy SE W995-ről hogyan tudnám azt a kb 500 telószámot átvinni erre? Bluetooth-al nem megy, a SIM-re nem fér rá. -
Pallli
tag
IIIII: [www.geocaching.hu] Ez egy kincskereső oldal. A site lényge, hogy ha valamerre kirándulsz, ott az érdekesebb/látványosabb helyeken ált. elrejtenek un. geoládákat, amelyek kis jelképes ajándékokat tartalmaznak, majd ezek GPS koorinátáit feltölti erre az oldalra és közzéteszik azt, kis helyi leírással megszínezve.
Jó dolog, mert így egy kirándulást izgalmasasbbá lehet tenni egy kis 'kincskereséssel' kombinálva.Ezekről a koordinátákról lenne szó, amik itt letölthetők a GPS-be. Csak nem tudom, hogyan és hová, ebben kérném valami hozzáértő segítségét.
A POI mappába már beraktam többet is több féle képpen, de nem látja.Idáig a réigi telómmal már találtam 3 ládát Pálháza környékén, de azzal csak a 'Hol vagyok' részt használtam, ami csak a koordináltákat mutatja. Egy papírra felírtam a láda helyét és addig mentem jobbra-balra amíg a két koordináta meg nem egyezett
Így viszont kissé nehézkesebb és hosszadalmasabb pontosan behatárolni a helyet. Ha szimplán betölteném a pontot, akkor pikk-pakk odanavigálna, bár a nyíregyi eset után ez sem biztos, pláne egy sűrű erdőben...
-
drevin_71
tag
A beállítások a a 3332 hozzászólásnál is megtalálható
de akkor újra:Kapcsolat neve:Internet
Adatátvitel módja: Csomagkapcsolt
Hozzáférési pont neve: wap
Felhasználónév: wap
Jelszókérés: nincs
Jelszó: Wap
Hitelesítés : Normál
Opciók -> További beállítások:
Hálózattípus: IPv4
Telefon IP-címe: Automatikus
DNS- címek: Automatikus
Proxyszerver címe:212.51.126.002
Proxy-port száma:8080 -
steffe8101
csendes tag
-
Pallli
tag
Köszi szépen, ezek tényleg hasznos linkek. Egy-két dolgot viszont továbbra sem értek. az eredeti beállítások a 'record'-nál a blog szerint így vannak:
4 CamcordARM_ARM:
Tx MicAmp: 24 dB
Tx Channel: 25 dBNekem viszont így voltak eredetileg:
4 CamcordARM_ARM:
Tx MicAmp: 30 dB
Tx Channel: 25 dBLehet az előző tulaj elpiszkálta?
Művészúr azt írta, hogy a Tx MicAmp-nál a 18 jó, a 24 viszont már teljesen eltünteti a háttérzajt. Ha nekem 30-on volt eredetileg, akkor annak elméletileg még jobban szűrnie kellene nem?Na mind1, kipróbálom majd és írok, csak most melóban vagyok és síri csendben van minenki, nem akarnám felverni a társaságot
-
Peti567
aktív tag
Haverom "ájfonján"
láttam egy programot amit még a télen mutatott snowboardozás közben. Azt tudta hogy fent a hegyen elindította a progit, lent megállította és az szépen kirajzolta a térképet (google mapsról le is töltötte és rajta berajzolta) hogy merre ment, hány km-t tett meg, mennyi volt a max sebessége, átlag sebessége + egyéb okosságok!
Létezik ilyen a mi telónkra is? -
Ezt a WiFi témát én is észrevettem!
A triál kiküszöbölése érdekében arra gondoltam (PC-s ismereteimre hagyatkozva), hogy a triál lejárta előtt, uninstall, és megkeresem a reg fájlt, törlöm, majd újra felrakom, akkor elvileg újra kapok egy 15 napos triál verziót!
Ezt a hétvége folyamán kipróbálom, és majd jelzem, hogy mit sikerült összehozni! -
Quasi_modo
nagyúr
-
-
bigmasterg
addikt
A ps3nak jobb a hűtése, mint a boxnak, de az első szériás, 60as gépek közül elég sok meghalt már (ylod, vagy sárga led néven fut a hiba), aminek több oka is lehet, lehet ez túlmelegedés is, ami inkább szűk, szellőzetlen helyen szokott jelentkezni.
Ez a gép 2007 nyara óta küzd nálam, a venti leginkább paranoia/ elővigyázatosság.
Mondjuk egy-két játéknál eléggé forró levegőt fúj (fokozódik, ha bent is meleg van, pl. nyáron), ilyenkor a venti azért segít rajta... -
-
-
Peti567
aktív tag
Nekem még nem jelzett egyszer sem, trafit (vagy nem vettem észre), tegnap pl. Miskolctól, Hajdúszoboszlóig semmi, Debrecenbe és környékén szintén semmi!
Azt én is észrevettem hogy van benne olyan hogy trafi jelentés, nyomogattam mert nem tudtam először hogy micsoda aztán kiírta hogy küldés a szervernek vagy valam ilyesmi, és leesett hogy mi lehet. Nyomogatás közben pont Miksolcon a Cora-ban voltam, szóval ha valaki arra jár és jelez, a kajázóknál nincs trafi!Ez az SPB Mobile Shellt jó valamire, érdemes felttenni, teljesn uj menüt kapok?
Gyári, hivatalos magyar romon is jó?HENE milyen tartozékokat kaptál a telóhoz amiket mi nem?
-
NÓPARA
aktív tag
-
NÓPARA
aktív tag
Hali!
Most már nézem a naplót is majd hogy szedi-e még valami le a lóvém. Hogy marad-e az SW a telón? Reménykedem hogy kiad egy frissítést a Samsung ebben az évben. Vagy marad egy más megoldás hogy a hónom alá csapok pár doboz sört és lakhelyemhez közeli ismerőst keresek. Aki ért az SW cseréhez és segít megcsinálni a dolgot. Utólag azt nem értem hogy mikor böngészni akartam(Opera) mindig rákérdezett hogy melyik net hozzáférést akarom. Persze hogy én a saját wifimet választottam. Csak azt nem tudom hogy miként került a GPRS is a naplóba. -
Zen_Mester
csendes tag
Szia!
Kicsit mesélnétek a hackelésröl?
Milyen lépéseket kell megtennem? Milyen programokat kell megszereznem?A garancia elvész a telefonomról ha meghackelem?
Hogyan tudom viszaforditani a hackelést vagy ez egyszeri alkalom?
Milyen következményei vannak a hackelésnek? menyire modosul a telefonom müködése?
Tudom sokat kérdezek meg elégé alap dolgok de nem akarok kárt tenni a telomba elvégre nem két fillér-es cucc.
Köszönöm a válaszokat.
-
NÓPARA
aktív tag
Hali!
Megmaradt az eredeti hang beállítás.Igen énis wifin keresztül próbálgatom a böngészést(Opera). Mint írtam az volt a bibi hogy mindig kérdezte hogy milyen kapcsolódást kérek.Én mindig a wifimre katt és egyszer csak jött az sms hogy lecsökkent az egyenlegem. Meg is lepődtem rajta. Szóval most már csak a T-Mobile MMS van.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Gyúrósok ide!
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Epson nyomtatók
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Realme 9 Pro+ - szükséges plusz?
- Google Pixel topik
- Kevesebb dolgozó kell az Amazonnak, AI veszi át a rutinfeladatokat
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Keresem : Lenovo Legion 5 16IRX9 83DG0037HV
- 14" Dell Latitude laptopok: 5400, 5480, 5490, 7480, E7440, E7450 / SZÁMLA + GARANCIA
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest