- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- One mobilszolgáltatások
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Magisk
- Kirakatba tette a Google a Pixel 10-eket
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
nordican
tag
válasz
nordican #45459 üzenetére
Valami nem kóser. Most töltöm, és az utóbbi negyed órában -2 %. Addig töltött rendesen, kivettem az akksit, folytatnám a töltést, most meg ez van. Pár napja meg az USB kábel csatlakozója szarakodott, most az is jó. Basszus, ki fogja nekem ezt elhinni...
Túl kényes jószág ez a Samsung, pedig tv-ben is azt néztem ki, de így hamarosan szakítunk. -
válasz
nordican #45447 üzenetére
szia,
nem a szolgáltatónak van ilyen szolgáltatása, hanem a gyártónak, tehát a samsung honlapján legyen beregisztrálva a my samsung felületen a készülék, és ott tudod igényelni a szolgáltatást.
szolgáltatós készülék esetén is adott a lehetőség, de csak sima s3 vonatkozásában, az s3 lte nem okés, mivel azt csak a szolgáltató forgalmazza hibatalosan az országban, a samsung függetlenül nem.znagy69; a szolgáltatós készülékeket is lehet közbetlenül a gyártói szervizbe vinni, elfogadják a t-mobile jótállási jegyet, kivéve iphone.
-
Gizmo94
veterán
válasz
nordican #45075 üzenetére
Igen, azt. Egyszerű, nem bonyolult egyáltalán. Ha tudsz angolul csak egy nagyon kicsi alapot, akkor pláne nem. Root kell neki, feltelepíted, superusert letöltöd, frissíted, busyboxot szintén, utána bemégy recovery módba a szokásos hangerő fel, home és on-offal, és már benne is vagy a cwm recoveryben. Ott nyomsz egy backupot, a többi ahogy leírtam. Lehet, hogy első olvasásra nehéznek tűnhet, de valójában nagyon egyszerű.
-
Gizmo94
veterán
válasz
nordican #45024 üzenetére
Ebben nem én tudok neked segíteni, mert nem használok Kiest, fent sincs a pc-men.. Inkább CWM-dal csinálnék egy teljes nandroid backupot, majd a clockworkmod mappából a dátumos mappát kimásolnám a pc-re, majd amikor kész a javítás, felrak CWM és ugyanez visszafelé. Akkor biztosan a legapróbb részletekig a mentés pillanatában lévő állapotot kapod vissza.
-
kengyel
nagyúr
válasz
nordican #42282 üzenetére
Jó rendben nem is fényképezőt vettem , ennek a tudatában vagyok. Kicsit többet várok a mostanitól S3 Mini a képek és videók terén. Szerintem ezzel nem tettem magasra a mércét magamban. Az aksiidő megint egy dolog. Felhasználó válogatja a konnektornál való tartózkodást. Én nem vagyok egy extreme felhasználó ,számítok egy erős 2 napra és az nálam jót jelent.
(#42284) guest666 Akkor hozzájuk megyek elsőnek. De megpróbálkozom én mindenhol csak kártya legyen benne
-
-
trobi28
addikt
válasz
nordican #41267 üzenetére
Parancsolj
Most nézem hogy nem 0.4 hanem 0.5 mm . -
Intel q8200
senior tag
válasz
nordican #40004 üzenetére
Én imádom ezt a telefont. Még egyet nem nyúztam ennyit. Igaz így nincs olyan, hogy nap végére ne feküdne meg az akksi. Ez az egy dolog, ami néha kihoz a sodromból, hogy 7kor már tölteni kell, de egy ekkora kijelzővel megáldott masinánál ez is belefér. Töltő és autós töltő készenlétben.
-
KKevin
tag
válasz
nordican #39921 üzenetére
Azért néz ki így a galériád, mert mindent leszinkronizáltál a telódra. Navigálj el a Beállítások->Fiókok->Google->Gmail címed->Picasa webalbumok szinkronizálása->Pipa ki, majd ha a facebookos galériát is ki akarod onnan venni akkor Beállítások->Fiókok->Facebook->Neved->Galéria szinkronizálása->Pipa ki
-
dancsuri
veterán
válasz
nordican #39821 üzenetére
igen én csak megerősítettem, hogy már a kéedés is felesleges hisz mindenki látott már ájgót futtató navigációs készüléket és egyikben sincs GSM kapcsolatra lehetőség
(#39818) DjBlero
egy próba(#39821) nordican
igen utána már lekapcsolhatod a netet, míg elnem fogy a térkép -
Varszegig
veterán
válasz
nordican #39101 üzenetére
A samsung accounthoz csatolás nem tudom mire jó, nem használom.
DE! A google accounthoz csatolás (amitől "óva intesz mindenkit") lényegében az androidos lét egyik legjobbja. A névjegyeid ott vannak a felhőben, bármikor új telefonra mész azonnal ott vannak, ha reseteled a telefont, akkor azonnal ott vannak. Sokkal több értelme van, mint a telefonban tárolni. Ha csak annyi a problémád, hogy ott egy g betű, akkor nincs több kérdésem
Ha az a problémád, hogy olyanok is megjelennek, akikkel leveleztél, de nincs számuk, akkor Névjegyek/Beállítások/Csak ha van telefonszám mellé egy pipa. -
Gizmo94
veterán
válasz
nordican #39098 üzenetére
Elvileg a google fiókod címtárában... de nem vagyok benne biztos, hülyeséget meg nem akarok mondani.
De ha a megjelenítendő névjegyeknél kiveszed a pontot a fiókok elől, akkor eltűnnek a nem telefonon tárolt névjegyeid és nem fognak zavarni, sőt, készíthetsz testreszabott listát is, ami igen praktikus -
Gizmo94
veterán
válasz
nordican #39095 üzenetére
Aham, sejtettem. Én is így jártam anno.
Igen, vissza.. itt nézelődj.
altair66 Pedig kézenfekvő lehetőség..
Devergo7 ha ezt itt kérdezed, inkább sehogy.. El lehet rontani rendesen.. Első hsz.-ben ott a megoldás, de egyébként cwm -mel vagy odinnal fleflasheled a kívánt kernelt és ennyi. Ha .tar a kiterjesztése akkor odin, ha .zip akkor cwm.. De ne ess neki, előtte olvass.. És van kernel cleaning script is, hasznos tud lenni..
hdekakas Az már nem normális, homogénnek kellene lennie. Kezdődő beégés.
-
nordican
tag
válasz
nordican #39080 üzenetére
Na közel három hét után megvan az első kib...tt idegesítő tulajdonsága az S3-nak: a névjegyek egyesítése fiókkal, úgy tűnik ez egy visszafordíthatatlan és nyomon követhetetlen folyamat. Óva intek mindenkit, hogy a névjegyeknél az Egyesítés Samsung- vagy Google-fiókkal opciót válassza.
-
Intel q8200
senior tag
válasz
nordican #38495 üzenetére
Azért nem változik, mert az oldal címét újra be kell írni, ha éppen mobil nézetben vagy. Mert ott a webcim előtt a kis "m." Nem mindig tölti magától újra automatikusan asztali nézetre. Egyébként arra való, hogy az oldalt teljes méretben fogod tudni böngészni, mint pc-n.
-
Gizmo94
veterán
válasz
nordican #38093 üzenetére
Az a rom, igen... Amúgy egyszerű, használd a szerkesztés gombot, kicsi, piros, zárójelben a hsz-ed bal felső sarkában.
Yeffy: A freemailen ne jelöld olvasatlannak azt amit a telefonon már elolvastál, mert akkor megint leszedi.
Néha amúgyis meghülyül sajna, nálam is néha, de többnyire jó...
Migabi Hát ha ezt hozza ki, akkor én is váltani fogok, mert i5 már van egy a közelemben és azt sem szeretem. Ez tényleg már apple klón ezzel a formával, fene azt a ferde szemüket, ha ezt kiadják..
-
Gizmo94
veterán
válasz
nordican #38083 üzenetére
Dehogynem lehet png-t beszúrni ide.. Emiatt kár vergődnöd vele...
A rom meg: beállítások/ eszköz névjegye és máris megvan, hogy milyen. Build száma alatt lesz a rom
Szerkeszd a hozzászólást, vagy megint lebasznak..
Yeffy: Állítsd be,hogy max mennyi mailt töltsön le. És hiába olvastad el freemailen, ha a telefonon még nem. Ő újnak érzi a szerverről. Ez nem imap hiba, hanem telefon email-beállítási.
-
Gizmo94
veterán
válasz
nordican #38074 üzenetére
Állítsd be a nyelvet magyarra és csak balra dőlő ékezetekkel írj, valamint hosszú ő és ű nélkül. Normál esetben ekkor marad a 160 karakter, nem vesz el egy karakterért 60-at. Ha alapból nem kínálja fel a 160-at, az vagy beállítási hiba, vagy rom bug. Meg lehet. másold ki a pc-d re, változtasd jpg-re és másold vissza.
Amúgy tudtommal nem. A telefon png-t használ. De ezzel tudod változtatni png-jpg-re.
-
Zsolaf
addikt
válasz
nordican #38072 üzenetére
Ékezet nélkül vagy fordítva döntött ékezetekkel kell írni és akkor annyi.
(#38071) bencze: Sajnos annak a népnek az kell, mert különben nem értékelik a dolgot azt hiszik gagyi, ez az USA, ha nem világítasz semmi nem vagy, azért még Európa jobban a földön jár. (saját vélemény)
-
Gizmo94
veterán
válasz
nordican #37969 üzenetére
Az az, hogy ha a szerkesztési időn belül (5min.) újabb hozzászólást írsz és nem a meglévőt szerkeszted.
Ilyenkor vélelmezik,hogy nem figyelmetlenség áll a dolog hátterében, hanem az ún. "hozzászólásgyűjtés" -t végzed serényen,ami által az itt kitalált "rang" (ami egy baromság) magasabb fokozatának elérését lehet meggyorsítani. Igen gyermeteg és fasz dolog, beleértve az erre irányuló igyekezetet is, és ha nem szerkesztesz az utolsó hozzászólásodon öt percen belül, hanem egy-két percen belül tolod az új hsz.-t , akkor arra gondolnak,hogy éppen ebbe az irányba folytatsz elítélendő törekvéseket és kapni fogsz egy lebaszást.
Fuximaxi:
Szerk: Látod, ezt most a megadott időn belül szerkesztettem, így kell.
-
trobi28
addikt
válasz
nordican #37966 üzenetére
Kapcsolgatni neked kell.Ha kikapcsolod az azt jelenti nem engedélyezed,ha bekapcsolva hagyod mind kettőt akkor ő a wifit részesíti előnybe ha elérhető.Én nem kapcsolgatom egyiket sem.Itthon van wifi,meló helyen szintén ha meg úton vagyok megy a mobil net de a wifit általába elfelejtem lekapcsolni.
Használd a szerkesztés gombot,nem nagyon tolerálják a hsz gyűjtést. -
trobi28
addikt
válasz
nordican #37959 üzenetére
Beállítások/Egyéb beállítások/Mobil hálozatok/Hozzáférési pontok neve
Syl: Először nekem is azt mondta az ügyintéző hölgy hogy vágjam ki,nem vagdalok én semmit mondtam neki,erre azt mondja akkor majd ők ki vágják,mondtam neki: tudja mit? adjon nekem egy újat és utána azt se bánom ha darabokra vágja a régit
.Rájött hogy nem ússza meg a 2 perces papír munkát és adott egyet
-
trobi28
addikt
válasz
nordican #37948 üzenetére
Nem kell beállítani semmit,meg teszi az magától ha engedélyezve van a mobil adat forgalom és az APN is rendesen be van állítva illetve be van kapcsolva a Wifi.Ha ki mész a Wifi ható sugarából akkor automatikusan át áll mobil netre
srq2: Kifogtál egy lusta szervizest.
Nekem is furcsa mert csak jókat hallottam róluk.Haverom ki hívta S2-re,még azt is ki akarta cserélni ami jó vólt (füles) -
premete
veterán
válasz
nordican #37883 üzenetére
Igen, durván 3 óra alatt merült 1%-ot, 2G-n, szinkron mellett, ahogy a többi érték is ugyanarra az állapotra és helyre vonatkozik: rossz vételi viszonyok mellett, főleg 3g-n értékelhetetlen eredmények lennének, ugyanúgy a nappali használatot is nehéz összehasonlítani: ezeket vehetjük alapértékeknek, amit mindig elfogyaszt a készülék, ha be van kapcsolva, megnézi van-e levelünk, szinkronizálja az időjárást, készenlétben vannak a rádiók, stb.
Ezen felül, amikor az ember nem alszik, jönnek a plusz fogyasztók: kijelző, hangszóró, rádiók, stb.
Rossz esetben, "alapjáraton" is elfogyna 12 óra alatt, tehát reggeltől estig 30 %; jó esetben ez csak 4%: tehát ugyanannyi nappali használatot feltételezve, ami mondjuk legyen 75%, akkor a jobbik esetben hazaérve este még van benne egy kis tartalék (75+4=79), rossz esetben már útközben (75+30=105) lemerül.
Tehát azzal is sokat spórolhatunk, ha az "alapjárati" fogyasztást alacsonyan tartjuk; ebben sajnos a CM- és cm-alapú romok lényegesen gyengébbek a gyáriaknál, gyakran a deepsleep is hiányzik belőlük. -
zozyk
addikt
válasz
nordican #37833 üzenetére
CM = Cyanogenmod
-
apaszka
veterán
válasz
nordican #36805 üzenetére
A keresőt is ..... Tessék!
-
RockCNC
őstag
válasz
nordican #36745 üzenetére
A neve OTG kábel.
Pár 100 Ft a vaterán
Pendriver is rádugható,nem csak billentyűzet.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A52S 5G Dual 8/256
- Samsung Galaxy A33 5G / 128GB / 6GB RAM / Üzleti széria / Független / 49.990 Ft / Sopron
- Új, Apple iPhone 16 Pro, 128GB, sivatagi titán, 3 év garancia
- Samsung S23 Ultra 15 hónap garanciával, enyhén sérült kijelzővel
- iPhone 13 Pro MAX 128 GB Graphite - 4 hónap Apple Szervízgarancia - APCOM
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF B360-Pro i7 9700 16GB DDR4 512GB SSD RTX 4060 8GB ZALMAN S3 TG Zalman 500W
- Csere-Beszámítás! Gigabyte Vision RTX 3070Ti 8GB GDDR6X Videokártya!
- LG 27MR400 - 27" IPS LED - 1920x1080 FHD - 100hz 5ms - AMD FreeSync - Villódzásmentes
- Wilbur Smith könyvek (15 db) egyben
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest