- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Megérkezett a Poco M6 Pro 4G
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- A fejlődő országokban jobban bíznak az emberek az AI-ban
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
p06
senior tag
válasz
ibenny #27319 üzenetére
Számomra ez nem akkora probléma
Persze nem mondom, hogy nem lenne jobb 2gb mert jó lenne, de szerintem ez nem olyan nagy probléma (szerintem), ettől még szépen működik, legalább is a 4.0.4 rendesen működik iT.
.
Ez az én véleményem persze ahogy írtad is, valakinek meg probléma.
+Hát nem tudom mi lehet de 1-2 próba:
-Mobilnet vagy Wifi ?
-Volt factory reset?
-Az első indításnál elfogadta a fiók jelszót és felhsz. nevet?
-Talán ProxyDe nem tudom, ha nem telepítettél még fel mindent és nem állítottál be semmi komolyat, vagyis nem probléma ha újra kell "csinálni" akkor én egy factory resetet csinálnék.
-
Maffia91
aktív tag
válasz
ibenny #27316 üzenetére
Értelek... Hát sajnálom... Viszont még azon gondolkodom, hogy az "origo" alkalmazást még letiltani sem tudom. Ezt hogy tudnám megoldani mégis csak?
Illetve ha Root-olnám a telót, akkor véglegesen eltávolíthatnám a nem kívánatos programokat? Ha igen, akkor hogy?
Szerk.:
Van még egy problémám, de ez sokkal nagyobb. Nem tudom leszinkronizálni egyik gmail accountomat sem. azt írja h " Nem lehet megbízható kapcsolatot létrehozni a szerverrel." Ez micsoda? Ilyennel még egy telefonnál sem találkoztam! -
-
-
Pro!Petya
addikt
válasz
ibenny #13691 üzenetére
Persze tudom! Csak az a bosszantó h a zászlóshajóra nem adják már ki, mikor mindenki tudja jól hogy abból sokkal több lesz forgalomban mint nóta! (A lengyel 4.1.1 az meg csak teszternek jött , és a visszajelzésekből készült /javított/ Jb-nek már azért késznek kéne lennie!)
-
koxminator
senior tag
válasz
ibenny #12963 üzenetére
Azt is tegyük hozzá, hogy újonnan, ellenőrizhető és megbízható helyről. Én az S1-emet pl. a PartneroGSM-nél vettem annó. Számlát nem kaptam, függetlenként vettem. Az első romolásnál derült ki, hogy TMH-s produkt kódja volt eredetileg, tehát függetlenítette a bolt és így adta el (tudom, de akkor még én is kezdő droid voltam, mint már mondtam korábban is, én sem droiddal a kezemben születtem
). Szerencsére a mai napig tökéletesen működik, sose volt vele semmi bajom, IMEI elmászás sem, pedig kismilliószor romoltam azóta. Ezért is néztem most jobban meg, hogy a nextelnél vettem. Ami a vicc és a mai napig nem értem, hogy tudják ilyen olcsón adni, az egyik számtech. nagykernél a mai napig drágább, mint amennyiért én nettó vettem...
De mindegy is, mert tökéletesen mukod.
más: felraktam a Revolution HD 11-et, úgyhogy most majd gyűjtöm a tapasztalatokat és pár nap múlva megírom. Ami egyelőre biztos az az, hogy a PC-t XEO-ra állítja telepítés után.
-
válasz
ibenny #10848 üzenetére
Két dolog miatt adtam el a saját GS3-am. Az egyik, hogy napon alig látok valamit a kijelzőből, egyszóval használhatatlan. A másik pedig, hogy nem volt olyan folyamatos mint amit elvártam tőle. A céges persze megmaradt, meg szeretem is az androidot, évek óta használom, de megannyi kis idegesítő dolog van benne.... Nekem egy 4 magos telefon ne gondolkozzon már ha megnyitom a gyári tárcsázót
Meg ne szaggasson már ha a gyári sms appban felfelé görgetek. Sajnos pont ezek miatt fogok jövő pénteken beállni az i5 sorba..
-
Zsolaf
addikt
Hát igen, de körbe jártam már mindent és kintről megtudnám most is venni csak a garancia kezelés Magyarországon más mint a többi országban, állítólag nem szervizelik (már a garanciában gondolom) az USA-ból de még arra sincs válsz hogy az angliai behozatalt szervizelik e. Ezért nem mertem rendelni kintről.
-
ForRedGlory
félisten
Persze, mert nem vállal felelősséget, hiszen hogy is vállalhatna, ennyi noob között, akik azt se tudják mi van, de nyomnak minden szart össze-vissza (asszem ezzel kapcsolatban írtam is itt nemrégen). Megjelennek a postaládájában hirtelen 30 levél, hogy hazavágták az S3-at, kérik tőle a zsét, gondolom boldog lenne
-
sintek
csendes tag
Sziasztok tegnap vettem ezt a király telot, olyan kérdésem lenne mivel 4.1.1 rom-ot tettem rá
így nincs se intelligens szem érzékelőm, és a füllhez tételt nem érzékeli tudom ezek azért voltak benne mert samu rom volt rajta de nem lehet külön felrakni ezt a sok hasznos progit amit a samsung fejlesztett rá?Nova 3 miért nem megy?
Asphalt7 és a batman sem indul...köszönöm a segítséget..
Új hozzászólás Aktív témák
ma Régóta várta a szakma a Samsung aktuális csúcsgépét. Túl régóta, ezért aztán nem is tud minden várakozásnak megfelelni.
- Vadonatúj iPhone 13 PRO 128GB alpine green KÁRTYAFÜGGETLEN! 6 hó garancia!
- iPhone 16 128GB ultramarin 1 hónapos! MEDIAMARKT számla, 3 év Apple garancia! Makulátlan! + tok!
- iPhone 16 PRO l BLACK TITANIUM l 256GB l BONTATLAN ZSÍR ÚJ
- IPHONE SE 3 (2022) 64GB NAGYON SZÉP ÁLLAPOT, 98% AKKU, GARANCIÁVAL, ÜZLETBŐL
- Samsung Galaxy S24 Ultra 512GB Garanciában Cserélt Új Készülék! 6 Hónap Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12500 16GB DDR4 512GB SSD RTX ROG 2080 8GB Rampage SHIVA Seasonic 550W
- Apple iPhone 12 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest