- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- One mobilszolgáltatások
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Magisk
- Kirakatba tette a Google a Pixel 10-eket
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Watt25
veterán
Excel.
(Kiexportálod CSV-be, átszerkeszted, aztán import. Mondjuk szerintem egy csomó dolog (pl. képek) elvesznek.)
Egyébként én is idegbajt kapok ettől, hogy a Google-nél nem képesek megérteni, hogy van, ahol értelmes sorrendben írják a neveket és erre fel kéne készíteni az Android-ot. -
laci0530
senior tag
Ha a vezetéknév mezőbe jegyzed be a keresztnevet is, így: "vezetéknév: Tóth István", soha nem lesz ilyen gondod.
Én évek óta így használom, keresésnél sem okoz problémát, egyben is felismeri a rendszer, hogy a név tartalmazza-e az adott karaktereket.Prsze ha van párszáz kontaktod, nehézkes egyenként eszerint módosítgatni, és amit írtam, nem oldja meg enélkül a problémát.
#77924: megelőztél.
-
Zsolaf
addikt
-
RAID 2
aktív tag
Valóban nem, viszont ezt nem zártad ki, ahogy utánna írtad is.
Ha lát magában elég ügyességet, akkor E-bayről kell rendelni egyet. Youtubon van jópár videó hozzá.(#29360) Digital
Nekem is szokott szórakozni, van hogy nem frissít óránként. Ilyenkor nyomok egy kézi frissítést és kész.
-
Paloczi95
tag
De amuba szerint az egyiknek kis kékes beütése van
Majd holnap kiderül (remélem)
fb messenger app témához meg még annyit, hogy olyan, mintha nem frissítene egyáltalán. Ha megnyitom az alkalmazást, (közben gépen is be vagyok jelentkezve) és valaki ír, akkor nem frissíti. Gépen látom, hogy jött valami, telefonon csak akkor, ha kézzel ráfrissítek. Ez miért lehet?
-
maxim01
aktív tag
A SVOX-ot használom én is, tökéletesen működik, ennél nincs jobb jelenleg a piacon... ez volt az első amit megvettem...
Amúgy ki is tudod próbálni, mert a Mariska hangnak van egy trial verziója is ami azt hiszem 2 hétig működik... Mariska trial
-
Pipiripi
senior tag
Nextel Shop-ot már sokan ajánlották, hogy korrektek. 2 év gyártói gari, és áfás számla is van.
-
Zsolaf
addikt
Én 3 éve androidozom, de még soha nem volt olyan programom ami rendszerhez nyúl és ne lett volna gond vele, már egy éve nem is teszek fel ilyeneket mert tudom hogy nem fog megfelelően működni vagy szívja az aksit vagy ...vagy... S2-m volt ezelőtt ott nem is volt led tettem rá minden féle sz@rt hogy jelezzen de nem volt egy sem ami tökéletes lett volna, itt az S3-ban már gyárilag benne és tökéletes amiket jelez az meg bőven elég egyszer nem volt gond még.
-
Psytech
őstag
Nem akarok nagyon belevau, de S3-n task manager? Ne tedd, felesleges.
1: ha appváltóból kitolod a facebookot, akkor az a következő megnyitásig nem indul el magától.
2: facebook service az app-tól függetlenül indul amint van netkapcsolat (utána meg a beállított időközönként) , hogy csekkolja van e valami értesítés amit le kell húznia neked. Ez a folyamat netből és ramból is alig vesz igénybe, de alapvetően ezért van a facebook app, hogy az értesítéseket azonnal megkapd.
Hozzá teszem: SZERINTEM
-
Brekecs
senior tag
A második kérdésedre pedig : [Advanced task manager pro] nagyon jó progi !
-
Psytech
őstag
Ha csak gyári romot raksz, akkor a számláló marad, de root eltűnik igen.
Ha csak meg akarod nézni, akkor dl módból vagy a bekapcs gomb hosszan nyomásával vagy akksi ki-be tudod kihozni. De ha már raksz gyári romot akkor kis idő ráfordítással a számlálót is nullázhatod akár. Gyári romra cf-root kernel ráküld odinnal, triangleaway lefut, rom újrarak odinnal és kész is van -
Varszegig
veterán
-
lalakov
senior tag
Én ilyet használok:
Gépkocsi konzol
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A52S 5G Dual 8/256
- Samsung Galaxy A33 5G / 128GB / 6GB RAM / Üzleti széria / Független / 49.990 Ft / Sopron
- Új, Apple iPhone 16 Pro, 128GB, sivatagi titán, 3 év garancia
- Samsung S23 Ultra 15 hónap garanciával, enyhén sérült kijelzővel
- iPhone 13 Pro MAX 128 GB Graphite - 4 hónap Apple Szervízgarancia - APCOM
- Amazfit Active okosóra / Számla / Garancia /
- DELL Precision 7730 i5-8400H Quadro P3200 32GB 1000GB FHD 17 1 év garancia
- Bomba ár! Dell Latitude 5430 - i7-1255U I 16GB I 512SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I NBD Garancia
- Magic Trackpad legújabb fajta, lightning csatlakozóval
- Apple Watch SE 40mm 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest