Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
sintek
csendes tag
Sziasztok tegnap vettem ezt a király telot, olyan kérdésem lenne mivel 4.1.1 rom-ot tettem rá
így nincs se intelligens szem érzékelőm, és a füllhez tételt nem érzékeli tudom ezek azért voltak benne mert samu rom volt rajta de nem lehet külön felrakni ezt a sok hasznos progit amit a samsung fejlesztett rá?Nova 3 miért nem megy?
Asphalt7 és a batman sem indul...köszönöm a segítséget..
AVE
-
ForRedGlory
félisten
Persze, mert nem vállal felelősséget, hiszen hogy is vállalhatna, ennyi noob között, akik azt se tudják mi van, de nyomnak minden szart össze-vissza (asszem ezzel kapcsolatban írtam is itt nemrégen). Megjelennek a postaládájában hirtelen 30 levél, hogy hazavágták az S3-at, kérik tőle a zsét, gondolom boldog lenne
[ Szerkesztve ]
-
Kevin's
senior tag
Kollégámnak vodás S3 készüléke van és tegnap frissített OTA -n keresztül LH1 et ír neki meg is néztem , hogy a fenébe lehet ,de tényleg LH1 így abból kifolyólag gondolom a voda is ki adott egy frissítést .. csak a T nem
♥♥♥HTC One M8 Grey 16Gb ♥♥♥--->★A nő olyan, mint az autó néha le kell cserélni a kisebb fogyasztás érdekében ... :DDDD
-
Zsolaf
addikt
Hát igen, de körbe jártam már mindent és kintről megtudnám most is venni csak a garancia kezelés Magyarországon más mint a többi országban, állítólag nem szervizelik (már a garanciában gondolom) az USA-ból de még arra sincs válsz hogy az angliai behozatalt szervizelik e. Ezért nem mertem rendelni kintről.
-
-
őstag
válasz ibenny #10848 üzenetére
Két dolog miatt adtam el a saját GS3-am. Az egyik, hogy napon alig látok valamit a kijelzőből, egyszóval használhatatlan. A másik pedig, hogy nem volt olyan folyamatos mint amit elvártam tőle. A céges persze megmaradt, meg szeretem is az androidot, évek óta használom, de megannyi kis idegesítő dolog van benne.... Nekem egy 4 magos telefon ne gondolkozzon már ha megnyitom a gyári tárcsázót Meg ne szaggasson már ha a gyári sms appban felfelé görgetek. Sajnos pont ezek miatt fogok jövő pénteken beállni az i5 sorba..
-
koxminator
senior tag
válasz ibenny #12963 üzenetére
Azt is tegyük hozzá, hogy újonnan, ellenőrizhető és megbízható helyről. Én az S1-emet pl. a PartneroGSM-nél vettem annó. Számlát nem kaptam, függetlenként vettem. Az első romolásnál derült ki, hogy TMH-s produkt kódja volt eredetileg, tehát függetlenítette a bolt és így adta el (tudom, de akkor még én is kezdő droid voltam, mint már mondtam korábban is, én sem droiddal a kezemben születtem ). Szerencsére a mai napig tökéletesen működik, sose volt vele semmi bajom, IMEI elmászás sem, pedig kismilliószor romoltam azóta. Ezért is néztem most jobban meg, hogy a nextelnél vettem. Ami a vicc és a mai napig nem értem, hogy tudják ilyen olcsón adni, az egyik számtech. nagykernél a mai napig drágább, mint amennyiért én nettó vettem... De mindegy is, mert tökéletesen mukod.
más: felraktam a Revolution HD 11-et, úgyhogy most majd gyűjtöm a tapasztalatokat és pár nap múlva megírom. Ami egyelőre biztos az az, hogy a PC-t XEO-ra állítja telepítés után.
[ Szerkesztve ]
Cégünk alapfilozófiája: nem bántjuk a sz**t, amíg nem büdös!
-
Pro!Petya
addikt
válasz ibenny #13691 üzenetére
Persze tudom! Csak az a bosszantó h a zászlóshajóra nem adják már ki, mikor mindenki tudja jól hogy abból sokkal több lesz forgalomban mint nóta! (A lengyel 4.1.1 az meg csak teszternek jött , és a visszajelzésekből készült /javított/ Jb-nek már azért késznek kéne lennie!)
-
slloyd
senior tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- RC modell földön, vízen, levegőben
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Autós topik
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- PlayStation 5
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-