Hirdetés
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S21 Ultra - vákuumcsomagolás
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Garmin Fenix 7 és 7S - profi sport megszokásból
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Honor 90 - modellalkat
- Android szakmai topik
- Samsung Galaxy Note9 - stylus-szimbólum
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ceko
senior tag
Sziasztok!!
Lehet ,hogy ez eddig ez csak velem fordult elő de elég érdekes a dolog és nem találtam eddig rá megoldást.Hátha valaki már itt találkoztat ilyennel.
A névjegyzékről lenne szó.Mégpedig ,hogy a névjegyzékbe a nevek normális sorrendben jelennek meg (családnév majd kereszt-/utónév), viszont a hívásnaplóba ez felcserélődik!! Erre tudja valaki a megoldást,vagy netán valami ötlet, hogy mitől lehet??
KöszönömSzerk: Még annyi, hogy gyári rendszeren van valami megoldás arra, hogy kilehessen kapcsolni a 3G-t? Csak azért mert ahol lakom elég gyenge a 3G és ide-oda ugrál,így gyakran előfordul, hogy nincs térerőm.
[ Szerkesztve ]
Légy első, amikor hallgatni, s utolsó, amikor beszélni kell.
-
Ceko
senior tag
A következő problémára keresem a megoldást: gyári rendszeren van-e valami megoldás arra, hogy kilehessen kapcsolni a 3G-t? Csak azért mert ahol lakom elég gyenge a 3G és ide-oda ugrál,így gyakran előfordul, hogy nincs térerőm és sokkal jobban merül a telefon...
-
Ceko
senior tag
Van netán valami hasonló blog androidhoz/galaxy-hoz,mint pl iPhone-hoz a szifon.com vagy iphoneclub.hu ?
KösziLégy első, amikor hallgatni, s utolsó, amikor beszélni kell.
-
Ceko
senior tag
Hogy tudom kideríteni, hogy független vagy sem a telefonom?A vodánál vettem és eddig minden gyári rajta.
A fórumon korábban említett kód sajnos nekem nem működik.Piwi: Azt elfelejtettem,hogy nem nagyon van microsim a környéken ami nem vodás.
[ Szerkesztve ]
-
Ceko
senior tag
Nincs valami lehetőség arra, hogy valamelyik fizikai gombbal lehessen fényképezni??
KösziLégy első, amikor hallgatni, s utolsó, amikor beszélni kell.
-
Ceko
senior tag
válasz GeneraL_XTX #8312 üzenetére
Inkább női ,mint buzis kék.
-
Ceko
senior tag
válasz Varszegig #8328 üzenetére
Így van lapozzunk... De azt senki nem mondta hogy, akinek kék telefonja van az buzi lenne sem azt hogy ,akinek meg fehér az nő. Csak a véleményemet írtam és ezzel senkit nem akartam megbántani, megsérteni.Ízlések és pofonok...
-
Ceko
senior tag
Keresek egy olyan progit amivel a laptopomon lévő zenéket áttudom streamelni a pl. wifi hálózaton keresztül a telefonra.Tehát a gépen elindított zene szóljon a telefonon.Köszi.
-
Ceko
senior tag
Hogy tudok a system/app mappába másolni egy fájlt.A total commander azt írja hogy , hiba a célfájl nem írható su error:colud not create target file.
-
Ceko
senior tag
Nekem miért írja ezt rögtön indítás után a triangle away:
could not locate hidden partition.Are you not running ICS ? (nem a fordításra vagyok kiváncsi ) Ha rányomok az Ok-ra kilép a progiból.Valakinek van valami ötlete, hogy ez mitől lehet?Szerk:Most nézem a CWM managernek is van valami bibije azt írja hogy, ez "CWM a CF-root 5.0 vagy újabbal használható.vagy valami más kernelt futtatok"
A build.propba belepiszkáltam a google wallet miatt, talán ez?
[ Szerkesztve ]
-
Ceko
senior tag
Erre valaki? Vagy hogy tudom eltüntetni a rootot a telefonról,hogy újra kezdjem az egészet? A számlálót akarom lenullázni.
-
Ceko
senior tag
válasz Varszegig #9127 üzenetére
Azt hiszem ez fog ma következni.Remélem nem rontok el semmit, mert most fogom először csinálni... Ha felrakom rá a gyári romot akkor eltűnik róla a root, csak az a bizonyos számláló nem nullázodik?
Download módból hogyan tudom kiszedni, ha mondjuk csak a számlálót akarom megnézni?[ Szerkesztve ]
-
Ceko
senior tag
Morgen
Tegnap kínáltak megvételre nekem egy S3-at eléggé alacsony áron(60K),a srácnak ma kéne visszaszólnom, hogy kell-e vagy sem.A telefon t-mobile-os.Az ár miatt felmerült bennem a kétely, hogy miért ilyen olcsó!?Ő azt mondja, hogy a cége vette meghosszabbítva az előfizut,de nagyon kéne neki a pénz... Mi van akkor, ha pl nem fizetik a számlát és letiltják a telefont?Utána lehet vele kezdeni valamit, vagy lesz egy fasza MP4 lejátszóm?A telefon amúgy pont jó lenne a feleségemnek az enyém mellé.
Más:Valószínű hosszabb távra külföldre kell utaznunk, és hát nem a magyar kártyámat szeretném kint használni a hatalmas költségek miatt.Milyen lehetőségeim vannak arra, hogy független legyen a telóm, és ezt én hogyan tudom megcsinálni? Gondolom egy független romot kéne rá feltenni..., de nem hiszem, hogy csak ennyi lenne. Ha, valaki eltudná nekem mondani vagy tudna küldeni egy linket azt megköszönném. Ha ez itt problémába ütközik jöhet privátban is.
köszönöm,
-
Ceko
senior tag
Mondjátok meg nekem légyszi, hogy melyik romot kéne felraknom ahhoz, hogy eltűnjön a sok t-mobileos ikon? Egyenlőre csak valami gyári kéne. Ha nem gond linkeljétek légyszi. Köszi
Szerk.:hogyan vagy melyik programmal tudom kilőni a nem kívánatos automatikusan induló programokat? Pl: a ram és net zabáló Facebook-ot
[ Szerkesztve ]
-
Ceko
senior tag
Köszönöm,mindkettőtöknek.
-
Ceko
senior tag
Használ valaki Light Flow (előlapi LED kezelő) nevű programot?
Nekem, ha a beállítások-->kisegítő lehetőségeknél be van kapcsolva akkor minden mappa kinyitásánal és becsukásánál ezt el is mondja.
Ez így normális vagy ezt valahol ki lehet kapcsolni?Köszi
-
Ceko
senior tag
Ha a XEH prc a magyar akkor a XEO mi?
-
Ceko
senior tag
válasz Litván Zongora #11201 üzenetére
Itt tudsz lejátszani zenéket mappák szerint.Tehát , ha az Sd kártyára egy mappán belül raksz 100 féle előadót akkor is úgy játsza le ahogy a mappában van.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest